Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah 12
Bal kabagini yaktım oglusla uğraşırken tekrar yapmak zorunda kaldim ondan geç yedim
Bir kase tarcinli balkabagi ezmesi
Öğle 15
Aynı
Akşam 17:30
Aynı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Sanki bana fazla etki etmedi gibi geldi bakalım sende nasıl olacak
Hilalcim sende cuma normal beslenmeye dön sık sık detoksda metoyu yavaşlatır

midem bulanıyor tatlı Seylerden fIndık yemeye başladım yağlı ya fayda eder belki, suda 2 It den fazla içiyorUM, sporda haftada en az 5 qün yapıyorum.İngiliz karbonat demiştin fırsatım olup aktara gidemedim
Aktara gitmene gerek yok tüm eczanelerde var, ister tekten paketli ister tek şişe olarak temin edebilirsin. Bir hastam 8 kilo verdi ve oldukça yaşlı altmış üzeri. Ama farmakolojik olarak bir açıklama getiremiyorum bu duruma.

güzel bence

ablam aktardan alıyorum kiraz sapı bir tutum 1t.k yeşil çay koyuyorum iki bardak çıkıyor bi sabah yapıyotum 1de akşam

midem bulanıyor tatlı Seylerden fIndık yemeye başladım yağlı ya fayda eder belki, suda 2 It den fazla içiyorUM, sporda haftada en az 5 qün yapıyorum.İngiliz karbonat demiştin fırsatım olup aktara gidemedim
ben bi denedim ama midemi bulandırdı içememiltim

canım çok az yemek ara yapmamak bana iyi gelmiyor az yemek metoyu yavaşlatıyor galiba

Bu ingilizlerin tuzu da mı varmış kabızlığa iyi gelen

Teşekkür ederim canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…