Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz Bunlar hafta sonu diye kaytarmasinlar

Kız beril geldiler hepsi.
Duydular sesimizu.

Zaten şuanda tek yapabildiģim dua canım.
Bir de küçük kızıma kaynansm bakıyor. O zsman ona yakın bir yerde ev kiralamam lazım. Onun ev alacağı yerler de de kira çok fazla. 1500 tl kira diyotlar. Bu unsanlar çıldırmıs olmalı.

iyiyiz canım şükür bu gün evde keyif yapıcam dün işleride yaptım çay keyfi yapıyorum bide spor patlatırım biraz sonra oh mis

Ohhh missss.
Ben de dün yapıcsm dedim. Misafir geldi. Jeyfim olmayınca bir sey yapamadım. Bu gün iş gînü bende de.

tüh ya kötü olmuş, bulunur bir çaresi Rabbim sağlık sıhhat versin gençsin daha , daha iyi evleriniz olur inşallah

Canım evimiz çok iyi değildi. Ams şimdilik bizi idare ediyordu. Dediğin gibi sağlık oldun. Evlatlarım saģlıklı olsun. Bir care bulacağız.

geldim ablam cocuklarla top oynadık

elifim trip atarmıyız kız sana ask olsun

gecmiş olsun elifim ya inş söylentide kalır

Ayyy küzum.
İnşallah hilalim.
İßin daha ilginç ysnı.
Arkamızda ki sokakta nüfuslu tipler var. Parslı ysni. Onlar bixim evleri yıktırmak için tüm kulisleri yapıyorlar. Bizimkiler yıkılsın onların ki cadde üstü kslsın. Ne acımasız insanlar var ya.

Ahhhh bu adsmlar.
Emin ol dört förtlüğü yok zaten binların.
Brlki de dediğin gibi başına kakarsın fiye mi düşünüyor ki.

Ssolasın csnım.
Kısmet artık. Vardır herşeydr bir hayır diyoruz.

Ssolasın elifim.
Evet burada oturuyoruz.
1 yıla yol açılacakmış yol.

Detoksu yasaklasakmi
Ne bu leynnn detokscu baciiii diyesim var gari

Evet kızlar ben bir süre detoks yspmıyscağım. Çok sıkıştiģim zsman yapacağım.

Canım kiraya çikarız da kirslar çok pahalı. Hem kira hem dd evi birlikte yapsmayız. Eşim en kötü ohtimal 5 - 6 ay dedemlerin yanına gideriz diyor. Brn de çok istemiuorum. Bu yaştan donra diyorum adsmlar çocuk sedi mi çekecrkler. Sonra kredi çeker evin ilk katını tamamlar geçerim diuot. . Diğer katları zamanla hallederiz diyor.

Saolasın kamilem.

EVET ÇOK soguyorum BÖYLE davraninca Hele Bide zorla Gülmek yokmu olduruyo Benı iste isin ilginc tarafi esim disarda ÇOK koruyucu karisini ÇOK seven BI adam GIBI Lanse ediyo KV falan tek keline edemez bana ama evde kendisi canimdan bezdirur doverim dovdurmem hesabı

Ortasi yok bunlarin iste

ne Taraf lardan almayı dusunuyor ki o az daha uygun yerlere baksa evler çok pahalı gerçekten 3-5 aydır bizde bakıyoruz ama ucmuslar gerçekten

Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis

Üzerine çamaşır suyu döküp sıfon cekmeli olsun mikroplar
ooo çok iyi haber

Ooo yarına daha güzel olacak desene
İnşallah ablam
Ortasi yok bunlarin iste
Ayarsizlar
Abbauuuu
Dur hemen degil
Az ev yazlik neyim alsin
Emeklide olsun sonra
gaza geldim. Valla
Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis
nesilleri devam ediyor,

Hadin o zaman dans

Ne alakaysa biraz moralimiz yerine gelsin
dimi ablaya işin sırrı ipimle Kuşağım..... yapacan her şeyi dert edecek kadar uzun değil hayat, hem kocadan daha mühim sorunlarımız var, zayıflamamız lazım enerjimizi bu noktada topluyoruz kızlsr:)

atlatmışsanız fazla kurcalamaya gerek yok kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…