Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gez bakalim busemm gorusuruz
abla ayni seyi yazacaktim
Normal insanın burda işi ne ablaaa
valla oyle elifim allah korumuş
Çok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
Kız noldu hayırdır

haftada bir form çayı içiyorum o yüzden her gün içilirse o da kabızlık yapıyor çünkü.birde sarımsak çayı tarifi var burda okudum onu da yeni yaptım iki gündür nasıl dışarı çıkartıyor anlatamam.1litre suya 1 çay kaşık toz,veya bir iki dilim taze zencefil atıp kaynatıyorsun3-4 dk altını kapattıktan sonra ezdiğin 3-4 dişsarımsağı içine atıp günde 1-2 bardak tüketiyorsun.bağırsak düzenleyici ve zayıflamaya yardımcıymış iğrenç bir tadı var ama değer içine limon sık kapa gözünü iç

Kızlar forumda bi konuda buldum paylasayim dedim kabızlık sorunu olan arkadaşlara

y mefkusum ya özel toprak he ağzının tadını biliyosun
he valla kız her konuda ağzımın tadını iyi bilirim bu toprak olsa bile

Çok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
dışarı çıkmak sana iyi gelecekse tabiki gez cnm

Benim dun gitti abla,eksideyim ama istedigim gibi degil
olsun kızz onu bulamayanlarda var burda

Mefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)
Bi ara aynı bu isimlerle yapmıştık zaten tatlım
Bu haftada yapalım değişiklik olsun
Isteyen bireysel olarakta yine yarışır
Normalde yapıyorduk canım sonradan arada kaynadı aslında şimdi kura cekebilirim musaitim
Iyi yaparsın hialim
Tmm iş sende kurra çek bakalım

Tamam ablam 15 kişiyiz acaba tamamlamak için yeni gelen arkadasida eklesemmi

Ne olduki tatlım
Aniden gelişen bişeymi yoksa süregelen problemlermi

hayırdır canım ya? problem ne?

onu ben de anlamadım abla

hedef nerde ben nerde

ooo süpersin hadi görelim seniii 6. takımı yenmeliyiz yaa

3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya

Sabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz

Ara 11.00
Turk kahvesi

Ara 14.00
Kirmizi meyveli form biskuvi

Aksam 18.00
1 tabak kendi yagiyla kavurma
Salata

2 litre su

3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
Bitanem herşey bizim için hepimizin başına gelebilir kimsenin garantisi yokki
Ayrıca bu senin utanmanı gerektirecek bi durum da değil
Herşeyi anlatmak mecburiyetindede değilsin
Ayrılıyolar oldu bitti

Acaba geri dönüş gibi bişey söz konusu değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…