- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.321
İyi olmuş. WC ye çıkmamak çok kötü. İyi bilirim.
Ee yine hiç yemek yememişinki tatlım
Sebze konusunda haklısın da hani nerde
ama az değil 3 hafta gecikmeli regl oldunbusem sıkma sen canını toparlarsinamin hilalim yaa nasıl bu kadar artıyım bu nasıl ödem yaa moralini bozuyor insanın
Iyi yanından bak kizzz wc ye cikmissin iste :) ay bugün bende börek yaptım yakarnım davul gibi kızlar gazdan çatlamazsam iyiarkadaşım vardı ben de bugün kurabiye falan çıkardım ona. börek yaptım o yedi ben baktım. koca da bugün geç gelcek o yüzden yemek yoktu yine evde. ekmek peynir geçti günüm. tek iyi yanı wc ye çıktım sevindim.
Kolaycı seni en azindan salata yapsaydin :)evet çok kolaydı valla ohh al ekmeği peyniri mis
verirsin canım 2 kg dediğin nedir ki 1 haftana bakar
Tmm cnm yarın bismillah diyelim o zamanla iki-uc gun önce 77,5 tüm sabah tartilir yazarı
Canım 8 kilo vermekle kendimi manken sandımHoşgeldin Canım. Maalesef sabit bir kiloda kalamıyoruz. Millet Nasıl kalıyor bilmem
Güzelim siz misafire hiç salata falan yapmıyomusunuz bizim burda mutlaka olurabla misafirim vardı kurabiye börek vardı. ben de peynir ekmek yedi
Abla insaallah yine inanılmaz pozitifsin çok seviyorum seniTmm cnm yarın bismillah diyelim o zaman
Senin isteyince ne kadar azimli olduğunu biliyorum
Sanki bu yaptığın çok işe yaramıcak gibi tatlımKızlar sabah bildirim yapamadım telefon erdemdeydi gene
Cuma 67.9
Bu sabah 67.5
Fark 400 gr
Menü yazmicimmm
Spor yarım saat egzersiz :)
Kız burda 6 ayda 20 kiloyu toplayıp gelmiş biri var 7 kiloyu nedirki
hiç hesapta yokken çıktı o kurabiye inan keyif alarak yemedim ayıp olmasın zahmet etmiş getirmiş diye yedim, yarın ayran detoks ile telafi edicem inşallahTebrikler ponicim
Supersin canım tebrikler
Geçmiş olsun abla :*
canım bence artı çıkmanın sebebi hem uykusuzluk ödem yapmıştır hemde ictigin sulardir
cumaya eksi olursun canım
ooo tebrikler abla
Cumaya toparla canım :)
hadi bakalım dilekcim cumaya eksi bekliyoruz
ısveç ne kız bilmiyorum onu
Tebrikler elifim
Bata toparlamış abla nefesimiz maşallah :)
tabiki bozmicaz busem :) spora ağırlık ver biraz cumaya atarsin odemi
aysecim burda olmamana rağmen kilonu koruman güzel :)
Menü burda olmamana rağmen iyi canım afiyet olsun
cumaya eksiye dusersin canım
gorumcem almıştı ama kullanmadı
hoşgeldin canım kendini tanitsan bizde tanisak
ceza ni çekeceksin baharcim
baya fark var canim
Izmir tulumumu yiyorsun elifim. Cok severim ben onu afiyet olsun :)
Afiyet olsun ablacim
Halley hiçc olmamisafiyet olsun canım
abla eski kiyafetlerini koy gözünün önüne seni hirslandirsin. Ben öyle yapıyorum bekarliktan kalma bi pantolonumu :)
Afiyet olsun canım
Kız o kurabiye ne öyle hemen telafi et bakayım ceza geldi iste
Afiyet olsun abla sabah ta yeseydin keşke
canım geçen günde söyledim form krakerlerin kalori miktarı neredeyse aynı hemde katkı maddeli sonuçtaafiyet olsun
canım tam menü yazsan katılım yapsan afiyet olsun
Vuhuu uçmuş menü aysem kekler simitlerafiyet olsun
harikasın bacım bu hafta 1üstü bekliyoruz senden3 mil leslie + 1 litre su daha ekliyorum bu güne
Görev tamamlanmış3 mil leslie + 1 litre su daha ekliyorum bu güne
ben yıllardır beklettim olmayanları artık beklemiyorum zayıflıyacam nasıl olsa yenilerini alıcamben de çok şişim suan bile karnım şişlikten çok kötü ağrıyor
ben inat ettim canım yeni bir şey almıyorum direniyorum. artık bazı kıyafetler oluyor şükür ama dolap dolusu olmayan kıyafetim var hala
Dilekkkk bana küstünmühiç hesapta yokken çıktı o kurabiye inan keyif alarak yemedim ayıp olmasın zahmet etmiş getirmiş diye yedim, yarın ayran detoks ile telafi edicem inşallah
kilo vermek kolayda koruma çoooooookkk zorrrHoşgeldin Canım. Maalesef sabit bir kiloda kalamıyoruz. Millet Nasıl kalıyor bilmem.
Ben çok sık kabız olurum. Beslenme şeklimden tabi. Suç bende.ben de bu resmen kronik haftada 2 çıkıyom anca
abla misafirim vardı kurabiye börek vardı. ben de peynir ekmek yedim
Anlıyorum seni. 2011 de 65 E kadar düşmüştüm . Bir yıl korudum. 66-67 oldum kaldım. Sonra bu kiloya geldim. Başlangıç kilomdan bile çok fazla.Canım 8 kilo vermekle kendimi manken sandım
Valla kışlık çok güzel kıyafetlerim eteklerim elbiselerim var. Hepsini giymek istiyorum. Yazlık da tabi . Onları da öyle.Kız burda 6 ayda 20 kiloyu toplayıp gelmiş biri var 7 kiloyu nedirki
Bak benden zayıfsın şu anda
Kendimize küssek ne olacak daha beter alacaz
En azından biran önce önlemimizi alalımda bu kış şu işi halledelim
Yazada tiril tiril elbiselerle salınıp havamızı atarız
ablam sana küser miyim hiç niye böyle düşündün şimdi..Dilekkkk bana küstünmü
Valla ben bir yıldan fazla korumuştum. Sonra cozuttum. Yavaş yavaş aldım. Bu hale geldim.kilo vermek kolayda koruma çoooooookkk zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?