- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.441
Sağlıkla al kucağına canım iyi bir gebelik geçirmeni diliyorum. Arada uğramayı ihmal etme.Yaaa çok tatlı sorma :)
2 buçuk aylık oldular işte daha minicikler
Sağlıkla al kucağına canım iyi bir gebelik geçirmeni diliyorum. Arada uğramayı ihmal etme.
Artık dualarim da bugün varlığını öğrendiğim üçüz lerinde var Şeyda cım. Güzel anne.Uğrarım artık biraz üçüz forumlarına dalmaya geldim zaten :)
İnşallah Can'ım benim amin dualarınızı eksik etmeyin
Çok teşekkür ederim çok sağolArtık dualarim da bugün varlığını öğrendiğim üçüz lerinde var Şeyda cım. Güzel anne.
Dene canım bence de zor ama iyi kilo gidiyorSüpersin ponim.
Ben de en kısa sürede deniyeceğim.
Teşekkúf ederim kamildm.
Çok güzel gitmiş buse.
Süpersinnnn.
Bir de çok artı çıkmasan çok kolay gider senin kilolar.
Kabağın detoks etkisi varmış zaten dilek.
Diyetisyene gittiğim dönemdd diyetisyen demişti.
Daha çok dikkat ederim buna artık busem.
Erken yazarım.
Berilim elif nasıl oldu.
Düştü mü ateşi.
Hadi yap sen yoğurt.
Ben dd belki çarşamba perşembe yoğurt yaparım.
Bende de bu ara kasılma oluyor.
Anlamadım. Ama normalden daha fazla yoğurt tüketiyorum.
Beril 2 gün için ne yapılabilir sence.
erkeklere bırakmıcaksın ben hep kendin alırım eşiMe kalsa ooo geçmiş olsun ayrıcatam bahtsız bedeviyim ya benzin bitti yolda kaldım abimi çağırdım benzinlik zar zor ikna ettin küçük bidon benzin aldık gittik doldurduk çalışmadı meğer az gelmiş
tekrar bi 5lt daha aldık bu sefer doldu 2 saattir yollardayım
Benim suçum yok ama eşime demiştim azaldı alalım diye o benzin baya götürür demişti offff
geçmiş olsun. kız kendin takip et boşver adamı onlara bakarsan oohooo böyle olur sonuç.tam bahtsız bedeviyim ya benzin bitti yolda kaldım abimi çağırdım benzinlik zar zor ikna ettin küçük bidon benzin aldık gittik doldurduk çalışmadı meğer az gelmiş
Benim suçum yok ama eşime demiştim azaldı alalım diye o benzin baya götürür demişti offff
Ateş yokta burnu tıkalı adası
Bızde onu düşünüyorduk
Ama aksamı 3-4 gıbı kapatmayı dusunuyom
Bır motıve olamıyom bu hafta nedense
Lapa yaptınmı sen
Yada patates
Yada yoğurt
Eğer bunları yaptın sonucu begendınse yenıden yap ama sık yaparsan etkılı olmuyor
Ay ınsallah canım
elifim 3 hafta gecikmeli regl yüzünden böyle oldu. yani ben o kadar artı çıkcak ne kaçamak yaptım ne bir şey yedimelimden geleni de yapıyorum şuanda üzerimden ödemi atmak eksiye geçmek için.
bakalım yarına sonucum ne olacak.
abla bugün yapıyorum bakalım çok zorlanmazsam yarın da yaparım. sen kaç gün yapcan? ben perşembe lapa yapıcam.
Ooooofff dışarıda işim var.
Beynim patlayacak migrenden.İlaç da kar etmiyor
Kapıcı aradı alt daireye bizim banyodan su akıyormuş harıl gürül.
Usta bul eve götür ooooof ooooof. sonra geri dön(((((
koş ayşe koş
Ben verdim kiloları evlendim temmuzda şu an hamileyim hatta kaç kilo oldun
amanin ben öyle yenir diye biliyordum bari havada dövüp kayayı yoğurdu ma belki iyi gelir form Çayda ise yaramadı
halledersin Elif im bu ay olmaz diğer ay olur yeterki iste.
Evet bende tüketiyorum yoğurt bolca hemde kotu bir rüya görür sicrarsinya uykuda aynı öyle oldu bacaklarım sabaha kadar şimdide uyuşukluk gibi kasiniyor gibi halsiz gibi pofff mutsuzum böyle olduğu için.
canım ya üstündeki kara bulutlar bi gitmedi Allah yardımcın olsun.
Yok Can'ım istanbuldayım ve evet hamileyim çok teşekkür ederim inşallah üçüz bebeklere hamileyim kısmetse
İyiyim ayrıca iyi olmaya çalışıyorum
Uğrarım artık biraz üçüz forumlarına dalmaya geldim zaten :)
İnşallah Can'ım benim amin dualarınızı eksik etmeyin
tam bahtsız bedeviyim ya benzin bitti yolda kaldım abimi çağırdım benzinlik zar zor ikna ettin küçük bidon benzin aldık gittik doldurduk çalışmadı meğer az gelmiş
Dene canım bence de zor ama iyi kilo gidiyor
Canım lapa iyi oldu ama daha geçen hafta yaptım.
Bu hafta ne giderse artık.
Detoks yapmayacağım.
Haftaya 5 te 5 yapacağım bende.
Kasım da fiyet başkadır deyip bomba gibi başlayacağım
İnşallah maşallah kalmadı beril.
Bu iß olacak artık.
Hadi bakalım buse yarına güzrl sonuç gelecek gibi duruyor.
Ahhh kuzum senin baßına gelenler.
Sen bif dua okut evdd canım.
Maşallah kaç kilo vetdin.
Istiyorum afaßım.
Kızlara çıtır anne olmak istiyorum.
Bir de kendimi ezikliyorum böğle nedense.
Zayıf olup özgüven patlaması yaşamak istiyorum.
Maßallah üçüz.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Tek yumurya mı. Yoksa 3 yumurta mı.
Dilekçim geçmiş olsun
Hemen haftaya deniyeceğim.
Uyuduk abla valla gec uyudu abla iyi uyudukmenü güzelde cnm yavaş yavaş spora başlasan iyi olur
Inşallah bu gece uyursunuz tatlım
boz diye demedim tatlım sen pazar regl oldun ben perşembe olmuştumsüpersin hilaliiim
amaaaaaa
cumaya kadar çatlatcan bizi
evet ya şaka gibi çok geç oldum. inş cumaya eksideyim.
abla annem çok yapardı ama benim ev yeşillik yoksunu ben buldummuki misafir yesinmalesef bu alışkanlığımı değiştirmem gerek ama yapamıyorum. sevmiyoruz koca da ben de roka yerim bi tek olursa o da yoktu evde
bombeeeeeee
verelim şu kiloları yeni ciciler için avm ler bizi bekler zaten
beni ekmek çıkardı şükür darısı başına canım
güzel menü afiyetler olsun
bende 3 hafta gecikmeli oldum. moralm bozuldu şuan kız inş ben de senin gibi artı çıkmam geçen hafta da sabittim delircem he
Güzel menuGünün menüsü
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 çsy bard domates suyu
Öğlen 14.00
3 ķözde biber
1 kase yoğurt
1 su bard domates suyu
Akşam 18.30
1 lüfer ızgarada
Bol salata
30 dk yürüyüş
2 litre su
Ay allah dusmanima vermesin der babamBursaliyim Dilekcim :)
mefkusum erken yatiyor ama uyanıyor sonrada böyle anami aglatiyor babası kılıkli. Eşim 2 de 3 de yatar sabah 7 de ayaktadir nasıl dayanıyor bilmem. Bende dün geç yattım bide gece sürekli uyandım huzursuz bacak sendromum başladı uzun zamandır olmuyordu yada geç saat yaptığım leslie den mi oldu bilmiyorum suan çok mutsuzum
maydonoz suyu ic canımgünaydın kızlar
düne göre -600 cumaya göre kaldı +800 buna şükür
geçen kv ye gittiğimde hamile bir kız vardı 5 aylık karnı yoktu. benim göbek öyle bir çıkmış sanki 6 aylık
benim bu regl şişkinliğinden acil kurtulmam lazım kızlar ya
berilceee abla daha bir şey yemedim nasıl yapıyorsun şu yoğurdu? ben b kan grubuyum yoğurt ve süt bana çok iyi geliyormuş. anlat hele ya bende yapcam.
Cok geçmiş olsun canımOoooofff dışarıda işim var.
Beynim patlayacak migrenden.İlaç da kar etmiyor
Kapıcı aradı alt daireye bizim banyodan su akıyormuş harıl gürül.
Usta bul eve götür ooooof ooooof. sonra geri dön(((((
koş ayşe koş
geçmiş olsun dileklerini onlara gu enme onlar kendine göre hesaplıyor araç senin demi o zaman kendine gore ayarlatam bahtsız bedeviyim ya benzin bitti yolda kaldım abimi çağırdım benzinlik zar zor ikna ettin küçük bidon benzin aldık gittik doldurduk çalışmadı meğer az gelmiş
Ben gırdım bile canımEki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem
sen niye girdin abla valla benim bu hafta cok güzel umutlarım vardı pazara kadar eksi olan tartı ptesi oyun oynadı uykusuz kalınca millet zayıflar ben bi gecede 800g aldim ya verirkende gr gr gidiyorBen gırdım bile canım
Valla bende de şişlik yapıyor. Özellikle yoğurdu çok seviyorum ama yedikten sonra midem de muhakkak rahatsızlık oluyor.Vücudunu tanıyorsan bır dene bakalım
Ama bazılarında yoğurt sut sislik yapıyor
Aminnnn Dicem ama duan kabul olmuş bileeeeBol bol yağ yakasın
Benim kahve öğütürüm var. Onunla kendim öğütüp yiyorum.Kızlar keten tohumunu öğütmeden yenirse bi faydası yokmuş
Yeneceği zaman havanda dövüp yemek gerekiyormuş
Çekilmişde alınmıcakmış
Geçmiş olsun Canımtam bahtsız bedeviyim ya benzin bitti yolda kaldım abimi çağırdım benzinlik zar zor ikna ettin küçük bidon benzin aldık gittik doldurduk çalışmadı meğer az gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?