Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geldi benimki işten dedim aşkilotam istemezmisin Jennifer Lopez gibi kalçalarım olsun istemezmisin bir tutam belim olsun :) bakalım bunun altından ne çıkacak dedi, e ozaman ne yapıyoruz spora yazılıyoruz dedim :)
odunum ben anam iş ve cilve sifir bende ben direk hem zayıf olmamı istiyorsun hem gondermiyorsub diye daldim konuya

seninki benimkinin yanında melek kız ayrıca ben normalde kesinlikle kacamak yapmam
himmm

kızlar benide korkutuyorsunjz benim menude berbat. Korkunun ecele faydası yok gerci
sen bilmezsin mefkure sultanı hayatta tahammül edemeyeceği tek şey bozuk menü dür şimdiden geçmiş olsun, iyi kızlardınız:))

odunum ben anam iş ve cilve sifir bende ben direk hem zayıf olmamı istiyorsun hem gondermiyorsub diye daldim konuya

himmm
kız bende senin gibiyim hemen atar yapar atlarım üstüne
sen bilmezsin mefkure sultanı hayatta tahammül edemeyeceği tek şey bozuk menü dür şimdiden geçmiş olsun, iyi kızlardınız:))
kız deme öyle dicem ama cok sinirlendi herhalde cıkmış

himmm
eşe yaptırılamıyacak şey yoktur istemesini bilecen bırak patron o olsun sen istediğini alabiliyormusun ona bak

Menüm

9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.

16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem

19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran

1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal

Su 2 lt

Herkese iyi akşamlar

ablam cok kızdınmı

ablam üstüme düşeni yapıcam toparlicam söz veriyorum
Güzelim önemli olan senin emeklerinin boşa gitmemesi, nasıl zor verdiğini kendin biliyosun
Ben senin adına üzüldüm
Inşallah yanılırızda vücut fazla tepki vermez

Güzelim önemli olan senin emeklerinin boşa gitmemesi, nasıl zor verdiğini kendin biliyosun
Ben senin adına üzüldüm
Inşallah yanılırızda vücut fazla tepki vermez
inş ablacım ama sizide zor durumda bıraktım biliyorum hatalıyım yarın elimden geldigince spor yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…