- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.281
Aç karna form iç tatlımhem vucüt şaştı hem de wc sizlikten içim taşlaştı yaa
hem vucüt şaştı hem de wc sizlikten içim taşlaştı yaa
Olmadı canım :)Oldu mu
Benimkide şimdi pişiyorGünaydın Canım
Şu form caylardan denedinmi busem
En azından test etmiş oldun tatlımKızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
Nasıl yapıyon anlatsana cnm hatanı bulalımOlmadi
Yine olmadi miKızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
OlduuuuYine olmadi mi
Siz baya kilo vermissiniz nasil basardinizKızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
pisti sayılır benimkide abla azıcık yogurtla yicem baharatla pek aram yok benimBenimkide şimdi pişiyor
Hadi hilal çok geç olmadan yapta ye
Hem çokda kötü sayılmaz kızz doldur baharatı ben sumakda koyuyorum
Ay ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk etiEn azından test etmiş oldun tatlım
Sen 0 grubu olduğun için sana et daha çok yarar
Günaydın Canım
Şu form caylardan denedinmi busem
Aç karna form iç tatlım
Hatta bugün 2 tane içebilirsin
Kızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
En azından test etmiş oldun tatlım
pisti sayılır benimkide abla azıcık yogurtla yicem baharatla pek aram yok benimBenimkide şimdi pişiyor
Hadi hilal çok geç olmadan yapta ye
Hem çokda kötü sayılmaz kızz doldur baharatı ben sumakda koyuyorum
Ay ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk etiEn azından test etmiş oldun tatlım
dengeli beslenerek kaçamak yapmayarak canımSiz baya kilo vermissiniz nasil basardiniz
Aynen busem denemek için carsambadan yaptim bir gun toparlama payı biraktim :)şimdi hemen içcem kiraz saplı öğleden sonra yine içicem tamamdır. bi çıksam o bile eksiye geçmeme yeter. reglim de sökülmedi onun da şişkinliği var çünkü.
yaaa ciddi misinbugün lapayla eksiye geçersin yine bayaa hilalim moral bozma bir daha yapma denemiş oldun.
ablam ya ben b grubuyum ben ne yapmalıyım bilgin var mı?
cin bibrrle yedim ben acidan tadini prk alamadim guzel bile oldu az sonra ogleyi yapcamhadi elifim ins ise yarar yarın eksiye donersin
Günaydın ponicim
Hadi ınş canım
Günaydın dilekcim
Bende lapaciyim ama kalkıp yapmaya useniyorum nasıl yicem yaaa
aksam menunu yazarsin canım saatleriyle beraber
Kız casusmu olcann
Busem vücudun dengesi şaştı iyice
iste bu güzel fikir abla. Kilo vermeye ne ödül yok
Mesajın altında çoklu alıntı var canım ona tikliyorsun hepsini okuyunca cevapla kisminda alintilari ekle var ona tikla hepsi çıkar mesaj kısmına
10_15 dal maydonoz bir kayisili form bir yesilcay varsa tarcin karanfil bir tasim kaynat yarim limon sık suz ic banada dua etmeyi unutma:)hem vucüt şaştı hem de wc sizlikten içim taşlaştı yaa
yaramadi demek ki bende ctesi yapcam bakalim onu yada muz sutu etkisini bi gorelimKızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
şimdi hemen içcem kiraz saplı öğleden sonra yine içicem tamamdır. bi çıksam o bile eksiye geçmeme yeter. reglim de sökülmedi onun da şişkinliği var çünkü.
yaaa ciddi misinbugün lapayla eksiye geçersin yine bayaa hilalim moral bozma bir daha yapma denemiş oldun.
ablam ya ben b grubuyum ben ne yapmalıyım bilgin var mı?
Ben bi yemek kaşığı yogurt koydum simd yedim canımcin bibrrle yedim ben acidan tadini prk alamadim guzel bile oldu az sonra ogleyi yapcam
10_15 dal maydonoz bir kayisili form bir yesilcay varsa tarcin karanfil bir tasim kaynat yarim limon sık suz ic banada dua etmeyi unutma:)
yaramadi demek ki bende ctesi yapcam bakalim onu yada muz sutu etkisini bi gorelim
Bende 2 çocuk var bebeğim sadece haftada 1 gün cıss hakları var gidiyoruz alıyoruz yiyorlar bitiyor sağlıklı benim için çok önemli bence sende o işlenmiş gıdaları eşinden uzak tut. Misafir için bulunduruyorum tabi ama böcüklerin haberi yokbende de mantar var yarın yapabilirim onu. sonucunu da görmüş olurum.
yok valla duymuyom bile cıs seslerini bizim ev hep cıslı zaten saysam yuh dersinizeşim çok seviyor abur cubur. aniden biri evde gelir diye de cıslar bulunduruyorum
sana nazar mı oldu noldu cok güzel gidiyordun sen elifim. lapa eksiye düşürür diye düşünüyorum. sabah tartıldın mı? ne kadar artıdasın canım?
alemsin yaa
oo neler yemişin kız. bu hafta 6. takımla yarıştaydın bu gidişle yenilcezhiç yakışmıycak bize hiiç
kaçamak kesinlikle yook
canım menün çok tatsız bence. yumurta peynir zeytin 1 dilim tam buğday ekmek maydonoz yeşillik domates salatalık böyle yapabilirsin. hem tadı güzel olur hem de sağlıklı kilo verirsin :)
ya yaptım sadece dün 12 de yağsız 6 yk makarna yedim ekmekten saysak onu. akşam üstü de 1 parmak kadar cevizli sucuk yedim ama tüm gün bir şey yemedim kalori olarak yine çok azdı. hep detokstan vücut kitlendi cünkü böyle bi sacmaladım. dün sabittim bugün sacmalamanın sonucu +300 çıktım ama 5 gün oluyor bugün wc çıkmadım düşün ya. ve reglim sökülmedi 2 gündü pembeden görünüp kayboluyor çatlıycam valla
üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.Kızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde
Bak bütün form çayları bi yana a101 deki bir yana. Lipton içtim doğadan içtim Doğuş içtim sadece bana yarayan a101 deki mest form çay oldu. Alıver 1 kutu fiyatıdır diğerlerinin yarısı kadarçıldırdı vücut ve çatlamazsam iyi yani içim taşlaştı kabızlıktan.
aaa Allah rahmet eylesin@berilceee başın sağ olsun ablam
bebeğim yapma ama üzme kendini artık. 1 garantiyse harikasın.Günaydın kızlar modum düşük ama hayat modum diyet modum değil diyete devam inş yarın bir garanti ama buçuk olur inşallah
@berilceee basın sağolsun ablaciiiım
a kötü olmuş ya.Kızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
yoğurtla yeniyor mu bende yaptım gideri var kız çok kötü değil ben çok tuz kullanmıyorum sanırım ondan kötü gelmedi. Et sevilmez mi kız ben küçükken kucağımda etle uyurmusum :)pisti sayılır benimkide abla azıcık yogurtla yicem baharatla pek aram yok benim
Ay ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk etidün kurban etinden köfte yaptım midem alt üst oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?