Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Huuu Huuu 1 saat bant üzerinde tepinildi

Bu da benim menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 kornişon 1 çk acuka
Öğle 5 yk tavuk sote 4 yk Zy barbunya
Akşam 2 yk dana kavurma
senin normal menülerine göre en azından yemek yemişin tatlım

ablam aktardan alıyorum kiraz sapı bir tutum 1t.k yeşil çay koyuyorum iki bardak çıkıyor bi sabah yapıyotum 1de akşam
Öyleyse iyi cnm bende form sanmıştım
Bizim bıraktığımız kiloya inememiş gerek değil mi ?
Senin izne çıkman 6 ayı geçti iremim kaçla ayrılmıştınki

Bu ingilizlerin tuzu da mı varmış kabızlığa iyi gelen
magnezyum sulfat ishal yapıyomuş cnm
Tabi sürekli kullanmakta iyi olmaz

Uzun süreli kullanımı seni laksatif döngüsüne sokabilir. Sen yeme alışkanlığını değiştirmelisin.
Iremim brnim dıyduğum ingiliz karbonotu ve tuzu farklı şeylermiş heralde bu konuda bilgi verirmisin cnm
Bide ing. karbonatı kullanmak faydalımı suyu alkali yaptığını biliyorum ama

Benim bilindik sıkıntılar eşimle abla ya daaaaa senin neyin var düşmesin o modun lütfen toparla salinca salinip gidiyor
aklımada geldide sormadıydım tatlım
Bizim bu adamlar adam olmaz cnm Biz kafamıza takmamayı öğrenmemiz lazımda işte..

ben ohal ilan ettim bile yarında detoks patlattım mı oh gelsin eksiler:)
planın ne tatlım dünkü yaptığınmı

Valla tadı güzeldi normsldede yerim ben artık tatlı niyetine
çorbasıda güzel oluyor cnm normal zamandada yapabilirsin

Sabah 1 dilim tbe ile yumurta peynir 2zeytin domates
Öğlen tavuklu mantarlı krep
Aşure
Akşam balık soğan roka
Aşure hariç güzel tatlım

Çuko hariç gayet güzel cnm

y ben de mi yoğurt mantar yapsam öyle bir detoksda mı var
mantarda pro katogotisine giriyor cnm

valla bu hafta ben sonunculuğa adayım

gerçekten de öyle dileğim
Ben 3 sene öncesindeki diyetimde hem daha çok çalışıyordum
Bide spora başlamadan kremlenip masaj yapıp sonra 2 saat spor yapıyodum

Ben kendi adıma artık hafta içi kaçamak yapmıcağıma söz veriyorum

Kızlar daha önce de bahsetmiştim. Evde olmadığım için mecbur ne olursa onu yiyorum. Yarın da kına gecesi var.
Tatlım en azından olan şeylerden sana uygun olanları seçmeye çalış

Hadi bakalom yarınki menünle affettir kendini

tamam kızlar yarın çok güzel olacak

çok doğru söylüyorsun aslında hayatımız diyet üzere dönüyor hep bi an once sağlıklı ve devamlı bi beslenme tarzı oturtup bi an once hayatı yaşamaya başlamalıyız dimi

doz valla yarın iyi olacak

aman kocanın derdi bitmez canım ya

Düzene girer zamanla abla

Öğlen olmamis abla afiyet olsun
bitmiyor bitmiyor hiç canım ya

edicem söz

surinuyo zaten başını ağrıyor hastamisin falan deyip duruyo dokunmaya çalışıyo benimki de yok kapı duvar
sende mi aramız kötü şu an bizimde
Ah ah havadanmi sudan anlamadimki
Durduk yere yüz göz oluyoruz Evet onların kıymetini bilemiyoruz bi türlü ikiside candir can
Assakmi duvara cerceveletip
Sizi öpüyor ve kaçıyorum
iyi geceler gülüm

ablam dünkünü yapıcam pek sevdim eksiyide görünce yapmak farz oldu artık:) evde kaçamak yapmıyorum ben yeterki bi yere davet edilmiyim
bi yere misafirlik olayı çıkınca haftaiçi olmasın cumaya ayarlayalım diyorum eşe dosta :) bu hafta pazartesi çocuk görmeye gidilecek ti iptal oldu nasıl sevindim anlatamam

Bu hangi diyetisyenin listesiydi cnm

Demekki Allah gönlüne göre veriyor
Benide bugün eltim yemeğe çağırdı da bugün yemek yemiyom dedim gitmedim

Kızlar bugun mısafırım vardı cok cok guzel bır pastaneden yas pasta getırmışler bogurtlenlı ve bademlı ınanılmaz guzel ama agzıma surmedım resmen yemıyım dıye cebellestım eger burada olmasaymışım menu yazmasaydım goturmustumm

Bu arada asure ayındayız gelıyor gelenı de dokemem esım oğlum sevmıyor ayrıca ben cok sevıyorum sabah yıyorum ben de
Emzırdıgım ıcın bebek ıkı aylık oldugından cok kısamıuorum ama en ıyı yontem gece yememem yanı gunduz abartmadıgım taktırde aksam 6-7 den snr yemeyınce kılo verebılıyorum gece boyu emıyor bana guvenın cuma kesın 79 olurum bu tempoyla vercem kıloları
Hatta yas pastadan da yıyecegım ama gunduz sabah saatlerınde

Onerını dıkkate alacagım canımcımm

Aynen öyle
evet detoks
Sizi öpüyor ve kaçıyorum
Iyi geceler abla
Tarifine bakıp deneyim abla
Tamam emziyorsun bunu anlayabilirim ama asureyide yerim yaş pastayida mantığı bana ters kusura bakma

Tebrikler tatlım
Zaten cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen 1 cıss hakkımız var pastayı o zaman yiyebilirsin tabi yanında başka kh olmadan

Aynen öyle

evet detoks

Iyi geceler abla

Tarifine bakıp deneyim abla

Tamam emziyorsun bunu anlayabilirim ama asureyide yerim yaş pastayida mantığı bana ters kusura bakma
Yok hayatım emzırıyorum dıye yıyebılırım degıl mantıgım zaten adure yas pasta sut yapmaz mantıgım şu onları tamamen hayatımdan cıkartınca ıstedıgım kıloya gelınce salıyorum ve defalarca verdıgım kıloları alıyorum gerı bırcok yontem denemıstım ve en cok bana uyanı gece yememek gunduz yerken de abartmamak
Örnek vereyım bu aksam o pasta enfed gorunmesıne ragmen yemedım cunku kendıme dedım kı sabah yıyebılırsın sabah abartmadan onu yıyınce sapıtmıyorum ve bu zayıflama surecım daha uzuyor edındıgım tecrube bu kendımde sonucta yasam stılımız olacak bır yontem bulmalıyız. Yıne de fıkrın ıcın tesekkur ederım arkadaşım

resmen gözümde canlandı bende istiyorum.o pasta dan

resmen gözümde canlandı bende istiyorum.o pasta dan
Dolaba koydum borcamda duruyor sankı kafamın ustunde bır baloncuk var cızgıfılmlerdekı gıbı içinde pastaama yemıyorum aferın bana ıkı dılım yendı gerısı kocaman duruyor hemen vereyım ıstersennn

Bu hangi diyetisyenin listesiydi cnm

Demekki Allah gönlüne göre veriyor
Benide bugün eltim yemeğe çağırdı da bugün yemek yemiyom dedim gitmedim
ablam forum da diyet günlüklerinde gördüm diyetisyen kontrol zayıflayan birinin sayfasında

yaş pasta ya dayanmak büyük irade ister alkışlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…