Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inş ablacım ama sizide zor durumda bıraktım biliyorum hatalıyım yarın elimden geldigince spor yapacagım
Tatlım inan ben senin adına üzüldüm
Biliyosun kilo çok çabuk geri gelşyor. 1 hafta uğraşıyoz 1 günde geri alıyoz
Yarın bi tartıl ona göre duruma bakarsın
Sıfır kh bol proyla geçirmeye çalış

tamam ablacım sabah tartılırım
dahada kh yok

İyi geceler hanımlar ben kaçtım yarın kahvaltı hazirlamaya erken kalkarim mLum misafir var
afiyet olsun canim

İyi geceler hanımlar ben kaçtım yarın kahvaltı hazirlamaya erken kalkarim mLum misafir var
afiyet olsun canim
Tatlım sen yeni geldiğin için bilmiyosun
Ben cuma kaçamak hakkımı kullanmadım
Çünkü bugün benim torunumun 1.yaş günüydü
Lahmacun ve pasta için takımdan izin almıştım
Aslında yemek istediğim için değil sadece gelin gönül koymasın diye

rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu nice seneler versin inş iyiki doğmuş
Anladım abla cok ince düşüncelisin valla

Mutlu bir yas olsun ablacim

Afieyt olsun abla

senden öğrenecek çok şey var cok en son bende o kanaate vardim
deneme yanılma yoluyla öğrendim kuzu 13 yıllık evliyim ilk sene sen ağa ben aga çatışmalarımız olmadı değil ama zaman içinde yumuşak karnını buldum erimin yuvarlanıp gidiyoruz işte, ha tabii zor adam olmayışı işimi kolaylaştırmadı değil

Ya öyle deme :) çok kaçamak yapar mısın ? Bunu unutalım gitsin , yarın güzel bi gün başlasın diyetimizi bozmayalım azimli olalım atalım şu fazlalıkları ne dersin
yolumuz uzun bi geri iki ileri gitsekte gözümüzü diktik hedefe kaçarı yok azmimiz karşısında erimeye mahkum bu yağlar

Canim ne kadarlikti bebis 1 yasindan sonra degisim yasiyolar

Fitt_anne spora gitme kararın çok iyi olmuş, spora para veriyorsun bazı günler içinden gelmiyor ama param yanmasın diyorsun gidiyorsun böyle de bi devamlılığı vardır bi de grup çalışmalarına katılacaksan pilates zumba gibi onlar da grupça yapıldığı için aynı zamanda eğlenceli oluyor :)

doğum günün kutlu olsun kuzunun Ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…