Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım kararlılık bu hafta 74leri görmem şart 73lere yakladirsamda hiiiiic fena olmaz karataya devam sadece öğle ile akşam arasına meyve ve yoğurt ekledim ama bende artıları bi kısmının gittiğini gördüm sabah sevindim doğrusu

harika bir menü canim

Canim bende çok odev taraftarı değilim aslında bizide veliler itiyor bu duruma çok odev veren iyi öğretmen görülüyor hatta bizim okulda beden eğitimi dersi yapmak bile kötü öğretmen yaftasi için yeterli sistem iyide uygulatanlarin beynini resetlemek lazım inan çoğu zaman mecbur kalıyoruz vermeye
Günaydın kaptanicem

Günaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
demekti zahmet olmadan rahmet olmuyomus dimi ponicim

günaydın kızlar

düne göre -600 cumaya göre kaldı +800 buna şükür

geçen kv ye gittiğimde hamile bir kız vardı 5 aylık karnı yoktu. benim göbek öyle bir çıkmış sanki 6 aylık

benim bu regl şişkinliğinden acil kurtulmam lazım kızlar ya

berilceee abla daha bir şey yemedim nasıl yapıyorsun şu yoğurdu? ben b kan grubuyum yoğurt ve süt bana çok iyi geliyormuş. anlat hele ya bende yapcam.

inş işe yaramıştır form

eliya bende ıslıyorum malzemeyi yarın beraber yapıyoruz ayran detoksunu sabah tartılalım bakalım hangimiz daha fazla verecek

bu ayran detoksu sade ayran mı bakliyatlı olan mı? bakliyatlıysa ben yapamam şuan malzemeler hazır değil ama sade ayransa yaparım tabi

bombe menüymüş biraz daha erken saat yaz canım menüleri böyle güzel menüler araya kaynamasın

ben geçen hafta kilo vermedim mi yaa 1 kg verdim dimi evet evet ay çok korktum. ama bu hafta da eksi olcam kaçarı yok

oooo bombeeeeeeee

@ayulduzz dilleeek sende eksiye uyanmışsın tebrikler

Günaydın beril im.

Sanada balım
Gunaydınnnn
Ne kadar eksı tatlım

Günaydın

günaydın kızlar
Sanada günaydın sekercımmmm

Günaydın kelebek

Günaydınlarrrrrr
Sanada elıfım

Ben a grubuyum
Aslında kan testıne göre yoğurtta benım lıstemde yok
Ben 3 yada 2 öğün bır kase yoğurt yedım
kabak da mucizevi bişey kesinlikle haftada bir iki gün yenmeli, A burada sabah eksiyle uyanmış bulunmaktayım
Nasıl pısırdın ne kadar ne ıle beraber yedın
Eksıler gelıyor hadı masallah

abla çok az yemişsin ben de deneyeyim bugün inş başarabilirim. ben ama 4 kase yiyebilrim zaten kalorisi çok düşük oluyor dayanamam yani 2 kase falan

kız bende 3kere hedefe yaklaşıp tekrar cozutdum ama ne yapalım canımız sağolsun vazgeçmedik ya eninde sonunda zayıflayıp korumayı başarıcaz
Evet Dilekcim yılmak yok.

kabak da mucizevi bişey kesinlikle haftada bir iki gün yenmeli, A burada sabah eksiyle uyanmış bulunmaktayım
Kabak çok güzel ve lifli bir yiyecek. Haklısın. Ayrıca tebrik ederim. Eksiyle uyanmak müthiş. Ben de dün gece iki kupa oolong çayı ve bir kupa Alman çayı içtim. Gece boyunca wc ye taşındım. Ödem indi.

günaydın. O çok iyi.

Ay neler yaptım kolonya bile sürdüm arada tutuyor böyle genellikle uyku olayından olur bende uyuyorum biri uyandırıyorsa bittim ben :)

kasılmalar mı oluyor bacım, kalsiyum eksikliğinden olur diye biliyorum ben
kasılma da oldu ayaklarda yanma karıncalanma kaşınma gibi bir sürü his iğrenç bişey beynin hep orda. Tahlillerimi geçen hafta yaptırdım hersey çok iyi çıktı kalsiyum olduğunu sanmıyorum.

günaydın kızlar
günaydın.

Günaydınlarrrrrr
günaydın.

henuz bi hareket yok sistem de :) bakliyat li ayran bebeğim.

Günaydın kızlar. Güzel Birgün olsun. Ben yürüyüşe kaçar
günaydın iyi yürüyüşler

ilerleyen saatlerde olur inş

Dene busecım
Hepimiz deneme yanılma yoluyla buluyoruz ne ıyı geliyor dıye

Vücudunu tanıyorsan bır dene bakalım
Ama bazılarında yoğurt sut sislik yapıyor

deniycem abla bugün. soğuk süt bana gaz yapıyor. ama yoğurtta farkettiğim bir şişlik vs yaşamadım hiç.

kahvaltım şöyleydi
1 tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka

bundan sonrasında yoğurt yiycem

Kızlar keten tohumunu öğütmeden yenirse bi faydası yokmuş
Yeneceği zaman havanda dövüp yemek gerekiyormuş
Çekilmişde alınmıcakmış

ben de yok zati ama tşk abla bilgi için

Kızlar şimdi ders arasında baktım kaynatmışsınız gene.
Ben ekim ayı hedefime ulaşamayacağım.
Ama 81 kg olacağıminşallah cumaya.
Kasım da bombee elif gelecek.

ben de ulaşamayacağım 59.9 du sanırım ama imkansız. 61 olsam yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…