- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.401
dünkü aç kalmanın karşılığını aldın demekkiGünaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
yok canım kararlılık bu hafta 74leri görmem şart 73lere yakladirsamda hiiiiic fena olmaz karataya devam sadece öğle ile akşam arasına meyve ve yoğurt ekledim ama bende artıları bi kısmının gittiğini gördüm sabah sevindim doğrusuannelik zor meslek bebeğimRabbim kolaylığıni veriyor ama oluyor bi şekil hersey yolunu buluyor. İyiki anneyiz. :)
sağlıklı hafif mis gibi bir menü sıkı başladın bebeğim diyete devamı da gelsin inşallah.
Ay hiç ugrasamam sandviç yapıcam sabah yiyiversin. :)
Hadi bakalım sabaha uykunu alda gel canım.
form çay içtim sabaha bakalım inşallah çıkarım :)
harika bir menü canimGünün menüsü
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 çsy bard domates suyu
Öğlen 14.00
3 ķözde biber
1 kase yoğurt
1 su bard domates suyu
Akşam 18.30
1 lüfer ızgarada
Bol salata
30 dk yürüyüş
2 litre su
Canim bende çok odev taraftarı değilim aslında bizide veliler itiyor bu duruma çok odev veren iyi öğretmen görülüyor hatta bizim okulda beden eğitimi dersi yapmak bile kötü öğretmen yaftasi için yeterli sistem iyide uygulatanlarin beynini resetlemek lazım inan çoğu zaman mecbur kalıyoruz vermeyedamarına basmıyacak enişte ozaman senin
öğretmenim hay ağzından öpeyim, bişeyde diyemiyoruz vardır bi bildiği diye öğretmene, lakin bu yavrulara bu kadar yüklenmek niye elleri yoruluyor oyun oynamak istiyor er yada geç öğrenilecek okuma yazma bi iki ay sonra öğrenseler ne olur ne bu acelemiz ne bu hırsımız demek istiyorum öğretmenimize ama diyemiyorum
Günaydın kaptanicem
demekti zahmet olmadan rahmet olmuyomus dimi ponicimGünaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
annelik zor meslek bebeğimRabbim kolaylığıni veriyor ama oluyor bi şekil hersey yolunu buluyor. İyiki anneyiz. :)
sağlıklı hafif mis gibi bir menü sıkı başladın bebeğim diyete devamı da gelsin inşallah.
Ay hiç ugrasamam sandviç yapıcam sabah yiyiversin. :)
Hadi bakalım sabaha uykunu alda gel canım.
form çay içtim sabaha bakalım inşallah çıkarım :)
eliya bende ıslıyorum malzemeyi yarın beraber yapıyoruz ayran detoksunu sabah tartılalım bakalım hangimiz daha fazla verecek
Günün menüsü
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 çsy bard domates suyu
Öğlen 14.00
3 ķözde biber
1 kase yoğurt
1 su bard domates suyu
Akşam 18.30
1 lüfer ızgarada
Bol salata
30 dk yürüyüş
2 litre su
Ne güzel daha millet yatmamış
senin mesajınla herkese hatırlatma yapayım cnm
yarışma kuralı gereği
3 hafta arka arkaya sabit yada artı çıkan olursa diskalifiye oluyor
Kaçamak yaparken bidaha düşünün millet
içmiçin ama keşke tuzsuz olsaydı
Özellikle reglide tuz ödem yapar
yani bana değil daha hiç uykum yok
gayet güzel tatlım
Sende domates suyumu aşerdin
Günaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
Günaydın beril im.
GunaydınnnnGünaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
GünaydınGünaydın millet
Elifcim spordan olduğunu sanmıyorum aksine sporun faydası olur kan dolaşımını hızlandırır
Olduğu zaman soğuk suyla aşağıdan yukarıya doğru masaj yap
Poni çok sevindim cnm ben ne yazıkki sevinemedim
Sanada günaydın sekercımmmmgünaydın kızlar
Günaydın kelebekyok canım kararlılık bu hafta 74leri görmem şart 73lere yakladirsamda hiiiiic fena olmaz karataya devam sadece öğle ile akşam arasına meyve ve yoğurt ekledim ama bende artıları bi kısmının gittiğini gördüm sabah sevindim doğrusu
harika bir menü canim
Canim bende çok odev taraftarı değilim aslında bizide veliler itiyor bu duruma çok odev veren iyi öğretmen görülüyor hatta bizim okulda beden eğitimi dersi yapmak bile kötü öğretmen yaftasi için yeterli sistem iyide uygulatanlarin beynini resetlemek lazım inan çoğu zaman mecbur kalıyoruz vermeye
Günaydın kaptanicem
demekti zahmet olmadan rahmet olmuyomus dimi ponicim
Sanada elıfımGünaydınlarrrrrr
Ben a grubuyumgünaydın kızlar
düne göre -600 cumaya göre kaldı +800 buna şükür
geçen kv ye gittiğimde hamile bir kız vardı 5 aylık karnı yoktu. benim göbek öyle bir çıkmış sanki 6 aylık
benim bu regl şişkinliğinden acil kurtulmam lazım kızlar ya
berilceee abla daha bir şey yemedim nasıl yapıyorsun şu yoğurdu? ben b kan grubuyum yoğurt ve süt bana çok iyi geliyormuş. anlat hele ya bende yapcam.
Nasıl pısırdın ne kadar ne ıle beraber yedınkabak da mucizevi bişey kesinlikle haftada bir iki gün yenmeli, A burada sabah eksiyle uyanmış bulunmaktayım
Sanada balım
Gunaydınnnn
Ne kadar eksı tatlım
Günaydın
Sanada günaydın sekercımmmm
Günaydın kelebek
Sanada elıfım
Ben a grubuyum
Aslında kan testıne göre yoğurtta benım lıstemde yok
Ben 3 yada 2 öğün bır kase yoğurt yedım
Nasıl pısırdın ne kadar ne ıle beraber yedın
Eksıler gelıyor hadı masallah
Evet Dilekcim yılmak yok.kız bende 3kere hedefe yaklaşıp tekrar cozutdum ama ne yapalım canımız sağolsun vazgeçmedik ya eninde sonunda zayıflayıp korumayı başarıcaz
Kabak çok güzel ve lifli bir yiyecek. Haklısın. Ayrıca tebrik ederim. Eksiyle uyanmak müthiş. Ben de dün gece iki kupa oolong çayı ve bir kupa Alman çayı içtim. Gece boyunca wc ye taşındım. Ödem indi.kabak da mucizevi bişey kesinlikle haftada bir iki gün yenmeli, A burada sabah eksiyle uyanmış bulunmaktayım
günaydın. O çok iyi.Günaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
Ay neler yaptım kolonya bile sürdüm arada tutuyor böyle genellikle uyku olayından olur bende uyuyorum biri uyandırıyorsa bittim ben :)Günaydın millet
Elifcim spordan olduğunu sanmıyorum aksine sporun faydası olur kan dolaşımını hızlandırır
Olduğu zaman soğuk suyla aşağıdan yukarıya doğru masaj yap
Poni çok sevindim cnm ben ne yazıkki sevinemedim
kasılma da oldu ayaklarda yanma karıncalanma kaşınma gibi bir sürü his iğrenç bişey beynin hep orda. Tahlillerimi geçen hafta yaptırdım hersey çok iyi çıktı kalsiyum olduğunu sanmıyorum.kasılmalar mı oluyor bacım, kalsiyum eksikliğinden olur diye biliyorum ben
günaydın.günaydın kızlar
günaydın.Günaydınlarrrrrr
henuz bi hareket yok sistem de :) bakliyat li ayran bebeğim.inş işe yaramıştır form
bu ayran detoksu sade ayran mı bakliyatlı olan mı? bakliyatlıysa ben yapamam şuan malzemeler hazır değil ama sade ayransa yaparım tabi
bombe menüymüş biraz daha erken saat yaz canım menüleri böyle güzel menüler araya kaynamasın
ben geçen hafta kilo vermedim mi yaa 1 kg verdim dimi evet evet ay çok korktum. ama bu hafta da eksi olcam kaçarı yok
oooo bombeeeeeeee
Fitt_anne dilleeek sende eksiye uyanmışsın tebrikler
günaydın iyi yürüyüşlerGünaydın kızlar. Güzel Birgün olsun. Ben yürüyüşe kaçar
Dene busecımabla çok az yemişsin ben de deneyeyim bugün inş başarabilirim. ben ama 4 kase yiyebilrim zaten kalorisi çok düşük oluyor dayanamam yani 2 kase falan
Vücudunu tanıyorsan bır dene bakalımberilceee kahvaltımı normal hafif yaptım. bundan sonrasını yoğurt yapcam inş. wc problemi yaşamak istemedim. ekmek yemediğimde çıkamıyorum.
Bol bol yağ yakasınGünaydın kızlar. Güzel Birgün olsun. Ben yürüyüşe kaçar
günaydın. O çok iyi.
Ay neler yaptım kolonya bile sürdüm arada tutuyor böyle genellikle uyku olayından olur bende uyuyorum biri uyandırıyorsa bittim ben :)
kasılma da oldu ayaklarda yanma karıncalanma kaşınma gibi bir sürü his iğrenç bişey beynin hep orda. Tahlillerimi geçen hafta yaptırdım hersey çok iyi çıktı kalsiyum olduğunu sanmıyorum.
günaydın.
günaydın.
henuz bi hareket yok sistem de :) bakliyat li ayran bebeğim.
günaydın iyi yürüyüşler
Dene busecım
Hepimiz deneme yanılma yoluyla buluyoruz ne ıyı geliyor dıye
Vücudunu tanıyorsan bır dene bakalım
Ama bazılarında yoğurt sut sislik yapıyor
Kızlar keten tohumunu öğütmeden yenirse bi faydası yokmuş
Yeneceği zaman havanda dövüp yemek gerekiyormuş
Çekilmişde alınmıcakmış
Kızlar şimdi ders arasında baktım kaynatmışsınız gene.
Ben ekim ayı hedefime ulaşamayacağım.
Ama 81 kg olacağıminşallah cumaya.
Kasım da bombee elif gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?