- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.341
Eda cim bende yavasladim ya 2 ay izindeyim döndüm biraz yavaş gidiyor kilo. Sende bi anda gittin bak 5 kiloya malolmus ama verirsin en kisa zamanda seni tanıyorsam.Cansin elifcim aslında 70 e düştüm sonra ne yaZıkki aldım bayağı,ama sen çok iyisin maşallah sana arkadasim
Afiyet olsun canım. Wc ye çıktığına sevindim bide ben çıksammenüm
sabah 10.00
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
öğle 15.00
1 bardak süt
akşam 19.00
1 dilim 1b ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
1 kase yoğurt
2 lt su
spor yok
kızlar bugün ekmekler bana iyi geldi wc ye çıktım. ekmek yediğimde wc ye çıktığımı farkettim. et yediğime pro yaptığımda mesela wc ye çıkamıyorum. sanırım bana lifli ve sebzeli menü lazım.
İsveç diyeti kız meşhur bi diyet. İzmir Tulumu da severim ıımmmm ama suan evde erzincan tulum varTebrikler ponicim
Supersin canım tebrikler
Geçmiş olsun abla :*
canım bence artı çıkmanın sebebi hem uykusuzluk ödem yapmıştır hemde ictigin sulardir
cumaya eksi olursun canım
ooo tebrikler abla
Cumaya toparla canım :)
hadi bakalım dilekcim cumaya eksi bekliyoruz
ısveç ne kız bilmiyorum onu
Tebrikler elifim
Bata toparlamış abla nefesimiz maşallah :)
tabiki bozmicaz busem :) spora ağırlık ver biraz cumaya atarsin odemi
aysecim burda olmamana rağmen kilonu koruman güzel :)
Menü burda olmamana rağmen iyi canım afiyet olsun
cumaya eksiye dusersin canım
gorumcem almıştı ama kullanmadı
hoşgeldin canım kendini tanitsan bizde tanisak
ceza ni çekeceksin baharcim
baya fark var canim
Izmir tulumumu yiyorsun elifim. Cok severim ben onu afiyet olsun :)
Afiyet olsun ablacim
Halley hiçc olmamisafiyet olsun canım
abla eski kiyafetlerini koy gözünün önüne seni hirslandirsin. Ben öyle yapıyorum bekarliktan kalma bi pantolonumu :)
Afiyet olsun canım
Kız o kurabiye ne öyle hemen telafi et bakayım ceza geldi iste
Afiyet olsun abla sabah ta yeseydin keşke
canım geçen günde söyledim form krakerlerin kalori miktarı neredeyse aynı hemde katkı maddeli sonuçtaafiyet olsun
canım tam menü yazsan katılım yapsan afiyet olsun
Vuhuu uçmuş menü aysem kekler simitlerafiyet olsun
geçer canım yarın öbür gun inşallah.ben de çok şişim suan bile karnım şişlikten çok kötü ağrıyor
ben inat ettim canım yeni bir şey almıyorum direniyorum. artık bazı kıyafetler oluyor şükür ama dolap dolusu olmayan kıyafetim var hala
rezene çayı icebilirsin kimyonda iyi geliyormuş gaza yoğurda kâtip yesen mesela olur.karnım davul gibi kızlar gazdan çatlamazsam iyiarkadaşım vardı ben de bugün kurabiye falan çıkardım ona. börek yaptım o yedi ben baktım. koca da bugün geç gelcek o yüzden yemek yoktu yine evde. ekmek peynir geçti günüm. tek iyi yanı wc ye çıktım sevindim.
vayyy hilos şu diyetini merak ediyorum kız aç kaliyomusun onu söyle bari :)Kızlar sabah bildirim yapamadım telefon erdemdeydi gene
Cuma 67.9
Bu sabah 67.5
Fark 400 gr
Menü yazmicimmm
Spor yarım saat egzersiz :)
kız bende 3kere hedefe yaklaşıp tekrar cozutdum ama ne yapalım canımız sağolsun vazgeçmedik ya eninde sonunda zayıflayıp korumayı başarıcazÇok pişmanım ama Dilek. Ve çok üzülüyorum.
İyi geceler cano :)İyi geceler herkese
Daha yeni basladim abla :)Sanki bu yaptığın çok işe yaramıcak gibi tatlım
detoks yap ama sporda isterizhiç hesapta yokken çıktı o kurabiye inan keyif alarak yemedim ayıp olmasın zahmet etmiş getirmiş diye yedim, yarın ayran detoks ile telafi edicem inşallah
Ben bilmiyorum elifim isveci. Izmir tulumu en sevdiğim peynir ya carrefour a gidince alayım bariEda cim bende yavasladim ya 2 ay izindeyim döndüm biraz yavaş gidiyor kilo. Sende bi anda gittin bak 5 kiloya malolmus ama verirsin en kisa zamanda seni tanıyorsam.
Afiyet olsun canım. Wc ye çıktığına sevindim bide ben çıksam
İsveç diyeti kız meşhur bi diyet. İzmir Tulumu da severim ıımmmm ama suan evde erzincan tulum var
geçer canım yarın öbür gun inşallah.
rezene çayı icebilirsin kimyonda iyi geliyormuş gaza yoğurda kâtip yesen mesela olur.
vayyy hilos şu diyetini merak ediyorum kız aç kaliyomusun onu söyle bari :)
Iyi geceler ablaÖptüm kızlar iyi geceler
her güne niye alıştırdın arada sırada iyide sürekli bide onu düşün sıkıntıOff hergün benim herifin yanina yemek koyuyorum öğlen okulda yesin diye bugünde yemek yok ne yapayım şimdi bu saatte
Iyi geceler canimİyi geceler herkese
Aklıma bisi gelmedi vallaOff hergün benim herifin yanina yemek koyuyorum öğlen okulda yesin diye bugünde yemek yok ne yapayım şimdi bu saatte
sabah yapıyım arkadaşım şimdi yapamamki, yavaş yavaş stres bastı bana kız 1.sınıf ödev çok veriyor öğretmen başında beklemezsen yapmıyor, Mızır, Mızır sürekli saat 11 olmuş ders yapıyoruz daha mutfak toplanacak koca gelecek ons tekrar bi sofra kur yetişemiyorum valla artık güya kpss hazırlanacaktım yalan olduDaha yeni basladim abla :)
detoks yap ama sporda isteriz
Ben bilmiyorum elifim isveci. Izmir tulumu en sevdiğim peynir ya carrefour a gidince alayım bari
Evet aclik vaf elifim ama açlıkla sorunum yok allahtan
Iyi geceler abla
Valla Bitmez Evin Isı Bide Cocuk Oluncasabah yapıyım arkadaşım şimdi yapamamki, yavaş yavaş stres bastı bana kız 1.sınıf ödev çok veriyor öğretmen başında beklemezsen yapmıyor, Mızır, Mızır sürekli saat 11 olmuş ders yapıyoruz daha mutfak toplanacak koca gelecek ons tekrar bi sofra kur yetişemiyorum valla artık güya kpss hazırlanacaktım yalan oldu
Afiyet olsun canım menunu begendimMenü
Sabah7:45
1yumurta arti beyazı
3ceviz 8 zeytin
Domates salatalık
Marul yediğim 2yk tulum peyniri
Öğle 13:00
Domatesli kıyma
Turp salatası
Yoğurt
Ara 15:00
Bi mandalina 6 fındık
iki kaşık yoğurt
Aksam17:30
Kıymalı ıspanak
Salata yoğurt
Su 2 lt limonlu
Spor yok
Minicik kurabşyeye ceza verdim ya alındınmı dedimablam sana küser miyim hiç niye böyle düşündün şimdi..
sana küsünin ağzı burnu yamulur :) eğer hedefe ulaşırsam ve 1ayda 5kilo verdiysem en büyük etken senin desteğindir iyki varsın balımmm
Yok kız sen ne kırcanMefkurem sultanım neredesin gidecem gidemiyorum sen öyle diyince takıldı kafama değer verdiğim insanları bilmeden bile kırsam çok üzülürüm ben, istemeyerek kırdıysam özür dilerim
Buse bende + çıktığım hafta regl olmuştum ve iki hafta gecikmeli ne yaotiysam inmemisti o hafta regldendir senin vaktin var cumaya canım verirsjnmenüm
sabah 10.00
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
öğle 15.00
1 bardak süt
akşam 19.00
1 dilim 1b ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
1 kase yoğurt
2 lt su
spor yok
kızlar bugün ekmekler bana iyi geldi wc ye çıktım. ekmek yediğimde wc ye çıktığımı farkettim. et yediğime pro yaptığımda mesela wc ye çıkamıyorum. sanırım bana lifli ve sebzeli menü lazım.
Hg canım ben bahar 20aylik bir oglum varCanım ismim eda ,öğretmenim, 2 çocuğum var 4 yaşında oglum,1,5 yaşında kizim. 80 kiloyla mart ayında katılıp 72 ye düşmüştüm gruptan ayrıldım şimdi 77 falan aldım ne yaZıkki. Ismin neydi canim
Önümüze bakalım canım geçmişe uzulmek ne çareÇok pişmanım ama Dilek. Ve çok üzülüyorum.
güzel menüMenü
1yumurta arti beyazı
3ceviz 8 zeytin
Domates salatalık
Domatesli kıyma
Turp salatası
Yoğurt
Bi mandalina 6 fındık
iki kaşık yoğurt
Kıymalı ıspanak
Salata yoğurt
Su 2 lt limonlu
Spor yok
Şu anda bana hiç yemek sorma cnmOff hergün benim herifin yanina yemek koyuyorum öğlen okulda yesin diye bugünde yemek yok ne yapayım şimdi bu saatte
ablam ya ben görmedim bile cezayı gördüm miki acaba:) yok valla ağzıma tükürsen haklısın guruba girerken yağım sizin kemiğim benim mantığıyla girdim:) kesinlikle haklısınMinicik kurabşyeye ceza verdim ya alındınmı dedim
Biliyorum elinde olmadan istemeden yemişin Ama takım ruhu için en ufacık bi cıss olmasın dedikya onun için şey ettiydim yoksa haketmedin
Tatlı dilli kalbi güzel dileğim
menü güzelde cnm yavaş yavaş spora başlasan iyi olurMenü
1yumurta arti beyazı
3ceviz 8 zeytin
Domates salatalık
Domatesli kıyma
Turp salatası
Yoğurt
Bi mandalina 6 fındık
iki kaşık yoğurt
Kıymalı ıspanak
Salata yoğurt
Su 2 lt limonlu
Spor yok
Inşallah bu gece uyursunuz tatlımŞarj %3 oğlum uyudu ben yatağa koşarak gidiyorum çok uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?