- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.021
Ayynen öyle yağ da neymiş ya biz istemedikten sonra vücudumuzda hangi yağ molekülü barınabiliryolumuz uzun bi geri iki ileri gitsekte gözümüzü diktik hedefe kaçarı yok azmimiz karşısında erimeye mahkum bu yağlar
Seni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallahmenüm
sabah 10,30
bir kase domates corbası
2 catal peynir
ara 12
bir kurabiye
ara 14
bir tane 2 si birarada
2 kare bitter
öğle 16
2 dilim tb ekmeği
20 tane zeytin
aksam 19
4 yemek kasıgı menemen
bir dilimtb ekmeği
20 de
bir büyükkkkk dilim ev yapımı bisküvili pasta
su 1,5 litre
spor 45 dk yürüyüş
sopaları bekliyorum kızlar
Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisimYok yok emzirme bitince ise basliycam ben çalışırken daha az yoruluyorum anam baksın çocuğa hiç olmadı bi hobi kursu filan bulmaliyim
bende daha çok sıkılaşmak için bi şeyler istiyorum inşallah hayal ettiğim gibi olurFitt_anne spora gitme kararın çok iyi olmuş, spora para veriyorsun bazı günler içinden gelmiyor ama param yanmasın diyorsun gidiyorsun böyle de bi devamlılığı vardır bi de grup çalışmalarına katılacaksan pilates zumba gibi onlar da grupça yapıldığı için aynı zamanda eğlenceli oluyor :)
Pilates olabilir sıkılaşma konusunda öneririm :) tabi sen bilirsin önce bi git görüş de kararını verirsin :)bende daha çok sıkılaşmak için bi şeyler istiyorum inşallah hayal ettiğim gibi olur
Kestane disinda guzel bir menu afieyt olsun canimMenü
Sabah(10:00)
2yumurtadan omlet
1kk peynir
100ml sütle kahve
Ara(13:00)
1/2armut
Öğle(15:00)
1kase ezogelin
Akşam(18:00)
1yk menemen
1yk minci(rizede bir peynir çeşidinin tereyağında eritilmesi)
1dlm ekmek
Ara(21:00)
10tane kestane miniklerdi memleketten geldi
Su:2lt spor:yok
Cok guzel bi gun olmus kaptanim utandim kendimdenMenü
Sabah 10.30
2 yumurta lı melemen sıfır yağlı
Aksam 19.00
Ikı çöp şiş
Salata
Ayran
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yuruyus
Pogaca ve patates disinda guzel canim,patates cok kotu firinlanmissa dahada kotuymus glisemiks indeks cok yuksek oluyomus oyle,eger yenecekse haslanmis ve sogutulmus olmasi gerekiyomusmenum
KAHVALTI(11-12)
Domates
Menemen
Yarım simit
1 bardak tek şekerli çay
Yarım poğaça
ARA(15-16)
1 fincan dibek Türk kahvesi
2 kuru kayısı
AKŞAM( 18:30)
1 kepçe şehriye çorbası
4 yk. Sebzeli bulgur pilavı
3 fırında köfte
3 tekerlek fırında patates
ARA (20:00)
1 mandalina (Hüma nisanin suyunu sorup bıraktıklarını yedim)
¼ küçük ayva(limonlu)
Mutlu bir yas olsun ablacim
doğum günün kutlu olsun kuzunun Ablam
pasta dışında çok az yemissin sanki canımMenum
07.30 2 dilim ekmek,peynir,8 zeytin
11.00 1 elma
14.00 kabak yemegi,yogurt
16.00 sutlu kahve, 1dilim pasta
2.5 lt su,spor yok
Ay ben daha 2,5 yıllık evluyim o nun 1 senesini zaten ayrı geçirdikdeneme yanılma yoluyla öğrendim kuzu 13 yıllık evliyim ilk sene sen ağa ben aga çatışmalarımız olmadı değil ama zaman içinde yumuşak karnını buldum erimin yuvarlanıp gidiyoruz işte, ha tabii zor adam olmayışı işimi kolaylaştırmadı değil
19 aylık oldu canım herseyden değişim gösteriyor valla cadiCanim ne kadarlikti bebis 1 yasindan sonra degisim yasiyolar
fırında da mi kotuymus bende kızartma yerine fırında yapayım da hafif olsun diye yaptiydimCok guzel bi gun olmus kaptanim utandim kendimden
Pogaca ve patates disinda guzel canim,patates cok kotu firinlanmissa dahada kotuymus glisemiks indeks cok yuksek oluyomus oyle,eger yenecekse haslanmis ve sogutulmus olmasi gerekiyomus
Hosgeldin canim Eda bendeHosbuldum canım inşallah bende verebilirim
Gunaydin beril saatler alinmiyo bu sefer sanirimSaatler geri alindi unutmayinnn
günaydın.Günsydinnnn
bu yılda saatler alınmıyor gazisiyizSaatler geri alindi unutmayinnn
Yok canim alindiGunaydin beril saatler alinmiyo bu sefer sanirim
O zaman Tr de alinmiyor belkigünaydın.
bu yılda saatler alınmıyor gazisiyizeşim kursa geç kaldı ayarını kapattım ama bu akıllı ama geri zekalı telefon geri almış saati arkadaş bi saatle oynamamislardi onuda yaptılar herşeye parmak atıyorlar valla cildirmamak elde değil.
Menü on numara beril im. Tebriks.Menü
Sabah 10.30
2 yumurta lı melemen sıfır yağlı
Aksam 19.00
Ikı çöp şiş
Salata
Ayran
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yuruyus
atlatırsın kuzum kendine bi yeme düzeni kurana kadar zor oluyor sonrası basit.Benim menude bol karbonhidrat var metabolizma işi çok ,zor neye nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor ben şu ilk günleri bi atlatabilsem ilk günler zorluyor. Galiba sanirsamu
Evet farkındayım ve canım gerçekten çok sıkkın bende bi insanım bu kadar çok sorunu kaldiramiyorumNe oldu
Senın Can'ın sıkkınken kh yıyon farkındamısın
Evet canım haklısın dikkatli olucam bide evde misafir varken çok zor oluyor.evet canım ben de cok kacamak yaptım bi süre biliyosun kaç haftamı heba ettim
dimi kızmayın bana ben garip ben garip ben garip vayyyYazık kız kızmasıneliya bacıma zaten sen ben gibi sürekli cozutmuyoki ben ilk defa gördüm:)
Evet evet sorun yok.canım onu sevdiğimden konuştm. kızmak demeyelim bence ona. elif beni bilir
Aynen böyle yapıcam.kaçamak yapmanın kuralı pişman olmayacaksınki stres kötü etkilemsin ertesi gün bol su bitki çayı sporla telafi edeceksin
netten canım sorma hesap kitap yapıyor orda sorun yok ama bana ver desem vermez o parayiBi ara bende oyleydik netten mi yapıyor alışverişi valla pıt pıt aliyorsun cok pratik ama sonra extre gelince şok şok
Greyfurt devam o halde
Cok geçmiş olsun canım silverdin bulundur evde
Bizi sevmeyen ölsün(şaka tabiki)
Güzel menü kız sinek avlama buysa geçmişten gelemedim
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Ay cok merak ettim fulya tartilcan mi yarin
Su az olmuş canım
Canım ip şart mı sartsada goguslerine elastik bant gibi birşey sar acimaz
Guzel menu
Halledersin sen canım toplamda ortalama bir calori çünkü gündüz az
Detoxcu geldi hanimmmmmm
Oyy oyyy o hamur işleri neyse yarin halledersin
hahahhh kaptanicem yemek yemissin
@elifvecebir canım menunde alıntı uçmuş akşamki olmamış ama halledeceğiz dimi
Afiyet olsun kestane dışında on numara erken saatte olsa sorun olmayabilirdi.Menü
Sabah(10:00)
2yumurtadan omlet
1kk peynir
100ml sütle kahve
Ara(13:00)
1/2armut
Öğle(15:00)
1kase ezogelin
Akşam(18:00)
1yk menemen
1yk minci(rizede bir peynir çeşidinin tereyağında eritilmesi)
1dlm ekmek
Ara(21:00)
10tane kestane miniklerdi memleketten geldi
Su:2lt spor:yok
Afiyet olsun. Kurabiyeyle bitter mideni baydi 20 zeytin yedin mide oturunca gözün döndü pasta yedin geçmişteki hallerimden bir kesitmenüm
sabah 10,30
bir kase domates corbası
2 catal peynir
ara 12
bir kurabiye
ara 14
bir tane 2 si birarada
2 kare bitter
öğle 16
2 dilim tb ekmeği
20 tane zeytin
aksam 19
4 yemek kasıgı menemen
bir dilimtb ekmeği
20 de
bir büyükkkkk dilim ev yapımı bisküvili pasta
su 1,5 litre
spor 45 dk yürüyüş
sopaları bekliyorum kızlar
ha ha hay ben aşkitom desem kadının içine ne kaçmış der bide hiç etkilenmez o yüzden 15 yıl önce bi kaç kez deyip vazgeçtim. Öyle kurla Jan Jan li sözlerle mümkün değil benimkini ikna edersin gerçi hiçbi türlü ikna edemem degeldi benimki işten dedim aşkilotam istemezmisin Jennifer Lopez gibi kalçalarım olsun istemezmisin bir tutam belim olsun :) bakalım bunun altından ne çıkacak dedi, e ozaman ne yapıyoruz spora yazılıyoruz dedim :)
zaten patron hep patron ama benim istemem yanında oda istemeli yoksa olmazeşe yaptırılamıyacak şey yoktur istemesini bilecen bırak patron o olsun sen istediğini alabiliyormusun ona bak
Afiyet olsun mefkusum yeni yaşınız hayırlı olsun.Menüm
9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.
16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem
19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran
1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal
Su 2 lt
Herkese iyi akşamlar
PAstA OLMAYAYDİ eydiMenum
07.30 2 dilim ekmek,peynir,8 zeytin
11.00 1 elma
14.00 kabak yemegi,yogurt
16.00 sutlu kahve, 1dilim pasta
2.5 lt su,spor yok
Öyle deme canım ya başkalarımi yaşasın senin yaşaman gerekenleri tabi haklısın evden içeri zor ama koca gün çocuklarını göremiyorsun çalışınca 1. De tecrübe ettim ikinci de çalışmadım yazık oglumsuz geçen günlerime. Bide işten çıkıp çarşı pazar dolasirdim yazıklar olsun banaSeni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallah
Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisim
Günaydın canım.Gunaydin kizlar az kalorisiz saglikli bir gun olur insallah❤❤❤
Bu yıl böyle bi nane yediler alınmıycak beril im.O zaman Tr de alinmiyor belki
Istersen anlat paylasalimMenü on numara beril im. Tebriks.
atlatırsın kuzum kendine bi yeme düzeni kurana kadar zor oluyor sonrası basit.
Evet farkındayım ve canım gerçekten çok sıkkın bende bi insanım bu kadar çok sorunu kaldiramiyorumama dikkat edicem söz.
Evet canım haklısın dikkatli olucam bide evde misafir varken çok zor oluyor.
dimi kızmayın bana ben garip ben garip ben garip vayyy
Evet evet sorun yok.
Aynen böyle yapıcam.
netten canım sorma hesap kitap yapıyor orda sorun yok ama bana ver desem vermez o parayi
Afiyet olsun kestane dışında on numara erken saatte olsa sorun olmayabilirdi.
Afiyet olsun. Kurabiyeyle bitter mideni baydi 20 zeytin yedin mide oturunca gözün döndü pasta yedin geçmişteki hallerimden bir kesit1 hafta su iç menin sapitmasi sanırsam. Bi daha olmasın
ha ha hay ben aşkitom desem kadının içine ne kaçmış der bide hiç etkilenmez o yüzden 15 yıl önce bi kaç kez deyip vazgeçtim. Öyle kurla Jan Jan li sözlerle mümkün değil benimkini ikna edersin gerçi hiçbi türlü ikna edemem deçok gıcık bi tip benimki ya. Yatak örtüsü almak istedim benim tarafıma ortemezsin dedi alırsan.
zaten patron hep patron ama benim istemem yanında oda istemeli yoksa olmaz
Afiyet olsun mefkusum yeni yaşınız hayırlı olsun.
PAstA OLMAYAYDİ eydi
Öyle deme canım ya başkalarımi yaşasın senin yaşaman gerekenleri tabi haklısın evden içeri zor ama koca gün çocuklarını göremiyorsun çalışınca 1. De tecrübe ettim ikinci de çalışmadım yazık oglumsuz geçen günlerime. Bide işten çıkıp çarşı pazar dolasirdim yazıklar olsun bana
Günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?