Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

B
birak sarhosu yikilana kadar derler
Kendi ezikligini sana mal ediyor iste
Aileyin icinde uhte kaliyordur mutlaka onuda acikca Konus canim
Icine atacana oluruna birak

Detoksu yasaklasakmi
Ne bu leynnn detokscu baciiii diyesim var gari

Allah yardimcin olsun
Aile iste.....

Aynen çıkarttım şimdide indiremiyorum sanırım kendi ailesindende aynı beklentiye gircemi falan dusunuyor aman artık alistim ben iki gün sonra sakinlestirrmedim

Arada bir tutuyor cinsligi işte artık anlatmaya çalışmaktan yoruldum ben istediğimi yapmaya çalışıyorum nasılsa her turlu bi huzursuzluk oluyor

patlatma tatlım kendisi sönsün ćok Zor iyileşiyor sonra
İlk defa bu kadar kötü yaktım inşallah çabuk fecer
B

birak sarhosu yikilana kadar derler
Kendi ezikligini sana mal ediyor iste
Aileyin icinde uhte kaliyordur mutlaka onuda acikca Konus canim
Icine atacana oluruna birak
Artık dedim bana bisey deme git kendin konuş diye bi daaga sorun yaşamadık com sukur
Arkadaş bi çay koydum kaldı bi yudum aldım uyandı Yaw
Benimki de uykusu var oyun derdinde mizil mizil tepemde
Birde askrhpozitif mağazadan çıkıp gitmek filN ne büyük tepki ya saygisizlik baban senin hayatın için susmuş ben olsam burnundan getirirdim
saygısızlık yapmamak için ciktigini dusundum bende aman geçti gitti şimdi tekrar içime ateş atmayayim ben en iyisi anne ve babalarımız hep bizim için katlaniyor susuyor zatrb

Cokta susma kendini savun
Ya sen Cok naif biriydin nerden buldun nur yontulmamisi

Herkese tünaydınlar

Güzel bi pazar olur inşallah, olduğu kadar işte

Beril Gece uyuyamadım sabah geç kalktım sonrada kahvaltı faslı falan cnm gelemedim

Mervecim elin için geçmiş olsun cnm

Eliya elif özellikle odun koca konusunda çok benzeşiyoruz cnm
Ben senelerdir onun değişmiceğini biliyorum ama kendimide değiştiremiyorum buda beni mutsuz ediyor keşke hiçbişeyi umursamayan biri olabilseydik

Ister istemez çevremizdeki kişilerin problemleri bizide üzüyor bu çok normal
Ama yinede kendine fazla dert edinmemeye çalış

Elifve cebir
Elifcim eviniz bitene kadar kiraya çıksanız olmuyomu cnm
Bide daha karar verildi uygulandı derken baya zaman geçer belkide ev biter o zamana

ay benimkini ben Kedi modunda giriş yapsam biraz zor olsada istediğim oluyo host sen sensen bende benim dedik mimari yok olmuyo bende olamıyor anam öyle karakter yok cilvesi isvesi olmuyor len ben çalıştığım halde adam benden kendi kazandığım parayi kiskaniyo okadar yani öküz

Rabbim kolaylıklr versin canım bendede var ondan eşimin bazen bi manyak tarafı var hiç bi şeye ilk anda evet demiyo hatta geçen kardeşim bizde bi hafta kalmak diye onu problem etti neymiş Biz geçmişinde falan filan anlarsınız işte bende ilk başta üzüldüm napalım şaşırdım sonrada dedim git kendine söyle yüzüne gelince hihi sıkıntı bana bazen hiç sallamiyorum emrivaki yapıyorum bazen işte psikolojim yerinde olmuyo saatlerce Ağlıyorum çocuklar olmasa çoktan bırakıp gitmiştim ama evlwndik Başka şehire atandı o gelene kadar hamile kaldım çocuk olunca boşanmaya vakit kalmadı vallah böyle bi adam olduğunu bilseydim yada daha erken farketseydim ya evlenmez yada çoktan bosanirdim ama kahretsin işte çocuklar hele oglusum elimi ayağını bağladı çıkış yok cekecez ama biliyorsun bazen diyorum çocuklar evlendim böyle devam ederse ilk isim bosamak olacak okadar yani o yüzden sanma tek dertli benimsenden daha kötü belki benden daha fena neler var kapalı kapılar ardında boşver evlatlar hayat neşemiz ama kendini ezdirme tabi yumşak karninida gözle mutlu olmak için sebep ara illaki bulursun ben öyle yapıyorum

Harikasın abla senin bu tecrübeli anne abla hallerini yol gosterisini çok seviyorum

allah kolaylik versin canım ya

hehe benimki kV den fena herseye maydanoz İğneli batar

Ben küstümü sanip küstün sandim giz

Sen benim ne yasadigimi bir bilsen
Bir kulagimin arkasi kaldi
Gitmekte ise yaramiyor tecrubeyle denendi
Deveye diken hesabi yapacan
Borctan kafayi kasitmiyacanki boynunu kaldirip Uli Beni eziklemesin
Ya Bunlar tek hucreli iste o hucrede belinden altta
Dusarida kediye pist demezler evdeki hatunu ezerler
Bilmezlerki kendilerinden soguturlar

aman az konuyu değiştirelim kızlar her evde bir odun var anlaşılan pazarın kasveti yetiyor zaten bbide biz koca kişilerini kafaya takip dert etmeyelim
Cokta susma kendini savun
Ya sen Cok naif biriydin nerden buldun nur yontulmamisi
İyiyken çok iyiyizde işte deli damara denk geldimi kırıp geçiriyor işte
sağol ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…