- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.361
Canim rakibin belli degilse haftaya ben rakibin olmak isterim kilolarimiz yakin,sende istersen tabi:)yok onu demek istemedim. bir sonraki rakibemde belliydi ama kimdi
Ne oldu canim hayirdir neden canin skkinÇok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
seni bu hafta çıtır çıtır yiyecek olan benim :)KIIZZLARR BENİM BU HAFTA RAKİBİM KİMDİ?? BİRİYLE SÖZLEŞMİŞTİK UNUTTUM BEN
ben de yarım saate çıkcam evden 45 dk yürüycem açıköğretim bürosuna. ordan da hamiş haberini aldığım arkadaşımın yanına gidicemmmmmmmmmmmm
menü merak etmeyin anacım sütümü muzumu yanıma alıyorum
ayyy çılgıın
gez bakalim busemm gorusuruzyarım saate çıkcam evden 45 dk yürüycem açıköğretim bürosuna. ordan da hamiş haberini aldığım arkadaşımın yanına gidicemmmmmmmmmmmm
menü merak etmeyin anacım sütümü muzumu yanıma alıyorum
akşama gelirim çok geç olursa sabah burdayım öpüldünüüz
abla ayni seyi yazacaktimKız sende buse gibi kopyala yapıştır yapıyon
Benimde toprak yeme alışkanlığım vardı ama her toprak değil özel bi tadı olması gerwkiyor
oda demir eksikliğinden
Heralde burda normal kimse yok
Kahvem bitti hadi şimdi kalori yakmaya
valla oyle elifim allah korumuşistersen yaparsın mefkusum eminim ki gorucek sin o rakamı.
Yok daha neler kömür mu macun mu kibrit mikız çok fenaymis iyiki hasta falan olmadin Allah korumuş
oburluk benim işim.
Ay mefkusum ya özel toprak he ağzının tadını biliyosun
Kız noldu hayırdırÇok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
Normalde yapıyorduk canım sonradan arada kaynadı aslında şimdi kura cekebilirim musaitimMefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)
he valla kız her konuda ağzımın tadını iyi bilirim bu toprak olsa biley mefkusum ya özel toprak he ağzının tadını biliyosun
dışarı çıkmak sana iyi gelecekse tabiki gez cnmÇok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
olsun kızz onu bulamayanlarda var burdaBenim dun gitti abla,eksideyim ama istedigim gibi degil
Bi ara aynı bu isimlerle yapmıştık zaten tatlımMefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)
Iyi yaparsın hialimNormalde yapıyorduk canım sonradan arada kaynadı aslında şimdi kura cekebilirim musaitim
Tamam ablam 15 kişiyiz acaba tamamlamak için yeni gelen arkadasida eklesemmihe valla kız her konuda ağzımın tadını iyi bilirim bu toprak olsa bile
dışarı çıkmak sana iyi gelecekse tabiki gez cnm
olsun kızz onu bulamayanlarda var burda
Bi ara aynı bu isimlerle yapmıştık zaten tatlım
Bu haftada yapalım değişiklik olsun
Isteyen bireysel olarakta yine yarışır
Iyi yaparsın hialim
Tmm iş sende kurra çek bakalım
Listeyi yaptım abla sormak için bekliyorum :)1 saat bantta yürüdüm çok iyi geldi
Şimdi duşa
Sizde şu grub işini halledin
Bence ekleme daha, zaten devam ederse ilk haftası haksızlık olmasınListeyi yaptım abla sormak için bekliyorum :)
Tamam abla :)Bence ekleme daha, zaten devam ederse ilk haftası haksızlık olmasın
Bşde fulyada bildirim yapamaz heralde
Eline sağlık tatlım
Ne olduki tatlım
Aniden gelişen bişeymi yoksa süregelen problemlermi
hayırdır canım ya? problem ne?
onu ben de anlamadım abla
hedef nerde ben nerde
ooo süpersin hadi görelim seniii 6. takımı yenmeliyiz yaa
Etle uyumak nedir yaaa
valla dediğim gibi abla bi normal eti yemiyorum bide kurban etini kıyma bile olsa yemem. Geri kalanı yiyorum
Geldim kizz
Hadi ınş güzel sonuç gelir canım bende ucundan 66 görmek istiyorum
sorun nedir canım niye bosaniyorlar
Hadi ınş canım
Kolay gelsin canım ben dans ederek yapardım bi ara baya etkisi oluyor bu ara yapmıyorum
Evet canım 1 kg etle uyurmusum bir keresinde almayi unutmuslar yatağımdan annem 3 gün kokuyu evden cikaramamis
Bende merak ediyorum tok tutuyor mus bide sevdim ben lapayı ise yarar umarım bende.
canım çok üzüldüm problem mi vardı daha önceden? umarım yoluna girer. Haklarinda hayırlısı olsun.
kız hatta eskiden kasaplarin camlarına asarlardiya bütün bütün kuzu lari kuzu istiyorum diye aglarmisim annem beni yanında goturmezmis kuzu isterim diye. Hele kasap sucuguna deli olurum ama eve sokmuyorum bi kaç aydır çünkü asla dayanamam.
Canım inan enine boyuna dusinmuslerdir bu yasta bu karara vardilarsa vardir bir bildiklero belki boyle daha mutlu olacaklsr hsyirlisi
seve seve abla senin hatan bu hafta rakip secmemekti bak
senin ki vitamin eksikliginden de elifinki direk oburluk kuzu istemek nedir yaw
bugun ofgunu benim
Bitanem herşey bizim için hepimizin başına gelebilir kimsenin garantisi yokki3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?