Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cansin elifcim aslında 70 e düştüm sonra ne yaZıkki aldım bayağı,ama sen çok iyisin maşallah sana arkadasim
Eda cim bende yavasladim ya 2 ay izindeyim döndüm biraz yavaş gidiyor kilo. Sende bi anda gittin bak 5 kiloya malolmus ama verirsin en kisa zamanda seni tanıyorsam.

Afiyet olsun canım. Wc ye çıktığına sevindim bide ben çıksam

İsveç diyeti kız meşhur bi diyet. İzmir Tulumu da severim ıımmmm ama suan evde erzincan tulum var

geçer canım yarın öbür gun inşallah.

rezene çayı icebilirsin kimyonda iyi geliyormuş gaza yoğurda kâtip yesen mesela olur.

Kızlar sabah bildirim yapamadım telefon erdemdeydi gene
Cuma 67.9
Bu sabah 67.5
Fark 400 gr
Menü yazmicimmm
Spor yarım saat egzersiz :)
vayyy hilos şu diyetini merak ediyorum kız aç kaliyomusun onu söyle bari :)

Sanki bu yaptığın çok işe yaramıcak gibi tatlım
Daha yeni basladim abla :)
hiç hesapta yokken çıktı o kurabiye inan keyif alarak yemedim ayıp olmasın zahmet etmiş getirmiş diye yedim, yarın ayran detoks ile telafi edicem inşallah
detoks yap ama sporda isteriz
Ben bilmiyorum elifim isveci. Izmir tulumu en sevdiğim peynir ya carrefour a gidince alayım bari
Evet aclik vaf elifim ama açlıkla sorunum yok allahtan
Öptüm kızlar iyi geceler
Iyi geceler abla

Off hergün benim herifin yanina yemek koyuyorum öğlen okulda yesin diye bugünde yemek yok ne yapayım şimdi bu saatte
her güne niye alıştırdın arada sırada iyide sürekli bide onu düşün sıkıntı
aparatif geçirsin yarında tost ekmek arası gibi

Daha yeni basladim abla :)

detoks yap ama sporda isteriz

Ben bilmiyorum elifim isveci. Izmir tulumu en sevdiğim peynir ya carrefour a gidince alayım bari
Evet aclik vaf elifim ama açlıkla sorunum yok allahtan

Iyi geceler abla
sabah yapıyım arkadaşım şimdi yapamamki, yavaş yavaş stres bastı bana kız 1.sınıf ödev çok veriyor öğretmen başında beklemezsen yapmıyor, Mızır, Mızır sürekli saat 11 olmuş ders yapıyoruz daha mutfak toplanacak koca gelecek ons tekrar bi sofra kur yetişemiyorum valla artık güya kpss hazırlanacaktım yalan oldu

Menü
Sabah7:45
1yumurta arti beyazı
3ceviz 8 zeytin
Domates salatalık
Marul yediğim 2yk tulum peyniri

Öğle 13:00
Domatesli kıyma
Turp salatası
Yoğurt

Ara 15:00
Bi mandalina 6 fındık
iki kaşık yoğurt

Aksam17:30
Kıymalı ıspanak
Salata yoğurt

Su 2 lt limonlu
Spor yok

Valla Bitmez Evin Isı Bide Cocuk Olunca Tamam Canım Yarın Mutlaka Yap Spor Ama
Afiyet olsun canım menunu begendim

ablam sana küser miyim hiç niye böyle düşündün şimdi..
sana küsünin ağzı burnu yamulur :) eğer hedefe ulaşırsam ve 1ayda 5kilo verdiysem en büyük etken senin desteğindir iyki varsın balımmm
Minicik kurabşyeye ceza verdim ya alındınmı dedim
Biliyorum elinde olmadan istemeden yemişin Ama takım ruhu için en ufacık bi cıss olmasın dedikya onun için şey ettiydim yoksa haketmedin
Tatlı dilli kalbi güzel dileğim

Mefkurem sultanım neredesin gidecem gidemiyorum sen öyle diyince takıldı kafama değer verdiğim insanları bilmeden bile kırsam çok üzülürüm ben, istemeyerek kırdıysam özür dilerim
Yok kız sen ne kırcan
Acaba ben seni kırdımmı diye üzüldüydüm

Buse bende + çıktığım hafta regl olmuştum ve iki hafta gecikmeli ne yaotiysam inmemisti o hafta regldendir senin vaktin var cumaya canım verirsjn
Hg canım ben bahar 20aylik bir oglum var
Çok pişmanım ama Dilek. Ve çok üzülüyorum.
Önümüze bakalım canım geçmişe uzulmek ne çare
güzel menü

ablam ya ben görmedim bile cezayı gördüm miki acaba:) yok valla ağzıma tükürsen haklısın guruba girerken yağım sizin kemiğim benim mantığıyla girdim:) kesinlikle haklısın

menü güzelde cnm yavaş yavaş spora başlasan iyi olur

Şarj %3 oğlum uyudu ben yatağa koşarak gidiyorum çok uykusuzum
Inşallah bu gece uyursunuz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…