- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.381
Evet tatşişimHa şimdi gördüm :) hoplama yı yaparım ip atlar gibi dimi mefkuşum
Bence de bir müddet görme
Elif im sınavlarda sabır ve bol enerji diliyorum sana
Kizlar ayran diyeti çorbası na buğday mi bulgur mu koyuluyor ya tarifler değişik değişik yapanlar huuu haber belim koydum buğdaylar pişiyor bu arada
Sebze günü zorluyor biraz kızlar, dün alışverişe Çıkamadım salatalık ve 3 havuç yİcem havuçlar parmak boyunda
arkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)
keşke ama Sanki 1-1.5 Verecekmişİm gibi hissediyorum
Bunu sen deme
Gel yarin 3 gün yogurt yapak
Eki Görüntüle 1902171 suan kırmızılı halim diğeri de diyete başladığım 11-13kg arası fark var
senin mesajınla herkese hatırlatma yapayım cnmende 3 hafta gecikmeli oldum. moralm bozuldu şuan kız inş ben de senin gibi artı çıkmam geçen hafta da sabittim delircem
içmiçin ama keşke tuzsuz olsaydıacımdan ölcem ya ayran içsem mi kızlar çok az tuzlu?
yani bana değil daha hiç uykum yokuyuyan tosbişlere iyi geceler bu arada
gayet güzel tatlımGünün menüsü
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 çsy bard domates suyu
Öğlen 14.00
3 ķözde biber
1 kase yoğurt
1 su bard domates suyu
Akşam 18.30
1 lüfer ızgarada
Bol salata
30 dk yürüyüş
2 litre su
Mefkuş çok severim.Ne güzel daha millet yatmamış
senin mesajınla herkese hatırlatma yapayım cnm
yarışma kuralı gereği
3 hafta arka arkaya sabit yada artı çıkan olursa diskalifiye oluyor
Kaçamak yaparken bidaha düşünün millet
içmiçin ama keşke tuzsuz olsaydı
Özellikle reglide tuz ödem yapar
yani bana değil daha hiç uykum yok
gayet güzel tatlım
Sende domates suyumu aşerdin
İnşallah tuzlu değildir cnmMefkuş çok severim.
Kavanozu açınca dibini görene kadar ićyorum.
Amin.aynen öyle canım bizimkisi tatlı sitem Rabbim yokluklarını göstermesin
yatamadim ki küçük adam yatmıyoryat kuzu leptinn çalışsın
Tamam canım hadi bakalım inşallah güzel olur yarin aksam ben annemlere geçebilirim çarşamba babamı Eskişehir e dr a goturucez belkide çarşamba sabah giderim belli değil çarşamba gidersem tartilirim iyi olur.eliya bende ıslıyorum malzemeyi yarın beraber yapıyoruz ayran detoksunu sabah tartılalım bakalım hangimiz daha fazla verecek
Afiyet olsun canım güzel menü.Günün menüsü
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 çsy bard domates suyu
Öğlen 14.00
3 ķözde biber
1 kase yoğurt
1 su bard domates suyu
Akşam 18.30
1 lüfer ızgarada
Bol salata
30 dk yürüyüş
2 litre su
vaşşşş maşallahlık bir menuGünün menüsü
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 çsy bard domates suyu
Öğlen 14.00
3 ķözde biber
1 kase yoğurt
1 su bard domates suyu
Akşam 18.30
1 lüfer ızgarada
Bol salata
30 dk yürüyüş
2 litre su
tamam canım, sen nerden katılıyorsun yarışmaya :)Amin.
yatamadim ki küçük adam yatmıyor
Tamam canım hadi bakalım inşallah güzel olur yarin aksam ben annemlere geçebilirim çarşamba babamı Eskişehir e dr a goturucez belkide çarşamba sabah giderim belli değil çarşamba gidersem tartilirim iyi olur.
Afiyet olsun canım güzel menü.
beyimide doyurdum şimdi hoplayıp birde duş alıp yatıyorumEvet tatşişim
Kız şunu erken yatmaya alıştırsana bu saate çocukmu kalırBu sefer yatıcam isterse yatsın küçük bey iyi geceler kizçeler.
damarına basmıyacak enişte ozaman seninAmma konusmussunuz oku oku bitmedi
yok abla valla bu sefer çok istekliyim ve kesinlikle gidecek bu kilolar
Kız niye emeklerine yazık ediyor ha sabredeydin cuma ödülüne yerdin
ah ah hiç sorma ben kızdım hiç konusmam susarim gelir sarılır anında geçerim yok gelmezse işte o zaman durum vahim bide patladimmi öf öf sayarimda sayarim kolay kolay o noktaya gelmemde gelirsemde fena gelirim işin kötüsü ben ters davrandimmi evden kaçan bi adama sahibim işte kavga dövüş yaşıyoz
ah bende çok odev veren bi ogretmenim ama iki senedir evde olunca veli gözüyle bakmaya başladım velilerin şikayetlerini dinleye dinleye şubatta başlayınca çok vermeyecem yazık cocuklarada analarinada
Bursaliyim Dilekcim :)tamam canım, sen nerden katılıyorsun yarışmaya :)
mefkusum erken yatiyor ama uyanıyor sonrada böyle anami aglatiyor babası kılıkli. Eşim 2 de 3 de yatar sabah 7 de ayaktadir nasıl dayanıyor bilmem. Bende dün geç yattım bide gece sürekli uyandım huzursuz bacak sendromum başladı uzun zamandır olmuyordu yada geç saat yaptığım leslie den mi oldu bilmiyorum suan çok mutsuzumKız şunu erken yatmaya alıştırsana bu saate çocukmu kalır
kasılmalar mı oluyor bacım, kalsiyum eksikliğinden olur diye biliyorum benBursaliyim Dilekcim :)
mefkusum erken yatiyor ama uyanıyor sonrada böyle anami aglatiyor babası kılıkli. Eşim 2 de 3 de yatar sabah 7 de ayaktadir nasıl dayanıyor bilmem. Bende dün geç yattım bide gece sürekli uyandım huzursuz bacak sendromum başladı uzun zamandır olmuyordu yada geç saat yaptığım leslie den mi oldu bilmiyorum suan çok mutsuzum
günaydın ablacımGünaydın millet
Elifcim spordan olduğunu sanmıyorum aksine sporun faydası olur kan dolaşımını hızlandırır
Olduğu zaman soğuk suyla aşağıdan yukarıya doğru masaj yap
Poni çok sevindim cnm ben ne yazıkki sevinemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?