Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım

Süpersin ponim.
Ben de en kısa sürede deniyeceğim.

Teşekkúf ederim kamildm.

Çok güzel gitmiş buse.
Süpersinnnn.
Bir de çok artı çıkmasan çok kolay gider senin kilolar.

kabak da mucizevi bişey kesinlikle haftada bir iki gün yenmeli, A burada sabah eksiyle uyanmış bulunmaktayım

Kabağın detoks etkisi varmış zaten dilek.
Diyetisyene gittiğim dönemdd diyetisyen demişti.

Daha çok dikkat ederim buna artık busem.
Erken yazarım.

Berilim elif nasıl oldu.
Düştü mü ateşi.

berilceee kahvaltımı normal hafif yaptım. bundan sonrasını yoğurt yapcam inş. wc problemi yaşamak istemedim. ekmek yemediğimde çıkamıyorum.

Hadi yap sen yoğurt.
Ben dd belki çarşamba perşembe yoğurt yaparım.

Bende de bu ara kasılma oluyor.
Anlamadım. Ama normalden daha fazla yoğurt tüketiyorum.

Dene busecım
Hepimiz deneme yanılma yoluyla buluyoruz ne ıyı geliyor dıye

Beril 2 gün için ne yapılabilir sence.

Ateş yokta burnu tıkalı adası
Bızde onu düşünüyorduk
Ama aksamı 3-4 gıbı kapatmayı dusunuyom
Bır motıve olamıyom bu hafta nedense
Lapa yaptınmı sen
Yada patates
Yada yoğurt
Eğer bunları yaptın sonucu begendınse yenıden yap ama sık yaparsan etkılı olmuyor

elifim 3 hafta gecikmeli regl yüzünden böyle oldu. yani ben o kadar artı çıkcak ne kaçamak yaptım ne bir şey yedim elimden geleni de yapıyorum şuanda üzerimden ödemi atmak eksiye geçmek için.

bakalım yarına sonucum ne olacak.

Kaç gün yapacan

abla bugün yapıyorum bakalım çok zorlanmazsam yarın da yaparım. sen kaç gün yapcan? ben perşembe lapa yapıcam.

Aslında 73,6 ile izne çıktım ve en fazla 74ü gördüm.Net sonuç bu.400 gr da regl,hava,yorgunluk,hastalık,kabızlıkla bile olabilir diye düşünüyorum.3 haftadır berbattı menülerim.Ekmekarasımı desem,tostmu desem,çikolatalı ekmekmi desem gerisini sen düşün.Hasta olunca canım ne isterse onu yedim.Dışarı çıkıp eksiklerimi alıp menü yapma şansım da olmadı.Kireçleme,nefes darlığı ve öksürük için aldığım ilaçlarda kortizon varmış.En ağırlarıymış.O çok ürkütmüştü beni açıkçası.Ptesi 73,5 görünce rahatladım desem yeridir.Bi de son 2 aydır reglim çok düzensiz.17 gün oldum.9 gün sonra 13 gün daha oldum.Geciktirici sevdasına mahvettim düzenimi.Detaylara bakınca durumum çok da kötü değil.Dimi kız :)
Çok az ama hepsi toplasam 3 dilim ekmek kalorisi yoktur. dimi?

tabiki kötü değil hatta gayet iyi sonuç :) bu kadar dikkatsiz yediysen demekki totalde kalori olarak bilmeden de olsa dengeledin çünkü bahsettiğin beslenme şekliyle kilo almamak imkansız, kim olsa alır yani üzerine bir de kortizon falan diyorsun

inş kilo almadan aramıza döner kalan az kilondan da kurtulursun kuzuum

ben daha önce 20 kg verdim her ay 1 kg aldım sonra o yüzden kilo dikkat etmediğimde alıyorum ama neyseki hızlı almıyorum. gel görki hızlı almıyorum buna paralel hızlı da veremiyorum.

ayy derdin çilen bitmiyor. her yazdığında bir şey gelmiş oluyor başına. daha önce de demiştim sana evinde bir dua okut bir sadaka ver bir şey yap canım bu nedir yaa

benim üst komşudan da bana su geliyordu. meğer wc nin gömme rezervuarı çatlakmış üsttekinin onun yüzünden geliyormuş bana sifonun içindeki temiz su akıyormuş. senin de aklında bulunsun. salak usta 3. de buldu dünya para aldı şunu bunu değiştim diyerek

Yaparsam persembe

Can'ım ya
Migrene sert bır Türk kahvesı yap ıcınede limon sık ıyı gelır
Ustayı nerden bulacan bu agrınla ya

Kızlar keten tohumunu öğütmeden yenirse bi faydası yokmuş
Yeneceği zaman havanda dövüp yemek gerekiyormuş
Çekilmişde alınmıcakmış
amanin ben öyle yenir diye biliyordum bari havada dövüp kayayı yoğurdu ma belki iyi gelir form Çayda ise yaramadı

Kızlar şimdi ders arasında baktım kaynatmışsınız gene.
Ben ekim ayı hedefime ulaşamayacağım.
Ama 81 kg olacağıminşallah cumaya.
Kasım da bombee elif gelecek.
halledersin Elif im bu ay olmaz diğer ay olur yeterki iste.

Evet bende tüketiyorum yoğurt bolca hemde kotu bir rüya görür sicrarsinya uykuda aynı öyle oldu bacaklarım sabaha kadar şimdide uyuşukluk gibi kasiniyor gibi halsiz gibi pofff mutsuzum böyle olduğu için.

canım ya üstündeki kara bulutlar bi gitmedi Allah yardımcın olsun.

Ben verdim kiloları evlendim temmuzda şu an hamileyim hatta kaç kilo oldun
Şeyda cım hoşgeldin nasılsın? Hamile misin kac aylik çok sevindim ya saglikla kucağına al inşallah. Gittin mi Almanya ya istanbul da misin? Arada ugrasana özledim ya.

Şeyda cım hoşgeldin nasılsın? Hamile misin çok sevindim ya saglikla kucağına al inşallah. Gittin mi Almanya ya istanbul da misin? Arada ugrasana özledim ya.

Yok Can'ım istanbuldayım ve evet hamileyim çok teşekkür ederim inşallah üçüz bebeklere hamileyim kısmetse
İyiyim ayrıca iyi olmaya çalışıyorum

Yaparsam persembe

abla anlamadım??

Ben verdim kiloları evlendim temmuzda şu an hamileyim hatta kaç kilo oldun

Yok Can'ım istanbuldayım ve evet hamileyim çok teşekkür ederim inşallah üçüz bebeklere hamileyim kısmetse

şeydaaaaaaaa çok sevindim senin için canım tebrik ederim maşallah hem de 3 üüüzzz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

Üçü mu maşallah ay ne güzel ya İnşallah iyi bir hamilelik geçirirsin iyi olursun canım olmalisin anne olucaksin. Ailede varmı üçüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…