- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.421
Günaydın herkese güzel bir eksiyle uyandım
Süpersin ponim.
Ben de en kısa sürede deniyeceğim.
yok canım kararlılık bu hafta 74leri görmem şart 73lere yakladirsamda hiiiiic fena olmaz karataya devam sadece öğle ile akşam arasına meyve ve yoğurt ekledim ama bende artıları bi kısmının gittiğini gördüm sabah sevindim doğrusu
harika bir menü canim
Canim bende çok odev taraftarı değilim aslında bizide veliler itiyor bu duruma çok odev veren iyi öğretmen görülüyor hatta bizim okulda beden eğitimi dersi yapmak bile kötü öğretmen yaftasi için yeterli sistem iyide uygulatanlarin beynini resetlemek lazım inan çoğu zaman mecbur kalıyoruz vermeye
Günaydın kaptanicem
demekti zahmet olmadan rahmet olmuyomus dimi ponicim
Teşekkúf ederim kamildm.
günaydın kızlar
düne göre -600 cumaya göre kaldı +800 buna şükür
geçen kv ye gittiğimde hamile bir kız vardı 5 aylık karnı yoktu. benim göbek öyle bir çıkmış sanki 6 aylık
benim bu regl şişkinliğinden acil kurtulmam lazım kızlar ya
berilceee abla daha bir şey yemedim nasıl yapıyorsun şu yoğurdu? ben b kan grubuyum yoğurt ve süt bana çok iyi geliyormuş. anlat hele ya bende yapcam.
Çok güzel gitmiş buse.
Süpersinnnn.
Bir de çok artı çıkmasan çok kolay gider senin kilolar.
kabak da mucizevi bişey kesinlikle haftada bir iki gün yenmeli, A burada sabah eksiyle uyanmış bulunmaktayım
Kabağın detoks etkisi varmış zaten dilek.
Diyetisyene gittiğim dönemdd diyetisyen demişti.
inş işe yaramıştır form
bu ayran detoksu sade ayran mı bakliyatlı olan mı? bakliyatlıysa ben yapamam şuan malzemeler hazır değil ama sade ayransa yaparım tabi
bombe menüymüş biraz daha erken saat yaz canım menüleri böyle güzel menüler araya kaynamasın
ben geçen hafta kilo vermedim mi yaa 1 kg verdim dimi evet evet ay çok korktum. ama bu hafta da eksi olcam kaçarı yok
oooo bombeeeeeeee
@ayulduzz dilleeek sende eksiye uyanmışsın tebrikler
Daha çok dikkat ederim buna artık busem.
Erken yazarım.
Sanada balım
Gunaydınnnn
Ne kadar eksı tatlım
Günaydın
Sanada günaydın sekercımmmm
Günaydın kelebek
Sanada elıfım
Ben a grubuyum
Aslında kan testıne göre yoğurtta benım lıstemde yok
Ben 3 yada 2 öğün bır kase yoğurt yedım
Nasıl pısırdın ne kadar ne ıle beraber yedın
Eksıler gelıyor hadı masallah
Berilim elif nasıl oldu.
Düştü mü ateşi.
berilceee kahvaltımı normal hafif yaptım. bundan sonrasını yoğurt yapcam inş. wc problemi yaşamak istemedim. ekmek yemediğimde çıkamıyorum.
Hadi yap sen yoğurt.
Ben dd belki çarşamba perşembe yoğurt yaparım.
günaydın. O çok iyi.
Ay neler yaptım kolonya bile sürdüm arada tutuyor böyle genellikle uyku olayından olur bende uyuyorum biri uyandırıyorsa bittim ben :)
kasılma da oldu ayaklarda yanma karıncalanma kaşınma gibi bir sürü his iğrenç bişey beynin hep orda. Tahlillerimi geçen hafta yaptırdım hersey çok iyi çıktı kalsiyum olduğunu sanmıyorum.
günaydın.
günaydın.
henuz bi hareket yok sistem de :) bakliyat li ayran bebeğim.
günaydın iyi yürüyüşler
Bende de bu ara kasılma oluyor.
Anlamadım. Ama normalden daha fazla yoğurt tüketiyorum.
Dene busecım
Hepimiz deneme yanılma yoluyla buluyoruz ne ıyı geliyor dıye
Beril 2 gün için ne yapılabilir sence.