- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.961
iyi geceler kuzummkızlar ben kaçtım artık
iyi geceler canlar
Toparlan kuzum çok şekerli şeyler yemişsin bi de kötü olmuş ama toparlarsın canımvalla hakettim uzun zamandır ilk oluyor buama toparlicam
sekerden fena oldum zatenToparlan kuzum çok şekerli şeyler yemişsin bi de kötü olmuş ama toparlarsın canım
iyi geceler canım benimBen yatar kızlar az sonra emmek için uyanır iyi geceler
benim oğlanda öyleydi canım bildiğin bi tarafını yırtardı baktı ben takmıyorum oda yavas yavas sakinleşmeye basladı şimdi 3,5 yasında uykusu gelince döner kıçını uyur
yok kız ablam uyanık anlarda sen böylemi zayıflıyosun der
iyi geceler hayatimkızlar ben kaçtım artık
iyi geceler canlar
anladım canım ben o konularda sıkıntı yasamadıgım için tam bilgi sahibi değilim :)iyi geceler canım benim
aman sakın yapma zaten sağlık içinde doğru değil
Ben o takmamayi yapamıyorum o konida sinir oluyorum kendime hırçınlığı korkutuyor daha sınırlı olur diyebide gripti disti derken canını uzmekte istemedim su dis olayimiz geçsin bi çözüm bulucam
iyi geceler hayatim
süper haber dilekcim :)gün geçmiyor ki yeni kararlar almayayım an itibariyle spora yazılmaya karar verdim
pazartesi gidip görüşücem haftada 3,4 gün olsa bile bombeeee olur
süper eşimi ikna edebilirsem bende istiyorum neymiş bi hafta sonları evdeymis onuda ayrımı gecircekmisizgün geçmiyor ki yeni kararlar almayayım an itibariyle spora yazılmaya karar verdim
pazartesi gidip görüşücem haftada 3,4 gün olsa bile bombeeee olur
menun sağlamsa korkma bacı yok sıkıntı varsa hemen kaç :)aha zuhal abla geliyoo
kız menüye bakta görmenun sağlamsa korkma bacı yok sıkıntı varsa hemen kaç :)
geldi benimki işten dedim aşkilotam istemezmisin Jennifer Lopez gibi kalçalarım olsun istemezmisin bir tutam belim olsun :) bakalım bunun altından ne çıkacak dedi, e ozaman ne yapıyoruz spora yazılıyoruz dedim :)süper eşimi ikna edebilirsem bende istiyorum neymiş bi hafta sonları evdeymis onuda ayrımı gecircekmisiz
korkunun ecele faydası yok ölü taklidi yap en iyisi:)vallaha begene begene geliyor kacsammı acep
dilekkkkgeldi benimki işten dedim aşkilotam istemezmisin Jennifer Lopez gibi kalçalarım olsun istemezmisin bir tutam belim olsun :) bakalım bunun altından ne çıkacak dedi, e ozaman ne yapıyoruz spora yazılıyoruz dedim :)
menun sağlamsa korkma bacı yok sıkıntı varsa hemen kaç :)
kızlar benide korkutuyorsunjz benim menude berbat. Korkunun ecele faydası yok gercivallaha begene begene geliyor kacsammı acep
yok yemez bence onukorkunun ecele faydası yok ölü taklidi yap en iyisi:)
kiloyu veririz bi şekilde de sıkılaşmak için çok iyi olacak kuzumsüper haber dilekcim :)
seninki benimkinin yanında melek kız ayrıca ben normalde kesinlikle kacamak yapmamkızlar benide korkutuyorsunjz benim menude berbat. Korkunun ecele faydası yok gerci
aynen canım aman kacırma bu fırsatıkiloyu veririz bi şekilde de sıkılaşmak için çok iyi olacak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?