- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.981
geldi benimki işten dedim aşkilotam istemezmisin Jennifer Lopez gibi kalçalarım olsun istemezmisin bir tutam belim olsun :) bakalım bunun altından ne çıkacak dedi, e ozaman ne yapıyoruz spora yazılıyoruz dedim :)
seninki benimkinin yanında melek kız ayrıca ben normalde kesinlikle kacamak yapmam
sen bilmezsin mefkure sultanı hayatta tahammül edemeyeceği tek şey bozuk menü dür şimdiden geçmiş olsun, iyi kızlardınız:))kızlar benide korkutuyorsunjz benim menude berbat. Korkunun ecele faydası yok gerci
kız bende senin gibiyim hemen atar yapar atlarım üstüneodunum ben anam iş ve cilve sifir bende ben direk hem zayıf olmamı istiyorsun hem gondermiyorsub diye daldim konuya
himmm
kız deme öyle dicem ama cok sinirlendi herhalde cıkmışsen bilmezsin mefkure sultanı hayatta tahammül edemeyeceği tek şey bozuk menü dür şimdiden geçmiş olsun, iyi kızlardınız:))
Dusenede sen bir tekme arıyorsun ama hanisen bilmezsin mefkure sultanı hayatta tahammül edemeyeceği tek şey bozuk menü dür şimdiden geçmiş olsun, iyi kızlardınız:))
eşe yaptırılamıyacak şey yoktur istemesini bilecen bırak patron o olsun sen istediğini alabiliyormusun ona bakodunum ben anam iş ve cilve sifir bende ben direk hem zayıf olmamı istiyorsun hem gondermiyorsub diye daldim konuya
himmm
gelir o gelir bırakmaz yakanızı :)kız bende senin gibiyim hemen atar yapar atlarım üstüne
kız deme öyle dicem ama cok sinirlendi herhalde cıkmış
dilekten tüyolareşe yaptırılamıyacak şey yoktur istemesini bilecen bırak patron o olsun sen istediğini alabiliyormusun ona bak
Bi beceremiyorum bu adamı ikna etmeyi yaslandirdi benikız bende senin gibiyim hemen atar yapar atlarım üstüne
kız deme öyle dicem ama cok sinirlendi herhalde cıkmış
ablam cok kızdınmıMenüm
9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.
16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem
19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran
1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal
Su 2 lt
Herkese iyi akşamlar
o zaman adamda sorun varBi beceremiyorum bu adamı ikna etmeyi yaslandirdi benitatlı dil diyorum olmuyor cirkef oluyorum olmuyor çözemedim adamı
Doğrusunu istersen sana yakıştıramadım tatlımablam cok kızdınmı
senden öğrenecek çok şey var cokeşe yaptırılamıyacak şey yoktur istemesini bilecen bırak patron o olsun sen istediğini alabiliyormusun ona bak
en son bende o kanaate vardimo zaman adamda sorun var
ablam üstüme düşeni yapıcam toparlicam söz veriyorumDoğrusunu istersen sana yakıştıramadım tatlım
Dedimya bu hafta dahada dikkatli olman lazımdı
Verdiklerini çok çabuk geri alırsın
Kaç günlük aç durduğunla kalıcan
iyi geceler dilekcimhadi bende kaçtım yorgun şövalye me yemek hazırlıyorum iyi geceler yarın sabah kafaya koydum erken kalkıp leslie yapıcam
iyi geceler canım burdan ardabilsem bende yaticamda sohbet tatlı geldihadi bende kaçtım yorgun şövalye me yemek hazırlıyorum iyi geceler yarın sabah kafaya koydum erken kalkıp leslie yapıcam
Güzelim önemli olan senin emeklerinin boşa gitmemesi, nasıl zor verdiğini kendin biliyosunablam üstüme düşeni yapıcam toparlicam söz veriyorum
inş ablacımGüzelim önemli olan senin emeklerinin boşa gitmemesi, nasıl zor verdiğini kendin biliyosun
Ben senin adına üzüldüm
Inşallah yanılırızda vücut fazla tepki vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?