- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.801
dükkanı ben açıom bugün
günaydın kızlar tam 3 hafta gecikmeli olarak bugun regl oldum sonunda ve ağrıdan kıvranıyom
ağrı kesicide bulamadım fenayım ben
Geçmiş Olsun Busemgeberiyooomm kıvranarak uyumaya çalışcm bırakıyom teli
Ödesin Tabi CanımValla banane yaz bile olsa Üşüyorsam yakarım kombiyi, ödesin faturayı işi ne :)
hakkaten akşam batmış cezayı da almışsın kolay gelsin ha bide afiyet olsun
günaydın. gözün aydın diycem ama pek aydın olmamış esin alsın bi ilaç hemen canım ya dikkat et kendine.
Günaydın ElifimGünaydın ahali güzel bir haftasonu diliyorum.
Günaydın ponicimGünaydın herkesee
Bizi hafife almayın canım belli olmaz o işseferoğulları tellioğullarına bırakmıyacaz 1.
Amin canım günaydıngünaydın takımım gene geldik sıkıntılı haftasonu na gelen misafir gidilen gezmeler kaçamak yaptırmasın haftaiçi haftasonunun enkazını toplamaktan anamız ağlıyor :) kaçamaksız bol sporlu bir haftasonu olsun inşallah
Günaydın elifcim bence sağlıklı menü ve sporla devam etGünaydınlar.
Herkese musmutly haftasonları.
Dün ne varsa gömdüm resmen.
Ama bu günden sonra menü yazacaģım.
Kızlar düne göre + 1.2 kg dayım.
Ama umutsuz değilim.
Hepsini vereceğim.
Ve cumaya da 80 kg olmak istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım.
5 te 5 mi yoksa sağlıklı ve bol sporla gider mi ki
Günaydın canımGunaydin hanimlar musmutlu haftasonlari olsun
43 kilo nedir ya çöp gibibizde yakıyoruz kv çok üşür kadın 43 kilo üşemese anormal yani:)
çokda güzel gidiyormuş günün aşureye kadar neyse artık cuma kaçamağı olsun
bacım sıcak tut ayaklarını çok geçmiş olsun
Günaydın ablamGünaydınnnn azimli hırslı fıstık adaylarım
buseb busecim ayaklarına varsa sıcak su torbası koy aslında çok mecbur olayınca ilaç almak doğru değilmiş
Fitt_anne dilekcim yanılmıyorsam dün menü yazılmadı bekliyorum cnm
@elifvecebir elifcim ilk yapman gereken takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmek olmalı
Takıma gelmiyosun geçmişi okumuyosun mesajlara cevap vermiyosun en önemliside menü yazmıyosun
Böyle devam ederse kuralları uygulamak zorunda kalırız cnm
Bunun için bi açıklama rica ediyorum
Ye bahar cim ye pastanın lafimi olurarada pasta yemekte gerikiyor demek ki -100g
sagol canim :)canımız sağolsun bu hafta acısını çıkarırız biz merak etme ablam
çok geçmiş canım
hacı kolay lokma değildir seferoğulları zor birsz:)
aferin benim diyetdaşıma, gösterelim tellioğulları na seferoğullarının hırsını azmini
bence yıllardır kiloyla uğrayınca tahammülü kalmıyor insan illallah ediyor onun pisikolejisidir canım
evet kesinlikle yoruyor dün akşam uyuyakalmışım hiç adetim değildir aslında tüm hafta biriince yorgunluk pil bitiyor bi yerde artık
bitmedi tatil senin daha baya oldu gii
makarna cık olmamış
rakibem konuşuyor menu
Afiyet olsun canım :)Eki Görüntüle 1901290 sikinti yok abla saglikli beslenmeye devam
eltimlerde bugun samsun pidesi ve fistikli kadayif sarma ziyafeti varmis pazarligimi yaptim ben yeyip gelecegim israr etmeyin diyetteyim dedim ben eskiden kendim kararsizdim kemkum ederdim ve yerdim simdi anladim ki ben kararliysam herkes kararli olur
elifim hiç kafana takma burda hep beraber basaricaz. Boş yere stres edinirsin değmez canımZuhal ne desen haklisın.
Geçen hafta moral olarak çok kötüydüm. Okulda arkadaş ortamım çok iyi değil. Aslında hepsi özünde iyi ama benim kafa dengim değil.
Sonra çocuklar hasta oldu. Allaha şükür bu gün daha iyiler.
Canım sıkkınlığından ne eve baktım ne de buraya.
Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Geçen hafta için.
Bu hafta buradayım. Okulu kafama takarak bir şeyin değişmeyeceğini gördüm. Kendimi mutsuz ediyorum.
Ben bu y ayı kendim için yaşayacağım.
Günaydın canımGunaydın kızlarr
Afiyet olsun ablamEki Görüntüle 1901298
Benim protein bombası kahvaltım bugünde proya devam
1 kş yulaf kepeği 1 kş chia 2 yumurta az sütle krep üstüne 40gr keçi peyniri
2 kaçamak yapılmış ceza ni cekicen canımdünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
1.tk bal tereyqğ
bir kase menemwm
Saat 3,5 gibi :2 tane mercimek köftesi
1tane patlıcan dolma
1dilim kek
1tane poğaça
akşam 8 de yoğurt baharatlı
su düzensiz oldu spor yeşil çay yok
çocuk görmeye gittim kilo verince cuma günü de olunca yiyverdim
aaa sen bizi hafife alıyorsun ama :)bütün bombalar bizde hacı cuma günü 3de 3 yapıcaz şimdiden maşaallah bize:)
kolay gelsin canımkaçtım ben kızın kursu evi topla çocukları
gezdir hepsini çözmem lazım
Akşam aksam halley olmamış canım. 1 saat yürüyüş yapıp telafi etMerhaba kızlar dün akşam gelemefim kV lrrdeydik fun tam menüsü yazmışım iki halley le ödül yaptım kendime bugün inş güzel olacak tartı evde kaldı pzt inş eksi olurum Karatay yapmayı çok istiyorum ama sabah kahvaltida ekmek yemedimmi yiyecek bişey yok gibi geliyo haşlama yumurtadan tiksindim yiyemiyorum bi iki gün yaptigimda bile iyi sonuç almisligim var ama devam edemezmisim gibi geliyo khsiz bi hayat nekadar devamli olacak kafamda bi bitirebilsem daha hızlı sonuç alicam ama bakalım beynimle mesgulum inş yenecem