Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallah
Yok yok emzirme bitince ise basliycam ben çalışırken daha az yoruluyorum anam baksın çocuğa hiç olmadı bi hobi kursu filan bulmaliyim
Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisim

bende daha çok sıkılaşmak için bi şeyler istiyorum inşallah hayal ettiğim gibi olur

Kestane disinda guzel bir menu afieyt olsun canim

Menü
Sabah 10.30
2 yumurta lı melemen sıfır yağlı

Aksam 19.00
Ikı çöp şiş
Salata
Ayran

Su 3 lt
Spor 1.5 saat yuruyus
Cok guzel bi gun olmus kaptanim utandim kendimden
Pogaca ve patates disinda guzel canim,patates cok kotu firinlanmissa dahada kotuymus glisemiks indeks cok yuksek oluyomus oyle,eger yenecekse haslanmis ve sogutulmus olmasi gerekiyomus

Menum
07.30 2 dilim ekmek,peynir,8 zeytin
11.00 1 elma
14.00 kabak yemegi,yogurt
16.00 sutlu kahve, 1dilim pasta

2.5 lt su,spor yok
pasta dışında çok az yemissin sanki canım

Ay ben daha 2,5 yıllık evluyim o nun 1 senesini zaten ayrı geçirdik daha çok uzun yolum var desene Allah nasip ederse
Canim ne kadarlikti bebis 1 yasindan sonra degisim yasiyolar
19 aylık oldu canım herseyden değişim gösteriyor valla cadi

Cok guzel bi gun olmus kaptanim utandim kendimden

Pogaca ve patates disinda guzel canim,patates cok kotu firinlanmissa dahada kotuymus glisemiks indeks cok yuksek oluyomus oyle,eger yenecekse haslanmis ve sogutulmus olmasi gerekiyomus
fırında da mi kotuymus bende kızartma yerine fırında yapayım da hafif olsun diye yaptiydim

O zaman Tr de alinmiyor belki

Menü
Sabah 10.30
2 yumurta lı melemen sıfır yağlı

Aksam 19.00
Ikı çöp şiş
Salata
Ayran

Su 3 lt
Spor 1.5 saat yuruyus
Menü on numara beril im. Tebriks.

Benim menude bol karbonhidrat var metabolizma işi çok ,zor neye nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor ben şu ilk günleri bi atlatabilsem ilk günler zorluyor. Galiba sanirsamu
atlatırsın kuzum kendine bi yeme düzeni kurana kadar zor oluyor sonrası basit.

Ne oldu
Senın Can'ın sıkkınken kh yıyon farkındamısın
Evet farkındayım ve canım gerçekten çok sıkkın bende bi insanım bu kadar çok sorunu kaldiramiyorum ama dikkat edicem söz.

evet canım ben de cok kacamak yaptım bi süre biliyosun kaç haftamı heba ettim
Evet canım haklısın dikkatli olucam bide evde misafir varken çok zor oluyor.

Yazık kız kızmasın eliya bacıma zaten sen ben gibi sürekli cozutmuyoki ben ilk defa gördüm:)
dimi kızmayın bana ben garip ben garip ben garip vayyy

canım onu sevdiğimden konuştm. kızmak demeyelim bence ona. elif beni bilir
Evet evet sorun yok.

kaçamak yapmanın kuralı pişman olmayacaksınki stres kötü etkilemsin ertesi gün bol su bitki çayı sporla telafi edeceksin
Aynen böyle yapıcam.

netten canım sorma hesap kitap yapıyor orda sorun yok ama bana ver desem vermez o parayi

Afiyet olsun kestane dışında on numara erken saatte olsa sorun olmayabilirdi.

Afiyet olsun. Kurabiyeyle bitter mideni baydi 20 zeytin yedin mide oturunca gözün döndü pasta yedin geçmişteki hallerimden bir kesit 1 hafta su iç menin sapitmasi sanırsam. Bi daha olmasın

geldi benimki işten dedim aşkilotam istemezmisin Jennifer Lopez gibi kalçalarım olsun istemezmisin bir tutam belim olsun :) bakalım bunun altından ne çıkacak dedi, e ozaman ne yapıyoruz spora yazılıyoruz dedim :)
ha ha hay ben aşkitom desem kadının içine ne kaçmış der bide hiç etkilenmez o yüzden 15 yıl önce bi kaç kez deyip vazgeçtim. Öyle kurla Jan Jan li sözlerle mümkün değil benimkini ikna edersin gerçi hiçbi türlü ikna edemem de çok gıcık bi tip benimki ya. Yatak örtüsü almak istedim benim tarafıma ortemezsin dedi alırsan.

eşe yaptırılamıyacak şey yoktur istemesini bilecen bırak patron o olsun sen istediğini alabiliyormusun ona bak
zaten patron hep patron ama benim istemem yanında oda istemeli yoksa olmaz

Afiyet olsun mefkusum yeni yaşınız hayırlı olsun.

Menum
07.30 2 dilim ekmek,peynir,8 zeytin
11.00 1 elma
14.00 kabak yemegi,yogurt
16.00 sutlu kahve, 1dilim pasta

2.5 lt su,spor yok
PAstA OLMAYAYDİ eydi

Seni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallah

Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisim
Öyle deme canım ya başkalarımi yaşasın senin yaşaman gerekenleri tabi haklısın evden içeri zor ama koca gün çocuklarını göremiyorsun çalışınca 1. De tecrübe ettim ikinci de çalışmadım yazık oglumsuz geçen günlerime. Bide işten çıkıp çarşı pazar dolasirdim yazıklar olsun bana

Gunaydin kizlar az kalorisiz saglikli bir gun olur insallah❤❤❤
Günaydın canım.

Istersen anlat paylasalim
Belki senin farkinda olmadigin bir pencere vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…