- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.381
Bu durumda sana menü yorumu yapmak çok anlamsız geliyor tatlım ama yinede söyliyimSabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ara 14.00
Kirmizi meyveli form biskuvi
Aksam 18.00
1 tabak kendi yagiyla kavurma
Salata
2 litre su
Canim benim ne denirki3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
Form biskuvi disinda menun iyi canim.Sabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ara 14.00
Aksam 18.00
Salata
2 litre su
gez canim havalarda etkiliÇok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
aynen eksiyim ama istedigim gibi degilBenim dun gitti abla,eksideyim ama istedigim gibi degil
abla bireyselde rakibimsin bu haftahe valla kız her konuda ağzımın tadını iyi bilirim bu toprak olsa bile
dışarı çıkmak sana iyi gelecekse tabiki gez cnm
olsun kızz onu bulamayanlarda var burda
Bi ara aynı bu isimlerle yapmıştık zaten tatlım
Bu haftada yapalım değişiklik olsun
Isteyen bireysel olarakta yine yarışır
Iyi yaparsın hialim
Tmm iş sende kurra çek bakalım
menu yok lapa var inşallah ise yarar deger bu gunumeEee hadi kızlar mutfaklar kapanmadımı toplaşın bakalım
Bugün menü yok lapa var
11.30 -17 30
Spor 1 saat bant
Arada hoplamalar
Su 2 lt geçer
canim kafani topla kimseyede hesap vermek zorunda degilsin ayrica herkesin yogurdu akta seninkimi kara3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
biskuvi karataya uymamisSabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ara 14.00
Aksam 18.00
Salata
2 litre su
Bu durumda sana menü yorumu yapmak çok anlamsız geliyor tatlım ama yinede söyliyim
Biliyorum karatay istediğiniz kadar zeytin ve ceviz diyor ama
2 sinin toplamı çok yağ oluyorya
Mesela 5-6 zeytin ve yarım ç.bardağı ceviz olsa dahamı iyi olur acaba
Bide 1 bardak kaç tane ceviz oluyor
Form hariç gayet güzel
afiyet olsun guzelKizlar menum
Sabah:07.30 sekiz yesil zeytin,1kk peynir,3 ceviz,domates,sivri birber iki uc tane,1tk bal ve cay
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi.
Aksam:18.00 bir kucuk tabak patlican yemegi,turp,ayran be bir dilim ekmek(yemek aci olmustu mecburen ekmekle yedim)
2.5 litre su spor yok
Allah kavuştursun canım.Benim dun gitti abla,eksideyim ama istedigim gibi degil
ya hersey üst üste gelince sigamadim kabıma biraz çarşıda oturup çay icmek iyi gelicek.Ne oldu canim hayirdir neden canin skkin
bişey yok canım ya öylesine sıkıldım işte.
gez bakalim busemm gorusuruz
abla ayni seyi yazacaktim
Normal insanın burda işi ne ablaaa
valla oyle elifim allah korumuş
Kız noldu hayırdır
noter huzurunda olsun kuraMefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)
denemekten ne çıkar.haftada bir form çayı içiyorum o yüzden her gün içilirse o da kabızlık yapıyor çünkü.birde sarımsak çayı tarifi var burda okudum onu da yeni yaptım iki gündür nasıl dışarı çıkartıyor anlatamam.1litre suya 1 çay kaşık toz,veya bir iki dilim taze zencefil atıp kaynatıyorsun3-4 dk altını kapattıktan sonra ezdiğin 3-4 dişsarımsağı içine atıp günde 1-2 bardak tüketiyorsun.bağırsak düzenleyici ve zayıflamaya yardımcıymış iğrenç bir tadı var ama değer içine limon sık kapa gözünü iç
Kızlar forumda bi konuda buldum paylasayim dedim kabızlık sorunu olan arkadaşlara
ellerine sağlık Hiloş
Afiyet olsunEee hadi kızlar mutfaklar kapanmadımı toplaşın bakalım
Bugün menü yok lapa var
11.30 -17 30
Spor 1 saat bant
Arada hoplamalar
Su 2 lt geçer
canım bunu sıkıntı yapma bence kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sebeplerini de açıklamak zorunda değilsiniz. Ayrıldımi ayrıldı bu kadar. O 3. Kişinin de canı cehenneme. Allah korusun canım bak üzüntü nelere sebep oluyor daha dirayetli olmalisin. Evlenmek kadar boşanmakta doğal bence haksızlığa ugramaktansa.3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
Afiyet olsun bisküvi olmasa supermis.Sabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ara 14.00
Aksam 18.00
Salata
2 litre su
ödem atmak içinmi mefkusum.Bende maydonoz dereotu limon zencefil kaynattım dinleniyor bundan sonra onu içip kapanışı yaparım
Afiyet olsun yarın cuma oldugu icin mercimek tercih etmeseydin keşke.Kizlar menum
Sabah:07.30 sekiz yesil zeytin,1kk peynir,3 ceviz,domates,sivri birber iki uc tane,1tk bal ve cay
Aksam:18.00 bir kucuk tabak patlican yemegi,turp,ayran be bir dilim ekmek(yemek aci olmustu mecburen ekmekle yedim)
2.5 litre su spor yok
eğer turp sende şişilk yapmıyosa güzel bence tatlımKizlar menum
2.5 litre su spor yok
hadi bakalım görüşürük cumayaaaabla bireyselde rakibimsin bu h
Olmamış hiç beğenmedimMenüm
Saat 11 -15 - 19
Lapa
Saat 19 daki lapanin yanında 2 dilim jolepano biber gitmedi son kaşık mecbur yedim.
Su 2 litre
Spor 1.5 saat market market dolandık sevdiğimiz peynir bi yerde zeytin bi yerde derken yürümüş oldum.
benden de bi kahve iç şekerimya hersey üst üste gelince sigamadim kabıma biraz çarşıda oturup çay icmek iyi gel
Yok abla mercimekte,turpta bende siskinlk yapmiyor.eğer turp sende şişilk yapmıyosa güzel bence tatlım
hadi bakalım görüşürük cumayaaa
Olmamış hiç beğenmedim
Evet cnm ödem için yaptım içeceği
benden de bi kahve iç şekerim
Canim mercimek bende siskinlik yapmiyor sakincasi olacagini sanmiyorum.Allah kavuştursun canım.
ya hersey üst üste gelince sigamadim kabıma biraz çarşıda oturup çay icmek iyi gelicek.
bişey yok canım ya öylesine sıkıldım işte.
noter huzurunda olsun kura
denemekten ne çıkar.
ellerine sağlık Hiloş
Afiyet olsun
canım bunu sıkıntı yapma bence kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sebeplerini de açıklamak zorunda değilsiniz. Ayrıldımi ayrıldı bu kadar. O 3. Kişinin de canı cehenneme. Allah korusun canım bak üzüntü nelere sebep oluyor daha dirayetli olmalisin. Evlenmek kadar boşanmakta doğal bence haksızlığa ugramaktansa.
Afiyet olsun bisküvi olmasa supermis.
ödem atmak içinmi mefkusum.
Afiyet olsun yarın cuma oldugu icin mercimek tercih etmeseydin keşke.
Sağolasın cnm yarın tartı günü olduğu için heyecanlıyızNasilsiniz kizlar
olmamis canim cornflakes hazir seker onun disinda kek ve norek zaten fiyaskoBugun 11 cornflakes ve sut
Oglen salata patates puresi
Ikindi bir dilim kek iki borek
Aksam pirasa elma muz.
Güzelim bence bol karbonhidratlı bi gün olmuşBugun 11 cornflakes ve sut
Oglen salata patates puresi
Ikindi bir dilim kek iki borek
Aksam pirasa elma muz.
Bu çocuklar hep böyle olur tatlım adı üstünde çocuk işte3. çocuktan vazgeçtim z daha ikisiyle başedemiyorum akşam akşam sinir krizi soktu oğlan, Mısır için kardeşiyle kavga ediyor tok evin aç kedisi 1bardak vişne suyunu halıya döktü deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?