Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrardan selam çıtır kizlar
Kahvaltı fasli bitti ev toparlandı misafirim gitti makinaya camasir atıldı şimdi küçük cadıyı uyutuyorum
Seni elestirecek halde degilim hilal yarindan itibaren farkli olsun insallah

Canim kesinlikle izin kadar kotu bisey yok ben 1,5 senedir iki coxukla hapisim
Hamileligim okulda geçti ama dogumdan sonra evde hapis gibi hafta sonu eşimin gönlü olursa cikiyoruz oda genelde evde pineklemeyi seviyor bende aksine çıkıp gezmeyi dolaşmayı yeni yerlrr girmeyi çok severim gezme olsun bana yeterki eşimin gezmeden anlayışı camlica tepesi
Günaydın kaptanım
Gunaydin kizlar az kalorisiz saglikli bir gun olur insallah❤❤❤
Günaydın hayatim
Günaydın canım geçmiş olsun kö
Tü olmuş saatleri geri almamanin ne faydası var cozmus değilim illa tersine gidecez
Haklisin canm düzeni kurana kadar sorun
Olur
Bizde de park yatak krizi vardı bi ara annemle babam doğduğunda kižima yatak almak istediler eşim istemedi gorumcesinin ahşap besigini kullandik bi sure annemlerede. Besik küçük gelince alırsıniz demiştim öyle ikna etmiştim kızım ayaklanmaya başlayınca besik tehlikeli oldu annemler eşimle beraber bizi bebek maazasina götürdü hadi biz torununa yatak almak istiyoruz diye esimde bir tripler bir tripler babamla kısa bi inatlastilar baktı olmuyor mağazadan çıktı gitti tabi benimde burnumdan getirdi annemle babam her bisey aldığında hep sorun oluyor onlarında ilk torun olduğu için çok heyecanlı lar bunu anlatamıyorum esime neyse annemler gitti yatağı kurdurmadi inat eşim ihtiyaci olan birine verecekmisim 1-2 hafta kurulmadan bekledi bi akşam tekrar açtığım konuyu anlattım güzelce onada anca öyle kabul etti ama beni moralmen harap ettiyle kaldi

Çok geçmiş olsun canm rabbim annecigible babacigina sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah eşin ve kocanada birbirleriyle ne dertleri varsa birjne soylemelerino şöyle arada köprü olmaktan biktığını vs herkesi b aile içi sorunları olacak onlarda mutlaka bi ortak yol bulacaktır inşallah
İtalyada 7.1 deprem olmuş
hadi ya Allahım korusun

Kizlar misafirlerim uyandı kahvaltı hazirliyim öptüm hepinizi.
kolay gelsin canım

Ben o hatayı çok fena yaptimya ilk zamanlar evimin huzru kaçmasın diye herşeye sustum şimdi adam ben kocayim bebim herşeye hakkım var modunda bende sinirden catlamak uzereyim
Günaydın tünaydın hatta ya ben gece yarısı yattım yine bi suru geçmiş olmuş
Nasılsınız bakalım
günaydın canım idare eder valla canım dışarı çıkmak istuyor koca hasta ve uyuyor kiz uyumamak için inat ediyor eevde duvar sayiyotjmsen nasilsin

Kızlar 3-5 gündür canımız çok sıkkın.
Bizim arka sokağımıza büyük bir yol yapıyorlar. Tüm evler yıkıldı. Sözde bizimkiler yıkılmayacaktı. Şimdi bizimkiler de yıkılacak diyorlar. Yıkılırsa ne yaparız diye karaları bağladık eşimle.
Belediyenin istimlak parasıyla kayınvalidem kendine daire alıcak. Kaynımlar arabayı satıp biraz da oaraları var onunla ev alacaklar. En kötü durumda olan benım. Tsm ev yaptırmaya başladık. Ama bitiremiyeceğiz. 1 yıl içinde yıkılacakmış. Arabayı satsam bile evi toparlayamam. Evi satsam ev alırım ama eşimin tüm emwkleri gider. Çok uğraştı orası için. Çocuklar bahçeli olmasını çok seviyorlar. Şimdi bule babasına kendilerini oraya götürtüp bahçede oyun oynuyorlar.
Ne yspacağımızı şaşırdık. Kara kara düşünüyoruz.

Hoßgeldin canım.
Ben elif.
36 yaşındayım.
Eşin beden istemiyor almalarını.
Bunda ters bir şey yok ki.

askrhpozitif canım elin nasıl oldu ?
sağol canım benim şuan acısı yok çok sukur su toplamış sekilde

Günaydınlarrrrr
Günaydın nnn
Kizlar huuuu nerdesiniz
gecmisteyim yavaş yavaş geliyorum

canım benim çok üzüldüm rabbim hakkınızda hayirlisini versin emekleriniz bosa çıkarmasin derdi veren Allah dermanjda verir bol bol dua et

Hayati dar ve zor etmek icin ne Cok ugrasiyoz
Keske zaman varken degisebilsek degilmi

Sakin patlatma daha gec iyilesir canim

Günaydın tünaydın hatta ya ben gece yarısı yattım yine bi suru geçmiş olmuş
Nasılsınız bakalım
iyiyiz canım şükür bu gün evde keyif yapıcam dün işleride yaptım çay keyfi yapıyorum bide spor patlatırım biraz sonra oh mis

Canım dikkat et patlamasın hem iz kalır hem enfeksiyon kapabilir

tüh ya kötü olmuş, bulunur bir çaresi Rabbim sağlık sıhhat versin gençsin daha , daha iyi evleriniz olur inşallah

Kizlar huuuu nerdesiniz
geldim ablam cocuklarla top oynadık
Ben bir kaç gündür yoktum.
Geldim kimsecikler yok berilim.
Bize trip atıyolar herhalde
elifim trip atarmıyız kız sana ask olsun
gecmiş olsun elifim ya inş söylentide kalır

Hoßgeldin canım.
Ben elif.
36 yaşındayım.
Eşin beden istemiyor almalarını.
Bunda ters bir şey yok ki.
Hoşbuldum. Canım ben de Merve 26 yaşındayım bir bilsem neden istemediğini. Evlendiğimiz zamanda düğünü evin eşyalarına iki tarafta da kimse karışmasın diye tutturmustu sanirkm ilerde başına vururum diyemi dusunuyor ne dusunuyor anlamış değilim çözemedim acikcasi
Hayati dar ve zor etmek icin ne Cok ugrasiyoz
Keske zaman varken degisebilsek degilmi
Cok haklisin aabla valla su2 buçuk sene de ruhen çok yiprandim esimi anlamak ne istediğini bilmek gerçekten çok zor kayınvalidem yanımda değil ama sağolsun. Eşim hic aratmaz kayınvalidem
Sakin patlatma daha gec iyilesir canim
Yok korkarım patlamaya zaten
Canım dikkat et patlamasın hem iz kalır hem enfeksiyon kapabilir
yok canm cesaret edemem patlatmaya

istememesinin altında yatan başka sebeb var, yoksa çok saçma benim beşiği mide annemler aldı bizde adettir hemde dedesi torunun için bişey yapmak istemesi kadar doğal bişey varmı, ozaman görümce den gelen beşiği de kullanmıyaxaktun eşin parasına kıyıp en iyisini alıcaktı

bi. Sorun var ama bana bunu anlatmıyor beşiği büyüyene kadar kullandık küçük gelince mutlaka bi
Yeni si alınacaktır oda ben alirim niye onlar alıyor diye sanirim aman ne bilim atlattij gitti çok sukur o günleri

Tünaydın :) ben iyiyim saatlerden dolayı sabah bi düzenim şaştı akıllı(!) telefonlar sağolsun
Sen nasılsın :)
biz akşam otomatik ayarı iptal edip manuele çevirmiştik canım
ohh ne güzel anneanne candır
Kizlar huuuu nerdesiniz
oglanı uyuttum cayımı aldım geldim Mefkurem çok kızacak ama bugun patates detoxu yapıyorum çayla iyi gidiyor inşallah ters tepmez yarın güzel bir rakam istiyorum tartıdan çok mu kıracam yoksa
haydaaa anam ne cinslik yaw bırak alsınlar torun candır ya bizimkilerin ikinci torun ama ablam uzaktaydı bu ilk defa yanlarında bizimkilerde herşeyine dahil olmak istiyor hiç sorun olur mu aile olmak birlik olmak hediyeler güzel şeyler
canım çok üzüldüm rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre versin
iyiyiz canım şükür bu gün evde keyif yapıcam dün işleride yaptım çay keyfi yapıyorum bide spor patlatırım biraz sonra oh mis
ohh ohh

Beril im zaten parayi taktıgım yok 2 belkide 3 ev parasini eşim borsada kaybetti manevi olarak yikildi üzülüyor kardeşimde böyle birşey yapmasını beklemiyordu babalık yaptı desem yeridir. Ama tost oldum arada seninde dediğin gibi kardeşime gel özür dile diyorum psikilojim musait değil ondan fırça yemeye diyor eşimde yeri gelince hep birseyler söylüyor hayallerim vardı yıktı vs. Annemle babamda inşallah iyi olurlar uğraşıyorum onlar için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ana baba işte canlari agriyinca bende ister istemez üzülüyorum. Kız kardesimin de moron bi eşi var öküz bildiğin kaynataşı ondan beter bide adam prostat kardeşimde temizlik hastası bide 4 çocuk anlatıyor bana yaşadıklarını kime anlatsın kız bende haliyle üzülüyorum işte. Ben Bu hayatın Neresindeyim bilmiyorum ama biraz kendime bakmam lazım bununla farkındayım.

eliyam günaydın, kız ben senin adını bilmiyorum ya :)
ne yaptın peki yatak örtüsü alınmı alaydın kız onun tarafınıda örtmezdin bi süre:)
aşk olsun Dilo Elif ben. Görümcemin adı dilek ona Dilo diyorum sanada diyorum o yüzden. Almadım tabiki bi kaç ay sonra istediğim yatak örtüsünü kendisi aldı sürpriz yapti istediği zaman yapıyor öyle bi cins.

keşke halletseler bir araya gelince ellerinde telefonlar sus pus sonra bana dir dir :) genis olmak ustiyorum bi olabilsem. kız bişeyden mahrum değilim çok şükür ama adam nette sürekli alışveriş sitelerinde cevizi fındığı bile netten alıyor daha ne diyim. söyledim kendisine durduramıyorum kendimi diyor :) markette sepete o koyuyor ben cikariyorum çaktırmadan.

Günaydın hatunlar yarına 300 g giderse eksi 100 olucam inş bugün bol bol zıplama var bebelerde bana eşlik ediyor
ohh süpersiniz gençler hoplayin zıplayin.

üstadim Çok haklısın valla söylediğin herseyde

eşim e de kardeşimede dedim zaten biktığımi bakalım inşallah bi işe yarar. Ne demek senin ailenin aldığı beşiği ıstememek bence çok ayıp etmiş anası babasız birini bulsaydi ya böyle yapıcaksa duyarlar ne kadar uzulurler kim bilir onlar senin ailen tabiki alicak onlarında torunları ilginç bi düşünce tarzı varmış seninkinin. Evet hayatım başında ipleri verdin mi adamin eline bi havalar bi havalar bir daha da alcaklardi inmiyor lar malesef. Bende aynı durumdayım tepeme çıkardım.

üzüldüm canım ya inşallah bi yol bulursunuz hem çocuklar hem sizin için iyi birseyler olur. Siz suan o evde mi oturuyorsunuz.

patlatma tatlım kendisi sönsün ćok Zor iyileşiyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…