- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.521
gecikti gi için böyle bir durum yaşıyo olabilirsin.bende regl oldum bitmisti ama uc gun sobra tekrar ama sacma sapan bu sonbahar duzenimi bozdu iyice
yağları mız azaldı ondan üşüyoruz galibaHadi Bakalım Guzel Eksiler Gelsin Dilekcim
Bende de hiç sabır yok ya
afiyet olsun canım güzel menü
Iyi geceler canim
menü güzel canım afiyet olsun
aynı şey bendede var elifim normalde kışın bile tişörtle g ezerdim şimdi hirkayla geziyorum. Bide kapsonlusunu kapatıyorum erdem bune apaci gibi geziyosun bırak şu diyeti verdik lerin yeter diyo
Iyi geceler canim
benimkilerin cosmadigi zaman yok canımbide telefonu paylasamiyoruz erdem le
oh ne guzel gelmiştir abla
geçmiş olsun abla
Iyi geceler elifim
eldivende iyiymiş HİÇ AklıMA gelmemisti bende takicam. Kombi de açık üstelik hala Üşüyorum.Ben bide atkı takıyom bazen eldivende giyerim
rezene iyi geliyor gaza arada içiyorum.Valla öyle sayılır. Kalan kurtlarda artık düğüne...
Valla galiba gaz var. Ayıptırsöylemesi. Yoksa akşam üzeri taze fasulye ve çorba yedim. Gaz yapacak birşey yoktu.
Saol tatlım.
Saol Can'ım.
ben hep tıfıldım amcam boynumda dalga geçerdi kopucak diyeaynen ablam çıkardım keyfini
mantıklı canım hem zararsız :) tabiki tok gez yoksa kaçamak olabilir.
rakibim belli değil kimseden ses çıkmadı. bu hafta da seninle rakip olalım zeynepcim :)
yedin gitti yabancıya gitmedim bari
süpeer olmuşuz bilee :)
sağ olasın hilaliim
ooo bombelere geeel süpersin mefkuşumm
aynı takımdayız hilalim fakat mefkuşla beril ablanın aynı takımda olması bizim için hiç iyi olmamış
hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum
canım böyle düşünme yaş kaç olursa olsun hepimizin başına gelebilir. açıklama yapma bence de anlaşamıyorlardı de geç canım.
form bisküvi hariç güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım beğendim ben
oo bir lapacı daha hadi bakalımm afiyet olsun
çocuk işte canım ama büyüyünce çok güzel olacak o yüzden vazgeçme bence :)
afiyet olsun lapacım yarına bombesinn
güzel menü bence canım ama barbunya tartı öncesi şişlik yapar onun dışında güzel
süpeer :)
hadi bakalım yedin beni valla
benimkine de çay döküldü şekersizdi ama kosla yaptım limon yaptım çıkmadı. inş yıkamaya verince çıkar. arap sabunu alcam deniycem çıkmazsa yıkamaya vericem.
gayet güzel menü canım afiyet olsun
abla seninkiler de canavarmış
güzel menü canım afiyet olsun. inş eksi çıkarsın.
aynen benim de erkek olasım geliyor bazen
bilemedim ki valla. geçmiş olsun canım.
bende de var canım ve ben de hep üşürüm
hadi bakalım bombesinn
inş geçer canım ya çok fena o durum
kız boyumuz aynı ben de bekardım 48 kg olmuştum ama kısa sürdü sonra 52 de kalmıştım. nerde o günler
yuppiiiiiiiiii bombeyiizz
amiinnnnnnnn
30 kilocuk mu aldın oda neteşekkür ederim ama kimsiniz ?
Ciddi misin ablaaa
Iyi geceler abla
Inş busemm
Kız kura çektim degistirsem haksızlık olurdu ama yarın yeniden cekicem beril ablayla zuhal ablayı cikaracakmisim
Hadi bol şans ikinizede; )
Bol Bol eksi olsun busemm
yarın gorucez kuzumm
Kız ben 55 le hamile kaldim 84 ile doğum yaptım bu ne kiAma suyum çok fazlaydı bide o var
Iyi geceler busem
Amin ablam iyi geceler
yarın yeni liste gelecek dilekcim
Iyi geceler canim
Tamam ablacim yarın tekrar kura çeker yazarım listeyi
Sanirim dediğin gibi canım cunku geçen yıl yaglarimlA sıcak sıcak yaşıyordukCanim bazende kanda bisi cikmasa da bunyesel filan olabilio diyet yaparken ufak acliginda etkisi var
Harikasın Burcum karatay teyze nin ellerinden öperimGunaydin kizlar ilk bildirim ve bomba bildirim benden
Gecen hafta 72.9
Bu hafta 71.6
Fark 1.3
Onceki diyetimde bile 1 haftada bu kadar vermemistim saskinlardayim yasasin karatay teyzemmm
GÜNAYDIN.Gunaydin hanimlar
günaydın.Günaydın kızlar.
vuu çok iyi 3 günde, harikasın. Tebrikler.Salı 82.2
Cuma 81.3
Fark -900
Bu da 9. Takım farkı 3 günde sayenizde
harika bir sonuç Tebrikler.Gınaydın guzellerrrr
Bir bildirim de benden gelsin
Bas:79,7
Güncel:79
-700 gr
%0,88
Bu hafta hedefım 79 du basardımmm
Haftaya hedefim 78,5emin adımlarla devammm
ponicim olsun haftaya verirsin üzülme annen de vardı olmuyor evde misafir olunca.Takımın bu haftaki yüz karası benim kızlar herkesten özür dilerim
Geçen hafta 77.1
Bugün 77.6
Fark +500
Yüzdem -0.65 (doğru mu hesapladm)
Annemin burada olması beni kötü etkiledi, takımı kötü etkilediğim için üzüldüm ama bu kadar zor kilo verirken kolayca almak çok sinir bozucu. Bu hafta bnde 5 te 5 yapıcamMefkurem sana eşlik edebilir miyim?
Zeynom çok iyi Tebrikler.Kizlar bende kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:65.8
Bu hafta:65.2
Fark:-600
Hedefime ulamadim malesef ama bunada sukur
Olsun Elifim önümüze bakalım bozma moralini haftaya guzel verirsin inşallah.Kızlar günaydınlarrrr.
Geçen hafta 71. 3
Bu hafta : 71.8
Fark : +500
Moralim bozuk.
günaydın.Gunaydin kizlar
anam anam harika bi sonuç Tebrikler Bahar im.cuma:71.9
guncel:70.4
fark:1.5
%2.09
bu hafta suyunu arttır o zaman canım daha düzenli beslen haftaya bomba gibi bekliyoruz canım. Hayırlı cumalar.Günaydın kızlar.
Maalesef listeye giremiyorum bu hafta.Dün tansiyondan ayranı fazla kaçırmışım.+400 çıktım bu sabah.Güncel 74... Haftaya tekrar 72lerle görüşmek dileğiyle indim tartıdanPtesi 72,6 idim.Nasıl 74 oldum bilemedim.Dengesiz besleniyorum ondan herhalde.Akşam yemeklerim yok denecek kadar azaldı.Yemek gelmiyor içimden.Gribe döndü öksürüğüm.Ondan sanırım.Öğlen de ızgara köfte ile geçti bu hafta işyerinde.Kahvaltılarımı da sıkı yaptım yumurta süt vs. Suyu az içiyorum sanırım ondan.Gördüysem yine görürüm şevkiyle bismillah diyorum yeni haftaya.
İnşallah 1. olursunuz kızlar bu hafta da.
Hayırlı cumalar :)