- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.041
Günaydın baby.Günaydın hanimlar
Sizde Saat kac simdiBu yıl böyle bi nane yediler alınmıycak beril im.
Günaydin sekerimGünaydın hanimlar
Hangisini anlatayım beril im. Annemin hastalığı babamın hastalığı kardesimle kocam arasında sıkışıp kalmam kardesimle ortak olup batırdıgim para adamın alışveriş hastalığı kiz kardesimin kayinpederiyle yaşadığı sorunlar sünger gibi emiyor um herkesin sıkıntısını içim şişti yeminleIstersen anlat paylasalim
Belki senin farkinda olmadigin bir pencere vardir
Canindan ilerimiHangisini anlatayım beril im. Annemin hastalığı babamın hastalığı kardesimle kocam arasında sıkışıp kalmam kardesimle ortak olup batırdıgim para adamın alışveriş hastalığı kiz kardesimin kayinpederiyle yaşadığı sorunlar sünger gibi emiyor um herkesin sıkıntısını içim şişti yeminle
eliyam günaydın, kız ben senin adını bilmiyorum ya :)Menü on numara beril im. Tebriks.
atlatırsın kuzum kendine bi yeme düzeni kurana kadar zor oluyor sonrası basit.
Evet farkındayım ve canım gerçekten çok sıkkın bende bi insanım bu kadar çok sorunu kaldiramiyorumama dikkat edicem söz.
Evet canım haklısın dikkatli olucam bide evde misafir varken çok zor oluyor.
dimi kızmayın bana ben garip ben garip ben garip vayyy
Evet evet sorun yok.
Aynen böyle yapıcam.
netten canım sorma hesap kitap yapıyor orda sorun yok ama bana ver desem vermez o parayi
Afiyet olsun kestane dışında on numara erken saatte olsa sorun olmayabilirdi.
Afiyet olsun. Kurabiyeyle bitter mideni baydi 20 zeytin yedin mide oturunca gözün döndü pasta yedin geçmişteki hallerimden bir kesit1 hafta su iç menin sapitmasi sanırsam. Bi daha olmasın
ha ha hay ben aşkitom desem kadının içine ne kaçmış der bide hiç etkilenmez o yüzden 15 yıl önce bi kaç kez deyip vazgeçtim. Öyle kurla Jan Jan li sözlerle mümkün değil benimkini ikna edersin gerçi hiçbi türlü ikna edemem deçok gıcık bi tip benimki ya. Yatak örtüsü almak istedim benim tarafıma ortemezsin dedi alırsan.
zaten patron hep patron ama benim istemem yanında oda istemeli yoksa olmaz
Afiyet olsun mefkusum yeni yaşınız hayırlı olsun.
PAstA OLMAYAYDİ eydi
Öyle deme canım ya başkalarımi yaşasın senin yaşaman gerekenleri tabi haklısın evden içeri zor ama koca gün çocuklarını göremiyorsun çalışınca 1. De tecrübe ettim ikinci de çalışmadım yazık oglumsuz geçen günlerime. Bide işten çıkıp çarşı pazar dolasirdim yazıklar olsun bana
Günaydın canım.
günaydın kaptaniçem şuan saat kaç acaba tel 9,30 ama almışmı almamışmı bile medimSizde Saat kac simdi
canım benim Rabbim anana babana şifa versin, Rabbim evlatla imtihan etmesin de gerisi halledilir bi şekilde. bitanem herşey insan için bir gün gelir bi bakmışsın her şey geçmişte kalmış bi şekilde hallolmuş ama sen yıprandığınla kalmışsın.. Biraz geniş ol herkese her soruna sen yetişemezsin, kardeşinle kocan kendiliri halletsin sorunlarını halledemşyolarsa görüşmek zorunda değiller ki, eşinin alışveriş çılgınlığı doğru değil ama değişremiyosun kendini yediğinle kalıyorsun imkanlarınız iyiyse senide mahrum etmiyorsa birak ne yapıyorsa yapsın canımHangisini anlatayım beril im. Annemin hastalığı babamın hastalığı kardesimle kocam arasında sıkışıp kalmam kardesimle ortak olup batırdıgim para adamın alışveriş hastalığı kiz kardesimin kayinpederiyle yaşadığı sorunlar sünger gibi emiyor um herkesin sıkıntısını içim şişti yeminle
En güzeli dilegimgün geçmiyor ki yeni kararlar almayayım an itibariyle spora yazılmaya karar verdim
pazartesi gidip görüşücem haftada 3,4 gün olsa bile bombeeee olur
İzinli menu olduğu için birşey demiyorumMenüm
9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.
16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem
19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran
1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal
Su 2 lt
Herkese iyi akşamlar
Baştan iplri kapcaktin tatlımBi beceremiyorum bu adamı ikna etmeyi yaslandirdi benitatlı dil diyorum olmuyor cirkef oluyorum olmuyor çözemedim adamı
Bi pastacı daha tatlım gecen hafta ki ödülüm pastaydi ah keşke eve sokmasaydimMenum
07.30 2 dilim ekmek,peynir,8 zeytin
11.00 1 elma
14.00 kabak yemegi,yogurt
16.00 sutlu kahve, 1dilim pasta
2.5 lt su,spor yok
Hepsini ayrıştırır parcalarizAyynen öyle yağ da neymiş ya biz istemedikten sonra vücudumuzda hangi yağ molekülü barınabilir
İki cocuk olunca belki daha zordur ama ben çok geziyorum işi ozledim galibaSeni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallah
Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisim
Biz bu sene mersine doğru gidiyoruz abla Tr de saatler degismediSaatler geri alindi unutmayinnn
anne babaya Rabbim şifa versin şifa rabbinden malum yas gelince illaki sorunlar oluyor o yasa geldiğimizde cocuklarinda senin gibi üzülsün istemiyorsan bu yaşında iyi bak kendine kardeşinle kocan ne hali varsa gorsun ben ayni hatayı eşime yaptım kardeşiyle benim arama kaldı ikinizde birbirimize birşey demiyirduk eşini yedim bitirdim keşke yapmasaydim ortada sorun filan kalmadi para dersen bu devirde anca bizi hasta ediyor uste ben çalışırken de ucu ucuna yetiyordu ben calismazkende ucu ucuna yetiyor hesabi canımHangisini anlatayım beril im. Annemin hastalığı babamın hastalığı kardesimle kocam arasında sıkışıp kalmam kardesimle ortak olup batırdıgim para adamın alışveriş hastalığı kiz kardesimin kayinpederiyle yaşadığı sorunlar sünger gibi emiyor um herkesin sıkıntısını içim şişti yeminle
Tünaydın :) ben iyiyim saatlerden dolayı sabah bi düzenim şaştı akıllı(!) telefonlar sağolsunGünaydın tünaydın hatta ya ben gece yarısı yattım yine bi suru geçmiş olmuş
Nasılsınız bakalım
bi pastacı dahaMenum
07.30 2 dilim ekmek,peynir,8 zeytin
11.00 1 elma
14.00 kabak yemegi,yogurt
16.00 sutlu kahve, 1dilim pasta
2.5 lt su,spor yok
ay sorma ya ne kötü oldu bu haftaBugün de herkes pasta yemiş
inş tatlım ama sabah kh sız basladımSeni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallah
Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisim
günaydın ablamGünsydinnnn
ablam türkiyede saatler geriye alınmayacakSaatler geri alindi unutmayinnn
günaydın tatlım inşGunaydin kizlar az kalorisiz saglikli bir gun olur insallah❤❤❤
günaydın canımGünaydın hanimlar
olmaz elifim beni biliyorsun cokkkk nadir olur bende böyle seyler bidaha kacamak yokMenü on numara beril im. Tebriks.
atlatırsın kuzum kendine bi yeme düzeni kurana kadar zor oluyor sonrası basit.
Evet farkındayım ve canım gerçekten çok sıkkın bende bi insanım bu kadar çok sorunu kaldiramiyorumama dikkat edicem söz.
Evet canım haklısın dikkatli olucam bide evde misafir varken çok zor oluyor.
dimi kızmayın bana ben garip ben garip ben garip vayyy
Evet evet sorun yok.
Aynen böyle yapıcam.
netten canım sorma hesap kitap yapıyor orda sorun yok ama bana ver desem vermez o parayi
Afiyet olsun kestane dışında on numara erken saatte olsa sorun olmayabilirdi.
Afiyet olsun. Kurabiyeyle bitter mideni baydi 20 zeytin yedin mide oturunca gözün döndü pasta yedin geçmişteki hallerimden bir kesit1 hafta su iç menin sapitmasi sanırsam. Bi daha olmasın
ha ha hay ben aşkitom desem kadının içine ne kaçmış der bide hiç etkilenmez o yüzden 15 yıl önce bi kaç kez deyip vazgeçtim. Öyle kurla Jan Jan li sözlerle mümkün değil benimkini ikna edersin gerçi hiçbi türlü ikna edemem deçok gıcık bi tip benimki ya. Yatak örtüsü almak istedim benim tarafıma ortemezsin dedi alırsan.
zaten patron hep patron ama benim istemem yanında oda istemeli yoksa olmaz
Afiyet olsun mefkusum yeni yaşınız hayırlı olsun.
PAstA OLMAYAYDİ eydi
Öyle deme canım ya başkalarımi yaşasın senin yaşaman gerekenleri tabi haklısın evden içeri zor ama koca gün çocuklarını göremiyorsun çalışınca 1. De tecrübe ettim ikinci de çalışmadım yazık oglumsuz geçen günlerime. Bide işten çıkıp çarşı pazar dolasirdim yazıklar olsun bana
Günaydın canım.
görüşürüz beybiiKizlar misafirlerim uyandı kahvaltı hazirliyim öptüm hepinizi.
evdeki bebelerde anaanne ile top oynuyorlar suanGünaydın hatunlar yarına 300 g giderse eksi 100 olucam inş bugün bol bol zıplama var bebelerde bana eşlik ediyor
hosgeldin tatlış iyi sayılır sen nasılsın kuzumGünaydın tünaydın hatta ya ben gece yarısı yattım yine bi suru geçmiş olmuş
Nasılsınız bakalım
Günaydin canimGünaydınlarrrrr
Mefkuşum ne kadar ince düßüncelisin.Tatlım sen yeni geldiğin için bilmiyosun
Ben cuma kaçamak hakkımı kullanmadım
Çünkü bugün benim torunumun 1.yaş günüydü
Lahmacun ve pasta için takımdan izin almıştım
Aslında yemek istediğim için değil sadece gelin gönül koymasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?