- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.001
Tatlım inan ben senin adına üzüldüminş ablacımama sizide zor durumda bıraktım biliyorum hatalıyım yarın elimden geldigince spor yapacagım
tamam ablacım sabah tartılırımTatlım inan ben senin adına üzüldüm
Biliyosun kilo çok çabuk geri gelşyor. 1 hafta uğraşıyoz 1 günde geri alıyoz
Yarın bi tartıl ona göre duruma bakarsın
Sıfır kh bol proyla geçirmeye çalış
afiyet olsun canimMenüm
9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.
16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem
19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran
1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal
Su 2 lt
Herkese iyi akşamlar
Tatlım sen yeni geldiğin için bilmiyosunİyi geceler hanımlar ben kaçtım yarın kahvaltı hazirlamaya erken kalkarim mLum misafir var
afiyet olsun canim
rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu nice seneler versin inş iyiki doğmuşTatlım sen yeni geldiğin için bilmiyosun
Ben cuma kaçamak hakkımı kullanmadım
Çünkü bugün benim torunumun 1.yaş günüydü
Lahmacun ve pasta için takımdan izin almıştım
Aslında yemek istediğim için değil sadece gelin gönül koymasın diye
Teşekkür ederim cnmrabbim sağlıklı sıhhatli mutlu nice seneler versin inş iyiki doğmuş
Anladım abla cok ince düşüncelisin valla
Mutlu bir yas olsun ablacimTatlım sen yeni geldiğin için bilmiyosun
Afieyt olsun ablaMenüm
9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.
16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem
19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran
1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal
Su 2 lt
Herkese iyi akşamlar
Haklisin dalga gecilecek kadar varim sanki adriana limayimBugün de herkes pasta yemiş
Super bi karar canim hayirli olsungün geçmiyor ki yeni kararlar almayayım an itibariyle spora yazılmaya karar verdim
pazartesi gidip görüşücem haftada 3,4 gün olsa bile bombeeee olur
deneme yanılma yoluyla öğrendim kuzu 13 yıllık evliyim ilk sene sen ağa ben aga çatışmalarımız olmadı değil ama zaman içinde yumuşak karnını buldum erimin yuvarlanıp gidiyoruz işte, ha tabii zor adam olmayışı işimi kolaylaştırmadı değilsenden öğrenecek çok şey var coken son bende o kanaate vardim
Ya öyle deme :) çok kaçamak yapar mısın ? Bunu unutalım gitsin , yarın güzel bi gün başlasın diyetimizi bozmayalım azimli olalım atalım şu fazlalıkları ne dersinHaklisin dalga gecilecek kadar varim sanki adriana limayim
teşekkür ederim canım inşallah uygulamaya geçebilirimSuper bi karar canim hayirli olsun
yolumuz uzun bi geri iki ileri gitsekte gözümüzü diktik hedefe kaçarı yok azmimiz karşısında erimeye mahkum bu yağlarYa öyle deme :) çok kaçamak yapar mısın ? Bunu unutalım gitsin , yarın güzel bi gün başlasın diyetimizi bozmayalım azimli olalım atalım şu fazlalıkları ne dersin
Canim ne kadarlikti bebis 1 yasindan sonra degisim yasiyolarDoğduğundan beri hic alistirmamistim ayakta sallamaya elimi tutarak uyurduk hep bi beni emmeyi reddettiğinde mama vermemek inatlastigimda salladim oda kısa süreli geri eski düzene girmistik sallanmadan uyuyorduk kardeşimin düğününden. Sonra eve geldiğimizde yatağında yatmak istemiyor yatağa koyunca yıktı ortalığı yine ayakta uyumaya basladik yanıma. Alınca da oyun derdine dusuyor uyumuyor hamakta uyutup yatağına koyuyordum misafir olunca onuda yapamadim
doğum günün kutlu olsun kuzunun AblamTatlım sen yeni geldiğin için bilmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?