- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.801
ay çok kötü olur geçmiş oldun geçen biyerde okumuştum hemen unun içine sokacakmışsın yanan elini iyi gwliyomuşAksilikler bitmiyor vallA kızlar Halıyı almaya gelmediler o yetmezmiş gibi 200 derecelik fırına lap diye elimi koydum canım yanıyor çok fena
başka takımla mıydın canısı sen, yavrusu bizde şeytan tüyü vardır etkimiz altına alıveririz adamı :) çokda mütevaziyizdir :)Ben bu takımı çok sevdim gizli ziyaretçi olmaktan vazgeçtim burda takılıyom artık
diyetisyenemi gidiyosun ne güzel bizlere paylaş püf noktalarını kankaYok canım diyetisyenim 100 ip atlama yazdı ama göğüslerim çok acıdı yapamadım
Fındık yeni listemde yok zaten evde az birşey kalmış bende yedim hepsini
evet güzel.ama funda ismide güzel şimdi Allah için:)
benimde odanın biri kaldı kv odası vicdanım diyor temizle bitsin mantığım diyor aman oda kalsın yat gitsin:)Çamaşır var asan mı bulaşık var yerleştirin mi çocuk var bakan mı
Cevap soruda gizli
Evet canım paylaşırım tabi :)diyetisyenemi gidiyosun ne güzel bizlere paylaş püf noktalarını kanka
verirsin canım kilo vermeyeni dövüyorlar burda :)Hosbuldum canım inşallah bende verebilirim
Dövün valla :)verirsin canım kilo vermeyeni dövüyorlar burda :)
Yok canım diyetisyenim 100 ip atlama yazdı ama göğüslerim çok acıdı yapamadım
Fındık yeni listemde yok zaten evde az birşey kalmış bende yedim hepsini
ip atlama zor bu kiloyla. bende de ip var. ama yapmıyorum. rahatsız ediyor.Benim bu ip atlama olayını çözmem lazım :/
Bir çözümü yok mu acaba :)ip atlama zor bu kiloyla. bende de ip var. ama yapmıyorum. rahatsız ediyor.
başka spor yap bence.
ne gibi çözüm? anlamadım canım.Bir çözümü yok mu acaba :)
Yani ip atlamanın da bir püf noktası vardır heralde ne bileyim canımne gibi çözüm? anlamadım canım.
mesela bende trambolin var. eliptik bisiklete bemzer üstsüz pedal var. bir de ayrıca pedal çevirme spor aleti var. onları kullanacağım. azcık zumba ve leslie de yapmaya çalışırım fırsat oldukça. sen de buna benzer alternatifler düşünebilirsin.
ben tek tip atlama biliyorumYani ip atlamanın da bir püf noktası vardır heralde ne bileyim canım
Yani göğüslerin acimamasi için bir şey yapıyorlardır yada etap etap atliyorlardir ne bileyimben tek tip atlama biliyorum
8 deydim 4 e geçtim çok ısrar ederseniz size de gelirimbaşka takımla mıydın canısı sen, yavrusu bizde şeytan tüyü vardır etkimiz altına alıveririz adamı :) çokda mütevaziyizdir :)
Selam gelin bacımYani göğüslerin acimamasi için bir şey yapıyorlardır yada etap etap atliyorlardir ne bileyim
Önemli değil canımSelam gelin bacım
Tatlım bır sürü takımın ıhtıyacı varken senı almamız etık gelmıyor
Gönül ıster hepsını alalım kaynaşalım
8. Takımaoynakbasi34 nın yanına
Yada 1. TakımApriL_2007 kaptanımın yanına
Gercekten bır cok takımın üye ıhtıyacı var
Lütfen yanlış anlama olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?