Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa bu zavallı bu kadar kiloyu boşuna almadı

Tatlım yarın göreceğiz ne yapıp ne yapmadığını yarın kilo bildirimi yaparım sabah bakarsınız size zararım dokunuyor listeye almazsınız .
aşk olsun bıze zararın niye dokunsun amacımız zayıflamak burda bunun için varız destek olup hep beraber zayıflamak için. 1 hafta emek veriyoruz tartı günü kilomuz farkında olmadan yediğimiz bir yiyeceğin gazabına uğramasın diye düşünüyorum o yüzden öyle yorum yaptım. Liste sorumluluk kazandırıyor insana dikkat ediyorsun listede olmak daha motive edici ben haftada 1 kilo veremiyorum mesela dikkat etmeme rağmen ama yine de listeye aldı arkadaşlar sağolsun lar. Bence sende girmelisin ugrasan isteyen herkes girmeli listeye.

Mefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)
Ayy eveeeeet yapaliiiiim
3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
öyle düşünme kimseyede ayrıntı anlatmana gerek yok üçüncü kişi varsa zaten hiç girme inş bu yaştan sonra daha iyi mi olacak ama bu kararı verenlerin vardır bi bildiği üzme kendini seninde bebeğin var

sinirliydim geçti şimdi kestane pişiriyorum bebelere
kiiiiiiz ne oldu neye kızdın benim gibikocayami anam benimki kivranirken kivranirken sabah konuyu açtı büyük bi patlama yaşadık sonunda sakinleşti liman bakalım şimdi iyiyiz bidahaki meteor çarpışması ne zaman olacak

....
bebelere kız ben:) aman iyi olun bacım kocayla küs olunca derbeder oluyor insan :)

Zaten barışmak için tekrar bi atışılır tatlım
Düzelmenize sevindim

Ve menum
Sabah 8:00
2 dilim ekmek
1 yk tulum peyniri
Marul domates salatalık bi yumurta beyazı

Ogle12:30
1dilim ekmek
Roka

Ara 16:00
10badem

Aksam 19:00
Sebzeli kıyma
Salata yoğurt

Spor yok
Suda az oldu bugün icemedim

Kızlar kabızlık var sabaha gün kurusu kayisi yerimde inş tartiyi etkilemez

Zaten barışmak için tekrar bi atışılır tatlım
Düzelmenize sevindim
Sağol ablam valla bu adamlarla gecinmek hem çok zor hemde bi okadar kolay neresini istersen oradan tut benim görümce derkiiiii ben kadın olsam hersey kolay oluyidaaa işte arada bi benimde erkek olasim geliyo benimki o hesap biraz

Guzel menü suyu arttır canım. Kabızlık için keşke bugün önlem alsaydin. :)

Kayısıyı bugün yemen lazımdı cnm hatta hersabah değişik meyve yemek gerekli
Menü gayet güzel sadece Öğlen az olmuş

Ellerim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çorap üstüne patik yok ısınmıyor Üşüyorum sürekli. Eşim az önce sen bu diyeti bırak yoksa hasta olucaksin dedi niye bu kadar Üşüyorum isinamiyorum kızlar tatlı sekerli yemediğim için mi? P.tesi tahlil sonuçlarımi aldım hersey çok güzel dedi dr. Anlam veremiyorum.

Canim ya nasıl oldu anlamadım ben kolay kolay kabız olmam iyide beslendiğimi düşünüyorum ama strese bağlı nadiren yaşıyorum inş yarın sabah bi sürpriz yapmazda istediğim sonucu alabilirim
stres ten o zaman çünkü bi kac gündür baya stres altindasin. İnşallah sabaha yüzün güler tartıda geç tartil biraz 12 ye kadar yolu var :)

tatliyla alakası yoktur canımda ben ilk evlendigim yıllar oyleydim b12 eksikliği çıktı ciddi oranda onada baktılar mi

Bende hep üşürüm cnm evde hırkasız duramam
Özellikle akşamları aç olduğumuz için üşüyoruz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…