- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.781
yürüyüşle beraber telafi etmişsindir inşallah kadayıfıDünkü menüm.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Öğlen 13.30
1 kase tarhana ćorbası
Akşam 19.00
4 ızgara köfte
1 dilim ekmek
Maalesef yarım porsiyon ekmek kadayıfı hem de kaymaklı ( çok pişmanım.)
2 litre su
40 dk yürüyüş
Teşekkürler kamilem okudum ama anlayamadım kimsenin ona bir şey dediği de yok zatenKız bi arkadas vardı enc ne biliyim böyle başlayan bi niki var hem sohbete katılmıyor hem de yorumlara ters ters cvp veriyor hatta berilceeee ki kaptan olmasına rağmen trip atıyor sen bilirsin ben böyleyim tarzında konuşuyo herkes uyardi bize kompleksli diyo takim olarak şükür sonunda gitmeye karar verdi bizde memnun olduk gidişine
Normalde doymam menülerim dolu doludur lakin dün ipin ucunu Kaçırınca bugün artı çıktım onu telafi etmeye çalışıyor canımSen bu kadarcık şeyle doyuyor musun?
hoşgeldin fundacığomdöndüm canım hayırlısıyla evdeyim. evet yürüyüşler çok iyi oldu. vücut sıkılaştı. hissediyorum.
geldim canım geldim artık evdeyim.
birer birer halleyleri de kondurmuşsun
Ben takıma girdim mi girmedim mi kafam da deli sorular
Anladım Can'ım.Normalde doymam menülerim dolu doludur lakin dün ipin ucunu Kaçırınca bugün artı çıktım onu telafi etmeye çalışıyor canım
hacı bugün cumartesi :) menu az ama artıyı yok etmeye çalışınca gayet iyiKlasik bir pazar günü takımımız sinek avlıyor normaldir bu arada menüme geleyim normalde Busemle anlaşmıştık akşama yoğurt+ çiğ kuruyemiş yiyecektik olmadı yarına nasipse
11.30
1 d tm b ekmeği
1 uzunca tel peynir.3 zeytin
1 yumurta kırılmış 1 közlenmş patlıcan
Tere domates
14.00
3 yk kısır
18.00
1 köfte
Su 2.5 lt
Spor henüz yok
Menümü yazmama gerek var mi şuanberilceee daha iyi bilir ama önce bir deneme süreci oluyor bu süreçte verdiğin kilo ve menülerin ile kendini ispatlamalısın. Sonra listeye girebiliyorsun. Daha kaç yeni üye alabiliyoruz bilmiyorum.
aramıza hoşgeldin canım. takıma girmen için 2 hafta deneme süren var. sonra kaptan karar veriyor.Ben takıma girdim mi girmedim mi kafam da deli sorular
fulya kız fulya. funda diilhoşgeldin fundacığom
yaz tabi.Menümü yazmama gerek var mi şuan
Anladimaramıza hoşgeldin canım. takıma girmen için 2 hafta deneme süren var. sonra kaptan karar veriyor.
fulya kız fulya. funda diil
canım deme sürecin var iki hafta kadar layık olursan takıma aktifliğğinle menun le listedesin sonra, genede ben bilmem kaptanım bilirBen takıma girdim mi girmedim mi kafam da deli sorular
ama funda ismide güzel şimdi Allah için:)aramıza hoşgeldin canım. takıma girmen için 2 hafta deneme süren var. sonra kaptan karar veriyor.
fulya kız fulya. funda diil
yaz yaz eksiğini doğrunu göreyimMenümü yazmama gerek var mi şuan
Yazdım canımyaz yaz eksiğini doğrunu göreyim
menu güzel canım lakin 1avuç fındık çok en fazla 10tane olması gerekiyor spor yokmuKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Yeşilçay
Öğlen
1 avuç fındık
3 kuru kayısı
1 elma
Akşam
1 tabak nohut
3 yk baharatlı yoğurt
Ara öğün
Yeşilçay
14 üzüm
2 kuru kayısı
6 bardak su
Antep karası ne bacımSabah 1 d ekmek domatesli yumurta 2 kk peynir çay 1 küçük parça kaşar 1 kornişon
Öğle 1 tabak kabak yemeği
Akşam 1 ufak parça Antep karası 1 elma 1 portakal
Sebze pazarı günü. Dayanamadım hepsi tazecik meyvelerin
Yok canım diyetisyenim 100 ip atlama yazdı ama göğüslerim çok acıdı yapamadımmenu güzel canım layapam1avuç fındık çok en fazla 10tane olması gerekiyor spor yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?