- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.341
Ayy gerçekten alemmişin kızzEvet canım 1 kg etle uyurmusum bir keresinde almayi unutmuslar yatağımdan annem 3 gün kokuyu evden cikaramamis
Bende merak ediyorum tok tutuyor mus bide sevdim ben lapayı ise yarar umarım bende.
canım çok üzüldüm problem mi vardı daha önceden? umarım yoluna girer. Haklarinda hayırlısı olsun.
kız hatta eskiden kasaplarin camlarına asarlardiya bütün bütün kuzu lari kuzu istiyorum diye aglarmisim annem beni yanında goturmezmis kuzu isterim diye. Hele kasap sucuguna deli olurum ama eve sokmuyorum bi kaç aydır çünkü asla dayanamam.
Kız dilek değilmiydiKIIZZLARR BENİM BU HAFTA RAKİBİM KİMDİ?? BİRİYLE SÖZLEŞMİŞTİK UNUTTUM BEN
Inşallah kimse artıda olmaz cnm hatta güzel eksiler olury ins yarin da eksi görürsün ablam
Kız dilek değilmiydi
Valla okadar hafıza yok bende bilemicemyok onu demek istemedim. bir sonraki rakibemde belliydi ama kimdi
Ay Elif Guldurdun Valla YaaEvet canım 1 kg etle uyurmusum bir keresinde almayi unutmuslar yatağımdan annem 3 gün kokuyu evden cikaramamis
Bende merak ediyorum tok tutuyor mus bide sevdim ben lapayı ise yarar umarım bende.
canım çok üzüldüm problem mi vardı daha önceden? umarım yoluna girer. Haklarinda hayırlısı olsun.
kız hatta eskiden kasaplarin camlarına asarlardiya bütün bütün kuzu lari kuzu istiyorum diye aglarmisim annem beni yanında goturmezmis kuzu isterim diye. Hele kasap sucuguna deli olurum ama eve sokmuyorum bi kaç aydır çünkü asla dayanamam.
vermedim busem alayım dedi yok sana telefon yeter beee dedimtamamdır ablam
olsun abla eksi eksidir inş eksi çıkarız hepimiz
aferin yine vermemişsin erdeme telefonuuu
Inş ablammInşallah kimse artıda olmaz cnm hatta güzel eksiler olur
Kız seninki daha da acayipmiş bunu ilk defa duydum Allah korusun tehlikelidey Elif Guldurdun Valla YaaBende Kömürle Kapı Macunlarini Bide Kibrit Ucunu Yermisim
Acmi bırakıyorlardı acep
Valla okadar hafıza yok bende bilemicem
Ay Elif Guldurdun Valla YaaBende Kömürle Kapı Macunlarini Bide Kibrit Ucunu Yermisim
Acmi bırakıyorlardı acep beni
vermedim busem alayım dedi yok sana telefon yeter beee dedim
Inş ablamm
Canım inan enine boyuna dusinmuslerdir bu yasta bu karara vardilarsa vardir bir bildiklero belki boyle daha mutlu olacaklsr hsyirlisiKizlar moralim cok bozuk annemle babam bosanio
seve seve abla senin hatan bu hafta rakip secmemekti bakBu hafta dilek ve bahar benim rakibelerim olurmusuz kızlar
Belki sizin azminiz banada bulaşır
senin ki vitamin eksikliginden de elifinki direk oburluk kuzu istemek nedir yawAy Elif Guldurdun Valla YaaBende Kömürle Kapı Macunlarini Bide Kibrit Ucunu Yermisim
Inş ablamm
bugun ofgunu benimŞimdi t.kahvemi içip spora başlıcam akşama kalmasın erkenden yapayım şişlik olmasın
Hafta içi yapmadığım için bugünde yapayım
Aynı şeyi bende düşündüm tatlımseve seve abla senin hatan bu hafta rakip secmemekti bak
gizli gizli yermisim annem evde ararmis beni bi bakarmis sobanin arkasında kömür yiyorumKız seninki daha da acayipmiş bunu ilk defa duydum Allah korusun tehlikelide
gizli gizli yermisim annem evde ararmis beni bi bakarmis sobanin arkasında kömür yiyorumabla ben bile hatırlamıyom sen napasın
onları yiyip yaşadığına şükür kız
oh iyi yapmısın verme anam
Afiyet olsun ablam kolay gelsin :)Şimdi t.kahvemi içip spora başlıcam akşama kalmasın erkenden yapayım şişlik olmasın
Aynen sonradan araştırdım demir eksikliği olan çocuklar onları yermiş :) allahın işi iste oraya yönlendiriyor demekkiCanım inan enine boyuna dusinmuslerdir bu yasta bu karara vardilarsa vardir bir bildiklero belki boyle daha mutlu olacaklsr hsyirlisi
seve seve abla senin hatan bu hafta rakip secmemekti bak
senin ki vitamin eksikliginden de elifinki direk oburluk kuzu istemek nedir yaw
bugun ofgunu benim
Şimdi t.kahvemi içip spora başlıcam akşama kalmasın erkenden yapayım şişlik olmasın
gizli gizli yermisim annem evde ararmis beni bi bakarmis sobanin arkasında kömür yiyorumvalla ciddi sorunlarım varmis sanırım
gizli gizli yermisim annem evde ararmis beni bi bakarmis sobanin arkasında kömür yiyorumvalla ciddi sorunlarım varmis sanırım
Afiyet olsun ablam kolay gelsin :)
Aynen sonradan araştırdım demir eksikliği olan çocuklar onları yermiş :) allahın işi iste oraya yönlendiriyor demekki
Kız sende buse gibi kopyala yapıştır yapıyongizli gizli yermisim annem evde ararmis beni bi bakarmis sobanin arkasında kömür yiyorumvalla ciddi sorunlarım varmis sanırım
Afiyet olsun ablam kolay gelsin :)
Aynen sonradan araştırdım demir eksikliği olan çocuklar onları yermiş :) allahın işi iste oraya yönlendiriyor demekki
Valla hayat sana güzel cicim keyfini çıkaryarım saate çıkcam evden 45 dk yürüycem açıköğretim bürosuna. ordan da hamiş haberini aldığım arkadaşımın yanına gidicemmmmmmmmmmmm
menü merak etmeyin anacım sütümü muzumu yanıma alıyorum
akşama gelirim çok geç olursa sabah burdayım öpüldünüüz
istersen yaparsın mefkusum eminim ki gorucek sin o rakamı.Kızlar daha hafta bitmeden ben önümüzdeki haftanın planını yapıyorum
Yarın kaç olursa olsun haftaya o 79.9 tartıda görülecek
Sıfır kaçamak bol sporla
Yarın tabiki kaçamak hakkım yok
Inşallahda pazartesiye eksiyle başlıcam
Ayy gerçekten alemmişin kızz
Yok daha neler kömür mu macun mu kibrit miAy Elif Guldurdun Valla YaaBende Kömürle Kapı Macunlarini Bide Kibrit Ucunu Yermisim
Inş ablamm
Canım inan enine boyuna dusinmuslerdir bu yasta bu karara vardilarsa vardir bir bildiklero belki boyle daha mutlu olacaklsr hsyirlisi
seve seve abla senin hatan bu hafta rakip secmemekti bak
senin ki vitamin eksikliginden de elifinki direk oburluk kuzu istemek nedir yaw
bugun ofgunu benim
Ay mefkusum ya özel toprak he ağzının tadını biliyosunKız sende buse gibi kopyala yapıştır yapıyon
Benimde toprak yeme alışkanlığım vardı ama her toprak değil özel bi tadı olması gerwkiyor
oda demir eksikliğinden
Heralde burda normal kimse yok
Kahvem bitti hadi şimdi kalori yakmaya
Benim dun gitti abla,eksideyim ama istedigim gibi degilSeninki ne zaman gidiyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?