- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.261
önceki gün fazla yediğim için mecburdum cnm
gerçekten iyice casper oldun elif hiç görünmüyon
aynen bende
Yarın ne çıkarsa bahtımıza artık
annen ne zaman gidiyodu cnm
oğlan akılıyımış desene
valla bu hafta bşzim azim onlarda
güzelim 1.si sık sık detoks iyi olmaz dedim 2.si detoks yapmadığın günler daha dikkatli olman lazımki geri almayasın
Bundan sonra doğru dürüst sağlıklı menüler yap tek perşembe olabilir
Tabi birazda sporu artırman lazım
Günaydınnnn şekerler
Bu hafta bikaç kişi hariç başarısız bi hafta geçirdik Bu sonuçlarada yansıcaktır mutlaka
Eğer kaçamaklar yapılıyosa, bu elimizden geleni yaptık anlamına gelmiyor vicdanımızı rahatlatmayalım boşuna.
Ama geçmişi değiştiremiceğimize göre önümüze bakacaz.
Bugün fırsat buldukça yerinizde hoplamaya çalışın 100-100 yapabilirsiniz. Kan atışını hızlandırıp metoyu harekete geçirir
Aç karna formlar içilirse iyi olur
Bide benim önerim artı yada sabit çıkan olursa cuma ödülü kullanmasın ve 1000 hoplama cezası
valla vucudun eror veriyo cildirdi ben bile sastim buse sen bu hafta ne yedin noldu ne bittigünaydıınnn
dünki menüden sonra +300 cumaya göre dün sabittim artıya geçtim. şimdi bugün muz süt yapıyorum. inş eksiye geçicem. bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum. 5 gün detokslu geçti ama şaşkınım kızlar
aynen cuma odulu iptal etmekte cok ise yariyor ptesi tartidaGünaydınnnn şekerler
Bu hafta bikaç kişi hariç başarısız bi hafta geçirdik Bu sonuçlarada yansıcaktır mutlaka
Eğer kaçamaklar yapılıyosa, bu elimizden geleni yaptık anlamına gelmiyor vicdanımızı rahatlatmayalım boşuna.
Bugün fırsat buldukça yerinizde hoplamaya çalışın 100-100 yapabilirsiniz. Kan atışını hızlandırıp metoyu harekete geçirir
Bide benim önerim artı yada sabit çıkan olursa cuma ödülü kullanmasın ve 1000 hoplama cezası
Güzelim sana öncedende demiştim önemli olan az kalori almak değil kaliteli kalori almakhaklısın abla. ben kendi adıma çok detoks yaptım ama kaçamak da olmadı değil. yarın eksi olmak için bugün elimden geleni yapıcam spor da dahil. ben cezayı kabul ediyorum eğer sabit ya da +çıkarsam. inan çok mutsuzum ya
Annem cumartesi gidiyor ablaönceki gün fazla yediğim için mecburdum cnm
gerçekten iyice casper oldun elif hiç görünmüyon
aynen bende
Yarın ne çıkarsa bahtımıza artık
annen ne zaman gidiyodu cnm
oğlan akılıyımış desene
valla bu hafta bşzim azim onlarda
güzelim 1.si sık sık detoks iyi olmaz dedim 2.si detoks yapmadığın günler daha dikkatli olman lazımki geri almayasın
Bundan sonra doğru dürüst sağlıklı menüler yap tek perşembe olabilir
Tabi birazda sporu artırman lazım
Cevap yazacağın mesajın altında cevapla kısmı var cnm oraya basAlinti nasil yapiyoruz.bilemedim.uc kilo almisim 71 kilodayim acilen zayiflamaliyim.
Olsun yinede güzel 1 hafta geçirdiniz hiç yoktan iyidirAnnem cumartesi gidiyor abla
Hepsi üst üste gelmiş sabahları yiyebilirsen salata ye canm kabızlk için bi diyetisyen vermişti irine güzel fikir yani benm yapma imkanım yokbende de mantar var yarın yapabilirim onu. sonucunu da görmüş olurum.
yok valla duymuyom bile cıs seslerini bizim ev hep cıslı zaten saysam yuh dersinizeşim çok seviyor abur cubur. aniden biri evde gelir diye de cıslar bulunduruyorum
sana nazar mı oldu noldu cok güzel gidiyordun sen elifim. lapa eksiye düşürür diye düşünüyorum. sabah tartıldın mı? ne kadar artıdasın canım?
alemsin yaa
oo neler yemişin kız. bu hafta 6. takımla yarıştaydın bu gidişle yenilcezhiç yakışmıycak bize hiiç
kaçamak kesinlikle yook
canım menün çok tatsız bence. yumurta peynir zeytin 1 dilim tam buğday ekmek maydonoz yeşillik domates salatalık böyle yapabilirsin. hem tadı güzel olur hem de sağlıklı kilo verirsin :)
ya yaptım sadece dün 12 de yağsız 6 yk makarna yedim ekmekten saysak onu. akşam üstü de 1 parmak kadar cevizli sucuk yedim ama tüm gün bir şey yemedim kalori olarak yine çok azdı. hep detokstan vücut kitlendi cünkü böyle bi sacmaladım. dün sabittim bugün sacmalamanın sonucu +300 çıktım ama 5 gün oluyor bugün wc çıkmadım düşün ya. ve reglim sökülmedi 2 gündü pembeden görünüp kayboluyor çatlıycam valla
basi sagolsunKızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde
valla vucudun eror veriyo cildirdi ben bile sastim buse sen bu hafta ne yedin noldu ne bitti
aynen cuma odulu iptal etmekte cok ise yariyor ptesi tartida
Güzelim sana öncedende demiştim önemli olan az kalori almak değil kaliteli kalori almak
Mesela dün az yedin ama yediğin şeylerin hiç biri yağ yakmana yardımcı olan şeyler değil
Aksine vücıdun depoladığı şeyler
Hepsi üst üste gelmiş sabahları yiyebilirsen salata ye canm kabızlk için bi diyetisyen vermişti irine güzel fikir yani benm yapma imkanım yok
Kızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde
hadi elifim ins ise yarar yarın eksiye donersinGünaydınlarrrrr.
Tartiya son gün.
Ben bu gün lapa yapıyorum.
Lapayla eksiye dönsrm çok sevineceğim.
Bu hafta dağittım çünkü.
Kayıp 1 haftam.
Ama bu günden sonra yok yılbaßına kadar kaçamsk. Bir de bu hafta buradan uzsk kaldım. O yüzden de olumsuz etkilrdi beni.
Artık bol bil yanınızdayım.
Günaydın ponicimGünaydın herkese bugün tartılmadım korktum
Hadi ınş canımKızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
Günaydın dilekcimgünaydın gençler tartıya son gün kaçamazsız bir gün olsun
Bende lapaciyim ama kalkıp yapmaya useniyorum nasıl yicem yaaagubaydin lapacilari gorelimilk ogunu yaptim ilk icin cokta fena degildi bakalim diger ogunlerde ne olcak ama oglum tadina bakmak istedi baharatsiz yerinden verdim oggg dedi cikardi
aksam menunu yazarsin canım saatleriyle beraberSabah 1 yumurta 1 havuc 1 dilim ekmek umarim zayirlayabilirim
Kız casusmu olcanngidiyim bi 6.takima bakiyim ne yiyorlar :)
Busem vücudun dengesi şaştı iyicegünaydıınnn
dünki menüden sonra +300 cumaya göre dün sabittim artıya geçtim. şimdi bugün muz süt yapıyorum. inş eksiye geçicem. bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum. 5 gün detokslu geçti ama şaşkınım kızlar
iste bu güzel fikir abla. Kilo vermeye ne ödül yokGünaydınnnn şekerler
Mesajın altında çoklu alıntı var canım ona tikliyorsun hepsini okuyunca cevapla kisminda alintilari ekle var ona tikla hepsi çıkar mesaj kısmınaAlinti nasil yapiyoruz.bilemedim.uc kilo almisim 71 kilodayim acilen zayiflamaliyim.
Basın sağolsun beril ablaKızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde
Günaydın kızlar modum düşük ama hayat modum diyet modum değil diyete devam inş yarın bir garanti ama buçuk olur inşallah
berilceee basın sağolsun ablaciiiım
hadi elifim ins ise yarar yarın eksiye donersin
Günaydın ponicim
Hadi ınş canım
Günaydın dilekcim
Bende lapaciyim ama kalkıp yapmaya useniyorum nasıl yicem yaaa
aksam menunu yazarsin canım saatleriyle beraber
Kız casusmu olcann
Busem vücudun dengesi şaştı iyice
iste bu güzel fikir abla. Kilo vermeye ne ödül yok
Mesajın altında çoklu alıntı var canım ona tikliyorsun hepsini okuyunca cevapla kisminda alintilari ekle var ona tikla hepsi çıkar mesaj kısmına
Günaydın CanımGünaydın kızlar modum düşük ama hayat modum diyet modum değil diyete devam inş yarın bir garanti ama buçuk olur inşallah
berilceee basın sağolsun ablaciiiım
Şu form caylardan denedinmi busemhem vucüt şaştı hem de wc sizlikten içim taşlaştı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?