- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.201
olmamış canım sende biliyorsun yarın telafi etMenü
Sabah8:00
2dilim ekmek
2 yk tulum peyniri
3 zeytin
Domates biber
Ara 11.00
Bi mandalina
Öğle 13:00
Fırında karnabahar sarımsaklı yoğurt
2 yk bulgur pilavı
17:00 bi avuç kabak Çekirdeği bi çikolatalı gofret
Aksam 19:30
Sebzeli Kıyma salata azcık yogurt
Su 2 lt limonlu top 3 lt
Spor yok
Bugün kaçamak oldu ama artık yarın telafi edicem ekstra dikkatli bir menuyle
buseeee bi delirmeler var sende dikkat et kuzum doldurma eve öyle şeylerhamur işi tatlı fenaa açıklaman daha fena
ay ben de mi yoğurt mantar yapsam öyle bir detoksda mı var?
oo güzel menü afiyet olsun elifim
batmışız
çok azafiyet olsun ablam
rakibem bombe gibisin valla afiyet olsun
ben de onu düşünüyorum. yoğurt mantar da olabilir ay bilmiyorum ama içimden bir ses muz süt yap diyor. bir de yarın aksam üstü dışarı cıkıcam yanımda taşıyabileyim istiyorum.
benim herif seviyor ona aldıydım günlerdir yiyor gözümün önünde bugün patladım en sonunda. haklısın canım olmadı işte bugün battı yani haklısın.
benim herif şinitzel seviyor ona aldıydım günlerdir yiyor gözümün önünde bugün patladım en sonunda. haklısın canım sucuk azdı ama olmadı işte bugün battı yani haklısın.
güzel menü afiyet olsun canım
aynen adamı batırdım yarın yine gidesim var markete artık kart boşalcak bana bir hal geldi ev cıs doluuuuuuuuu
kıızz nasıl yedin inş güzel sonuc alırsınn afiyet olsun
güzel menü canım afiyet olsun
oohh spor da güzel ama su cok önemli içmeye calıs canım
rica ederim canım. oluyor eşler arasında arada iyisnizdir inş.küslük iyi olmaz
Tadı cidden güzeldi ya tatlı olarak bile yenir o derece
Ama beril ablayla zuhal ablaya haksızlık olur
yarın son elifimyeten gali için dışın detoks oldu.
tam olarak kullanımı nasıl bilgin varmi İrem cım. Bu arada hastam derken ne dr sun.
afiyet olsun. kornişon ve barbunya tartı öncesi şişkinlik yapabilir tartıya yakın tuketmemeye özen göster canım. Gerçi sen tecrubelisin bilirsin ne nasıl oluyor
kız yazın yediğin kiraz ların sapını atıyormusun yoksa ben kurutuyorum :) 8 tane koydum kiraz sapını iyi mi sence.
bana da az yemek yarsmiyor verdiğim kilo az olsun yagdan olsun. :)
bakalım canim ya bizde şaşkın şaşkın bekliyoruz hayırlısı.
Aman ben bıraktım artık önemsemiyorum konusup konuşup susuyor :)
elindeki fırsatları değerlendiriyorsun hiç, mutfağına cıs sokma çocuk yokki onlara alıyım olsun, koyanda fedakarlık yapı versin biraz şinitzel yiyecek se dışarda yesin
spor yapmak için tüm gün senin ama yapmıyorsun
isteyene bahane yok istemeyene bahane çokmuş, bütün gün koştura koştura hayatı yaşıyorum resmen ama fırsatını yakaladımı yürüyüşümü yapıyor bacaklarım ne olur yapma çok yorgunum desede dinlemiyorum.. yetmezmi yıllardır oyalandığımız yetmezmi yıllardır yediğimiz valla benim canıma tak etti bir an önce bu kilodan kurtulup merkezimden diyeti çıkarmak istiyorum, o yüzdende canısı elimden ne gelirse YAPICAM.. ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ
seni seviyorum bu arada:)