- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.761
canımız sağolsun bu hafta acısını çıkarırız biz merak etme ablamHiç merak edilecek bişey yok tatlım
Altlardan yer beğenecez artık
çok geçmiş canımKızlar benim de kızlarım hasta.
Dün bugün onlar da ben de helak oldum.
İshal kusma ateş.
Salgın varmış aman dikkat edin.
hacı kolay lokma değildir seferoğulları zor birsz:)tabikide iyi olucaz ablaaa yicez bu seferogullarini
Tartı aldığın zaman bekleriz canım bizim grup olmasa bile başka takımlarda var :) istersen sohbetede gelirsin
aferin benim diyetdaşıma, gösterelim tellioğulları na seferoğullarının hırsını azminiben çıkıyom evden 40 dk yürüycem ordan da avm gezcem arkadaşımla oturcam. hadin aksam görüşürüz kızlaar :)
bence yıllardır kiloyla uğrayınca tahammülü kalmıyor insan illallah ediyor onun pisikolejisidir canımKızlar ben 85kg civarıyken bile kendimi bu kadar kilolu hissetmiyordum şimdi çok rahatsız oluyorum 44 beden giyiyorum 38 beden için kaç kilo olmam gerek
evet kesinlikle yoruyor dün akşam uyuyakalmışım hiç adetim değildir aslında tüm hafta biriince yorgunluk pil bitiyor bi yerde artıkçocuklarla uğraşmak yorucu değil mi abla bi de kızım yoruyo, bedenen ruhen çok yorgunum malum cumaya da birikiyo hepsi
bitmedi tatil senin daha baya oldu giiBugün yine iyi yürüdüm. Ama valla çok yoruldum. Hiç halim yok. Yarın düğün var. Yine kuaför faslı falan.
makarna cık olmamışSabah peynir zeytin az sucuk domates salatalık 2 dilim ekmek
Öğlen köfte 2 dilim ekmek salata ayran
Akşam kabak yemeği makarna salata az yoğurt
rakibem konuşuyor menuMenum
Sabah 12:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
2 dilim domatesten sandviç
Akşam 17:30
1 küçük patates
2 yumurta
Yarım kk peynirden omlet
Bir yemek kaşığı zeytin salatası
Su 2 ye yakın
Spor yok
Gün içinde 2 fincan tek şekerli çay içtim oda kaçamak hakkım olsun
Oyy oyyy o pasta olmasa -500 olacaktı desenearada pasta yemekte gerikiyor demek ki -100g
Oyy oyyy o pasta olmasa -500 olacaktı desene
Gittiii Gittiii gül gibi eksi
Zuhal ne desen haklisın.Günaydınnnn azimli hırslı fıstık adaylarım
@buseb busecim ayaklarına varsa sıcak su torbası koy aslında çok mecbur olayınca ilaç almak doğru değilmiş
Fitt_anne dilekcim yanılmıyorsam dün menü yazılmadı bekliyorum cnm
@elifvecebir elifcim ilk yapman gereken takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmek olmalı
Takıma gelmiyosun geçmişi okumuyosun mesajlara cevap vermiyosun en önemliside menü yazmıyosun
Böyle devam ederse kuralları uygulamak zorunda kalırız cnm
Bunun için bi açıklama rica ediyorum
Mantığını sevsinlerarada pasta yemekte gerikiyor demek ki -100g
bende her zaman bunu demek istiyorum tatlımEki Görüntüle 1901290 sikinti yok abla saglikli beslenmeye devam
eltimlerde bugun samsun pidesi ve fistikli kadayif sarma ziyafeti varmis pazarligimi yaptim ben yeyip gelecegim israr etmeyin diyetteyim dedim ben eskiden kendim kararsizdim kemkum ederdim ve yerdim simdi anladim ki ben kararliysam herkes kararli olur
Güzelim biliyorum olanları değiştiremeyiz ama en azından dertler paylaşıldıkça azalırmışZuhal ne desen haklisın.
Geçen hafta moral olarak çok kötüydüm. Okulda arkadaş ortamım çok iyi değil. Aslında hepsi özünde iyi ama benim kafa dengim değil.
Sonra çocuklar hasta oldu. Allaha şükür bu gün daha iyiler.
Canım sıkkınlığından ne eve baktım ne de buraya.
Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Geçen hafta için.
Bu hafta buradayım. Okulu kafama takarak bir şeyin değişmeyeceğini gördüm. Kendimi mutsuz ediyorum.
Ben bu y ayı kendim için yaşayacağım.
Canım makarna tursu tatlı bir de bir kase cerez.misafir geldi aniden onlara birseyler hazirladim derken aksami buldu abla 500kere hoplayim ben binada bi deprem etkisi olsun
asure ve kraker olmamis canim canan hica krakerleri gormesin asurenin cezasi kesilmis zaten
oy gec gelince daha kotu oluyor iste bol su ic canim ve yuru bol bol iyi geliyor
elif zaten +daydin neyi gondun bizede yaz bakalim
ablam inanırmısın şimdi yazacktımGünaydınnnn azimli hırslı fıstık adaylarım
@buseb busecim ayaklarına varsa sıcak su torbası koy aslında çok mecbur olayınca ilaç almak doğru değilmiş
Fitt_anne dilekcim yanılmıyorsam dün menü yazılmadı bekliyorum cnm
@elifvecebir elifcim ilk yapman gereken takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmek olmalı
Takıma gelmiyosun geçmişi okumuyosun mesajlara cevap vermiyosun en önemliside menü yazmıyosun
Böyle devam ederse kuralları uygulamak zorunda kalırız cnm
Bunun için bi açıklama rica ediyorum
Yanlış yere yazmışın tstlımEee tanısalımmm
Kısaca bahsedeyım
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr
Neyse konumuza donelim 79 kg yum şuan
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh
Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için
Sen Ohal yazımı gördünmü şekerbu hafta hedef 69,9 69lı rakamları görmek istiyorum tartıda
ablam inanırmısın şimdi yazacktım
görmedim abla aradım bulamadımdaSen Ohal yazımı gördünmü şeker
çok güzelll görünüyorEki Görüntüle 1901298
Benim protein bombası kahvaltım bugünde proya devam
1 kş yulaf kepeği 1 kş chia 2 yumurta az sütle krep üstüne 40gr keçi peyniri
Dilek hanımcım öyle yiverirsek artılarıda alıveririz tatlımdünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
1.tk bal tereyqğ
bir kase menemwm
Saat 3,5 gibi :2 tane mercimek köftesi
1tane patlıcan dolma
1dilim kek
1tane poğaça
akşam 8 de yoğurt baharatlı
su düzensiz oldu spor yeşil çay yok
çocuk görmeye gittim kilo verince cuma günü de olunca yiyverdim
Sık Sık yapılınca faydası olurmukiBende bugun saat başı ye detoksu yapıcam
aslında bu detoks değil bence aç bırakmıyan gözüde doyuran garip bişey:)
eksimi çıktın hay maşaallah, bir seferoğulları farkı pastamıda yerim eksimi de çıkarımarada pasta yemekte gerikiyor demek ki -100g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?