Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boyle yorar senı gülüm
Bır ıkı ağlar ama hem o hem sen rahat edersın
Bırıne bırakacak olsan yıkar ortalığı boyle

Bende boyama ıstıyodum olmadı hıc
Arada ıse gıdıyom gelmek ıstemıyom eve
Her turlu değişikliğe raziyim ama ben boyama filan yapamam el becerisi sıfır allahtan oğlum kocaya çekmiş benim eşim bi firmada eğitici pastacı yani democu diye geçiyor gidip pasta öğretiyor kilolarla bununda payı var tabiki

ablaa bisküvili pastayı cok seviyorum ablam yaptı dayanamadım diğerleride felaket zeytin aserdim resmen pekte sevmem aslında ne deyim bilmiyorum ama toparlicam
Kız pro sebze haftayı toparla meyve bıle yok sana
Ekmege yaklaşmakta yasak
Sıfır kh bır hafta kurtarır senı

Ben keser bıcer bırseyler yaparım
Ay cok ıstedım pastacı olmayı

sağol canım benim

canım bence hiç sallama birkaç gün sıkıntı cekersin ama sonrasında cok rahat edersin
1-2 aydır sorun oldu bu uyumamoz Bi ara onu denedimde aglayinca yıkıyor ortalığı bide hincina sakinlesemiyorda icim dayanmıyor benimde
ah bu cisslar bizi mahvetiyor

Yok yok emzirme bitince ise basliycam ben çalışırken daha az yoruluyorum anam baksın çocuğa hiç olmadı bi hobi kursu filan bulmaliyim
şuan tek pişman olduğum şey evlenmeden önce göreve başlamış olsaydım keşke diyorum

Benimkide sallaazdi hep emerek yada sarılarak uyuduk bu hastalıkta ee ee çıktı başımıza babasına hamakta uyutuyor bu eserler uykusuzluklar bana bildiğin idem olarak dondu bacaklarda alışık değil dayak yemiş gibi uyaniyorum

Ben keser bıcer bırseyler yaparım
Ay cok ıstedım pastacı olmayı
Ol abla hiçbirşey için geç degil el becerisi bu is rahat iş valla hele maketci democu heykeltıraş süper iş bayanlar bu konuda daha becerikli aslında
Ben karnabahar kesmeyi bile yeni öğrendim

annelik zor zanaat

prizi eşim kullanıyodu sonra verdi canım :)

jerry de olur

hilaaal
6. takımla rövanştayız lütfen toparla lütfen

benim oğlanda öyleydi canım bildiğin bi tarafını yırtardı baktı ben takmıyorum oda yavas yavas sakinleşmeye basladı şimdi 3,5 yasında uykusu gelince döner kıçını uyur
yok kız ablam uyanık anlarda sen böylemi zayıflıyosun der

Oo naptın sen ya bu menü ne böyle sopalar hazır

vışş ben pastacı olsam 150 kg olurdum rahat. kocam olsa 100 olurdum ehehe

Ben yatar kızlar az sonra emmek için uyanır iyi geceler

iyi geceler canım

Boyle yorar senı gülüm
Bır ıkı ağlar ama hem o hem sen rahat edersın
Bırıne bırakacak olsan yıkar ortalığı boyle
Anneannesi ne fala ayakta sallatirmiyor zaten babasindan beni kıskanmaya başladı onlada alakalı herhalde diye düşünmeye başladım bi cozum bulucam abla vala ayaklar dayanmiuro onu bırak saatlerce. Sallamak sinir harbi heleki koca kişisi dibinde horul horul uyurken
kizm hareketlenmeye başlamadan önce bende evde ona keceden oyuncak vs yapmıştım etamin tablo falan işlemiştim ama şuan evde bisyler yapmak imkansız

hamak bi nevi bizede kolaylık oluyor başka türlü ayaklar dayanmiyor küçükken elimi tutarak gözlerine baka baka uyuyordu özlüyorum valla büyüdükçe kendi kendine uyudu benide istemiyordu şimdide sallaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…