- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.101
Kazığa oturtmali erkeklerietraf yontulmamia dolu abla birine denk gelmesen ötekine geliyon kibarlarda zaten bulmaz işte öf bugün varya feminen bi kafadayin erkek kökünü kurutasim geliyo bazen
Kiz Bunlar hafta sonu diye kaytarmasinlar
sağol canım benim şuan acısı yok çok sukur su toplamış sekilde
Günaydın nnn
gecmisteyim yavaş yavaş geliyorum
canım benim çok üzüldüm rabbim hakkınızda hayirlisini versin emekleriniz bosa çıkarmasin derdi veren Allah dermanjda verir bol bol dua et
iyiyiz canım şükür bu gün evde keyif yapıcam dün işleride yaptım çay keyfi yapıyorum bide spor patlatırım biraz sonra oh mis
tüh ya kötü olmuş, bulunur bir çaresi Rabbim sağlık sıhhat versin gençsin daha , daha iyi evleriniz olur inşallah
geldim ablam cocuklarla top oynadık
elifim trip atarmıyız kız sana ask olsun
gecmiş olsun elifim ya inş söylentide kalır
Hoşbuldum. Canım ben de Merve 26 yaşındayım bir bilsem neden istemediğini. Evlendiğimiz zamanda düğünü evin eşyalarına iki tarafta da kimse karışmasın diye tutturmustu sanirkm ilerde başına vururum diyemi dusunuyor ne dusunuyor anlamış değilim çözemedim acikcasi
Cok haklisin aabla valla su2 buçuk sene de ruhen çok yiprandim esimi anlamak ne istediğini bilmek gerçekten çok zor kayınvalidem yanımda değil ama sağolsun. Eşim hic aratmaz kayınvalidem
Yok korkarım patlamaya zaten
yok canm cesaret edemem patlatmaya
biz akşam otomatik ayarı iptal edip manuele çevirmiştik canım
ohh ne güzel anneanne candır
oglanı uyuttum cayımı aldım geldimMefkurem çok kızacak ama bugun patates detoxu yapıyorum çayla iyi gidiyor inşallah ters tepmez yarın güzel bir rakam istiyorum tartıdan çok mu kıracam yoksa
haydaaa anam ne cinslik yaw bırak alsınlar torun candır ya bizimkilerin ikinci torun ama ablam uzaktaydı bu ilk defa yanlarında bizimkilerde herşeyine dahil olmak istiyor hiç sorun olur mu aile olmak birlik olmak hediyeler güzel şeyler
canım çok üzüldüm rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre versin
ohh ohh
Beril im zaten parayi taktıgım yok 2 belkide 3 ev parasini eşim borsada kaybetti manevi olarak yikildi üzülüyor kardeşimde böyle birşey yapmasını beklemiyordu babalık yaptı desem yeridir. Ama tost oldum arada seninde dediğin gibi kardeşime gel özür dile diyorum psikilojim musait değil ondan fırça yemeye diyor eşimde yeri gelince hep birseyler söylüyor hayallerim vardı yıktı vs. Annemle babamda inşallah iyi olurlar uğraşıyorum onlar için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ana baba işte canlari agriyinca bende ister istemez üzülüyorum. Kız kardesimin de moron bi eşi var öküz bildiğin kaynataşı ondan beter bide adam prostat kardeşimde temizlik hastası bide 4 çocuk anlatıyor bana yaşadıklarını kime anlatsın kız bende haliyle üzülüyorum işte. Ben Bu hayatın Neresindeyim bilmiyorum ama biraz kendime bakmam lazım bununla farkındayım.
aşk olsun Dilo Elif ben. Görümcemin adı dilek ona Dilo diyorum sanada diyorum o yüzden. Almadım tabiki bi kaç ay sonra istediğim yatak örtüsünü kendisi aldı sürpriz yapti istediği zaman yapıyor öyle bi cins.
keşke halletseler bir araya gelince ellerinde telefonlar sus pus sonra bana dir dir :) genis olmak ustiyorum bi olabilsem. kız bişeyden mahrum değilim çok şükür ama adam nette sürekli alışveriş sitelerinde cevizi fındığı bile netten alıyor daha ne diyim.söyledim kendisine durduramıyorum kendimi diyor :) markette sepete o koyuyor ben cikariyorum çaktırmadan.
ohh süpersiniz gençler hoplayin zıplayin.
üstadim Çok haklısın valla söylediğin herseyde
eşim e de kardeşimede dedim zaten biktığımi bakalım inşallah bi işe yarar. Ne demek senin ailenin aldığı beşiği ıstememek bence çok ayıp etmiş anası babasız birini bulsaydi ya böyle yapıcaksa duyarlar ne kadar uzulurler kim bilir onlar senin ailen tabiki alicak onlarında torunları ilginç bi düşünce tarzı varmış seninkinin. Evet hayatım başında ipleri verdin mi adamin eline bi havalar bi havalar bir daha da alcaklardi inmiyor lar malesef.Bende aynı durumdayım tepeme çıkardım.
üzüldüm canım ya inşallah bi yol bulursunuz hem çocuklar hem sizin için iyi birseyler olur. Siz suan o evde mi oturuyorsunuz.
Detoksu yasaklasakmi
Ne bu leynnn detokscu baciiii diyesim var gari
Herkese tünaydınlar
Güzel bi pazar olur inşallah, olduğu kadar işte
Beril Gece uyuyamadım sabah geç kalktım sonrada kahvaltı faslı falan cnm gelemedim
Mervecim elin için geçmiş olsun cnm
Eliya elif özellikle odun koca konusunda çok benzeşiyoruz cnm
Ben senelerdir onun değişmiceğini biliyorum ama kendimide değiştiremiyorum buda beni mutsuz ediyor keşke hiçbişeyi umursamayan biri olabilseydik
Ister istemez çevremizdeki kişilerin problemleri bizide üzüyor bu çok normal
Ama yinede kendine fazla dert edinmemeye çalış
Elifve cebir
Elifcim eviniz bitene kadar kiraya çıksanız olmuyomu cnm
Bide daha karar verildi uygulandı derken baya zaman geçer belkide ev biter o zamana
ay benimkini ben Kedi modunda giriş yapsam biraz zor olsada istediğim oluyo host sen sensen bende benim dedik mimari yok olmuyo bende olamıyor anam öyle karakter yok cilvesi isvesi olmuyor len ben çalıştığım halde adam benden kendi kazandığım parayi kiskaniyo okadar yani öküz
Rabbim kolaylıklr versin canım bendede var ondan eşimin bazen bi manyak tarafı var hiç bi şeye ilk anda evet demiyo hatta geçen kardeşim bizde bi hafta kalmak diye onu problem etti neymiş Biz geçmişinde falan filan anlarsınız işte bende ilk başta üzüldüm napalım şaşırdım sonrada dedim git kendine söyle yüzüne gelince hihi sıkıntı bana bazen hiç sallamiyorum emrivaki yapıyorum bazen işte psikolojim yerinde olmuyo saatlerce Ağlıyorum çocuklar olmasa çoktan bırakıp gitmiştim ama evlwndik Başka şehire atandı o gelene kadar hamile kaldım çocuk olunca boşanmaya vakit kalmadı vallah böyle bi adam olduğunu bilseydim yada daha erken farketseydim ya evlenmez yada çoktan bosanirdim ama kahretsin işte çocuklar hele oglusum elimi ayağını bağladı çıkış yok cekecez ama biliyorsun bazen diyorum çocuklar evlendim böyle devam ederse ilk isim bosamak olacak okadar yani o yüzden sanma tek dertli benimsenden daha kötü belki benden daha fena neler var kapalı kapılar ardında boşver evlatlar hayat neşemiz ama kendini ezdirme tabi yumşak karninida gözle mutlu olmak için sebep ara illaki bulursun ben öyle yapıyorum
Harikasın abla senin bu tecrübeli anne abla hallerini yol gosterisini çok seviyorum
allah kolaylik versin canım ya
hehe benimki kV den fena herseye maydanoz İğneli batar
Aaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Çok sukur -200 gr çıktı arti çıksaydı bapardim bilmiyorum
EVET ÇOK soguyorum BÖYLE davraninca Hele Bide zorla Gülmek yokmu olduruyo Benı iste isin ilginc tarafi esim disarda ÇOK koruyucu karisini ÇOK seven BI adam GIBI Lanse ediyo KV falan tek keline edemez bana ama evde kendisi canimdan bezdirur doverim dovdurmem hesabıSen benim ne yasadigimi bir bilsen
Bir kulagimin arkasi kaldi
Gitmekte ise yaramiyor tecrubeyle denendi
Deveye diken hesabi yapacan
Borctan kafayi kasitmiyacanki boynunu kaldirip Uli Beni eziklemesin
Ya Bunlar tek hucreli iste o hucrede belinden altta
Dusarida kediye pist demezler evdeki hatunu ezerler
Bilmezlerki kendilerinden soguturlar
Üzerine çamaşır suyu döküp sıfon cekmeli olsun mikroplarKazığa oturtmali erkekleri
ooo çok iyi haberAaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Ne edek yawwwYa kızlar okudukça içim daraldi bu kadar tahammül etmek neye niçin bu rahatlığı vermeyin onlara ya
Kiz ne alinacam mayali Hamur gibi yayildim zevktenBiraz oda var tabi
Insan bi cevap verir
Bidaha sana şaka yapmıcam zaten
Ooo yarına daha güzel olacak deseneAaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Benim yavru agadan basla Annemetraf yontulmamia dolu abla birine denk gelmesen ötekine geliyon kibarlarda zaten bulmaz işte öf bugün varya feminen bi kafadayin erkek kökünü kurutasim geliyo bazen
Ortasi yok bunlarin isteaman az konuyu değiştirelim kızlar her evde bir odun var anlaşılanpazarın kasveti yetiyor zaten bbide biz koca kişilerini kafaya takip dert etmeyelim
İyiyken çok iyiyizde işte deli damara denk geldimi kırıp geçiriyor işte
sağol ablacim
AbbauuuuKazığa oturtmali erkekleri
ne Taraf lardan almayı dusunuyor ki o az daha uygun yerlere baksa evler çok pahalı gerçekten 3-5 aydır bizde bakıyoruz ama ucmuslar gerçektenKız beril geldiler hepsi.
Duydular sesimizu.
Zaten şuanda tek yapabildiģim dua canım.
Bir de küçük kızıma kaynansm bakıyor. O zsman ona yakın bir yerde ev kiralamam lazım. Onun ev alacağı yerler de de kira çok fazla. 1500 tl kira diyotlar. Bu unsanlar çıldırmıs olmalı.
Ohhh missss.
Ben de dün yapıcsm dedim. Misafir geldi. Jeyfim olmayınca bir sey yapamadım. Bu gün iş gînü bende de.
Canım evimiz çok iyi değildi. Ams şimdilik bizi idare ediyordu. Dediğin gibi sağlık oldun. Evlatlarım saģlıklı olsun. Bir care bulacağız.
Ayyy küzum.
İnşallah hilalim.
İßin daha ilginç ysnı.
Arkamızda ki sokakta nüfuslu tipler var. Parslı ysni. Onlar bixim evleri yıktırmak için tüm kulisleri yapıyorlar. Bizimkiler yıkılsın onların ki cadde üstü kslsın. Ne acımasız insanlar var ya.
Ahhhh bu adsmlar.
Emin ol dört förtlüğü yok zaten binların.
Brlki de dediğin gibi başına kakarsın fiye mi düşünüyor ki.
Ssolasın csnım.
Kısmet artık. Vardır herşeydr bir hayır diyoruz.
Ssolasın elifim.
Evet burada oturuyoruz.
1 yıla yol açılacakmış yol.
Evet kızlar ben bir süre detoks yspmıyscağım. Çok sıkıştiģim zsman yapacağım.
Canım kiraya çikarız da kirslar çok pahalı. Hem kira hem dd evi birlikte yapsmayız. Eşim en kötü ohtimal 5 - 6 ay dedemlerin yanına gideriz diyor. Brn de çok istemiuorum. Bu yaştan donra diyorum adsmlar çocuk sedi mi çekecrkler. Sonra kredi çeker evin ilk katını tamamlar geçerim diuot. . Diğer katları zamanla hallederiz diyor.
Saolasın kamilem.
Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyomEVET ÇOK soguyorum BÖYLE davraninca Hele Bide zorla Gülmek yokmu olduruyo Benı iste isin ilginc tarafi esim disarda ÇOK koruyucu karisini ÇOK seven BI adam GIBI Lanse ediyo KV falan tek keline edemez bana ama evde kendisi canimdan bezdirur doverim dovdurmem hesabı
Üzerine çamaşır suyu döküp sıfon cekmeli olsun mikroplar
ooo çok iyi haber
İnşallah ablamOoo yarına daha güzel olacak desene
AyarsizlarOrtasi yok bunlarin iste
gaza geldim. VallaAbbauuuu
Dur hemen degil
Az ev yazlik neyim alsin
Emeklide olsun sonra
nesilleri devam ediyor,Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis
bdv dönmüş burası :)
Pek bir dertliymisiz :)bdv dönmüş burası :)
Rabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsinPek bir dertliymisiz :)
dimi ablaya işin sırrı ipimle Kuşağım..... yapacan her şeyi dert edecek kadar uzun değil hayat, hem kocadan daha mühim sorunlarımız var, zayıflamamız lazım enerjimizi bu noktada topluyoruz kızlsr:)Hadin o zaman dans
Ne alakaysabiraz moralimiz yerine gelsin
atlatmışsanız fazla kurcalamaya gerek yok kuzubi. Sorun var ama bana bunu anlatmıyor beşiği büyüyene kadar kullandık küçük gelince mutlaka bi
Yeni si alınacaktır oda ben alirim niye onlar alıyor diye sanirim aman ne bilim atlattij gitti çok sukur o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?