- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.668
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.221
senin normal menülerine göre en azından yemek yemişin tatlımBu da benim menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 kornişon 1 çk acuka
Öğle 5 yk tavuk sote 4 yk Zy barbunya
Akşam 2 yk dana kavurma
Öyleyse iyi cnm bende form sanmıştımablam aktardan alıyorum kiraz sapı bir tutum 1t.k yeşil çay koyuyorum iki bardak çıkıyor bi sabah yapıyotum 1de akşam
Senin izne çıkman 6 ayı geçti iremim kaçla ayrılmıştınkiBizim bıraktığımız kiloya inememiş gerek değil mi ?
magnezyum sulfat ishal yapıyomuş cnmBu ingilizlerin tuzu da mı varmış kabızlığa iyi gelen
Iremim brnim dıyduğum ingiliz karbonotu ve tuzu farklı şeylermiş heralde bu konuda bilgi verirmisin cnmUzun süreli kullanımı seni laksatif döngüsüne sokabilir. Sen yeme alışkanlığını değiştirmelisin.
aklımada geldide sormadıydım tatlımBenim bilindik sıkıntılar eşimle abla ya daaaaa senin neyin var düşmesin o modun lütfen toparla salinca salinip gidiyor
planın ne tatlım dünkü yaptığınmıben ohal ilan ettim bile yarında detoks patlattım mı oh gelsin eksiler:)
çorbasıda güzel oluyor cnm normal zamandada yapabilirsinValla tadı güzeldi normsldede yerim ben artık tatlı niyetine
Aşure hariç güzel tatlımSabah 1 dilim tbe ile yumurta peynir 2zeytin domates
Öğlen tavuklu mantarlı krep
Aşure
Akşam balık soğan roka
Çuko hariç gayet güzel cnmMenü
Sabah8:00
2dilim ekmek
2 yk tulum peyniri
3 zeytin
Domates biber
Ara 11.00
Bi mandalina
Öğle 13:00
Fırında karnabahar sarımsaklı yoğurt
2 yk bulgur pilavı
17:00 bi avuç kabak Çekirdeği bi çikolatalı gofret
Aksam 19:30
Sebzeli Kıyma salata azcık yogurt
Su 2 lt limonlu top 3 lt
Spor yok
Bugün kaçamak oldu ama artık yarın telafi edicem ekstra dikkatli bir menuyle
mantarda pro katogotisine giriyor cnmy ben de mi yoğurt mantar yapsam öyle bir detoksda mı var
valla bu hafta ben sonunculuğa adayımacaba diyorum kendi içimizde de haftanın 1.seçsek ve ödüllendirsek olmamı ammaMefkurem ve @berilceee kaptanım hariç onlar hep ezer geçer bizi:)
ödüllü 1.olan kendi seçsin
mesela günlerdi dolapta bekleyen kakaolu çikolatalı dondurma gibi:)
gerçekten de öyle dileğimelindeki fırsatları değerlendiriyorsun hiç, mutfağına cıs sokma çocuk yokki onlara alıyım olsun, koyanda fedakarlık yapı versin biraz şinitzel yiyecek se dışarda yesin
spor yapmak için tüm gün senin ama yapmıyorsun
isteyene bahane yok istemeyene bahane çokmuş, bütün gün koştura koştura hayatı yaşıyorum resmen ama fırsatını yakaladımı yürüyüşümü yapıyor bacaklarım ne olur yapma çok yorgunum desede dinlemiyorum.. yetmezmi yıllardır oyalandığımız yetmezmi yıllardır yediğimiz valla benim canıma tak etti bir an önce bu kilodan kurtulup merkezimden diyeti çıkarmak istiyorum, o yüzdende canısı elimden ne gelirse YAPICAM.. ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ
seni seviyorum bu arada:)
Ben kendi adıma artık hafta içi kaçamak yapmıcağıma söz veriyorumyazarım ben:)
3.takımın eski üyelerinden bi kaç arkadaşımla WhatsApp görüşürüz hala, onlara dedim 9.takım müthiş hepimiz aynı frekanstayız herkes disipline herkes motive takım sorumluluğu tartı günü ciddiyeti en üst düzeydeburdaki bütün arkadaşlarım buranın kıymetini bilmemiz lazım gerçekten guruplar içinde çok farklıyız biz
Mefkurem @berilceee kaptanım bi başka
oyüzden kızlar böyle bir nimet varken elimizin altında aklımızı kullanıp bu günleri iyi değerlendirmek gerek
Tatlım en azından olan şeylerden sana uygun olanları seçmeye çalışKızlar daha önce de bahsetmiştim. Evde olmadığım için mecbur ne olursa onu yiyorum. Yarın da kına gecesi var.
Tabiki EVETTTTT
Hadi bakalom yarınki menünle affettir kendini
tamam kızlar yarın çok güzel olacakaynenn
aşureler bu ay bizi batırcak valla
ay ne güzel menü olacakmış kaçamaklar batırmış tüm günüü
afiyet olsun canım yarın toparlarsın inş. ben de yarın toparlamaya çalışcam
çok doğru söylüyorsun aslında hayatımız diyet üzere dönüyor hep bi an once sağlıklı ve devamlı bi beslenme tarzı oturtup bi an once hayatı yaşamaya başlamalıyız dimielindeki fırsatları değerlendiriyorsun hiç, mutfağına cıs sokma çocuk yokki onlara alıyım olsun, koyanda fedakarlık yapı versin biraz şinitzel yiyecek se dışarda yesin
spor yapmak için tüm gün senin ama yapmıyorsun
isteyene bahane yok istemeyene bahane çokmuş, bütün gün koştura koştura hayatı yaşıyorum resmen ama fırsatını yakaladımı yürüyüşümü yapıyor bacaklarım ne olur yapma çok yorgunum desede dinlemiyorum.. yetmezmi yıllardır oyalandığımız yetmezmi yıllardır yediğimiz valla benim canıma tak etti bir an önce bu kilodan kurtulup merkezimden diyeti çıkarmak istiyorum, o yüzdende canısı elimden ne gelirse YAPICAM.. ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ
seni seviyorum bu arada:)
doz valla yarın iyi olacako krep ne bakim cumaya 2 kala hele hele o aşure amanin Fulyam naptin sen. Afiyet olsun yenmişe care yok :)
Evet canım kaçamak yapmışsın takma kafaya birseyler ya sonra tek zarar kendimize oluyoryarın dikkat et lütfen.
alma kız sende eve cıss falan yemeyi versin eşinde :)
oo çok güzel bir teklif olmuş bu
bitmiyor bitmiyor hiç canım yaaman kocanın derdi bitmez canım ya
Düzene girer zamanla abla
Öğlen olmamis abla afiyet olsun
edicem sözolmamış canım sende biliyorsun yarın telafi et
buseeee bi delirmeler var sende dikkat et kuzum doldurma eve öyle şeyler
Tadı cidden güzeldi ya tatlı olarak bile yenir o derece
Ama beril ablayla zuhal ablaya haksızlık olur
yarın son elifim
surinuyo zaten başını ağrıyor hastamisin falan deyip duruyo dokunmaya çalışıyo benimki de yok kapı duvarcanim eksideyim ama dune gorede +daydim
abla kuzucuk izin vermedi ayak ustu yedim
hadi bakalim sende sonuc ne olacak
afiyet olsun guzel
takma canim o trip atiyosa iki katini yap o surunsun pesinde
asure olmamis fulyacim
menu guzelmiste kacamaklar bozmus
cis alma aliyosamda gozunun inubde bi yere koyma canim mesela yukari dolaplara yada cok acmadigin dolaplara koy
canim zaten cuma erken saatlerde odul izinli bide bu eklenmesin ama aylik hedefi tutturanlara olabilir
Ah ah havadanmi sudan anlamadimkisende miaramız kötü şu an bizimde
Evet onların kıymetini bilemiyoruz bi türlü ikiside candir canyazarım ben:)
3.takımın eski üyelerinden bi kaç arkadaşımla WhatsApp görüşürüz hala, onlara dedim 9.takım müthiş hepimiz aynı frekanstayız herkes disipline herkes motive takım sorumluluğu tartı günü ciddiyeti en üst düzeydeburdaki bütün arkadaşlarım buranın kıymetini bilmemiz lazım gerçekten guruplar içinde çok farklıyız biz
Mefkurem @berilceee kaptanım bi başka
oyüzden kızlar böyle bir nimet varken elimizin altında aklımızı kullanıp bu günleri iyi değerlendirmek gerek
Assakmi duvara cerceveletip
iyi geceler gülümSizi öpüyor ve kaçıyorum
ablam dünkünü yapıcam pek sevdim eksiyide görünce yapmak farz oldu artık:) evde kaçamak yapmıyorum ben yeterki bi yere davet edilmiyimHuuu Huuu 1 saat bant üzerinde tepinildi
senin normal menülerine göre en azından yemek yemişin tatlım
Öyleyse iyi cnm bende form sanmıştım
Senin izne çıkman 6 ayı geçti iremim kaçla ayrılmıştınki
magnezyum sulfat ishal yapıyomuş cnm
Tabi sürekli kullanmakta iyi olmaz
Iremim brnim dıyduğum ingiliz karbonotu ve tuzu farklı şeylermiş heralde bu konuda bilgi verirmisin cnm
Bide ing. karbonatı kullanmak faydalımı suyu alkali yaptığını biliyorum ama
aklımada geldide sormadıydım tatlım
Bizim bu adamlar adam olmaz cnm Biz kafamıza takmamayı öğrenmemiz lazımda işte..
planın ne tatlım dünkü yaptığınmı
çorbasıda güzel oluyor cnm normal zamandada yapabilirsin
Aşure hariç güzel tatlım
Çuko hariç gayet güzel cnm
mantarda pro katogotisine giriyor cnm
valla bu hafta ben sonunculuğa adayım
gerçekten de öyle dileğim
Ben 3 sene öncesindeki diyetimde hem daha çok çalışıyordum
Bide spora başlamadan kremlenip masaj yapıp sonra 2 saat spor yapıyodum
Ben kendi adıma artık hafta içi kaçamak yapmıcağıma söz veriyorum
Tatlım en azından olan şeylerden sana uygun olanları seçmeye çalış
Süperrrrben ohal ilan ettim bile yarında detoks patlattım mı oh gelsin eksiler:)
Bu hangi diyetisyenin listesiydi cnmablam dünkünü yapıcam pek sevdim eksiyide görünce yapmak farz oldu artık:) evde kaçamak yapmıyorum ben yeterki bi yere davet edilmiyim
bi yere misafirlik olayı çıkınca haftaiçi olmasın cumaya ayarlayalım diyorum eşe dosta :) bu hafta pazartesi çocuk görmeye gidilecek ti iptal oldu nasıl sevindim anlatamam
Onerını dıkkate alacagım canımcımmavucunda sana göredir kız :) yeter yeter avuç ölçüne göre ye
Afiyet olsun canım nohut bugün olmayaymis imiş ama belki sisirmez rezene iç işe yarıyomus.
hazır şinitzel şunları hazır almayın baby ya. Cevizli sucuk bizim tabirle köme olmamış makarna hiç olmamış niye böyle oldu bugünkızdım sana aç kaldın günlerce bütün emeğini çöpe atıyorsun.
afiyet olsun.Aşure ve gözleme olmamış diycem ama onlar verdiğin sütle gitmiştir diye düşünmek istiyorum. Birde tartı gününe yakın mercimek seni sisirebilir tartıya yakın zamanlarda bakliyat tüketme canımcım.
Afiyet olsun kapanış cok fena olmuş canım ya.
Aynen öyle
evet detoksAşure olmasa ya şu menulerde ah
tatlı ekmek olmamış
öğlen menüsü hangisini kabul etsem ikiside az
abla mahvettin metonu buna nasil dayaniyon ben ölürüm böyle beslensem
iyide senede doğru düzgün bi öğle yok ama iyi
Ekmek yerine akşam salata yoğurt olsa harika olurdu
bu detoksmu
Aksam pek bi az değilmi kiz
asureeee
Iyi geceler ablaSizi öpüyor ve kaçıyorum
Tarifine bakıp deneyim ablaHuuu Huuu 1 saat bant üzerinde tepinildi
senin normal menülerine göre en azından yemek yemişin tatlım
Öyleyse iyi cnm bende form sanmıştım
Senin izne çıkman 6 ayı geçti iremim kaçla ayrılmıştınki
magnezyum sulfat ishal yapıyomuş cnm
Tabi sürekli kullanmakta iyi olmaz
Iremim brnim dıyduğum ingiliz karbonotu ve tuzu farklı şeylermiş heralde bu konuda bilgi verirmisin cnm
Bide ing. karbonatı kullanmak faydalımı suyu alkali yaptığını biliyorum ama
aklımada geldide sormadıydım tatlım
Bizim bu adamlar adam olmaz cnm Biz kafamıza takmamayı öğrenmemiz lazımda işte..
planın ne tatlım dünkü yaptığınmı
çorbasıda güzel oluyor cnm normal zamandada yapabilirsin
Aşure hariç güzel tatlım
Çuko hariç gayet güzel cnm
mantarda pro katogotisine giriyor cnm
valla bu hafta ben sonunculuğa adayım
gerçekten de öyle dileğim
Ben 3 sene öncesindeki diyetimde hem daha çok çalışıyordum
Bide spora başlamadan kremlenip masaj yapıp sonra 2 saat spor yapıyodum
Ben kendi adıma artık hafta içi kaçamak yapmıcağıma söz veriyorum
Tatlım en azından olan şeylerden sana uygun olanları seçmeye çalış
Tamam emziyorsun bunu anlayabilirim ama asureyide yerim yaş pastayida mantığı bana ters kusura bakmaKızlar bugun mısafırım vardı cok cok guzel bır pastaneden yas pasta getırmışler bogurtlenlı ve bademlı ınanılmaz guzel ama agzıma surmedım resmen yemıyım dıye cebellestım eger burada olmasaymışım menu yazmasaydım goturmustumm
Bu arada asure ayındayız gelıyor gelenı de dokemem esım oğlum sevmıyor ayrıca ben cok sevıyorum sabah yıyorum ben de
Emzırdıgım ıcın bebek ıkı aylık oldugından cok kısamıuorum ama en ıyı yontem gece yememem yanı gunduz abartmadıgım taktırde aksam 6-7 den snr yemeyınce kılo verebılıyorum gece boyu emıyor bana guvenın cuma kesın 79 olurum bu tempoyla vercem kıloları
Hatta yas pastadan da yıyecegım ama gunduz sabah saatlerınde
Tebrikler tatlımKızlar bugun mısafırım vardı cok cok guzel bır pastaneden yas pasta getırmışler bogurtlenlı ve bademlı ınanılmaz guzel ama agzıma surmedım resmen yemıyım dıye cebellestım eger burada olmasaymışım menu yazmasaydım goturmustumm
Bu arada asure ayındayız gelıyor gelenı de dokemem esım oğlum sevmıyor ayrıca ben cok sevıyorum sabah yıyorum ben de
Emzırdıgım ıcın bebek ıkı aylık oldugından cok kısamıuorum ama en ıyı yontem gece yememem yanı gunduz abartmadıgım taktırde aksam 6-7 den snr yemeyınce kılo verebılıyorum gece boyu emıyor bana guvenın cuma kesın 79 olurum bu tempoyla vercem kıloları
Yok hayatım emzırıyorum dıye yıyebılırım degıl mantıgım zaten adure yas pasta sut yapmaz mantıgım şu onları tamamen hayatımdan cıkartınca ıstedıgım kıloya gelınce salıyorum ve defalarca verdıgım kıloları alıyorum gerı bırcok yontem denemıstım ve en cok bana uyanı gece yememek gunduz yerken de abartmamakAynen öyle
evet detoks
Iyi geceler abla
Tarifine bakıp deneyim abla
Tamam emziyorsun bunu anlayabilirim ama asureyide yerim yaş pastayida mantığı bana ters kusura bakma
Tesekkur ederımmTebrikler tatlım
Zaten cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen 1 cıss hakkımız var pastayı o zaman yiyebilirsin tabi yanında başka kh olmadan
resmen gözümde canlandı bende istiyorum.o pasta danKızlar bugun mısafırım vardı cok cok guzel bır pastaneden yas pasta getırmışler bogurtlenlı ve bademlı ınanılmaz guzel ama agzıma surmedım resmen yemıyım dıye cebellestım eger burada olmasaymışım menu yazmasaydım goturmustumm
Dolaba koydum borcamda duruyor sankı kafamın ustunde bır baloncuk var cızgıfılmlerdekı gıbı içinde pastaresmen gözümde canlandı bende istiyorum.o pasta dan
ablam forum da diyet günlüklerinde gördüm diyetisyen kontrol zayıflayan birinin sayfasındaBu hangi diyetisyenin listesiydi cnm
Demekki Allah gönlüne göre veriyor
Benide bugün eltim yemeğe çağırdı da bugün yemek yemiyom dedim gitmedim
yaş pasta ya dayanmak büyük irade ister alkışlıyorum seniKızlar bugun mısafırım vardı cok cok guzel bır pastaneden yas pasta getırmışler bogurtlenlı ve bademlı ınanılmaz guzel ama agzıma surmedım resmen yemıyım dıye cebellestım eger burada olmasaymışım menu yazmasaydım goturmustumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?