- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.301
Geçenlerde bütün grubları paylaşmıştım ya tatlım ama diğer grublar aklımda değilablam ya ben b grubuyum ben ne yapmalıyım bilgin var mı?
Zaten et deyince bütün et türleri giriyor içine yani etcil bi gruby ben et sevmem abla daha doğrusu normal et yemem ama köfte yerim bide tavuk etidün kurban etinden köfte
dengeli beslenerek kaçamak yapmayarak canım
Aynen busem denemek için carsambadan yaptim bir gun toparlama payı biraktim :)
cin bibrrle yedim ben acidan tadini prk alamadim guzel bile oldu az sonra ogleyi yapcam
10_15 dal maydonoz bir kayisili form bir yesilcay varsa tarcin karanfil bir tasim kaynat yarim limon sık suz ic banada dua etmeyi unutma:)
yaramadi demek ki bende ctesi yapcam bakalim onu yada muz sutu etkisini bi gorelim
Bende 2 çocuk var bebeğim sadece haftada 1 gün cıss hakları var gidiyoruz alıyoruz yiyorlar bitiyor sağlıklı benim için çok önemli bence sende o işlenmiş gıdaları eşinden uzak tut. Misafir için bulunduruyorum tabi ama böcüklerin haberi yok
üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.
Bak bütün form çayları bi yana a101 deki bir yana. Lipton içtim doğadan içtim Doğuş içtim sadece bana yarayan a101 deki mest form çay oldu. Alıver 1 kutu fiyatıdır diğerlerinin yarısı kadar
bebeğim yapma ama üzme kendini artık. 1 garantiyse harikasın.
a kötü olmuş ya.
yoğurtla yeniyor mu bende yaptım gideri var kız çok kötü değil ben çok tuz kullanmıyorum sanırım ondan kötü gelmedi. Et sevilmez mi kız ben küçükken kucağımda etle uyurmusum :)
Geçenlerde bütün grubları paylaşmıştım ya tatlım ama diğer grublar aklımda değil
Nete b kan grubuna göre beslenme yaz çıkar
Bende 2 çocuk var bebeğim sadece haftada 1 gün cıss hakları var gidiyoruz alıyoruz yiyorlar bitiyor sağlıklı benim için çok önemli bence sende o işlenmiş gıdaları eşinden uzak tut. Misafir için bulunduruyorum tabi ama böcüklerin haberi yok
üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.
Bak bütün form çayları bi yana a101 deki bir yana. Lipton içtim doğadan içtim Doğuş içtim sadece bana yarayan a101 deki mest form çay oldu. Alıver 1 kutu fiyatıdır diğerlerinin yarısı kadar
bebeğim yapma ama üzme kendini artık. 1 garantiyse harikasın.
a kötü olmuş ya.
yoğurtla yeniyor mu bende yaptım gideri var kız çok kötü değil ben çok tuz kullanmıyorum sanırım ondan kötü gelmedi. Et sevilmez mi kız ben küçükken kucağımda etle uyurmusum :)
ben a yim ve kirmizi eti cok seviyorumZaten et deyince bütün et türleri giriyor içine yani etcil bi grub
A grubu otcul. Mide enzimleri az olduğu için özellikle kırmızı et iyi değil
Tabi bu dediklerimiz tek kilo vermek için değil sağlık için
neden bu kadar somon sevdiğim anlaşıldı. kabak bana yaramazmış ben şookk. aklımda kabak vardı lifli diye ayça kaya tüketin diyodu tok tutuyormuş.
ananasta bu sebepten yariyor demek kiB grubu diyeti etlerin ve sebzelerin en iyisine sahiptir. Ancak kilo vermek isteyen B grupları kesinlikle mısır, tavuk, domates, tuzlu fıstık, susam, buğday, mercimek ve kabuklu deniz ürünlerinden uzak durmalıdır. Süt ürünlerinin çoğunu tamamen sindirebilen tek kan grubu B’dir. Genel olarak balık, hindi, süt ürünleri, patates, düşük glisemik endeksli sebzeler, ananas ve yeşillik tüketmeleri tavsiye edilir.
etlemi uyurmussun
ben a yim ve kirmizi eti cok seviyorum
ananasta bu sebepten yariyor demek ki
cok merak ediyorum lapanin sonucunu sabah 70.8 dim
Normalde et iyi gelşyor deniyor ama burda tavuğu yemeyin demiş onu anlamadımB grubu diyeti etlerin ve sebzelerin en iyisine sahiptir. Ancak kilo vermek isteyen B grupları kesinlikle mısır, tavuk, domates, tuzlu fıstık, susam, buğday, mercimek ve kabuklu deniz ürünlerinden uzak durmalıdır. Süt ürünlerinin çoğunu tamamen sindirebilen tek kan grubu B’dir. Genel olarak balık, hindi, süt ürünleri, patates, düşük glisemik endeksli sebzeler, ananas ve yeşillik tüketmeleri tavsiye edilir.
Ne olduki tatlımKizlar moralim cok bozuk annemle babam bosanio
Bu hafta bende seninle ayni durumdayim canim annem gelmisti,icli kofteler,dolmalar neler neler umarim bende + olmamKızlar bu hafta annem bizdeydi hafta başı yaptığım listeyi uygulayamadım malumunuz poğaça katmer ve tatlı beni bitirecek tartıda amacım bu hafta artı olmamak haftaya bomba gibi olup kilo vermek
Benimde bugün kendini gösteriyo heralde belki yarına tam gelirooo süpermiş. ben de haftaya regl falan bitmiş olcak süper sonuc alcam diye düşünüyorum. bu haftam hiç iyi gecmedi
Ayy hadi inşallahbugün detoks işe yararsa hedef yarına - 1 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?