Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

y ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk eti dün kurban etinden köfte
Zaten et deyince bütün et türleri giriyor içine yani etcil bi grub
A grubu otcul. Mide enzimleri az olduğu için özellikle kırmızı et iyi değil

Tabi bu dediklerimiz tek kilo vermek için değil sağlık için

dengeli beslenerek kaçamak yapmayarak canım

Aynen busem denemek için carsambadan yaptim bir gun toparlama payı biraktim :)

iyi düşünmüşsün :)

malzemeler eksik ama tarifi notladım çok sağ ol baharım.

ben uzak tutsam da eşim alıp yiyor canım. evde olmayınca kendi alıp geliyor cünkü çiki alıyor bu arada oreo bisküviye sardı sütle yiyor

tamam a101 den alıcam zulalıycam sağ ol elifimm

B Kan Grubu Nasıl Beslenmeli
  • B kan grubuna kilo aldıran gıdalar başta buğday ve türevleri, mısır, susam ve mercimektir. Bu yiyeceklerin içerdiği lektinler, B grubu metabolizmasını olumsuz etkiler.
  • Sağlıklı bir yaşam için B grubu hamur işleri ve ekmekten olabildiğince uzak durmaya çalışmalıdır.
  • Et, yeşil sebzeler ve az yağlı süt ürünleri B grubunu diyeti ve sağlığı için çok faydalıdır.
  • Çok tüketilmeyen tavşan eti, B grubu için en faydalı besinler arasında yer alır.
  • Kaz, ördek, bıldırcın ve keklik etinden uzak durmaları gerekebilir.
Yararlı Deniz Ürünleri: Sardalye, uskumru, istavrit, palamut, torik, dil balığı, mezgit, turna, somon balığı.
Nötr Deniz Ürünleri: Tuna, alabalık, kılıç balığı, kalkan, lüfer, çinekop, tekir, barbun, rinda ve kalamar.
Zararlı Deniz Ürünleri: Hamsi, yılan balığı, levrek, karides, ahtapot, midye, yengeç, istakoz, kerevit
  • Tüm süt ürünlerini serbestçe tüketebilen B grubu maalesef yemiş ve çerez tüketiminde şanssızdır. Olabildiğince fındık, fıstık, ceviz ve çekirdeklerden uzak durmalıdırlar.
  • Yine bakliyatta da yediği porsiyonun küçüklüğüne dikkat etmelidirler.
Yararlı Sebzeler: Patates, havuç, pancar, brüksel lahanası, brokoli, kırmızı biber, maydanoz, karnabahar, patlıcan ve tüm biberler.
Nötr Sebzeler: Ispanak, pırasa, kereviz, hindiba, salatalık, marul, sarımsak, bamya ve soğan.
Zararlı Sebzeler: Domates, yer elması, turp, kabak.

B grubu diyeti etlerin ve sebzelerin en iyisine sahiptir. Ancak kilo vermek isteyen B grupları kesinlikle mısır, tavuk, domates, tuzlu fıstık, susam, buğday, mercimek ve kabuklu deniz ürünlerinden uzak durmalıdır. Süt ürünlerinin çoğunu tamamen sindirebilen tek kan grubu B’dir. Genel olarak balık, hindi, süt ürünleri, patates, düşük glisemik endeksli sebzeler, ananas ve yeşillik tüketmeleri tavsiye edilir.

etlemi uyurmussun
ben a yim ve kirmizi eti cok seviyorum

neden bu kadar somon sevdiğim anlaşıldı. kabak bana yaramazmış ben şookk. aklımda kabak vardı lifli diye ayça kaya tüketin diyodu tok tutuyormuş.

ananasta bu sebepten yariyor demek ki

Normalde et iyi gelşyor deniyor ama burda tavuğu yemeyin demiş onu anlamadım
Aslında tavuk hindi aynı gruba giriyor

Kızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
Bu hafta bende seninle ayni durumdayim canim annem gelmisti,icli kofteler,dolmalar neler neler umarim bende + olmam

ooo süpermiş. ben de haftaya regl falan bitmiş olcak süper sonuc alcam diye düşünüyorum. bu haftam hiç iyi gecmedi
Benimde bugün kendini gösteriyo heralde belki yarına tam gelir

Önümüzdeki hafta ayın son haftası mutlaka işi sıkı tutmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…