Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın ablam tamamdır ben de fark ettim mahvettim dengemi bozdum

Günaydınnnn şekerler

Bu hafta bikaç kişi hariç başarısız bi hafta geçirdik Bu sonuçlarada yansıcaktır mutlaka
Eğer kaçamaklar yapılıyosa, bu elimizden geleni yaptık anlamına gelmiyor vicdanımızı rahatlatmayalım boşuna.
Ama geçmişi değiştiremiceğimize göre önümüze bakacaz.

Bugün fırsat buldukça yerinizde hoplamaya çalışın 100-100 yapabilirsiniz. Kan atışını hızlandırıp metoyu harekete geçirir

Aç karna formlar içilirse iyi olur

Bide benim önerim artı yada sabit çıkan olursa cuma ödülü kullanmasın ve 1000 hoplama cezası

haklısın abla. ben kendi adıma çok detoks yaptım ama kaçamak da olmadı değil. yarın eksi olmak için bugün elimden geleni yapıcam spor da dahil. ben cezayı kabul ediyorum eğer sabit ya da +çıkarsam. inan çok mutsuzum ya

valla vucudun eror veriyo cildirdi ben bile sastim buse sen bu hafta ne yedin noldu ne bitti
aynen cuma odulu iptal etmekte cok ise yariyor ptesi tartida

Güzelim sana öncedende demiştim önemli olan az kalori almak değil kaliteli kalori almak
Mesela dün az yedin ama yediğin şeylerin hiç biri yağ yakmana yardımcı olan şeyler değil
Aksine vücıdun depoladığı şeyler

Annem cumartesi gidiyor abla

Alinti nasil yapiyoruz.bilemedim.uc kilo almisim 71 kilodayim acilen zayiflamaliyim.
Cevap yazacağın mesajın altında cevapla kısmı var cnm oraya bas
Hiç bişey silmeden cevabını yaz gönder

Sen neler yapıyosun biraz anlatsana

Hepsi üst üste gelmiş sabahları yiyebilirsen salata ye canm kabızlk için bi diyetisyen vermişti irine güzel fikir yani benm yapma imkanım yok

valla vucudun eror veriyo cildirdi ben bile sastim buse sen bu hafta ne yedin noldu ne bitti
aynen cuma odulu iptal etmekte cok ise yariyor ptesi tartida

Hepsi üst üste gelmiş sabahları yiyebilirsen salata ye canm kabızlk için bi diyetisyen vermişti irine güzel fikir yani benm yapma imkanım yok

çıldırdı vücut ve çatlamazsam iyi yani içim taşlaştı kabızlıktan.

Kızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde

aaa Allah rahmet eylesin berilceee başın sağ olsun ablam

hadi elifim ins ise yarar yarın eksiye donersin
Günaydın herkese bugün tartılmadım korktum
Günaydın ponicim
Kızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
Hadi ınş canım
günaydın gençler tartıya son gün kaçamazsız bir gün olsun
Günaydın dilekcim
gubaydin lapacilari gorelim ilk ogunu yaptim ilk icin cokta fena degildi bakalim diger ogunlerde ne olcak ama oglum tadina bakmak istedi baharatsiz yerinden verdim oggg dedi cikardi
Bende lapaciyim ama kalkıp yapmaya useniyorum nasıl yicem yaaa
Sabah 1 yumurta 1 havuc 1 dilim ekmek umarim zayirlayabilirim
aksam menunu yazarsin canım saatleriyle beraber
gidiyim bi 6.takima bakiyim ne yiyorlar :)
Kız casusmu olcann
Busem vücudun dengesi şaştı iyice
iste bu güzel fikir abla. Kilo vermeye ne ödül yok
Alinti nasil yapiyoruz.bilemedim.uc kilo almisim 71 kilodayim acilen zayiflamaliyim.
Mesajın altında çoklu alıntı var canım ona tikliyorsun hepsini okuyunca cevapla kisminda alintilari ekle var ona tikla hepsi çıkar mesaj kısmına

hem vucüt şaştı hem de wc sizlikten içim taşlaştı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…