- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.461
olur canim oyle seyler benimki daha iki yasina gelmedi televizyonu kirdi iki kere3. çocuktan vazgeçtim z daha ikisiyle başedemiyorum akşam akşam sinir krizi soktu oğlan, Mısır için kardeşiyle kavga ediyor tok evin aç kedisi 1bardak vişne suyunu halıya döktü deli oldum
hayirdir canim seninkilerde mi costuAblam gece yaparim onu suan hem erdem le hem çocukla uğraşıyorum
afiyet olsun ablam bol bol eksi olsun
Canım üzüldüm duruma ama kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Benim annem babamda ayrı. Bu durum ne eşini nede ailesini ilgilendirmez kendini uzme lütfen
form bisküvi olmamış canım afiyet olsun
ne icin bu abla
Afiyet olsun canım
kız sabah tartildinmi bakalım ne kadar eksi yapacak
rica ederim elifim
Olmamış canım patates puresi kek börek tuketmiyoruz cuma hariç. Meyvede daha erken saatte olmalı
Kız çocuk sonuçta ama bazen insanı deli ediyorlar
afiyet olsun guzel menu benceMenümü yazmayı unuttum laf yetiştirirken
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1çk acuka
Öğle 3 yk tavuk sote 2 yk dana kavurma 5 yk Zy barbunya
Akşam 1 elma sınırsız çay
Yarım saat koşu bandı 15 D. Eliptik
Akşam spordan çıktım düğüne gittim ben gidene kadar yemek servisi bitmiş aç kaldım velhasılı kelam.bu saatten sonrada yemek yenmez artık. Heleki tartıdan önceki gece değil mi ama.
ay cuma odulumu buldumsinirliydim geçti şimdi kestane pişiriyorum bebelere
afiyet olsun guzel menuSoğan suyu
Sabah 10.30 da kepekli tost,2 yumurtalı omlet
Ara 1yesil elma, 5kuru erık,sutlu tkahvesi
Öğlen 2 de 1t patlıcan yemegi,1kase yoğurt
1 fıncan humana cay
Aksam 6da 4 köfte, salata, ayran
3 lt su
Rezene cay
Limon suyuyla silseydin bari
Seninki iyi bişey dökmüş
Benimkiler bıçakla koltuğu kesmişlerdi hem daha yeni aldıydık
sut kalitesini arttirdigi soyleniyor abla vitamin takviyesi gibi dusunGayet güzel tatlım sadece ilk aran biraz fazla geldi
Bide bu humana çayının içinde neler var
bakıldı sorun yok canim tek tek soyledi su iyi bu iyi diye. ilk evlendiğimde benimde o kadar düştü ki kanım halüsinasyon görüyordumtatliyla alakası yoktur canımda ben ilk evlendigim yıllar oyleydim b12 eksikliği çıktı ciddi oranda onada baktılar mi
olabilir ya açlıktan esimde oyle diyor ac ksliuorsun hasta olucaksin enerji al e alinca kilo sliyorum dedim spor yap diyorBende hep üşürüm cnm evde hırkasız duramam
Özellikle akşamları aç olduğumuz için üşüyoruz heralde
iyi geceler.Hadi kızlar ben yatar iyi geceler yarın güzel sonuçlar görürüz hep beraber inş
oo kına süper geçmiş maşallah kurdun kalmamıştırMerhaba kızlarrrrr. Kına gecesinden geldim. Çok güzeldi. Sabahtan yürüşümü yaptım. Sonra giyim Kuşan kuaför falan. Gittik. Oynadık geldik
Yorulmuşum. Suyumu içiyorum. Kalkıp su ısıtayım da Alman çayı içeyim. Çok uykum var. Sonra yatayım.
Yediğin birsey mi dokundu acaba geçmiş olsun.Benim de bu akşam karnım ağrıdı durdu. Rahatsız etti. Oynarken unutmuştum ama şimdi tekrar başladı. İnşallah geçer.
menun guzel canimVe menum
Sabah 8:00
2 dilim ekmek
1 yk tulum peyniri
Marul domates salatalık bi yumurta beyazı
Ogle12:30
1dilim ekmek
Roka
Ara 16:00
10badem
Aksam 19:00
Sebzeli kıyma
Salata yoğurt
Spor yok
Suda az oldu bugün icemedim
Kızlar kabızlık var sabaha gün kurusu kayisi yerimde inş tartiyi etkilemez
bu sene bendede ayni durum gecen sene yangin ayseydim tabi lop lop helva ciko yiyordum nasil usuyum bu sene yasak :)Ellerim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çorap üstüne patik yok ısınmıyor Üşüyorum sürekli. Eşim az önce sen bu diyeti bırak yoksa hasta olucaksin dediniye bu kadar Üşüyorum isinamiyorum kızlar tatlı sekerli yemediğim için mi? P.tesi tahlil sonuçlarımi aldım hersey çok güzel dedi dr. Anlam veremiyorum.
gecmis olsun canimBenim de bu akşam karnım ağrıdı durdu. Rahatsız etti. Oynarken unutmuştum ama şimdi tekrar başladı. İnşallah geçer.
Hadi Bakalım Guzel Eksiler Gelsin Dilekcimmenum saat başı ye detoksu:)
Bende de hiç sabır yok yaöylede işte sabır taşı çatlıyor bazen, çevrem kv bile sen çok sabırlısın diyo benim canavarlar bu durumu suistimal ediyor işte:)
afiyet olsun canım güzel menüSoğan suyu
Sabah 10.30 da kepekli tost,2 yumurtalı omlet
Ara 1yesil elma, 5kuru erık,sutlu tkahvesi
Öğlen 2 de 1t patlıcan yemegi,1kase yoğurt
1 fıncan humana cay
Aksam 6da 4 köfte, salata, ayran
3 lt su
Rezene cay
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar yarın görüşürüz...
menü güzel canım afiyet olsunVe menum
Sabah 8:00
2 dilim ekmek
1 yk tulum peyniri
Marul domates salatalık bi yumurta beyazı
Ogle12:30
1dilim ekmek
Roka
Ara 16:00
10badem
Aksam 19:00
Sebzeli kıyma
Salata yoğurt
Spor yok
Suda az oldu bugün icemedim
Kızlar kabızlık var sabaha gün kurusu kayisi yerimde inş tartiyi etkilemez
aynı şey bendede var elifim normalde kışın bile tişörtle g ezerdim şimdi hirkayla geziyorum. Bide kapsonlusunu kapatıyorum erdem bune apaci gibi geziyosun bırak şu diyeti verdik lerin yeter diyoEllerim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çorap üstüne patik yok ısınmıyor Üşüyorum sürekli. Eşim az önce sen bu diyeti bırak yoksa hasta olucaksin dediniye bu kadar Üşüyorum isinamiyorum kızlar tatlı sekerli yemediğim için mi? P.tesi tahlil sonuçlarımi aldım hersey çok güzel dedi dr. Anlam veremiyorum.
Iyi geceler canimHadi kızlar ben yatar iyi geceler yarın güzel sonuçlar görürüz hep beraber inş
benimkilerin cosmadigi zaman yok canımolur canim oyle seyler benimki daha iki yasina gelmedi televizyonu kirdi iki kere
hayirdir canim seninkilerde mi costu
afiyet olsun guzel menu bence
ay cuma odulumu buldum
afiyet olsun guzel menu
sut kalitesini arttirdigi soyleniyor abla vitamin takviyesi gibi dusun
oh ne guzel gelmiştir ablaMerhaba kızlarrrrr. Kına gecesinden geldim. Çok güzeldi. Sabahtan yürüşümü yaptım. Sonra giyim Kuşan kuaför falan. Gittik. Oynadık geldik
Yorulmuşum. Suyumu içiyorum. Kalkıp su ısıtayım da Alman çayı içeyim. Çok uykum var. Sonra yatayım.
geçmiş olsun ablaBenim de bu akşam karnım ağrıdı durdu. Rahatsız etti. Oynarken unutmuştum ama şimdi tekrar başladı. İnşallah geçer.
Iyi geceler elifimİyi geceler sabah görüşmek üzere güzel haberlerle.
ben geldiiimm
veeeeeee kaçamak yokkk inş yarına eksideyimmm
Harikaiste bu busemmm
Grçmiş olsun belki ayaklarını üşütmüşündür tatlımBenim de bu akşam karnım ağrıdı durdu. Rahatsız etti. Oynarken unutmuştum ama şimdi tekrar başladı. İnşallah geçer.
Ben bide atkı takıyom bazen eldivende giyerimaynı şey bendede var elifim normalde kışın bile tişörtle g ezerdim şimdi hirkayla geziyorum. Bide kapsonlusunu kapatıyorum erdem bune apaci gibi geziyosun bırak şu diyeti verdik lerin yeter
Valla öyle sayılır. Kalan kurtlarda artık düğüne...bakıldı sorun yok canim tek tek soyledi su iyi bu iyi diye. ilk evlendiğimde benimde o kadar düştü ki kanım halüsinasyon görüyordum48 kiloluk hafif siklet birşeydim.
olabilir ya açlıktan esimde oyle diyor ac ksliuorsun hasta olucaksin enerji al e alinca kilo sliyorum dedim spor yap diyornapıcaz bilmem yesek bi dert yemesek bi dert offf keşke yemek işi olmasaydı ne güzel olurdu
iyi geceler.
oo kına süper geçmiş maşallah kurdun kalmamıştır
Valla galiba gaz var. Ayıptırsöylemesi. Yoksa akşam üzeri taze fasulye ve çorba yedim. Gaz yapacak birşey yoktu.Yediğin birsey mi dokundu acaba geçmiş olsun.
Saol tatlım.menun guzel canim
bu sene bendede ayni durum gecen sene yangin ayseydim tabi lop lop helva ciko yiyordum nasil usuyum bu sene yasak :)
gecmis olsun canim
Saol Can'ım.Hadi Bakalım Guzel Eksiler Gelsin Dilekcim
Bende de hiç sabır yok ya
afiyet olsun canım güzel menü
Iyi geceler canim
menü güzel canım afiyet olsun
aynı şey bendede var elifim normalde kışın bile tişörtle g ezerdim şimdi hirkayla geziyorum. Bide kapsonlusunu kapatıyorum erdem bune apaci gibi geziyosun bırak şu diyeti verdik lerin yeter diyo
Iyi geceler canim
benimkilerin cosmadigi zaman yok canımbide telefonu paylasamiyoruz erdem le
oh ne guzel gelmiştir abla
geçmiş olsun abla
Iyi geceler elifim
Hadi inşalahhhhh bebekben geldiiimm
veeeeeee kaçamak yokkk inş yarına eksideyimmm
Grçmiş olsun belki ayaklarını üşütmüşündür tatlım
Belki. gaz var Canım. Huzursuz Etti.Ben bide atkı takıyom bazen eldivende giyerim
Ayyy heycanlandımmmm 79,7 ile basladım kac olcak bakalımmm***9.Takim 488..etap***
berilceee(96.3/
CurukElma(68.5/
buseb(62.3/
Eliya(71.3/
elifvecebir(81.3/
nanekekik(71.9/
ayulduzz (71.8/
Mefkurem (83.1/
MuallimeA (77.1/
gingercookkie (71.6/) 449.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 39 a bölündü
Liste dışı
Kkkmevsim5
burcukncy
Servey
enchanting
masal3487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?