- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.481
Benım kıloma en yakınolan bır arkadas ile bu hafta yarısabılırız bakalım kım kazancak kım rakıp olmak ısterrrrrrrrr***9.Takim 488..etap***
berilceee(96.3/
CurukElma(68.5/
buseb(62.3/
Eliya(71.3/
elifvecebir(81.3/
nanekekik(71.9/
ayulduzz (71.8/
Mefkurem (83.1/
MuallimeA (77.1/
gingercookkie (71.6/) 449.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 39 a bölündü
Liste dışı
Kkkmevsim5
burcukncy
Servey
enchanting
masal3487
Valla hayat sana güzel cicim keyfini çıkar
Çok canım sıkılıyor yarın ki ödülüm çarşıda gezmek olsun ; bunaldim arkadaşlara da gitmek istemiyorum Çünkü pasta börek çörek işime gelmiyor bari cikip dolaşım.
Canim rakibin belli degilse haftaya ben rakibin olmak isterim kilolarimiz yakin,sende istersen tabi:)
seni bu hafta çıtır çıtır yiyecek olan benim :)
Mefkurem ve takım arkadaşlarım önümüzdeki hafta iki gurup halinde yarışsak seferoğulları tellioğulları olmamı Zuhal abla hangi takımda olacak kura ile belirleyelimi ama:)
haftada bir form çayı içiyorum o yüzden her gün içilirse o da kabızlık yapıyor çünkü.birde sarımsak çayı tarifi var burda okudum onu da yeni yaptım iki gündür nasıl dışarı çıkartıyor anlatamam.1litre suya 1 çay kaşık toz,veya bir iki dilim taze zencefil atıp kaynatıyorsun3-4 dk altını kapattıktan sonra ezdiğin 3-4 dişsarımsağı içine atıp günde 1-2 bardak tüketiyorsun.bağırsak düzenleyici ve zayıflamaya yardımcıymış iğrenç bir tadı var ama değer içine limon sık kapa gözünü iç
Kızlar forumda bi konuda buldum paylasayim dedim kabızlık sorunu olan arkadaşlara
1 saat bantta yürüdüm çok iyi geldi
Şimdi duşa
Sizde şu grub işini halledin
Eee hadi kızlar mutfaklar kapanmadımı toplaşın bakalım
Bugün menü yok lapa var
11.30 -17 30
Spor 1 saat bant
Arada hoplamalar
Su 2 lt geçer
3.kisi nedeniyle diyelim uzgunum cok az kalsin bi hastanin olumune yol aciodum dikkatsizligim yuzunden bu konuyu dusunmekten cok zor esime ailesine ne derim bu yastan sonra babam annem ayri ne bilim ya
Sabah 08.30
2 yumurta
Domates biber
15 yesil zeytin
Cay bardagi ceviz
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ara 14.00
Kirmizi meyveli form biskuvi
Aksam 18.00
1 tabak kendi yagiyla kavurma
Salata
2 litre su
Kizlar menum
Sabah:07.30 sekiz yesil zeytin,1kk peynir,3 ceviz,domates,sivri birber iki uc tane,1tk bal ve cay
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi.
Aksam:18.00 bir kucuk tabak patlican yemegi,turp,ayran be bir dilim ekmek(yemek aci olmustu mecburen ekmekle yedim)
2.5 litre su spor yok
Menüm
Saat 11 -15 - 19
Lapa
Saat 19 daki lapanin yanında 2 dilim jolepano biber gitmedi son kaşık mecbur yedim.
Su 2 litre
Spor 1.5 saat market market dolandık sevdiğimiz peynir bi yerde zeytin bi yerde derken yürümüş oldum.
3. çocuktan vazgeçtim z daha ikisiyle başedemiyorum akşam akşam sinir krizi soktu oğlan, Mısır için kardeşiyle kavga ediyor tok evin aç kedisi 1bardak vişne suyunu halıya döktü deli oldum
Menum
Sabah 12:30
Akşam 16
Birer kase lapa ustunde bi kasik yogurtla
Akşam acikmadim hala da aç degilim ondan yiyemedim
Su 2 yi gecti
Spor yok
Menümü yazmayı unuttum laf yetiştirirken
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1çk acuka
Öğle 3 yk tavuk sote 2 yk dana kavurma 5 yk Zy barbunya
Akşam 1 elma sınırsız çay
Yarım saat koşu bandı 15 D. Eliptik
Akşam spordan çıktım düğüne gittim ben gidene kadar yemek servisi bitmiş aç kaldım velhasılı kelam.bu saatten sonrada yemek yenmez artık. Heleki tartıdan önceki gece değil mi ama.
sinirliydim geçti şimdi kestane pişiriyorum bebelere
menum saat başı ye detoksu:)
ablacığım Rabbim yokluklar nı göstermesin, böyle böyle büyüyecekler.. şu an çıkmış gibi olmazsa yıkamaya veririm salon halısı birde
Soğan suyu
Sabah 10.30 da kepekli tost,2 yumurtalı omlet
Ara 1yesil elma, 5kuru erık,sutlu tkahvesi
Öğlen 2 de 1t patlıcan yemegi,1kase yoğurt
1 fıncan humana cay
Aksam 6da 4 köfte, salata, ayran
3 lt su
Rezene cay
Limon suyuyla silseydin bari
Seninki iyi bişey dökmüş
Benimkiler bıçakla koltuğu kesmişlerdi hem daha yeni aldıydık
Ve menum
Sabah 8:00
2 dilim ekmek
1 yk tulum peyniri
Marul domates salatalık bi yumurta beyazı
Ogle12:30
1dilim ekmek
Roka
Ara 16:00
10badem
Aksam 19:00
Sebzeli kıyma
Salata yoğurt
Spor yok
Suda az oldu bugün icemedim
Kızlar kabızlık var sabaha gün kurusu kayisi yerimde inş tartiyi etkilemez
Sağol ablam valla bu adamlarla gecinmek hem çok zor hemde bi okadar kolay neresini istersen oradan tut benim görümce derkiiiii ben kadın olsam hersey kolay oluyidaaa işte arada bi benimde erkek olasim geliyo benimki o hesap biraz
Ellerim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çorap üstüne patik yok ısınmıyor Üşüyorum sürekli. Eşim az önce sen bu diyeti bırak yoksa hasta olucaksin dediniye bu kadar Üşüyorum isinamiyorum kızlar tatlı sekerli yemediğim için mi? P.tesi tahlil sonuçlarımi aldım hersey çok güzel dedi dr. Anlam veremiyorum.
tatliyla alakası yoktur canımda ben ilk evlendigim yıllar oyleydim b12 eksikliği çıktı ciddi oranda onada baktılar mi
Merhaba kızlarrrrr. Kına gecesinden geldim. Çok güzeldi. Sabahtan yürüşümü yaptım. Sonra giyim Kuşan kuaför falan. Gittik. Oynadık geldik
Yorulmuşum. Suyumu içiyorum. Kalkıp su ısıtayım da Alman çayı içeyim. Çok uykum var. Sonra yatayım.
Benim de bu akşam karnım ağrıdı durdu. Rahatsız etti. Oynarken unutmuştum ama şimdi tekrar başladı. İnşallah geçer.
bakıldı sorun yok canim tek tek soyledi su iyi bu iyi diye. ilk evlendiğimde benimde o kadar düştü ki kanım halüsinasyon görüyordum48 kiloluk hafif siklet birşeydim.
olabilir ya açlıktan esimde oyle diyor ac ksliuorsun hasta olucaksin enerji al e alinca kilo sliyorum dedim spor yap diyornapıcaz bilmem yesek bi dert yemesek bi dert offf keşke yemek işi olmasaydı ne güzel olurdu
iyi geceler.
oo kına süper geçmiş maşallah kurdun kalmamıştır
iste bu busemmm
Hadi inşalahhhhh bebek
Tatlım zaten bu hafta takımda 2 grub yapıyoruz yarın hilal listeyi paylaşacakBenım kıloma en yakınolan bır arkadas ile bu hafta yarısabılırız bakalım kım kazancak kım rakıp olmak ısterrrrrrrrr
bende geçem yatağa açlıktan nefesim kokuyor dişlerimi fırçalayın önce:) iyi geceler hatunlarHrrkes yattığına göre kepenkleri kapatalım
Yarında güzel eksilerle açalım inşallah
Çay lekesi çıkmıyorda bu çıktı gibi canımaynen ablam çıkardım keyfini
mantıklı canım hem zararsız :) tabiki tok gez yoksa kaçamak olabilir.
rakibim belli değil kimseden ses çıkmadı. bu hafta da seninle rakip olalım zeynepcim :)
yedin gitti yabancıya gitmedim bari
süpeer olmuşuz bilee :)
sağ olasın hilaliim
ooo bombelere geeel süpersin mefkuşumm
aynı takımdayız hilalim fakat mefkuşla beril ablanın aynı takımda olması bizim için hiç iyi olmamış
hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum
canım böyle düşünme yaş kaç olursa olsun hepimizin başına gelebilir. açıklama yapma bence de anlaşamıyorlardı de geç canım.
form bisküvi hariç güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım beğendim ben
oo bir lapacı daha hadi bakalımm afiyet olsun
çocuk işte canım ama büyüyünce çok güzel olacak o yüzden vazgeçme bence :)
afiyet olsun lapacım yarına bombesinn
güzel menü bence canım ama barbunya tartı öncesi şişlik yapar onun dışında güzel
süpeer :)
hadi bakalım yedin beni valla
benimkine de çay döküldü şekersizdi ama kosla yaptım limon yaptım çıkmadı. inş yıkamaya verince çıkar. arap sabunu alcam deniycem çıkmazsa yıkamaya vericem.
gayet güzel menü canım afiyet olsun
abla seninkiler de canavarmış
güzel menü canım afiyet olsun. inş eksi çıkarsın.
aynen benim de erkek olasım geliyor bazen
bilemedim ki valla. geçmiş olsun canım.
bende de var canım ve ben de hep üşürüm
hadi bakalım bombesinn
inş geçer canım ya çok fena o durum
kız boyumuz aynı ben de bekardım 48 kg olmuştum ama kısa sürdü sonra 52 de kalmıştım. nerde o günler
yuppiiiiiiiiii bombeyiizz
amiinnnnnnnn
Büyük ihtimal zaten beril yarın bildirim yapamaz heraldeCurukElma takımlar süper olmuş ta kaptanla mefkurem sultanım aynı takımda olmaz ya çiğdenemeden yutarlar bizi:) sen birini bizim takıma yazıver bence:)
teşekkür ederim ama kimsiniz ?Harika
Harika
ya baya kilo vermissin tebrikler
Ciddi misin ablaaaBen bide atkı takıyom bazen eldivende giyerim
Iyi geceler ablaHadi bakalım ben sizi öper ve uykuya kaçar
Inş busemmaynen ablam çıkardım keyfini
mantıklı canım hem zararsız :) tabiki tok gez yoksa kaçamak olabilir.
rakibim belli değil kimseden ses çıkmadı. bu hafta da seninle rakip olalım zeynepcim :)
yedin gitti yabancıya gitmedim bari
süpeer olmuşuz bilee :)
sağ olasın hilaliim
ooo bombelere geeel süpersin mefkuşumm
aynı takımdayız hilalim fakat mefkuşla beril ablanın aynı takımda olması bizim için hiç iyi olmamış
hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum
canım böyle düşünme yaş kaç olursa olsun hepimizin başına gelebilir. açıklama yapma bence de anlaşamıyorlardı de geç canım.
form bisküvi hariç güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım beğendim ben
oo bir lapacı daha hadi bakalımm afiyet olsun
çocuk işte canım ama büyüyünce çok güzel olacak o yüzden vazgeçme bence :)
afiyet olsun lapacım yarına bombesinn
güzel menü bence canım ama barbunya tartı öncesi şişlik yapar onun dışında güzel
süpeer :)
hadi bakalım yedin beni valla
benimkine de çay döküldü şekersizdi ama kosla yaptım limon yaptım çıkmadı. inş yıkamaya verince çıkar. arap sabunu alcam deniycem çıkmazsa yıkamaya vericem.
gayet güzel menü canım afiyet olsun
abla seninkiler de canavarmış
güzel menü canım afiyet olsun. inş eksi çıkarsın.
aynen benim de erkek olasım geliyor bazen
bilemedim ki valla. geçmiş olsun canım.
bende de var canım ve ben de hep üşürüm
hadi bakalım bombesinn
inş geçer canım ya çok fena o durum
kız boyumuz aynı ben de bekardım 48 kg olmuştum ama kısa sürdü sonra 52 de kalmıştım. nerde o günler
yuppiiiiiiiiii bombeyiizz
amiinnnnnnnn
Hadi bol şans ikinizede; )BUSENİN BU HAFTA RAKİBESİ @masal3487 DUYURULUR AHALİİİİ
Bol Bol eksi olsun busemmmenüm
muz süt detoksu
toplam 5 orta yeşilli muz
1 lt ye yakın yarım yağlı laktozsuz süt
3 lt su
30 dk yürüyüş
yarın gorucez kuzumminş yarın eksi olucam kızlar reglimde sökülmedi ama kendimi hafif hissediyorum nedense
Kız ben 55 le hamile kaldim 84 ile doğum yaptım bu ne kiarkadaşım 59 la hamile kalmış bebiş şuan 8 hafta 3 günlük 3 kilo almış 62 olmuş. tırstım vallahiiii. bi de midesi bulanıyor kusuyor
Iyi geceler busemkoca kişisi uyudu valla ben buralarda gidem de ayağımı ısıtam onu kullanayım biraz
iyi geceler beybiler yarın inş bildirimlere geç kalmazsınız çok merak ediyorum. inş 6. takımı da yenmiş olucaz.
Amin ablam iyi gecelerHrrkes yattığına göre kepenkleri kapatalım
Yarında güzel eksilerle açalım inşallah
yarın yeni liste gelecek dilekcimCurukElma takımlar süper olmuş ta kaptanla mefkurem sultanım aynı takımda olmaz ya çiğdenemeden yutarlar bizi:) sen birini bizim takıma yazıver bence:)
Iyi geceler canimbende geçem yatağa açlıktan nefesim kokuyor dişlerimi fırçalayın önce:) iyi geceler hatunlar
Tamam ablacim yarın tekrar kura çeker yazarım listeyiBüyük ihtimal zaten beril yarın bildirim yapamaz heralde
Aslında benide çıkartabilirsiniz çünkü ayın son haftası ve benim haftaya 7 lere düşmem lazım
Belki 5 de 5 yapabilirim
Ellerim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çorap üstüne patik yok ısınmıyor Üşüyorum sürekli. Eşim az önce sen bu diyeti bırak yoksa hasta olucaksin dediniye bu kadar Üşüyorum isinamiyorum kızlar tatlı sekerli yemediğim için mi? P.tesi tahlil sonuçlarımi aldım hersey çok güzel dedi dr. Anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?