- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.361
Aman güzelim ben kimsenin yağını istemem benimki bana yeterablam ya ben görmedim bile cezayı gördüm miki acaba:) yok valla ağzıma tükürsen haklısın guruba girerken yağım sizin kemiğim benim mantığıyla girdim:) kesinlikle haklısın
bende düşündüm ki yarım yamalak okuyorum sayfaları hepsine yorum yazamıyorum yazıyım diyorum kızın yanından kalkınca yetişemiyorum genedeYok kız sen ne kırcan
Acaba ben seni kırdımmı diye üzüldüydüm
yok abla valla bu sefer çok istekliyim ve kesinlikle gidecek bu kilolar@Yesilsarmasikk edacım hoşgeldin bitanem
Tabiki başlaşimdiye kadar gelmediğin hata
Günahlarınıda söyle bakalım ne alemdesin
@semplice_signora ayşecim bence menün izindeki biri için çok iyi
Sen iyice iyileşte 3 kilo nedirki verirsin
buseb busecim inşallah eksiye düşersin tatlım sağlıklı dengeli beslen
@masal3487 zeynepcim kaçamak olmadıktan sonra canımızı sıkmıyoruz tatlım
eliya bu haftaya eksiyle çıkmanın avantajı iyi olacak tatlım belki 1 e tamamlarsın
Fitt_anne dilekcim senden en az -1 bekliyorum ona göre
F Fittek kamilem hadi artık bütün bahaneleri bırakalım ve istikrarlı olalım
Ne yaptığın değil nekadar kararlı devam ettiğin önemli
Unuttuğum varmı bilemedim
Varsa kulağımı çeksin kusura bakmasın
Kız niye emeklerine yazık ediyor ha sabredeydin cuma ödülüne yerdinKızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi taneoğlum uyusun hemen spor yapcam yine
ah ah hiç sorma ben kızdım hiç konusmam susarim gelir sarılır anında geçerim yok gelmezse işte o zaman durum vahim bide patladimmi öf öf sayarimda sayarim kolay kolay o noktaya gelmemde gelirsemde fena gelirim işin kötüsü ben ters davrandimmi evden kaçan bi adama sahibim işte kavga dövüş yaşıyozarkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)
ah bende çok odev veren bi ogretmenim ama iki senedir evde olunca veli gözüyle bakmaya başladım velilerin şikayetlerini dinleye dinleye şubatta başlayınca çok vermeyecem yazık cocuklarada analarinadasabah yapıyım arkadaşım şimdi yapamamki, yavaş yavaş stres bastı bana kız 1.sınıf ödev çok veriyor öğretmen başında beklemezsen yapmıyor, Mızır, Mızır sürekli saat 11 olmuş ders yapıyoruz daha mutfak toplanacak koca gelecek ons tekrar bi sofra kur yetişemiyorum valla artık güya kpss hazırlanacaktım yalan oldu
Iyi geceler bahar cimŞarj %3 oğlum uyudu ben yatağa koşarak gidiyorum çok uykusuzum
Aslında yapacamda aksama kadar oğlan hıiiiiiiic durmuyor defalarca dışarı çıkıyoz hareket var baya bi de sporu gözüm kesmiyor suan ama yakında basliycam insmenü güzelde cnm yavaş yavaş spora başlasan iyi olur
Inşallah bu gece uyursunuz tatlım
Ha şimdi gördüm :) hoplama yı yaparım ip atlar gibi dimi mefkuşumHadi bakalım diyetdaşım gelsin eksiler
o kurabşyeyi yerken 500 hoplama yapıcağınıda düşünmüşündür heralde tatlım
Akşam ve spor güzel cnm
Akşam niye yemek yerine form yedinki tatlım
Kızlar sabah bildirim yapamadım telefon erdemdeydi gene
Cuma 67.9
Bu sabah 67.5
Fark 400 gr
Menü yazmicimmm
Spor yarım saat egzersiz :)
ama az değil 3 hafta gecikmeli regl oldunbusem sıkma sen canını toparlarsin
Iyi yanından bak kizzz wc ye cikmissin iste :) ay bugün bende börek yaptım ya
Kolaycı seni en azindan salata yapsaydin :)
Güzelim siz misafire hiç salata falan yapmıyomusunuz bizim burda mutlaka olur
3 mil leslie + 1 litre su daha ekliyorum bu güne
ben yıllardır beklettim olmayanları artık beklemiyorum zayıflıyacam nasıl olsa yenilerini alıcam
Eda cim bende yavasladim ya 2 ay izindeyim döndüm biraz yavaş gidiyor kilo. Sende bi anda gittin bak 5 kiloya malolmus ama verirsin en kisa zamanda seni tanıyorsam.
Afiyet olsun canım. Wc ye çıktığına sevindim bide ben çıksam
İsveç diyeti kız meşhur bi diyet. İzmir Tulumu da severim ıımmmm ama suan evde erzincan tulum var
geçer canım yarın öbür gun inşallah.
rezene çayı icebilirsin kimyonda iyi geliyormuş gaza yoğurda kâtip yesen mesela olur.
vayyy hilos şu diyetini merak ediyorum kız aç kaliyomusun onu söyle bari :)
Menü
Sabah7:45
1yumurta arti beyazı
3ceviz 8 zeytin
Domates salatalık
Marul yediğim 2yk tulum peyniri
Öğle 13:00
Domatesli kıyma
Turp salatası
Yoğurt
Ara 15:00
Bi mandalina 6 fındık
iki kaşık yoğurt
Aksam17:30
Kıymalı ıspanak
Salata yoğurt
Su 2 lt limonlu
Spor yok
Buse bende + çıktığım hafta regl olmuştum ve iki hafta gecikmeli ne yaotiysam inmemisti o hafta regldendir senin vaktin var cumaya canım verirsjn
Hg canım ben bahar 20aylik bir oglum var
Önümüze bakalım canım geçmişe uzulmek ne çare
güzel menü
Iyi geceler canimKızlar ben yatar sabah erkenciyiz dinleneyim az öptüm hepinizi yarına bol eksiler görün inş
azıcık meraktan bisi olmazsüpersin hilaliiim
amaaaaaa
cumaya kadar çatlatcan bizi
evet ya şaka gibi çok geç oldum. inş cumaya eksideyim.
abla annem çok yapardı ama benim ev yeşillik yoksunu ben buldummuki misafir yesinmalesef bu alışkanlığımı değiştirmem gerek ama yapamıyorum. sevmiyoruz koca da ben de roka yerim bi tek olursa o da yoktu evde
bombeeeeeee
verelim şu kiloları yeni ciciler için avm ler bizi bekler zaten
beni ekmek çıkardı şükür darısı başına canım
güzel menü afiyetler olsun
bende 3 hafta gecikmeli oldum. moralm bozuldu şuan kız inş ben de senin gibi artı çıkmam geçen hafta da sabittim delircem he
2 kaşık yogurt ye sonrada yat uyu bakemacımdan ölcem ya ayran içsem mi kızlar çok az tuzlu?
Iyi geceler canim
azıcık meraktan bisi olmaz
2 kaşık yogurt ye sonrada yat uyu bakem
Ayy inşallah Dilek ya.harikasın bacım bu hafta 1üstü bekliyoruz senden
tabisiGörev tamamlanmış
iyi geceler canım.Öptüm kızlar iyi geceler
kuru şeyler sevmiyor pek arada yapıyorum gerçi de. Okuldaki yemeklerde dokunuyor yagdan sanırım. Bende yanına hazırlıyorum diğer arkileride alışmış yemek getiriyorlarmis eşleri beni dovucekti nerdeyse nerden çıktı bu yemek işi diyeher güne niye alıştırdın arada sırada iyide sürekli bide onu düşün sıkıntı
aparatif geçirsin yarında tost ekmek arası gibi
sandviç yapıcam sabah.Iyi geceler canim
Aklıma bisi gelmedi valla
annelik zor meslek bebeğimsabah yapıyım arkadaşım şimdi yapamamki, yavaş yavaş stres bastı bana kız 1.sınıf ödev çok veriyor öğretmen başında beklemezsen yapmıyor, Mızır, Mızır sürekli saat 11 olmuş ders yapıyoruz daha mutfak toplanacak koca gelecek ons tekrar bi sofra kur yetişemiyorum valla artık güya kpss hazırlanacaktım yalan oldu
sağlıklı hafif mis gibi bir menü sıkı başladın bebeğim diyete devamı da gelsin inşallah.Menü
Sabah7:45
1yumurta arti beyazı
3ceviz 8 zeytin
Domates salatalık
Marul yediğim 2yk tulum peyniri
Öğle 13:00
Domatesli kıyma
Turp salatası
Yoğurt
Ara 15:00
Bi mandalina 6 fındık
iki kaşık yoğurt
Aksam17:30
Kıymalı ıspanak
Salata yoğurt
Su 2 lt limonlu
Spor yok
Ay hiç ugrasamam sandviç yapıcam sabah yiyiversin. :)Şu anda bana hiç yemek sorma cnm
Kolay bişeyler yapıverir tavuk sote yap çabuk olur
Hadi bakalım sabaha uykunu alda gel canım.Şarj %3 oğlum uyudu ben yatağa koşarak gidiyorum çok uykusuzum
form çay içtim sabaha bakalım inşallah çıkarım :)süpersin hilaliiim
amaaaaaa
cumaya kadar çatlatcan bizi
evet ya şaka gibi çok geç oldum. inş cumaya eksideyim.
abla annem çok yapardı ama benim ev yeşillik yoksunu ben buldummuki misafir yesinmalesef bu alışkanlığımı değiştirmem gerek ama yapamıyorum. sevmiyoruz koca da ben de roka yerim bi tek olursa o da yoktu evde
bombeeeeeee
verelim şu kiloları yeni ciciler için avm ler bizi bekler zaten
beni ekmek çıkardı şükür darısı başına canım
güzel menü afiyetler olsun
bende 3 hafta gecikmeli oldum. moralm bozuldu şuan kız inş ben de senin gibi artı çıkmam geçen hafta da sabittim delircem he
Iyi Geceler Canımayran içtim bacım
yattım hadi iyi geceleer
En Iyisi CanımAyy inşallah Dilek ya.
tabisi
iyi geceler canım.
kuru şeyler sevmiyor pek arada yapıyorum gerçi de. Okuldaki yemeklerde dokunuyor yagdan sanırım. Bende yanına hazırlıyorum diğer arkileride alışmış yemek getiriyorlarmis eşleri beni dovucekti nerdeyse nerden çıktı bu yemek işi diye
sandviç yapıcam sabah.
Iyi geceler elifimİyi geceler canlar bende yatıyore
aynen öyle canım bizimkisi tatlı sitem Rabbim yokluklarını göstermesinannelik zor meslek bebeğimRabbim kolaylığıni veriyor ama oluyor bi şekil hersey yolunu buluyor. İyiki anneyiz. :)
sağlıklı hafif mis gibi bir menü sıkı başladın bebeğim diyete devamı da gelsin inşallah.
Ay hiç ugrasamam sandviç yapıcam sabah yiyiversin. :)
Hadi bakalım sabaha uykunu alda gel canım.
form çay içtim sabaha bakalım inşallah çıkarım :)
yat kuzu leptinn çalışsınİyi geceler canlar bende yatıyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?