Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimkide şimdi pişiyor
Hadi hilal çok geç olmadan yapta ye
Hem çokda kötü sayılmaz kızz doldur baharatı ben sumakda koyuyorum
pisti sayılır benimkide abla azıcık yogurtla yicem baharatla pek aram yok benim
En azından test etmiş oldun tatlım

Sen 0 grubu olduğun için sana et daha çok yarar
Ay ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk eti dün kurban etinden köfte yaptım midem alt üst oldu resmen

Günaydın Canım

Şu form caylardan denedinmi busem

Aç karna form iç tatlım
Hatta bugün 2 tane içebilirsin

şimdi hemen içcem kiraz saplı öğleden sonra yine içicem tamamdır. bi çıksam o bile eksiye geçmeme yeter. reglim de sökülmedi onun da şişkinliği var çünkü.

Kızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu

yaaa ciddi misin bugün lapayla eksiye geçersin yine bayaa hilalim moral bozma bir daha yapma denemiş oldun.

ablam ya ben b grubuyum ben ne yapmalıyım bilgin var mı?

Benimkide şimdi pişiyor
Hadi hilal çok geç olmadan yapta ye
Hem çokda kötü sayılmaz kızz doldur baharatı ben sumakda koyuyorum
pisti sayılır benimkide abla azıcık yogurtla yicem baharatla pek aram yok benim

Ay ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk eti dün kurban etinden köfte yaptım midem alt üst oldu resmen

Siz baya kilo vermissiniz nasil basardiniz
dengeli beslenerek kaçamak yapmayarak canım
Aynen busem denemek için carsambadan yaptim bir gun toparlama payı biraktim :)

cin bibrrle yedim ben acidan tadini prk alamadim guzel bile oldu az sonra ogleyi yapcam
hem vucüt şaştı hem de wc sizlikten içim taşlaştı yaa
10_15 dal maydonoz bir kayisili form bir yesilcay varsa tarcin karanfil bir tasim kaynat yarim limon sık suz ic banada dua etmeyi unutma:)
Kızlar bu arada balkabagi bana hiç yaramadı pazartesiye göre artidayim sinirlerim bozuldu
yaramadi demek ki bende ctesi yapcam bakalim onu yada muz sutu etkisini bi gorelim

Ben bi yemek kaşığı yogurt koydum simd yedim canım
Aynen yaramadı bundan sonra tatlı olarak yicem onu

Bende 2 çocuk var bebeğim sadece haftada 1 gün cıss hakları var gidiyoruz alıyoruz yiyorlar bitiyor sağlıklı benim için çok önemli bence sende o işlenmiş gıdaları eşinden uzak tut. Misafir için bulunduruyorum tabi ama böcüklerin haberi yok

Kızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde
üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.

çıldırdı vücut ve çatlamazsam iyi yani içim taşlaştı kabızlıktan.

aaa Allah rahmet eylesin @berilceee başın sağ olsun ablam
Bak bütün form çayları bi yana a101 deki bir yana. Lipton içtim doğadan içtim Doğuş içtim sadece bana yarayan a101 deki mest form çay oldu. Alıver 1 kutu fiyatıdır diğerlerinin yarısı kadar

Günaydın kızlar modum düşük ama hayat modum diyet modum değil diyete devam inş yarın bir garanti ama buçuk olur inşallah

@berilceee basın sağolsun ablaciiiım
bebeğim yapma ama üzme kendini artık. 1 garantiyse harikasın.

a kötü olmuş ya.

yoğurtla yeniyor mu bende yaptım gideri var kız çok kötü değil ben çok tuz kullanmıyorum sanırım ondan kötü gelmedi. Et sevilmez mi kız ben küçükken kucağımda etle uyurmusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…