- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.161
Sanki bana fazla etki etmedi gibi geldi bakalım sende nasıl olacakMenum
Sabah 12
Bal kabagini yaktım oglusla uğraşırken tekrar yapmak zorunda kaldim ondan geç yedim
Bir kase tarcinli balkabagi ezmesi
Öğle 15
Aynı
Akşam 17:30
Aynı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Sayfaları birbirine karıştırdım. Şeyda geldi sandım.Neler yapıyorsun? Ben gene kilolandım vereceğim diye uğraşıyorum.
Aktara gitmene gerek yok tüm eczanelerde var, ister tekten paketli ister tek şişe olarak temin edebilirsin. Bir hastam 8 kilo verdi ve oldukça yaşlı altmış üzeri. Ama farmakolojik olarak bir açıklama getiremiyorum bu duruma.midem bulanıyor tatlı Seylerden fIndık yemeye başladım yağlı ya fayda eder belki, suda 2 It den fazla içiyorUM, sporda haftada en az 5 qün yapıyorum.İngiliz karbonat demiştin fırsatım olup aktara gidemedim
güzel bencesabah(09:00)
2dlm kizarmis tb ekmegi
1kk peynir
1yumurta
1tk diabetik recel
ogle(11:30)
1kepce tavuk corba oglumdan artan
ara(13:30)
1hurma
1avuc kuruyemis
200ml sut
ara(15:00)
1portakal
aksam(17:00)
6kofte kucuklerdi normal boyda4eder
1dlm kizarmis ekmek
su:2lt spor:30dk leslie
ablam aktardan alıyorum kiraz sapı bir tutum 1t.k yeşil çay koyuyorum iki bardak çıkıyor bi sabah yapıyotum 1de akşammenü güzelde tatlım kirazsaplı çay form değilmi öykesyse fazla olmuş
bu haftayı kurtarmak için cnm
Aslında dün fazla karbon aldığım için ertesi gün böyle yapınca vücut temizlenmiş oluyor
Lapa yaparsan bence daha çok gider tatlım
dün kendimi yeterince besledim cnm cezayı haketti
Aslında ingiliz tuzu varmış o daha etkiliymiş bulabilirsen ondan al
Sabahki fındıkların wc ye etkisi olurmu bilmiyorum saf yağ olsa belki
ara yapmıyormusun saatlerini, içtiğin suyuna yaz bacımBu da benim menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 kornişon 1 çk acuka
Öğle 5 yk tavuk sote 4 yk Zy barbunya
Akşam 2 yk dana kavurma
ben bi denedim ama midemi bulandırdı içememiltimmidem bulanıyor tatlı Seylerden fIndık yemeye başladım yağlı ya fayda eder belki, suda 2 It den fazla içiyorUM, sporda haftada en az 5 qün yapıyorum.İngiliz karbonat demiştin fırsatım olup aktara gidemedim
canım çok az yemek ara yapmamak bana iyi gelmiyor az yemek metoyu yavaşlatıyor galiba-500 olursa süper olucak -300 üm.
Çok az sağlığın bozulucak diye korkuyorum.
Afiyet olsun canım dolu dolu her menun azaltıp zorlanmak istemiyorsun dimi bende korkuyorum azaltmaya :) kiraz saplı yeşil çay dan yaptım bugün tuvaletten gelemedim. :) :) :)
merci baby
Bizim bıraktığımız kiloya inememiş gerek değil mi ?Kızlar şu anda listede 9 kişi var
Izinde olupta listeye girmek için geri başlıyanlar
Kamile
Irem
Burcu
Denemede aktif olan
Fulya
Servey
Takımın durumu bu
Bu ingilizlerin tuzu da mı varmış kabızlığa iyi gelenmenü güzelde tatlım kirazsaplı çay form değilmi öykesyse fazla olmuş
bu haftayı kurtarmak için cnm
Aslında dün fazla karbon aldığım için ertesi gün böyle yapınca vücut temizlenmiş oluyor
Lapa yaparsan bence daha çok gider tatlım
dün kendimi yeterince besledim cnm cezayı haketti
Aslında ingiliz tuzu varmış o daha etkiliymiş bulabilirsen ondan al
Sabahki fındıkların wc ye etkisi olurmu bilmiyorum saf yağ olsa belki
nasıl yedin kız ıyyyy ben sevmemde:)Menum
Sabah 12
Bal kabagini yaktım oglusla uğraşırken tekrar yapmak zorunda kaldim ondan geç yedim
Bir kase tarcinli balkabagi ezmesi
Öğle 15
Aynı
Akşam 17:30
Aynı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Uzun süreli kullanımı seni laksatif döngüsüne sokabilir. Sen yeme alışkanlığını değiştirmelisin.Bu ingilizlerin tuzu da mı varmış kabızlığa iyi gelen
Yok canım ya eşimle atistik birazMenun iyi gorunuyor canim,hayirdir ciddi bir sey yok insallah
ben iki öğün aralarda süt kahve kuruyemiş tırtıklı Mayı seviyorum genelde cıs olmazsa güzel kilo veriyorumKizlar hep lapa mi yiyorsunuz neler yiyorsunuz.neler yapiyorsunuz
Teşekkür ederim canım sagolgüzel menü spor yapamıyorsun sen de benim gibi sanırım. benimki tembellikten
ay bu nasıl detoks ben şoksonucunu çok merak ediyorum canım.
valla elimden gelen yapıyom bacım yenecem seni yiycem seni
hadi bakalım yürü bakalım koş bakalım eheheh
valla acıkmadım ama başım biraz ağrıyor
menü gayet güzel afiyet olsun servetcim
evet az oldu. ben de 20 kg verdim daha önce ama geri aldım. yarıdan çoğunu zaten evlenince aldım. evlenince işim zorlaştı yemek yapınca
inş kilo almadan gelebilirsin canım dikkat edersen suyunu içersen neden olmasın.
kartı iptal ettirmen iyi olmuş kaşla göz arasında biri almış olabilir. en iyi ihtimal kaybetmişsindir.
az yemişsin ponim sen de cumaya hazırlık var sanırım vakit yaklaştı 6. takımla da yarış var sonuçtaa
evet detoksumsu
kız işte bu da ev yapımıydı valla kızmasalar fotosunu koyarım bir parça ama beril abla paralar beni can çeker diye
anaaa @berilceee de seni yiyecek canım sadece mefkuşum değil
salam da çok sağlıksız ve yağlı kalorili
oo güzel menü hadi bakalım bombesinnn
canım daha ne olsun. aşureyi spordan sonra gelince yemediysen iyii
ben beğendim menünü afiyet olsun canım.
neyin varanlatmak istersen biz burdayız canım. iyi geceler..
evliliğin tuzu biberi sıkma canını, hele küslük sonrası barışma varya tadından yenmez :)Yok canım ya eşimle atistik biraz
Hayır olsun diyecem de işte kronik problemlerzamanla artirmak cok mantikli vucut alisiyor hep daha fazlasini talep ediyor kilo denendiğinde artirmak en guzeli
menu guzelde senin moraller guzel degil hayir olsun inşallah
malzemen varsa usenme canim kendimiz icin sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?