- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.401
Ablam gece yaparim onu suan hem erdem le hem çocukla uğraşıyorumEline sağlık tatlım
Sana zahmet bide bunları etiket yaparak listeleri yazarmısın
Tellioğulları ve seferoğulları grubların isimleri
Berilde var ama bildirim yapabilirmi bilmiyorum
Bu cuma bildirim yapmayanları haftaya hesap etmeyiz
afiyet olsun ablam bol bol eksi olsunEee hadi kızlar mutfaklar kapanmadımı toplaşın bakalım
Bugün menü yok lapa var
11.30 -17 30
Spor 1 saat bant
Arada hoplamalar
Su 2 lt geçer
Canım üzüldüm duruma ama kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Benim annem babamda ayrı. Bu durum ne eşini nede ailesini ilgilendirmez kendini uzme lütfen3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
form bisküvi olmamış canım afiyet olsunSabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ara 14.00
Kirmizi meyveli form biskuvi
Aksam 18.00
1 tabak kendi yagiyla kavurma
Salata
2 litre su
ne icin bu ablaBende maydonoz dereotu limon zencefil kaynattım dinleniyor bundan sonra onu içip kapanışı yaparım
Afiyet olsun canımKizlar menum
Sabah:07.30 sekiz yesil zeytin,1kk peynir,3 ceviz,domates,sivri birber iki uc tane,1tk bal ve cay
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi.
Aksam:18.00 bir kucuk tabak patlican yemegi,turp,ayran be bir dilim ekmek(yemek aci olmustu mecburen ekmekle yedim)
2.5 litre su spor yok
kız sabah tartildinmi bakalım ne kadar eksi yapacakMenüm
Saat 11 -15 - 19
Lapa
Saat 19 daki lapanin yanında 2 dilim jolepano biber gitmedi son kaşık mecbur yedim.
Su 2 litre
Spor 1.5 saat market market dolandık sevdiğimiz peynir bi yerde zeytin bi yerde derken yürümüş oldum.
rica ederim elifimAllah kavuştursun canım.
ya hersey üst üste gelince sigamadim kabıma biraz çarşıda oturup çay icmek iyi gelicek.
bişey yok canım ya öylesine sıkıldım işte.
noter huzurunda olsun kura
denemekten ne çıkar.
ellerine sağlık Hiloş
Afiyet olsun
canım bunu sıkıntı yapma bence kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sebeplerini de açıklamak zorunda değilsiniz. Ayrıldımi ayrıldı bu kadar. O 3. Kişinin de canı cehenneme. Allah korusun canım bak üzüntü nelere sebep oluyor daha dirayetli olmalisin. Evlenmek kadar boşanmakta doğal bence haksızlığa ugramaktansa.
Afiyet olsun bisküvi olmasa supermis.
ödem atmak içinmi mefkusum.
Afiyet olsun yarın cuma oldugu icin mercimek tercih etmeseydin keşke.
Olmamış canım patates puresi kek börek tuketmiyoruz cuma hariç. Meyvede daha erken saatte olmalıBugun 11 cornflakes ve sut
Oglen salata patates puresi
Ikindi bir dilim kek iki borek
Aksam pirasa elma muz.
Kız çocuk sonuçta ama bazen insanı deli ediyorlar3. çocuktan vazgeçtim z daha ikisiyle başedemiyorum akşam akşam sinir krizi soktu oğlan, Mısır için kardeşiyle kavga ediyor tok evin aç kedisi 1bardak vişne suyunu halıya döktü deli oldum