- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.421
Vallahi helal olsun nerden buldun onu?22 ocak 449. Etap
Gingercookkie (71.6/0/0/%0) kilosu sabit, izine ayrılmak istiyor
canım yoğurt yiyebilirsinMenümü yazmayı unuttum laf yetiştirirken
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1çk acuka
Öğle 3 yk tavuk sote 2 yk dana kavurma 5 yk Zy barbunya
Akşam 1 elma sınırsız çay
Yarım saat koşu bandı 15 D. Eliptik
Akşam spordan çıktım düğüne gittim ben gidene kadar yemek servisi bitmiş aç kaldım velhasılı kelam.bu saatten sonrada yemek yenmez artık. Heleki tartıdan önceki gece değil mi ama.
öylede işte sabır taşı çatlıyor bazen, çevrem kv bile sen çok sabırlısın diyo benim canavarlar bu durumu suistimal ediyor işte:)Ablam gece yaparim onu suan hem erdem le hem çocukla uğraşıyorum
afiyet olsun ablam bol bol eksi olsun
Canım üzüldüm duruma ama kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Benim annem babamda ayrı. Bu durum ne eşini nede ailesini ilgilendirmez kendini uzme lütfen
form bisküvi olmamış canım afiyet olsun
ne icin bu abla
Afiyet olsun canım
kız sabah tartildinmi bakalım ne kadar eksi yapacak
rica ederim elifim
Olmamış canım patates puresi kek börek tuketmiyoruz cuma hariç. Meyvede daha erken saatte olmalı
Kız çocuk sonuçta ama bazen insanı deli ediyorlar
ablacığım Rabbim yokluklar nı göstermesin, böyle böyle büyüyecekler.. şu an çıkmış gibi olmazsa yıkamaya veririm salon halısı birdeBu çocuklar hep böyle olur tatlım adı üstünde çocuk işte
Leke çıktımı bari
öğleyin barbunyanın yerine salata falan olsa sanki daha iyi olurdu kuzumMenümü yazmayı unuttum laf yetiştirirken
Akşam spordan çıktım düğüne gittim ben gidene kadar yemek servisi bitmiş aç kaldım velhasılı kelam.bu saatten sonrada yemek yenmez artık. Heleki tartıdan önceki gece değil mi ama.
hani cuma günü kilo aldıysak yani artıysak, yüzde eksi olurya tatlımEksi yüzde derken abla?
eski sonuç listelerden bebeğimVallahi helal olsun nerden buldun onu?
Ohhh pek pratikmişmenum saat başı ye detoksu:)
Limon suyuyla silseydin bariablacığım Rabbim yokluklar nı göstermesin, böyle böyle büyüyecekler.. şu an çıkmış gibi olmazsa yıkamaya veririm salon halısı birde
Gayet güzel tatlım sadece ilk aran biraz fazla geldiSoğan suyu
Sabah 10.30 da kepekli tost,2 yumurtalı omlet
Ara 1yesil elma, 5kuru erık,sutlu tkahvesi
Öğlen 2 de 1t patlıcan yemegi,1kase yoğurt
1 fıncan humana cay
Aksam 6da 4 köfte, salata, ayran
3 lt su
Rezene cay
Seninkiler tam eşkiyaymış.Limon suyuyla silseydin bari
Seninki iyi bişey dökmüş
Benimkiler bıçakla koltuğu kesmişlerdi hem daha yeni aldıydık
yikatirsin bebeğim boşver :)sildirdim oğlana çıktı gibi ama kuruyunca belli olur canım
Afiyet olsun barbunya dünde vardı sanki sende şişkinlik yaratip tartiya yansimiyorsa sorun yok. İyiki yemişsin aç kalmissin. Yoğurt veya süt icebilirdin.Menümü yazmayı unuttum laf yetiştirirken
3. Yu düşünebilirsin sinirin geçtiysesinirliydim geçti şimdi kestane pişiriyorum bebelere
ohh afiyet olsun bende yapıcam bu hafta.menum saat başı ye detoksu:)
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Pastayı yemedin mi?Soğan suyu
Sabah 10.30 da kepekli tost,2 yumurtalı omlet
Ara 1yesil elma, 5kuru erık,sutlu tkahvesi
Öğlen 2 de 1t patlıcan yemegi,1kase yoğurt
1 fıncan humana cay
Aksam 6da 4 köfte, salata, ayran
3 lt su
Rezene cay
Aman Yarabbi seninkilerde ne fenaymis mefkusum.Limon suyuyla silseydin bari
Seninki iyi bişey dökmüş
Benimkiler bıçakla koltuğu kesmişlerdi hem daha yeni aldıydık
Oooo daha neler yaptılar nelerSeninkiler tam eşkiyaymış.
Yaa bu zavallı bu kadar kiloyu boşuna almadıAman Yarabbi seninkilerde ne fenaym
Tatlım yarın göreceğiz ne yapıp ne yapmadığını yarın kilo bildirimi yaparım sabah bakarsınız size zararım dokunuyor listeye almazsınız .yikatirsin bebeğim boşver :)
Afiyet olsun barbunya dünde vardı sanki sende şişkinlik yaratip tartiya yansimiyorsa sorun yok. İyiki yemişsin aç kalmissin. Yoğurt veya süt icebilirdin.
3. Yu düşünebilirsin sinirin geçtiyse
ohh afiyet olsun bende yapıcam bu hafta.
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Pastayı yemedin mi?
Aman Yarabbi seninkilerde ne fenaymis mefkusum.
Listeye girince güzel eksilerle geleceğinden eminim tatlımTatlım yarın göreceğiz ne yapıp ne yapmadığını yarın kilo bildirimi yaparım sabah bakarsınız size zararım dokunuyor listeye almazsınız .
Humana cay sut arttırıcı bır cay eczaneden alıyorum rezene tarzı seyler var ıcındeGayet güzel tatlım sadece ilk aran biraz fazla geldi
Bide bu humana çayının içinde neler var
Teşekkür ederim ablacım. Senin bana olan inancın güç veriyor. İnşallah mahçup olup yüzünüzü kara çıkarmam.Listeye girince güzel eksilerle geleceğinden eminim tatlım
Senin ne kadar azimli olduğunu biliyorum
Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi anlıyabiliyoruz tatlımTeşekkür ederim ablacım. Senin bana olan inancın güç veriyor. İnşallah mahçup olup yüzünüzü kara çıkarmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?