- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.321
Hatta hoplaya hoplaya iş yapev aldı başını gidiyor okul saatine kadar koşturarak iş yapıcam spor olur hemde
Kizlar moralim cok bozuk annemle babam bosanio
Normalde et iyi gelşyor deniyor ama burda tavuğu yemeyin demiş onu anlamadım
Aslında tavuk hindi aynı gruba giriyor
Benimde bugün kendini gösteriyo heralde belki yarına tam gelir
Önümüzdeki hafta ayın son haftası mutlaka işi sıkı tutmamız lazım
bugün detoks işe yararsa hedef yarına - 1 inşallah
HadiyaKızlar berilin anneannesi vefat etmiş bugün sabah tr ye gideceklerdi
Bi süre gelemez Heralde
ev aldı başını gidiyor okul saatine kadar koşturarak iş yapıcam spor olur hemde
Valla insan kaçamak yapmayıp kilo veremesede içi rahat oluyor
Ama kaçamak olunca böyle tartıdan korkuyor
Başka sayfalarada bakarsan netleşir cnmonu ben de anlamadım abla
en azından yaklaşmaya çalış tatlımhedef nerde ben nerde
naptin canim esinle arani duzelmistir insallahGünaydın kızlar modum düşük ama hayat modum diyet modum değil diyete devam inş yarın bir garanti ama buçuk olur inşallah
@berilceee basın sağolsun ablaciiiım
Seninki ne zaman gidiyor tatlımBu hafta bende seninle ayni durumdayim canim annem gelmisti,icli kofteler,dolmalar neler neler umarim bende + olmam
Etle uyumak nedir yaaaBende 2 çocuk var bebeğim sadece haftada 1 gün cıss hakları var gidiyoruz alıyoruz yiyorlar bitiyor sağlıklı benim için çok önemli bence sende o işlenmiş gıdaları eşinden uzak tut. Misafir için bulunduruyorum tabi ama böcüklerin haberi yok
üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.
Bak bütün form çayları bi yana a101 deki bir yana. Lipton içtim doğadan içtim Doğuş içtim sadece bana yarayan a101 deki mest form çay oldu. Alıver 1 kutu fiyatıdır diğerlerinin yarısı kadar
bebeğim yapma ama üzme kendini artık. 1 garantiyse harikasın.
a kötü olmuş ya.
yoğurtla yeniyor mu bende yaptım gideri var kız çok kötü değil ben çok tuz kullanmıyorum sanırım ondan kötü gelmedi. Et sevilmez mi kız ben küçükken kucağımda etle uyurmusum :)
valla dediğim gibi abla bi normal eti yemiyorum bide kurban etini kıyma bile olsa yemem. Geri kalanı yiyorumZaten et deyince bütün et türleri giriyor içine yani etcil bi grub
A grubu otcul. Mide enzimleri az olduğu için özellikle kırmızı et iyi değil
Tabi bu dediklerimiz tek kilo vermek için değil sağlık için
Geldim kizzherkeşler gitmiş 2 saate ben de çıkcam gelin bakiiim
Hadi ınş güzel sonuç gelir canım bende ucundan 66 görmek istiyorumcok merak ediyorum lapanin sonucunu sabah 70.8 dim
sorun nedir canım niye bosaniyorlarKizlar moralim cok bozuk annemle babam bosanio
Hadi ınş canımbugün detoks işe yararsa hedef yarına - 1 inşallah
Kolay gelsin canım ben dans ederek yapardım bi ara baya etkisi oluyor bu ara yapmıyorumev aldı başını gidiyor okul saatine kadar koşturarak iş yapıcam spor olur hemde
Başka sayfalarada bakarsan netleşir cnm
en azından yaklaşmaya çalış tatlım
Eğer azmedersen sıfır kaçamak bol sporla pekela 2 kilo verirsin haftaya
Kızlar daha hafta bitmeden ben önümüzdeki haftanın planını yapıyorum
Yarın kaç olursa olsun haftaya o 79.9 tartıda görülecek
Sıfır kaçamak bol sporla
Yarın tabiki kaçamak hakkım yok
Inşallahda pazartesiye eksiyle başlıcam
Hem regli döneminde meto hızlanıyorhedefim 59.5 tu sanırım ya da 59.9 emin değilim. inş veririm abla yaa regl de sökülmüş olacağı için verebilirim diye düşünüyorum
Ne olur bilmiyorum cnm ama eksi olsa bile fazla olmayacağı kesinabla niye karamsar oluyorsun ki belki yarına eksi çıkacaksın
ay ins yarin da eksi görürsün ablamKızlar daha hafta bitmeden ben önümüzdeki haftanın planını yapıyorum
Yarın kaç olursa olsun haftaya o 79.9 tartıda görülecek
Sıfır kaçamak bol sporla
Yarın tabiki kaçamak hakkım yok
Inşallahda pazartesiye eksiyle başlıcam
Hosbuldum busemmCurukElma hoşgeldin kııızzzzzzzz
Evet canım 1 kg etle uyurmusum bir keresinde almayi unutmuslar yatağımdan annem 3 gün kokuyu evden cikaramamisetlemi uyurmussun
ben a yim ve kirmizi eti cok seviyorum
ananasta bu sebepten yariyor demek ki
Bende merak ediyorum tok tutuyor mus bide sevdim ben lapayı ise yarar umarım bende.cok merak ediyorum lapanin sonucunu sabah 70.8 dim
canım çok üzüldüm problem mi vardı daha önceden? umarım yoluna girer. Haklarinda hayırlısı olsun.Kizlar moralim cok bozuk annemle babam bosanio
kız hatta eskiden kasaplarin camlarına asarlardiya bütün bütün kuzu lari kuzu istiyorum diye aglarmisim annem beni yanında goturmezmis kuzu isterim diye. Hele kasap sucuguna deli olurum ama eve sokmuyorum bi kaç aydır çünkü asla dayanamam.Etle uyumak nedir yaaa
valla dediğim gibi abla bi normal eti yemiyorum bide kurban etini kıyma bile olsa yemem. Geri kalanı yiyorum
Geldim kizz
Hadi ınş güzel sonuç gelir canım bende ucundan 66 görmek istiyorum
sorun nedir canım niye bosaniyorlar
Hadi ınş canım
Kolay gelsin canım ben dans ederek yapardım bi ara baya etkisi oluyor bu ara yapmıyorum
Hem regli döneminde meto hızlanıyor
Spor dahada etkili olur
Bide tuzu kesersen ödemde olmaz
Bol protein srbze salata
Ne olur bilmiyorum cnm ama eksi olsa bile fazla olmayacağı kesin
Kaç gündür tartılmadığım için hiç bi fikrim yok
Ama ben yiyipte verenlerden değilim
ay ins yarin da eksi görürsün ablam
Hosbuldum busemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?