Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benım kıloma en yakınolan bır arkadas ile bu hafta yarısabılırız bakalım kım kazancak kım rakıp olmak ısterrrrrrrrr

Valla hayat sana güzel cicim keyfini çıkar

aynen ablam çıkardım keyfini

Çok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.

mantıklı canım hem zararsız :) tabiki tok gez yoksa kaçamak olabilir.

Canim rakibin belli degilse haftaya ben rakibin olmak isterim kilolarimiz yakin,sende istersen tabi:)

rakibim belli değil kimseden ses çıkmadı. bu hafta da seninle rakip olalım zeynepcim :)

seni bu hafta çıtır çıtır yiyecek olan benim :)

yedin gitti yabancıya gitmedim bari

Mefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)

süpeer olmuşuz bilee :)

sağ olasın hilaliim

1 saat bantta yürüdüm çok iyi geldi
Şimdi duşa

Sizde şu grub işini halledin

ooo bombelere geeel süpersin mefkuşumm

aynı takımdayız hilalim fakat mefkuşla beril ablanın aynı takımda olması bizim için hiç iyi olmamış

Eee hadi kızlar mutfaklar kapanmadımı toplaşın bakalım

Bugün menü yok lapa var

11.30 -17 30

Spor 1 saat bant
Arada hoplamalar
Su 2 lt geçer

hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum

3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya

canım böyle düşünme yaş kaç olursa olsun hepimizin başına gelebilir. açıklama yapma bence de anlaşamıyorlardı de geç canım.

Sabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz

Ara 11.00
Turk kahvesi

Ara 14.00
Kirmizi meyveli form biskuvi

Aksam 18.00
1 tabak kendi yagiyla kavurma
Salata

2 litre su

form bisküvi hariç güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun canım beğendim ben

oo bir lapacı daha hadi bakalımm afiyet olsun

3. çocuktan vazgeçtim z daha ikisiyle başedemiyorum akşam akşam sinir krizi soktu oğlan, Mısır için kardeşiyle kavga ediyor tok evin aç kedisi 1bardak vişne suyunu halıya döktü deli oldum

çocuk işte canım ama büyüyünce çok güzel olacak o yüzden vazgeçme bence :)

Menum
Sabah 12:30
Akşam 16
Birer kase lapa ustunde bi kasik yogurtla
Akşam acikmadim hala da aç degilim ondan yiyemedim
Su 2 yi gecti
Spor yok

afiyet olsun lapacım yarına bombesinn

güzel menü bence canım ama barbunya tartı öncesi şişlik yapar onun dışında güzel

sinirliydim geçti şimdi kestane pişiriyorum bebelere

süpeer :)

menum saat başı ye detoksu:)

hadi bakalım yedin beni valla

ablacığım Rabbim yokluklar nı göstermesin, böyle böyle büyüyecekler.. şu an çıkmış gibi olmazsa yıkamaya veririm salon halısı birde

benimkine de çay döküldü şekersizdi ama kosla yaptım limon yaptım çıkmadı. inş yıkamaya verince çıkar. arap sabunu alcam deniycem çıkmazsa yıkamaya vericem.

Soğan suyu
Sabah 10.30 da kepekli tost,2 yumurtalı omlet
Ara 1yesil elma, 5kuru erık,sutlu tkahvesi
Öğlen 2 de 1t patlıcan yemegi,1kase yoğurt
1 fıncan humana cay
Aksam 6da 4 köfte, salata, ayran
3 lt su
Rezene cay

gayet güzel menü canım afiyet olsun

Limon suyuyla silseydin bari

Seninki iyi bişey dökmüş
Benimkiler bıçakla koltuğu kesmişlerdi hem daha yeni aldıydık

abla seninkiler de canavarmış

güzel menü canım afiyet olsun. inş eksi çıkarsın.

Sağol ablam valla bu adamlarla gecinmek hem çok zor hemde bi okadar kolay neresini istersen oradan tut benim görümce derkiiiii ben kadın olsam hersey kolay oluyidaaa işte arada bi benimde erkek olasim geliyo benimki o hesap biraz

aynen benim de erkek olasım geliyor bazen

bilemedim ki valla. geçmiş olsun canım.

tatliyla alakası yoktur canımda ben ilk evlendigim yıllar oyleydim b12 eksikliği çıktı ciddi oranda onada baktılar mi

bende de var canım ve ben de hep üşürüm

hadi bakalım bombesinn

Benim de bu akşam karnım ağrıdı durdu. Rahatsız etti. Oynarken unutmuştum ama şimdi tekrar başladı. İnşallah geçer.

inş geçer canım ya çok fena o durum

kız boyumuz aynı ben de bekardım 48 kg olmuştum ama kısa sürdü sonra 52 de kalmıştım. nerde o günler

yuppiiiiiiiiii bombeyiizz

Hadi inşalahhhhh bebek

amiinnnnnnnn

Benım kıloma en yakınolan bır arkadas ile bu hafta yarısabılırız bakalım kım kazancak kım rakıp olmak ısterrrrrrrrr
Tatlım zaten bu hafta takımda 2 grub yapıyoruz yarın hilal listeyi paylaşacak
Istersen Yinede birisiyle rakip olarak yarışabilirsin aynı zamanda

Çay lekesi çıkmıyorda bu çıktı gibi canım

CurukElma takımlar süper olmuş ta kaptanla mefkurem sultanım aynı takımda olmaz ya çiğdenemeden yutarlar bizi:) sen birini bizim takıma yazıver bence:)
Büyük ihtimal zaten beril yarın bildirim yapamaz heralde

Aslında benide çıkartabilirsiniz çünkü ayın son haftası ve benim haftaya 7 lere düşmem lazım
Belki 5 de 5 yapabilirim

Harika

Harika

ya baya kilo vermissin tebrikler
teşekkür ederim ama kimsiniz ?
Ben bide atkı takıyom bazen eldivende giyerim
Ciddi misin ablaaa
Hadi bakalım ben sizi öper ve uykuya kaçar
Iyi geceler abla
Inş busemm
Kız kura çektim degistirsem haksızlık olurdu ama yarın yeniden cekicem beril ablayla zuhal ablayı cikaracakmisim
BUSENİN BU HAFTA RAKİBESİ @masal3487 DUYURULUR AHALİİİİ
Hadi bol şans ikinizede; )
menüm

muz süt detoksu

toplam 5 orta yeşilli muz
1 lt ye yakın yarım yağlı laktozsuz süt

3 lt su
30 dk yürüyüş
Bol Bol eksi olsun busemm
inş yarın eksi olucam kızlar reglimde sökülmedi ama kendimi hafif hissediyorum nedense
yarın gorucez kuzumm
arkadaşım 59 la hamile kalmış bebiş şuan 8 hafta 3 günlük 3 kilo almış 62 olmuş. tırstım vallahiiii. bi de midesi bulanıyor kusuyor
Kız ben 55 le hamile kaldim 84 ile doğum yaptım bu ne ki Ama suyum çok fazlaydı bide o var
koca kişisi uyudu valla ben buralarda gidem de ayağımı ısıtam onu kullanayım biraz

iyi geceler beybiler yarın inş bildirimlere geç kalmazsınız çok merak ediyorum. inş 6. takımı da yenmiş olucaz.
Iyi geceler busem
Hrrkes yattığına göre kepenkleri kapatalım
Yarında güzel eksilerle açalım inşallah
Amin ablam iyi geceler
CurukElma takımlar süper olmuş ta kaptanla mefkurem sultanım aynı takımda olmaz ya çiğdenemeden yutarlar bizi:) sen birini bizim takıma yazıver bence:)
yarın yeni liste gelecek dilekcim
bende geçem yatağa açlıktan nefesim kokuyor dişlerimi fırçalayın önce:) iyi geceler hatunlar
Iyi geceler canim
Büyük ihtimal zaten beril yarın bildirim yapamaz heralde

Aslında benide çıkartabilirsiniz çünkü ayın son haftası ve benim haftaya 7 lere düşmem lazım
Belki 5 de 5 yapabilirim
Tamam ablacim yarın tekrar kura çeker yazarım listeyi

Canim bazende kanda bisi cikmasa da bunyesel filan olabilio diyet yaparken ufak acliginda etkisi var

Gunaydin kizlar ilk bildirim ve bomba bildirim benden
Gecen hafta 72.9
Bu hafta 71.6
Fark 1.3

Onceki diyetimde bile 1 haftada bu kadar vermemistim saskinlardayim yasasin karatay teyzemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…