- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.761
Olur canım :*)bizde arkadaş kalırız olmamı:l
Aramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında 1 çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldır buradayım 21 kilo verdm buranın sayesinde 9 kilom kaldıHoş bulduk canım 30 yaşında yim 1.55 boyunda 77.4 kiloyum
Hosbuldum canım inşallah bende verebilirimAramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında 1 çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldır buradayım 21 kilo verdm buranın sayesinde 9 kilom kaldı
Amin canımSagolasin canım herkesin evladını bağışlasın inşallah hosbuldum :)
Aleykum selam canımSelam kızlar.
Telefonum dayımlarda kalmıştı dün.
Şimdi eşim getirdi.
Bir geçmişi okuyayım.
kadayıf dışında güzel bir menu olmus cabimDünkü menüm.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Öğlen 13.30
1 kase tarhana ćorbası
Akşam 19.00
4 ızgara köfte
1 dilim ekmek
Maalesef yarım porsiyon ekmek kadayıfı hem de kaymaklı ( çok pişmanım.)
2 litre su
40 dk yürüyüş
kolay gelsin ben bizim eve dokunmaya korkuyorum çok eski bi bina ne kadar temizlesemde ev bana hep pis geliyor su spora bi baslayamadim beb yaSelam kızlar yoğun bir gün geçiriyorum petekleri temizletiyoruz ordan eltimler geldi şimdi evi toplayacağım fırsat bulursam spor yapıcam
Geçmiş olsunAksilikler bitmiyor vallA kızlar Halıyı almaya gelmediler o yetmezmiş gibi 200 derecelik fırına lap diye elimi koydum canım yanıyor çok fena
Vayyyy süper ya maşallahAramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında 1 çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldır buradayım 21 kilo verdm buranın sayesinde 9 kilom kaldı
Ayy çok geçmiş olsunAksilikler bitmiyor vallA kızlar Halıyı almaya gelmediler o yetmezmiş gibi 200 derecelik fırına lap diye elimi koydum canım yanıyor çok fena
Oov kötü olmş geçmiş olsnAksilikler bitmiyor vallA kızlar Halıyı almaya gelmediler o yetmezmiş gibi 200 derecelik fırına lap diye elimi koydum canım yanıyor çok fena
Çamaşır var asan mı bulaşık var yerleştirin mi çocuk var bakan mıAbe kızanlar nabıysınız beya
Hoşgeldin canm samimi olanı bağrımıza basarız, iyi kilo verdiririzBen bu takımı çok sevdim gizli ziyaretçi olmaktan vazgeçtim burda takılıyom artık
Haklısın az Can'ım ama hafta içi işler yoğun olunca yemeğe fırsatım bazen olmuyor sonra spora gidiyorum eve gelince dokuz oluyor o saatten sonra yemek yemek istemiyorumCanim bana az geldi sanki ama afiyet olsun
Sen bu kadarcık şeyle doyuyor musun?12:00 bir dilim tahıllı ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 2 biber
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1.tk tahin pekmez
3:00 1elma, 1 mandalina
7:00 1kase sütlü yulaf ezmesi içine 3ceviz 5çiğ fındık 10kuru üzüm koydum
3lt su, bitki çayı spor niyetine bütün gün ev temizliği
döndüm canım hayırlısıyla evdeyim. evet yürüyüşler çok iyi oldu. vücut sıkılaştı. hissediyorum.canısı dönüyormusun iyi gezdin ama bu enerji hedefe kadar yeter sana
geldim canım geldim artık evdeyim.baya gezdin fıstık enerjiyi doldurup gel artık sıra kilo vermekte
birer birer halleyleri de kondurmuşsunGünaydgeldim artık. evdeyim.ın kızlar dün tam menüyü yazarken çocuklar birbirine girdi sonrada vakit bulamadım
Menü
Sabah8:30
Iki dilim tereyağli ekmek 2yk tulum peynir zeytin 4tane marul domates salatalık 1halley
Öğle 13:30
1patlican köylere baharatlayp zeytinyağı döktüm salata yoğurt 1halley
Ara
1elma 1armut 5 büyük üzüm
Aksam18:30
3yk kuru fasulye ye ye bitmedi kaç gündür
4 yk kıyma salata yoğurt
Su L2
Spor yok
Baya cozutmustum ama ödülü bugün toparlar pzt ye eksiyle başlıyorum ibs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?