- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.941
Boyle yorar senı gülümDoğduğundan beri hic alistirmamistim ayakta sallamaya elimi tutarak uyurduk hep bi beni emmeyi reddettiğinde mama vermemek inatlastigimda salladim oda kısa süreli geri eski düzene girmistik sallanmadan uyuyorduk kardeşimin düğününden. Sonra eve geldiğimizde yatağında yatmak istemiyor yatağa koyunca yıktı ortalığı yine ayakta uyumaya basladik yanıma. Alınca da oyun derdine dusuyor uyumuyor hamakta uyutup yatağına koyuyordum misafir olunca onuda yapamadim
hadi ya tuhumitlenmistjm benim adam evdeyken geceleri uyutmaz kendi erkenden uyur dışarı çıktığımizda çok fazla ilgilenir yemeğini falan o halleder akşam yemeklerinde mutfaktan çağırıyor kızın ellerini sil diye kalkıp silse olmaz yani illa mutfak toplamayı bırakcam kızın ellerini silcem öyle devam etcem
Her turlu değişikliğe raziyim ama ben boyama filan yapamam el becerisi sıfır allahtan oğlum kocaya çekmişBende boyama ıstıyodum olmadı hıc
Arada ıse gıdıyom gelmek ıstemıyom eve
Kız pro sebze haftayı toparla meyve bıle yok sanaablaa bisküvili pastayı cok seviyorum ablam yaptı dayanamadımdiğerleride felaket zeytin aserdim resmen pekte sevmem aslında ne deyim bilmiyorum ama toparlicam
Kus o Zaman kızabla kusucak gibiyim hala yemekten
tamam ablaKız pro sebze haftayı toparla meyve bıle yok sana
Ekmege yaklaşmakta yasak
Sıfır kh bır hafta kurtarır senı
gelsede kussam bulantı varama tık yokKus o Zaman kız
Ben keser bıcer bırseyler yaparımHer turlu değişikliğe raziyim ama ben boyama filan yapamam el becerisi sıfır allahtan oğlum kocaya çekmişbenim eşim bi firmada eğitici pastacı yani democu diye geçiyor gidip pasta öğretiyor kilolarla bununda payı var tabiki
sağol canım benimsagol tatlım
ay telefonsuz kalmak cokkötü ya anlıyorum seni elifim
aksam tatlı olmasa güzelmiş elifim afiyet olsun
kolay gelsin kuzum
ay gecmiş olsun canım ya
kızzz ancak geldim ben ablamlarla film maratonu yaptık
gel kuzu gel kapımız herkese acık
kız bensiz wp lerde planlarmı yapıyosunuz siz hiç yakıstıramadım yanidoğru düzgün yememişsin canım afiyet olsun
afiyet olsun dilekcim genel olarak güzel ama az gibi menün
afiyet olsun canım
kız thor gibi olmuş layık olan gücü hakeder
fındık fazla su az canım afiyet olsun
canım benim göğüslerim baya büyük çözümünü bulldum önce südyeni tak üstüne xs beden sporcu atleti giy bişecik olmuyo
hoşgeldin ablam moral kötü benim birazdan menü yazıcam dövün beni
afiyet olsun canım menü güzel
iyi geceler abla eve geldinmi
hoşgeldin beybisiii
dengesiz olmuş kuzum sen açlığa gelemiyorsun dikkat et
afiyet olsun busem
afiyet olsun canım sende hatalarını biliyorsun bişi demicem
geliyorum birazdan ablamm
afiyet olsun ablacım
kız yenimi aklına geldi ben her gece yapıyırum
buseeee senden olsa olsa jerry olur
kız içeri albandı yagmur filan yagmasın üstüne bandın
begendim kuzum genel olarak abartılı bişi yok afiyet olsun
1-2 aydır sorun oldu bu uyumamoz Bi ara onu denedimde aglayinca yıkıyor ortalığı bide hincina sakinlesemiyorda icim dayanmıyor benimdecanım bence hiç sallama birkaç gün sıkıntı cekersin ama sonrasında cok rahat edersin
ah bu cisslar bizi mahvetiyormenüm
sabah 10,30
bir kase domates corbası
2 catal peynir
ara 12
bir kurabiye
ara 14
bir tane 2 si birarada
2 kare bitter
öğle 16
2 dilim tb ekmeği
20 tane zeytin
aksam 19
4 yemek kasıgı menemen
bir dilimtb ekmeği
20 de
bir büyükkkkk dilim ev yapımı bisküvili pasta
su 1,5 litre
spor 45 dk yürüyüş
sopaları bekliyorum kızlar
şuan tek pişman olduğum şey evlenmeden önce göreve başlamış olsaydım keşke diyorumYok yok emzirme bitince ise basliycam ben çalışırken daha az yoruluyorum anam baksın çocuğa hiç olmadı bi hobi kursu filan bulmaliyim
Benimkide sallaazdi hep emerek yada sarılarak uyuduk bu hastalıkta ee ee çıktı başımıza babasına hamakta uyutuyor bu eserler uykusuzluklar bana bildiğin idem olarak dondu bacaklarda alışık değil dayak yemiş gibi uyaniyorumDoğduğundan beri hic alistirmamistim ayakta sallamaya elimi tutarak uyurduk hep bi beni emmeyi reddettiğinde mama vermemek inatlastigimda salladim oda kısa süreli geri eski düzene girmistik sallanmadan uyuyorduk kardeşimin düğününden. Sonra eve geldiğimizde yatağında yatmak istemiyor yatağa koyunca yıktı ortalığı yine ayakta uyumaya basladik yanıma. Alınca da oyun derdine dusuyor uyumuyor hamakta uyutup yatağına koyuyordum misafir olunca onuda yapamadim
hadi ya tuhumitlenmistjm benim adam evdeyken geceleri uyutmaz kendi erkenden uyur dışarı çıktığımizda çok fazla ilgilenir yemeğini falan o halleder akşam yemeklerinde mutfaktan çağırıyor kızın ellerini sil diye kalkıp silse olmaz yani illa mutfak toplamayı bırakcam kızın ellerini silcem öyle devam etcem
Ol abla hiçbirşey için geç degil el becerisi bu is rahat iş valla hele maketci democu heykeltıraş süper iş bayanlar bu konuda daha becerikli aslındaBen keser bıcer bırseyler yaparım
Ay cok ıstedım pastacı olmayı
Kızı 10 da başladım uykuya hazirlamaya hala uyumadi
1 saaten fazla ayagimda ayakta sallanmadan spordan sayiliyormu bacaklarim koptu
Dilimde tüy bitti danalar bostanda bostan bırakmadi bizimkinde tık yokuyku akıyor gözünden halbuki
sagol tatlım
ay telefonsuz kalmak cokkötü ya anlıyorum seni elifim
aksam tatlı olmasa güzelmiş elifim afiyet olsun
kolay gelsin kuzum
ay gecmiş olsun canım ya
kızzz ancak geldim ben ablamlarla film maratonu yaptık
gel kuzu gel kapımız herkese acık
kız bensiz wp lerde planlarmı yapıyosunuz siz hiç yakıstıramadım yanidoğru düzgün yememişsin canım afiyet olsun
afiyet olsun dilekcim genel olarak güzel ama az gibi menün
afiyet olsun canım
kız thor gibi olmuş layık olan gücü hakeder
fındık fazla su az canım afiyet olsun
canım benim göğüslerim baya büyük çözümünü bulldum önce südyeni tak üstüne xs beden sporcu atleti giy bişecik olmuyo
hoşgeldin ablam moral kötü benim birazdan menü yazıcam dövün beni
afiyet olsun canım menü güzel
iyi geceler abla eve geldinmi
hoşgeldin beybisiii
dengesiz olmuş kuzum sen açlığa gelemiyorsun dikkat et
afiyet olsun busem
afiyet olsun canım sende hatalarını biliyorsun bişi demicem
geliyorum birazdan ablamm
afiyet olsun ablacım
kız yenimi aklına geldi ben her gece yapıyırum
buseeee senden olsa olsa jerry olur
kız içeri albandı yagmur filan yagmasın üstüne bandın
begendim kuzum genel olarak abartılı bişi yok afiyet olsun
menüm
sabah 10,30
bir kase domates corbası
2 catal peynir
ara 12
bir kurabiye
ara 14
bir tane 2 si birarada
2 kare bitter
öğle 16
2 dilim tb ekmeği
20 tane zeytin
aksam 19
4 yemek kasıgı menemen
bir dilimtb ekmeği
20 de
su 1,5 litre
spor 45 dk yürüyüş
benim oğlanda öyleydi canım bildiğin bi tarafını yırtardı baktı ben takmıyorum oda yavas yavas sakinleşmeye basladı şimdi 3,5 yasında uykusu gelince döner kıçını uyursağol canım benim
1-2 aydır sorun oldu bu uyumamoz Bi ara onu denedimde aglayinca yıkıyor ortalığı bide hincina sakinlesemiyorda icim dayanmıyor benimde
ah bu cisslar bizi mahvetiyor
şuan tek pişman olduğum şey evlenmeden önce göreve başlamış olsaydım keşke diyorum
yok kız ablam uyanık anlarda sen böylemi zayıflıyosun derParmak bas
toparlicam canım merak etmeannelik zor zanaat
prizi eşim kullanıyodu sonra verdi canım :)
jerry de olur
hilaaal
6. takımla rövanştayız lütfen toparla lütfen
iyi geceler baharcımBen yatar kızlar az sonra emmek için uyanır iyi geceler
Oo naptın sen yamenüm
sabah 10,30
bir kase domates corbası
2 catal peynir
ara 12
bir kurabiye
ara 14
bir tane 2 si birarada
2 kare bitter
öğle 16
2 dilim tb ekmeği
20 tane zeytin
aksam 19
4 yemek kasıgı menemen
bir dilimtb ekmeği
20 de
su 1,5 litre
spor 45 dk yürüyüş
Her turlu değişikliğe raziyim ama ben boyama filan yapamam el becerisi sıfır allahtan oğlum kocaya çekmişbenim eşim bi firmada eğitici pastacı yani democu diye geçiyor gidip pasta öğretiyor kilolarla bununda payı var tabiki
Ben yatar kızlar az sonra emmek için uyanır iyi geceler
valla hakettim uzun zamandır ilk oluyor buOo naptın sen yabu menü ne böyle sopalar hazır
Anneannesi ne fala ayakta sallatirmiyor zaten babasindan beni kıskanmaya başladı onlada alakalı herhalde diye düşünmeye başladım bi cozum bulucam abla vala ayaklar dayanmiuro onu bırak saatlerce. Sallamak sinir harbi heleki koca kişisi dibinde horul horul uyurkenBoyle yorar senı gülüm
Bır ıkı ağlar ama hem o hem sen rahat edersın
Bırıne bırakacak olsan yıkar ortalığı boyle
kizm hareketlenmeye başlamadan önce bende evde ona keceden oyuncak vs yapmıştım etamin tablo falan işlemiştim ama şuan evde bisyler yapmak imkansızHer turlu değişikliğe raziyim ama ben boyama filan yapamam el becerisi sıfır allahtan oğlum kocaya çekmişbenim eşim bi firmada eğitici pastacı yani democu diye geçiyor gidip pasta öğretiyor kilolarla bununda payı var tabiki
hamak bi nevi bizede kolaylık oluyor başka türlü ayaklar dayanmiyor küçükken elimi tutarak gözlerine baka baka uyuyordu özlüyorum valla büyüdükçe kendi kendine uyudu benide istemiyordu şimdide sallaniyoruzBenimkide sallaazdi hep emerek yada sarılarak uyuduk bu hastalıkta ee ee çıktı başımıza babasına hamakta uyutuyor bu eserler uykusuzluklar bana bildiğin idem olarak dondu bacaklarda alışık değil dayak yemiş gibi uyaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?