Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rica ederim canım ama genede abartmamaya calis. Ben kendimden örnek vereyim baslarsam kendimi durduramam onun icin uzak durmaya çalışıyorum
tam uygulamiyorum canim. 2 aylik duraklamam vardi gecen hafta kırdım cok sukur. Bu haftada kilo gitmisken bi kac gunluk yapayım dedim. Yoksa surekli yapmiyorum.
İyi geceler canlar yatayim da leptin im tavan yapsın.
Iyi geceler elifim

Aksam olmasaydi o tatli cok iyiydu ama neyse olmis artik

Perfect bir menu

Bende yemek yapıyom şimdi birazdan spora başlıcam

Menüm

14.00 _1 greyfurt

17.30 _1 greyfurt

Su 2 lt yi geçer

Spor 1 saat bantta yürüyüş
Yapıncada yazarım

Detokslar nedeniyle geri kilo alman kolay olmuo mu abla

Cok.guzelllll

Karatayci kendini belli eder

Cok guzel cnm.
Menum
Sabah 12
Bal kabagini yaktım oglusla uğraşırken tekrar yapmak zorunda kaldim ondan geç yedim
Bir kase tarcinli balkabagi ezmesi
Öğle 15
Aynı
Akşam 17:30
Aynı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Detoksss ben pek anlamiorum o islerden
Bu da benim menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 kornişon 1 çk acuka
Öğle 5 yk tavuk sote 4 yk Zy barbunya
Akşam 2 yk dana kavurma

Bence guzel

Günaydınlarrrrr.
Tartiya son gün.
Ben bu gün lapa yapıyorum.
Lapayla eksiye dönsrm çok sevineceğim.
Bu hafta dağittım çünkü.
Kayıp 1 haftam.
Ama bu günden sonra yok yılbaßına kadar kaçamsk. Bir de bu hafta buradan uzsk kaldım. O yüzden de olumsuz etkilrdi beni.
Artık bol bil yanınızdayım.

Aynen bnde öyleyim burasi bizi hizaya sokuyor

pastayi yemedigin icin tebrikler ama gundyzde olsa yerim bizim kafalardada o baloncugu olusturuyor zaten etrafimizdakilerle yeterince cebellesiyoruz birde byrda bunlari duymak zorluyor inan

Kızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
hadi bakalım önümüzdeki hafta listeyi çoşturmazsanız @elifvecebir bizden çekeceğiniz var

bacım ya çok değil iki ay dişimizi sıksak iyi ay takımdan kopmasak kilo işini çözeriz.

detoks benimde pek uygulayabildiğim bişey değil o irade yok bende, ama gerçekten vücudu temizleyen çok faydası olan bi uygulama

günaydıınnn

dünki menüden sonra +300 cumaya göre dün sabittim artıya geçtim. şimdi bugün muz süt yapıyorum. inş eksiye geçicem. bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum. 5 gün detokslu geçti ama şaşkınım kızlar

Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini düşünme canm bi de metonu detoksa alıştırma kendini korumaya alır

Detokslar nedeniyle geri kilo alman kolay olmuo mu abla
önceki gün fazla yediğim için mecburdum cnm

gerçekten iyice casper oldun elif hiç görünmüyon

Günaydın herkese bugün tartılmadım korktum
aynen bende
Yarın ne çıkarsa bahtımıza artık

Kızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
annen ne zaman gidiyodu cnm

gubaydin lapacilari gorelim ilk ogunu yaptim ilk icin cokta fena degildi bakalim diger ogunlerde ne olcak ama oglum tadina bakmak istedi baharatsiz yerinden verdim oggg dedi cikardi
oğlan akılıyımış desene

gidiyim bi 6.takima bakiyim ne yiyorlar :)
valla bu hafta bşzim azim onlarda

güzelim 1.si sık sık detoks iyi olmaz dedim 2.si detoks yapmadığın günler daha dikkatli olman lazımki geri almayasın
Bundan sonra doğru dürüst sağlıklı menüler yap tek perşembe olabilir
Tabi birazda sporu artırman lazım

mantar yoğurt detoksv yok canım mantar beni çok tok tutuyor o yüzden yiyeyim diyorum. 2kg verdiğim hafta 3 gün mantar yemiştim

bende de mantar var yarın yapabilirim onu. sonucunu da görmüş olurum.

yok valla duymuyom bile cıs seslerini bizim ev hep cıslı zaten saysam yuh dersiniz eşim çok seviyor abur cubur. aniden biri evde gelir diye de cıslar bulunduruyorum

sana nazar mı oldu noldu cok güzel gidiyordun sen elifim. lapa eksiye düşürür diye düşünüyorum. sabah tartıldın mı? ne kadar artıdasın canım?

Günaydın herkese bugün tartılmadım korktum

alemsin yaa

oo neler yemişin kız. bu hafta 6. takımla yarıştaydın bu gidişle yenilcez hiç yakışmıycak bize hiiç

günaydın gençler tartıya son gün kaçamazsız bir gün olsun

kaçamak kesinlikle yook

Sabah 1 yumurta 1 havuc 1 dilim ekmek umarim zayirlayabilirim

canım menün çok tatsız bence. yumurta peynir zeytin 1 dilim tam buğday ekmek maydonoz yeşillik domates salatalık böyle yapabilirsin. hem tadı güzel olur hem de sağlıklı kilo verirsin :)

Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini düşünme canm bi de metonu detoksa alıştırma kendini korumaya alır

ya yaptım sadece dün 12 de yağsız 6 yk makarna yedim ekmekten saysak onu. akşam üstü de 1 parmak kadar cevizli sucuk yedim ama tüm gün bir şey yemedim kalori olarak yine çok azdı. hep detokstan vücut kitlendi cünkü böyle bi sacmaladım. dün sabittim bugün sacmalamanın sonucu +300 çıktım ama 5 gün oluyor bugün wc çıkmadım düşün ya. ve reglim sökülmedi 2 gündü pembeden görünüp kayboluyor çatlıycam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…