- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.081
birak sarhosu yikilana kadar derlerHoşbuldum. Canım ben de Merve 26 yaşındayım bir bilsem neden istemediğini. Evlendiğimiz zamanda düğünü evin eşyalarına iki tarafta da kimse karışmasın diye tutturmustu sanirkm ilerde başına vururum diyemi dusunuyor ne dusunuyor anlamış değilim çözemedim acikcasi
Cok haklisin aabla valla su2 buçuk sene de ruhen çok yiprandim esimi anlamak ne istediğini bilmek gerçekten çok zor kayınvalidem yanımda değil ama sağolsun. Eşim hic aratmaz kayınvalidem
Yok korkarım patlamaya zaten
yok canm cesaret edemem patlatmaya
Detoksu yasaklasakmibiz akşam otomatik ayarı iptal edip manuele çevirmiştik canım
ohh ne güzel anneanne candır
oglanı uyuttum cayımı aldım geldimMefkurem çok kızacak ama bugun patates detoxu yapıyorum çayla iyi gidiyor inşallah ters tepmez yarın güzel bir rakam istiyorum tartıdan çok mu kıracam yoksa
haydaaa anam ne cinslik yaw bırak alsınlar torun candır ya bizimkilerin ikinci torun ama ablam uzaktaydı bu ilk defa yanlarında bizimkilerde herşeyine dahil olmak istiyor hiç sorun olur mu aile olmak birlik olmak hediyeler güzel şeyler
canım çok üzüldüm rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre versin
ohh ohh
Ya burda böyle bir tuhaf oldu sanki biraz ucu kaçınca detox yap diyo bi ses ben böyle değildim :)Detoksu yasaklasakmi
Ne bu leynnn detokscu baciiii diyesim var gari
Allah yardimcin olsunBeril im zaten parayi taktıgım yok 2 belkide 3 ev parasini eşim borsada kaybetti manevi olarak yikildi üzülüyor kardeşimde böyle birşey yapmasını beklemiyordu babalık yaptı desem yeridir. Ama tost oldum arada seninde dediğin gibi kardeşime gel özür dile diyorum psikilojim musait değil ondan fırça yemeye diyor eşimde yeri gelince hep birseyler söylüyor hayallerim vardı yıktı vs. Annemle babamda inşallah iyi olurlar uğraşıyorum onlar için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ana baba işte canlari agriyinca bende ister istemez üzülüyorum. Kız kardesimin de moron bi eşi var öküz bildiğin kaynataşı ondan beter bide adam prostat kardeşimde temizlik hastası bide 4 çocuk anlatıyor bana yaşadıklarını kime anlatsın kız bende haliyle üzülüyorum işte. Ben Bu hayatın Neresindeyim bilmiyorum ama biraz kendime bakmam lazım bununla farkındayım.
aşk olsun Dilo Elif ben. Görümcemin adı dilek ona Dilo diyorum sanada diyorum o yüzden. Almadım tabiki bi kaç ay sonra istediğim yatak örtüsünü kendisi aldı sürpriz yapti istediği zaman yapıyor öyle bi cins.
keşke halletseler bir araya gelince ellerinde telefonlar sus pus sonra bana dir dir :) genis olmak ustiyorum bi olabilsem. kız bişeyden mahrum değilim çok şükür ama adam nette sürekli alışveriş sitelerinde cevizi fındığı bile netten alıyor daha ne diyim.söyledim kendisine durduramıyorum kendimi diyor :) markette sepete o koyuyor ben cikariyorum çaktırmadan.
ohh süpersiniz gençler hoplayin zıplayin.
üstadim Çok haklısın valla söylediğin herseyde
eşim e de kardeşimede dedim zaten biktığımi bakalım inşallah bi işe yarar. Ne demek senin ailenin aldığı beşiği ıstememek bence çok ayıp etmiş anası babasız birini bulsaydi ya böyle yapıcaksa duyarlar ne kadar uzulurler kim bilir onlar senin ailen tabiki alicak onlarında torunları ilginç bi düşünce tarzı varmış seninkinin. Evet hayatım başında ipleri verdin mi adamin eline bi havalar bi havalar bir daha da alcaklardi inmiyor lar malesef.Bende aynı durumdayım tepeme çıkardım.
üzüldüm canım ya inşallah bi yol bulursunuz hem çocuklar hem sizin için iyi birseyler olur. Siz suan o evde mi oturuyorsunuz.
Aynen çıkarttım şimdide indiremiyorum sanırım kendi ailesindende aynı beklentiye gircemi falan dusunuyor aman artık alistim ben iki gün sonra sakinlestirrmedimBeril im zaten parayi taktıgım yok 2 belkide 3 ev parasini eşim borsada kaybetti manevi olarak yikildi üzülüyor kardeşimde böyle birşey yapmasını beklemiyordu babalık yaptı desem yeridir. Ama tost oldum arada seninde dediğin gibi kardeşime gel özür dile diyorum psikilojim musait değil ondan fırça yemeye diyor eşimde yeri gelince hep birseyler söylüyor hayallerim vardı yıktı vs. Annemle babamda inşallah iyi olurlar uğraşıyorum onlar için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ana baba işte canlari agriyinca bende ister istemez üzülüyorum. Kız kardesimin de moron bi eşi var öküz bildiğin kaynataşı ondan beter bide adam prostat kardeşimde temizlik hastası bide 4 çocuk anlatıyor bana yaşadıklarını kime anlatsın kız bende haliyle üzülüyorum işte. Ben Bu hayatın Neresindeyim bilmiyorum ama biraz kendime bakmam lazım bununla farkındayım.
aşk olsun Dilo Elif ben. Görümcemin adı dilek ona Dilo diyorum sanada diyorum o yüzden. Almadım tabiki bi kaç ay sonra istediğim yatak örtüsünü kendisi aldı sürpriz yapti istediği zaman yapıyor öyle bi cins.
keşke halletseler bir araya gelince ellerinde telefonlar sus pus sonra bana dir dir :) genis olmak ustiyorum bi olabilsem. kız bişeyden mahrum değilim çok şükür ama adam nette sürekli alışveriş sitelerinde cevizi fındığı bile netten alıyor daha ne diyim.söyledim kendisine durduramıyorum kendimi diyor :) markette sepete o koyuyor ben cikariyorum çaktırmadan.
ohh süpersiniz gençler hoplayin zıplayin.
üstadim Çok haklısın valla söylediğin herseyde
eşim e de kardeşimede dedim zaten biktığımi bakalım inşallah bi işe yarar. Ne demek senin ailenin aldığı beşiği ıstememek bence çok ayıp etmiş anası babasız birini bulsaydi ya böyle yapıcaksa duyarlar ne kadar uzulurler kim bilir onlar senin ailen tabiki alicak onlarında torunları ilginç bi düşünce tarzı varmış seninkinin. Evet hayatım başında ipleri verdin mi adamin eline bi havalar bi havalar bir daha da alcaklardi inmiyor lar malesef.Bende aynı durumdayım tepeme çıkardım.
üzüldüm canım ya inşallah bi yol bulursunuz hem çocuklar hem sizin için iyi birseyler olur. Siz suan o evde mi oturuyorsunuz.
Arada bir tutuyor cinsligi işte artık anlatmaya çalışmaktan yoruldum ben istediğimi yapmaya çalışıyorumbiz akşam otomatik ayarı iptal edip manuele çevirmiştik canım
ohh ne güzel anneanne candır
oglanı uyuttum cayımı aldım geldimMefkurem çok kızacak ama bugun patates detoxu yapıyorum çayla iyi gidiyor inşallah ters tepmez yarın güzel bir rakam istiyorum tartıdan çok mu kıracam yoksa
haydaaa anam ne cinslik yaw bırak alsınlar torun candır ya bizimkilerin ikinci torun ama ablam uzaktaydı bu ilk defa yanlarında bizimkilerde herşeyine dahil olmak istiyor hiç sorun olur mu aile olmak birlik olmak hediyeler güzel şeyler
canım çok üzüldüm rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre versin
ohh ohh
İlk defa bu kadar kötü yaktım inşallah çabuk fecerpatlatma tatlım kendisi sönsün ćok Zor iyileşiyor sonra
Artık dedim bana bisey deme git kendin konuş diye bi daaga sorun yaşamadık com sukurB
birak sarhosu yikilana kadar derler
Kendi ezikligini sana mal ediyor iste
Aileyin icinde uhte kaliyordur mutlaka onuda acikca Konus canim
Icine atacana oluruna birak
Benimki de uykusu var oyun derdinde mizil mizil tepemdeArkadaş bi çay koydum kaldı bi yudum aldım uyandı Yaw
saygısızlık yapmamak için ciktigini dusundum bende aman geçti gitti şimdi tekrar içime ateş atmayayim ben en iyisiBirdeaskrhpozitif mağazadan çıkıp gitmek filN ne büyük tepki ya saygisizlik baban senin hayatın için susmuş ben olsam burnundan getirirdim
Ben olacaktim ki....Birdeaskrhpozitif mağazadan çıkıp gitmek filN ne büyük tepki ya saygisizlik baban senin hayatın için susmuş ben olsam burnundan getirirdim
Cokta susma kendini savunİlk defa bu kadar kötü yaktım inşallah çabuk fecer
Artık dedim bana bisey deme git kendin konuş diye bi daaga sorun yaşamadık com sukur
Benimki de uykusu var oyun derdinde mizil mizil tepemde
saygısızlık yapmamak için ciktigini dusundum bende aman geçti gitti şimdi tekrar içime ateş atmayayim ben en iyisianne ve babalarımız hep bizim için katlaniyor susuyor zatrb
ay benimkini ben Kedi modunda giriş yapsam biraz zor olsada istediğim oluyo host sen sensen bende benim dedik mimari yok olmuyo bende olamıyor anam öyle karakter yok cilvesi isvesi olmuyor len ben çalıştığım halde adam benden kendi kazandığım parayi kiskaniyo okadar yani öküzMenü on numara beril im. Tebriks.
atlatırsın kuzum kendine bi yeme düzeni kurana kadar zor oluyor sonrası basit.
Evet farkındayım ve canım gerçekten çok sıkkın bende bi insanım bu kadar çok sorunu kaldiramiyorumama dikkat edicem söz.
Evet canım haklısın dikkatli olucam bide evde misafir varken çok zor oluyor.
dimi kızmayın bana ben garip ben garip ben garip vayyy
Evet evet sorun yok.
Aynen böyle yapıcam.
netten canım sorma hesap kitap yapıyor orda sorun yok ama bana ver desem vermez o parayi
Afiyet olsun kestane dışında on numara erken saatte olsa sorun olmayabilirdi.
Afiyet olsun. Kurabiyeyle bitter mideni baydi 20 zeytin yedin mide oturunca gözün döndü pasta yedin geçmişteki hallerimden bir kesit1 hafta su iç menin sapitmasi sanırsam. Bi daha olmasın
ha ha hay ben aşkitom desem kadının içine ne kaçmış der bide hiç etkilenmez o yüzden 15 yıl önce bi kaç kez deyip vazgeçtim. Öyle kurla Jan Jan li sözlerle mümkün değil benimkini ikna edersin gerçi hiçbi türlü ikna edemem deçok gıcık bi tip benimki ya. Yatak örtüsü almak istedim benim tarafıma ortemezsin dedi alırsan.
zaten patron hep patron ama benim istemem yanında oda istemeli yoksa olmaz
Afiyet olsun mefkusum yeni yaşınız hayırlı olsun.
PAstA OLMAYAYDİ eydi
Öyle deme canım ya başkalarımi yaşasın senin yaşaman gerekenleri tabi haklısın evden içeri zor ama koca gün çocuklarını göremiyorsun çalışınca 1. De tecrübe ettim ikinci de çalışmadım yazık oglumsuz geçen günlerime. Bide işten çıkıp çarşı pazar dolasirdim yazıklar olsun bana
Günaydın canım.
Rabbim kolaylıklr versin canım bendede var ondan eşimin bazen bi manyak tarafı var hiç bi şeye ilk anda evet demiyo hatta geçen kardeşim bizde bi hafta kalmak diye onu problem etti neymiş Biz geçmişinde falan filan anlarsınız işte bende ilk başta üzüldüm napalım şaşırdım sonrada dedim git kendine söyle yüzüne gelince hihi sıkıntı bana bazen hiç sallamiyorum emrivaki yapıyorum bazen işte psikolojim yerinde olmuyo saatlerce Ağlıyorum çocuklar olmasa çoktan bırakıp gitmiştim ama evlwndik Başka şehire atandı o gelene kadar hamile kaldım çocuk olunca boşanmaya vakit kalmadı vallah böyle bi adam olduğunu bilseydim yada daha erken farketseydim ya evlenmez yada çoktan bosanirdim ama kahretsin işte çocuklar hele oglusum elimi ayağını bağladı çıkış yok cekecez ama biliyorsun bazen diyorum çocuklar evlendim böyle devam ederse ilk isim bosamak olacak okadar yani o yüzden sanma tek dertli benimsenden daha kötü belki benden daha fena neler var kapalı kapılar ardında boşver evlatlar hayat neşemiz ama kendini ezdirme tabi yumşak karninida gözle mutlu olmak için sebep ara illaki bulursun ben öyle yapıyorumHangisini anlatayım beril im. Annemin hastalığı babamın hastalığı kardesimle kocam arasında sıkışıp kalmam kardesimle ortak olup batırdıgim para adamın alışveriş hastalığı kiz kardesimin kayinpederiyle yaşadığı sorunlar sünger gibi emiyor um herkesin sıkıntısını içim şişti yeminle
Harikasın abla senin bu tecrübeli anne abla hallerini yol gosterisini çok seviyorumCanindan ilerimi
Sen dert sahibi oluncA bizimi dusundu diyecekler
Rabbim annenle babana sifa versin sen ayakta saglam dur ki yardimin olsun Moral veresin
Para yine kazanilir farzet kumar oynadin
Farzet pahali bir arabayla kaza yaptin
Canimdan ilerimi sanki
Birak ikisi yesin birbirini Beni karistirmayin de
Eminim ikisi birbirine birsey demiyordur seni aralarinda tost ediyordur
Kiz kardesin esiyle ixiyse kp de kim
Esiyle cözer elbet zamaninda hepimiz yasadik
Butun bunlari yazmissinda sen nerdesin
Ya birak bir gunde sen is yapma
Birginde gunesi sen dogdur
Bir gunde amannnn de
Kaybettigin kendin olursan inan cevrende kimseyi bulamazsin
allah kolaylik versin canım yaKızlar 3-5 gündür canımız çok sıkkın.
Bizim arka sokağımıza büyük bir yol yapıyorlar. Tüm evler yıkıldı. Sözde bizimkiler yıkılmayacaktı. Şimdi bizimkiler de yıkılacak diyorlar. Yıkılırsa ne yaparız diye karaları bağladık eşimle.
Belediyenin istimlak parasıyla kayınvalidem kendine daire alıcak. Kaynımlar arabayı satıp biraz da oaraları var onunla ev alacaklar. En kötü durumda olan benım. Tsm ev yaptırmaya başladık. Ama bitiremiyeceğiz. 1 yıl içinde yıkılacakmış. Arabayı satsam bile evi toparlayamam. Evi satsam ev alırım ama eşimin tüm emwkleri gider. Çok uğraştı orası için. Çocuklar bahçeli olmasını çok seviyorlar. Şimdi bule babasına kendilerini oraya götürtüp bahçede oyun oynuyorlar.
Ne yspacağımızı şaşırdık. Kara kara düşünüyoruz.
hehe benimki kV den fena herseye maydanoz İğneli batarHoşbuldum. Canım ben de Merve 26 yaşındayım bir bilsem neden istemediğini. Evlendiğimiz zamanda düğünü evin eşyalarına iki tarafta da kimse karışmasın diye tutturmustu sanirkm ilerde başına vururum diyemi dusunuyor ne dusunuyor anlamış değilim çözemedim acikcasi
Cok haklisin aabla valla su2 buçuk sene de ruhen çok yiprandim esimi anlamak ne istediğini bilmek gerçekten çok zor kayınvalidem yanımda değil ama sağolsun. Eşim hic aratmaz kayınvalidem
Yok korkarım patlamaya zaten
yok canm cesaret edemem patlatmaya
Ben küstümü sanip küstün sandim gizHerkese tünaydınlar
Güzel bi pazar olur inşallah, olduğu kadar işte
Beril Gece uyuyamadım sabah geç kalktım sonrada kahvaltı faslı falan cnm gelemedim
Mervecim elin için geçmiş olsun cnm
Eliya elif özellikle odun koca konusunda çok benzeşiyoruz cnm
Ben senelerdir onun değişmiceğini biliyorum ama kendimide değiştiremiyorum buda beni mutsuz ediyor keşke hiçbişeyi umursamayan biri olabilseydik
Ister istemez çevremizdeki kişilerin problemleri bizide üzüyor bu çok normal
Ama yinede kendine fazla dert edinmemeye çalış
Elifve cebir
Elifcim eviniz bitene kadar kiraya çıksanız olmuyomu cnm
Bide daha karar verildi uygulandı derken baya zaman geçer belkide ev biter o zamana
Sen benim ne yasadigimi bir bilsenay benimkini ben Kedi modunda giriş yapsam biraz zor olsada istediğim oluyo host sen sensen bende benim dedik mimari yok olmuyo bende olamıyor anam öyle karakter yok cilvesi isvesi olmuyor len ben çalıştığım halde adam benden kendi kazandığım parayi kiskaniyo okadar yani öküz
Rabbim kolaylıklr versin canım bendede var ondan eşimin bazen bi manyak tarafı var hiç bi şeye ilk anda evet demiyo hatta geçen kardeşim bizde bi hafta kalmak diye onu problem etti neymiş Biz geçmişinde falan filan anlarsınız işte bende ilk başta üzüldüm napalım şaşırdım sonrada dedim git kendine söyle yüzüne gelince hihi sıkıntı bana bazen hiç sallamiyorum emrivaki yapıyorum bazen işte psikolojim yerinde olmuyo saatlerce Ağlıyorum çocuklar olmasa çoktan bırakıp gitmiştim ama evlwndik Başka şehire atandı o gelene kadar hamile kaldım çocuk olunca boşanmaya vakit kalmadı vallah böyle bi adam olduğunu bilseydim yada daha erken farketseydim ya evlenmez yada çoktan bosanirdim ama kahretsin işte çocuklar hele oglusum elimi ayağını bağladı çıkış yok cekecez ama biliyorsun bazen diyorum çocuklar evlendim böyle devam ederse ilk isim bosamak olacak okadar yani o yüzden sanma tek dertli benimsenden daha kötü belki benden daha fena neler var kapalı kapılar ardında boşver evlatlar hayat neşemiz ama kendini ezdirme tabi yumşak karninida gözle mutlu olmak için sebep ara illaki bulursun ben öyle yapıyorum
Harikasın abla senin bu tecrübeli anne abla hallerini yol gosterisini çok seviyorum
allah kolaylik versin canım ya
hehe benimki kV den fena herseye maydanoz İğneli batar
Biraz oda var tabiBen küstümü sanip küstün sandim giz
etraf yontulmamia dolu abla birine denk gelmesen ötekine geliyon kibarlarda zaten bulmaz işte öf bugün varya feminen bi kafadayin erkek kökünü kurutasim geliyo bazenCokta susma kendini savun
Ya sen Cok naif biriydin nerden buldun nur yontulmamisi
İyiyken çok iyiyizde işte deli damara denk geldimi kırıp geçiriyor işteCokta susma kendini savun
Ya sen Cok naif biriydin nerden buldun nur yontulmamisi
sağol ablacimHerkese tünaydınlar
Güzel bi pazar olur inşallah, olduğu kadar işte
Beril Gece uyuyamadım sabah geç kalktım sonrada kahvaltı faslı falan cnm gelemedim
Mervecim elin için geçmiş olsun cnm
Eliya elif özellikle odun koca konusunda çok benzeşiyoruz cnm
Ben senelerdir onun değişmiceğini biliyorum ama kendimide değiştiremiyorum buda beni mutsuz ediyor keşke hiçbişeyi umursamayan biri olabilseydik
Ister istemez çevremizdeki kişilerin problemleri bizide üzüyor bu çok normal
Ama yinede kendine fazla dert edinmemeye çalış
Elifve cebir
Elifcim eviniz bitene kadar kiraya çıksanız olmuyomu cnm
Bide daha karar verildi uygulandı derken baya zaman geçer belkide ev biter o zamana
Hadin o zaman dansYa kızlar okudukça içim daraldi bu kadar tahammül etmek neye niçin bu rahatlığı vermeyin onlara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?