- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.241
Rica ederim canım ama genede abartmamaya calis. Ben kendimden örnek vereyim baslarsam kendimi durduramam onun icin uzak durmaya çalışıyorumYok hayatım emzırıyorum dıye yıyebılırım degıl mantıgım zaten adure yas pasta sut yapmaz mantıgım şu onları tamamen hayatımdan cıkartınca ıstedıgım kıloya gelınce salıyorum ve defalarca verdıgım kıloları alıyorum gerı bırcok yontem denemıstım ve en cok bana uyanı gece yememek gunduz yerken de abartmamak
Örnek vereyım bu aksam o pasta enfed gorunmesıne ragmen yemedım cunku kendıme dedım kı sabah yıyebılırsın sabah abartmadan onu yıyınce sapıtmıyorum ve bu zayıflama surecım daha uzuyor edındıgım tecrube bu kendımde sonucta yasam stılımız olacak bır yontem bulmalıyız. Yıne de fıkrın ıcın tesekkur ederım arkadaşım
tam uygulamiyorum canim. 2 aylik duraklamam vardi gecen hafta kırdım cok sukur. Bu haftada kilo gitmisken bi kac gunluk yapayım dedim. Yoksa surekli yapmiyorum.CurukElma galiba seyda coskunun listelerini yapıyorsun. Çok güzel kilo verdiriyor. Ben de onun listeleri sayesinde 7 yıldır görmediğim kiloyu gördüm canım. Ben de yarın balkabakli olan detoksu yapacam 3 gunluk.
Iyi geceler elifimİyi geceler canlar yatayim da leptin im tavan yapsın.
selam herkese iyi akşamlar kV de yemekteydik
menüm
07:00
1 avuC.fndk
14:00
1 avuç büyüklüğünde köy ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
Domates, tere
18:00
3 yk haşlama et
Salata
2 tane hamur işi tatlı(tartI öncesi olmadı ama canım çok çekti kv güzel yapıyor bayadr yememiştim)
Su: 2 It
spor:
Once menüm
Saat 7
1 parça peynir
Saat 11:30
1 yumurta
2 kk peynir
Maydanoz,tere
Saat 13:30
Yarim bardak süt
Yarım elma
15:30
Yarim bardak süt
1 mandalina
Saat 17:30
1 ızgara levrek 200/300 gram
Boll yeşillik roksli tere li naneli maydanozlu İmmm misss
Su 2 litre
Spor az önce 2 mil lesli mi bitirdim.
Bende yemek yapıyom şimdi birazdan spora başlıcam
Menüm
14.00 _1 greyfurt
17.30 _1 greyfurt
Su 2 lt yi geçer
Spor 1 saat bantta yürüyüş
Yapıncada yazarım
selam kızlar
10:00, 1yumurtali omlet
4 zeytin
1 elma
Biraz peynir
domates
yeşillik
1tk bal
1 dilim tam buğday ekmek
16:00 1kutu süt, 1avuç kuruyemiş
18.00 1 bardak ayran
20:00 1 tabak yeşil fasulye
1kase baharatlı yogurt
salata, ezme
10,30 türk kahvesi
40 dk yürüyüş 2,5 lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Karatayci kendini belli ederNohut bana gore sakincali olmamis menunde gayet doyurucu ve dengeli canim:)
Canim ogun atlaman olmamis,dunde cevizli sucuk yemistin miktar az olabilir ama tatli sonucta.
Seninde bildigin uzere tarti oncesi asure ve gozleme miktar azda olsa olmamis umarim tartiyi etkilemez.
Canim tatliya kadar hersey mukemmel olmamis sende farkindasin,umarim tartiyi etkilemez.
Kusursuz canim afiyet olsun:)
Ablam nasil duruyosun boyle,masallah nazarim degmesin ama ben mumkun degil duramazdim,umarim eksiye dusersin.
Menun cok guzel canim,aksam biraz daha erken yesen daha iyi olur sanki:)
sabah(09:00)
2dlm kizarmis tb ekmegi
1kk peynir
1yumurta
1tk diabetik recel
ogle(11:30)
1kepce tavuk corba oglumdan artan
ara(13:30)
1hurma
1avuc kuruyemis
200ml sut
ara(15:00)
1portakal
aksam(17:00)
6kofte kucuklerdi normal boyda4eder
1dlm kizarmis ekmek
su:2lt spor:30dk leslie
Detoksss ben pek anlamiorum o islerdenMenum
Sabah 12
Bal kabagini yaktım oglusla uğraşırken tekrar yapmak zorunda kaldim ondan geç yedim
Bir kase tarcinli balkabagi ezmesi
Öğle 15
Aynı
Akşam 17:30
Aynı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bu da benim menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 kornişon 1 çk acuka
Öğle 5 yk tavuk sote 4 yk Zy barbunya
Akşam 2 yk dana kavurma
Aynen bnde öyleyim burasi bizi hizaya sokuyorGünaydınlarrrrr.
Tartiya son gün.
Ben bu gün lapa yapıyorum.
Lapayla eksiye dönsrm çok sevineceğim.
Bu hafta dağittım çünkü.
Kayıp 1 haftam.
Ama bu günden sonra yok yılbaßına kadar kaçamsk. Bir de bu hafta buradan uzsk kaldım. O yüzden de olumsuz etkilrdi beni.
Artık bol bil yanınızdayım.
pastayi yemedigin icin tebrikler ama gundyzde olsa yerim bizim kafalardada o baloncugu olusturuyor zaten etrafimizdakilerle yeterince cebellesiyoruz birde byrda bunlari duymak zorluyor inanKızlar bugun mısafırım vardı cok cok guzel bır pastaneden yas pasta getırmışler bogurtlenlı ve bademlı ınanılmaz guzel ama agzıma surmedım resmen yemıyım dıye cebellestım eger burada olmasaymışım menu yazmasaydım goturmustumm
Bu arada asure ayındayız gelıyor gelenı de dokemem esım oğlum sevmıyor ayrıca ben cok sevıyorum sabah yıyorum ben de
Emzırdıgım ıcın bebek ıkı aylık oldugından cok kısamıuorum ama en ıyı yontem gece yememem yanı gunduz abartmadıgım taktırde aksam 6-7 den snr yemeyınce kılo verebılıyorum gece boyu emıyor bana guvenın cuma kesın 79 olurum bu tempoyla vercem kıloları
Hatta yas pastadan da yıyecegım ama gunduz sabah saatlerınde
hadi bakalım önümüzdeki hafta listeyi çoşturmazsanız @elifvecebir bizden çekeceğiniz varKızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
bacım ya çok değil iki ay dişimizi sıksak iyi ay takımdan kopmasak kilo işini çözeriz.Günaydınlarrrrr.
Tartiya son gün.
Bu hafta dağittım çünkü.
Kayıp 1 haftam.
Ama bu günden sonra yok yılbaßına kadar kaçamsk. Bir de bu hafta buradan uzsk kaldım. O yüzden de olumsuz etkilrdi beni.
detoks benimde pek uygulayabildiğim bişey değil o irade yok bende, ama gerçekten vücudu temizleyen çok faydası olan bi uygulamaAksam olmasaydi o tatli cok iyiydu ama neyse olmis artik
Perfect bir menu
Detokslar nedeniyle geri kilo alman kolay olmuo mu abla
Cok.guzelllll
Karatayci kendini belli eder
Cok guzel cnm.
Detoksss ben pek anlamiorum o islerden
Bence guzel
Aramıza hoşgeldin ben Poni bir yıldır buradayım meslektaşız bir kızım var.Sabah 1 yumurta 1 havuc 1 dilim ekmek umarim zayirlayabilirim
Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini düşünme canm bi de metonu detoksa alıştırma kendini korumaya alırgünaydıınnn
dünki menüden sonra +300 cumaya göre dün sabittim artıya geçtim. şimdi bugün muz süt yapıyorum. inş eksiye geçicem. bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum. 5 gün detokslu geçti ama şaşkınım kızlar
önceki gün fazla yediğim için mecburdum cnmDetokslar nedeniyle geri kilo alman kolay olmuo mu abla
gerçekten iyice casper oldun elif hiç görünmüyonGünaydınlarrrrr.
Tartiya son gün.
Bu hafta dağittım çünkü.
Kayıp 1 haftam.
aynen bendeGünaydın herkese bugün tartılmadım korktum
annen ne zaman gidiyodu cnmKızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
oğlan akılıyımış desenegubaydin lapacilari gorelimilk ogunu yaptim ilk icin cokta fena degildi bakalim diger ogunlerde ne olcak ama oglum tadina bakmak istedi baharatsiz yerinden verdim oggg dedi cikardi
valla bu hafta bşzim azim onlardagidiyim bi 6.takima bakiyim ne yiyorlar :)
güzelim 1.si sık sık detoks iyi olmaz dedim 2.si detoks yapmadığın günler daha dikkatli olman lazımki geri almayasıngünaydıınnn
dünki menüden sonra +300 cumaya göre dün sabittim artıya geçtim. şimdi bugün muz süt yapıyorum. inş eksiye geçicem. bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum. 5 gün detokslu geçti ama şaşkınım kızlar
mantar yoğurt detoksv yok canım mantar beni çok tok tutuyor o yüzden yiyeyim diyorum. 2kg verdiğim hafta 3 gün mantar yemiştim
kızlar noldu size böyle düzelir araniz en kisa surede umarım. Olur böyle şeyler ben benimkini dinlesem intihar etmem lazım :) herşeye bi kulp buluyor sinir ediyor beni.
maşallah bizeAynen çok farklıyiz bunda en büyük rol bizi bir arada tutan mefkusum ve beril im de. Tabi bide elektrik meselesi var maşallah bizde 220 w
haklısın canım en az zararla kapatmaya çalışıyorsun zaten farkındayım. İyi eğlenceler kınada çok oyna kalori yok bari
biz burdayız Buse diye bagirmiyorlar mi sana
Günaydınlarrrrr.
Tartiya son gün.
Bu hafta dağittım çünkü.
Kayıp 1 haftam.
Günaydın herkese bugün tartılmadım korktum
Kızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
günaydın gençler tartıya son gün kaçamazsız bir gün olsun
Sabah 1 yumurta 1 havuc 1 dilim ekmek umarim zayirlayabilirim
Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini düşünme canm bi de metonu detoksa alıştırma kendini korumaya alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?