Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence de bir müddet görme

Elif im sınavlarda sabır ve bol enerji diliyorum sana

Saolasın elifim.

Kizlar ayran diyeti çorbası na buğday mi bulgur mu koyuluyor ya tarifler değişik değişik yapanlar huuu haber belim koydum buğdaylar pişiyor bu arada

Ben yspmafım ama buğday diye biliyorum.

Sebze günü zorluyor biraz kızlar, dün alışverişe Çıkamadım salatalık ve 3 havuç yİcem havuçlar parmak boyunda

Ben de haftaya yapacaģım.
77 lere düşmek istiyorum hemen. Ama zsmanı iyi seçmem lazım. Çünkü pazartesi sslı ve çarşamba çok yoğunum.

Ben ilk önce tribimi de atarım.
Sonra da patlarım bir güzel.

keşke ama Sanki 1-1.5 Verecekmişİm gibi hissediyorum

2 kg mı bulur o ponim.

Bunu sen deme
Gel yarin 3 gün yogurt yapak

3 gün boyuncs yoğurt mu yspılıyor beril.
Denesem mi ki.

Eki Görüntüle 1902171 suan kırmızılı halim diğeri de diyete başladığım 11-13kg arası fark var

Ćok fark var canım.
Süper.

Ne güzel daha millet yatmamış

ende 3 hafta gecikmeli oldum. moralm bozuldu şuan kız inş ben de senin gibi artı çıkmam geçen hafta da sabittim delircem
senin mesajınla herkese hatırlatma yapayım cnm
yarışma kuralı gereği
3 hafta arka arkaya sabit yada artı çıkan olursa diskalifiye oluyor
Kaçamak yaparken bidaha düşünün millet

acımdan ölcem ya ayran içsem mi kızlar çok az tuzlu?
içmiçin ama keşke tuzsuz olsaydı
Özellikle reglide tuz ödem yapar

uyuyan tosbişlere iyi geceler bu arada
yani bana değil daha hiç uykum yok

gayet güzel tatlım
Sende domates suyumu aşerdin

Mefkuş çok severim.
Kavanozu açınca dibini görene kadar ićyorum.

aynen öyle canım bizimkisi tatlı sitem Rabbim yokluklarını göstermesin
Amin.

yat kuzu leptinn çalışsın
yatamadim ki küçük adam yatmıyor

eliya bende ıslıyorum malzemeyi yarın beraber yapıyoruz ayran detoksunu sabah tartılalım bakalım hangimiz daha fazla verecek
Tamam canım hadi bakalım inşallah güzel olur yarin aksam ben annemlere geçebilirim çarşamba babamı Eskişehir e dr a goturucez belkide çarşamba sabah giderim belli değil çarşamba gidersem tartilirim iyi olur.

Afiyet olsun canım güzel menü.

vaşşşş maşallahlık bir menu

tamam canım, sen nerden katılıyorsun yarışmaya :)

damarına basmıyacak enişte ozaman senin
öğretmenim hay ağzından öpeyim, bişeyde diyemiyoruz vardır bi bildiği diye öğretmene, lakin bu yavrulara bu kadar yüklenmek niye elleri yoruluyor oyun oynamak istiyor er yada geç öğrenilecek okuma yazma bi iki ay sonra öğrenseler ne olur ne bu acelemiz ne bu hırsımız demek istiyorum öğretmenimize ama diyemiyorum

tamam canım, sen nerden katılıyorsun yarışmaya :)
Bursaliyim Dilekcim :)

Kız şunu erken yatmaya alıştırsana bu saate çocukmu kalır
mefkusum erken yatiyor ama uyanıyor sonrada böyle anami aglatiyor babası kılıkli. Eşim 2 de 3 de yatar sabah 7 de ayaktadir nasıl dayanıyor bilmem. Bende dün geç yattım bide gece sürekli uyandım huzursuz bacak sendromum başladı uzun zamandır olmuyordu yada geç saat yaptığım leslie den mi oldu bilmiyorum suan çok mutsuzum

Günaydın millet

Elifcim spordan olduğunu sanmıyorum aksine sporun faydası olur kan dolaşımını hızlandırır
Olduğu zaman soğuk suyla aşağıdan yukarıya doğru masaj yap

Poni çok sevindim cnm ben ne yazıkki sevinemedim

kasılmalar mı oluyor bacım, kalsiyum eksikliğinden olur diye biliyorum ben

günaydın ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…