Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 09.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
2 tk vişne reçeli
Domates

İkindi 16.00
Küçük bir kase sulu yoğurt
30 gr tahıllı kıtır uno
1 küçük kare köftür

Akşam 19.30
2 tavuk baget
2 kaşık pilav
Salata

Gün içinde 1 şişe soda, sade nescafe içildi.
Az sonra 2 kupa oolong çayı ve 1 kupa Alman çayı içeceğim.

Yatana kadar 1,5 lt su. Su bugün az oldu biliyorum.
Yaklaşık 4 saat yürüyüş. Yarı normal yarı tempolu.

Kızlar eve geldiğimde tartıldım . Bu arızalı tartı eksi gösteriyordu. Valla şok oldum sevincimi anlatamam

Kac kilosunuz menunuz guzel bence.

Bugun sabah 1 yumurta peynir salatalik oglen okulun yemekleri aksam tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt 2 litre su ara ogunlerde yarim elma 5 badem
Öğretmenim ek ders filan fıstık diyorsun ama bir öğretmen neden bu kadar zor anlar daha öncede birçok kisi sana sistemimizi anlattı saatleriyle porsiyonlariyla yaziyoruz ptesi cuma tartiliyoruz ama bence sen bizi zaten tinlamiyorsun ve öğretmen filan da degilsin bu sebepten bende sana yorum yapmayacağım hatta bu kadar sorumsuz gelip gitmende beni rahatsız ettiği icin senden gelen msjlarida gormeyi engelliyorum
güzel menu canım ne zaman bitiyor izin

Ben taskoprude calisiyorum.geldigimde ve giderken eczaneler kapaniyor evimde su an tarti yok alacagim yakinda ama tavrinizi hic yakistiramadim.engelliyorsaniz it is up to you.

Kac kilosunuz menunuz guzel bence.
Valla en son 87.8 dim. 10 gündür şehir dışındayım. Menülerimi istediğim gibi düzenleyemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum. Ama deli gibi yürüyüş yapıyorum burada. Onun çok faydası oldu.
Ama burada teyzemde kalıyorum. Tartısı dijital değil ve arızalı. 2-3 kilo az gösteriyor. O yüzden evime döndüğümde net kilomu yazabileceğim. Bu tartıyla da bakıyorum. Eksi olmuşum ama tabi evdeki önemli ve gerçek olan.

güzel menu canım ne zaman bitiyor izin

Menü süper Canım. Çok beğendim.

Çok güzrl olmuş kili vererek üçüzlere hamile kalmak.
Kilolu bir halde üçüz zor olurdu.

Bugun sabah 1 yumurta peynir salatalik oglen okulun yemekleri aksam tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt 2 litre su ara ogunlerde yarim elma 5 badem

Saatleriyle yazarmısın.
Bir de ojulun yemekleri derken onu yazarsan daha açıklayıcı olur.

Güzel canım.
Afiyet olsun.

Patatesli kofte corba

Bunu yazabilirsin menüne.

Zaman akıyorda ben metabolizmama cok pis gicigim cok buyuk hayallerim vardı bu hafta benim ya

Bende de aynı gıcıklık var metoya.

Nanem kekiğim sakin ol canım zamanla daha iyi uyum sağlar bize

Menü güzel elifcim afiyet olsun
bşk gidiyor busem stres yapma sen
Kızlar keten tohumunu öğütmeden yenirse bi faydası yokmuş
Yeneceği zaman havanda dövüp yemek gerekiyormuş
Çekilmişde alınmıcakmış
Aklımızda olsun abla sagol :)
Sadece bi simit 4 dilim ekmek diye biliyorum aysem. Bide ekstralar vardı
geçmiş olsun canım. Gene iyi ikna edip alanilmissin benzini normalde karakoldan izin lazim
Kızlar gelemedim oğlum fırsat vermiyor bugün uykumuda uyudum ama neden inmiyor benim tartı kuracağımız valla dun +700du bugün +200dum ama pazar -100dum ben ya
Bi günlük uykuyla odemler gitmezbahar cim sıkma canını cumaya eksi olursun
Eki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem
Sende benim gibi bunalımami girdin (
valla hergun soyluyoruz ama takmiyorsun bizi bende daha yorum yapmayacağım
recel olmamis abla pilav var ama az allahtan koftur ne bide :) ama spora bayıldım
Afiyet olsun elifcim menun güzel

Ben taskoprude calisiyorum.geldigimde ve giderken eczaneler kapaniyor evimde su an tarti yok alacagim yakinda ama tavrinizi hic yakistiramadim.engelliyorsaniz it is up to you.
Canım sende bu takımın bir parçası olmak istiyorsan daha fazla katılımda bulunup yorum yapmalısın menüyü zaten düzeltmişsin.tartıyı da netten al istersen daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…