Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elifim benim kız efwrin enişteye almış ya kıyamazmış da sevdiceğine

etraf yontulmamia dolu abla birine denk gelmesen ötekine geliyon kibarlarda zaten bulmaz işte öf bugün varya feminen bi kafadayin erkek kökünü kurutasim geliyo bazen

Hadin o zaman dans

Ne alakaysa biraz moralimiz yerine gelsin

Üzerine çamaşır suyu döküp sıfon cekmeli olsun mikroplar
ooo çok iyi haber
Mefkurem sen yanmiyon hic dert benimki gibi uysal mi yoksa çoktan karantinaya mi aldın
Ne edek yawww
Kadinlar basit seylerden hoslaniyor yanimmmmme

iyi geceler abla eve geldinmi
geldim canım evdeyim.

Allah kolaylık versin canım.

anam bi kocadan dertli olan daha var burda zaten benim olayların gidişatını coğunuz biliyor boşanmanın eşiğinden döndük neyse hiç girmeyim bu konulara ya

aynen baharcım gitmeyince cocuğum evde anaanne abi mebee diye aglıyo
Arkadaş bi çay koydum kaldı bi yudum aldım uyandı Yaw
zaten kokusunu alıyorlar canım rahat vermezler
ay söylelerine uyuz oluyorum ben yaa
Rabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
amin canım
geldim canım evdeyim.

Allah kolaylık versin canım.
hoşgeldin o zaman abla :)

Kesinlikle erkeklere yüz vermeyeceksin en başından beri.
Benimki iş yapmaz evde yoksa birşeye karışmaz. Beni tek sinir eden olayı.

ne Taraf lardan almayı dusunuyor ki o az daha uygun yerlere baksa evler çok pahalı gerçekten 3-5 aydır bizde bakıyoruz ama ucmuslar gerçekten

Canım her yer çok pahalı artık.
Benim evim güzrl bir yerde. Sma biyiremiyorum şu anki imksnlarla.
Müstskil yapıyorum. Satmaya da eşim kıyamıyor. Kısmet bakalım. Herşeyde vardır bir hsyır.

Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis

Bunlarda modeller fark etmiyor.
Ben bir şey fsrkettim babası kılıbık olan kendi de öğle oluyor. O yüzden müstskbel kayınpedere bskacsksın oğlunu alacaksın.
Çok nadir farklı çıkıyor. Kızlarıma damat bskatken buna dikkat edeceğim.

Mefkurem sen yanmiyon hic dert benimki gibi uysal mi yoksa çoktan karantinaya mi aldın

Kız bence anlatma nazar deyecrk. Nerdd uysal koca bu zamanda.

Ben de hilalim.
Bir damla duyla boğacağım o kadar sinirliyim. Ama allah büyük inşallah evlatlarımın kısmetine diuotum yıkılmaz.

bu arada sabah tartıldım +1,3 atacagım kendimi biyerlerden

Ahhh hilal.
Bende artıdayım. Artık utsnıyorum inan.
Tskıma karşı.
Bu arada benim lisr arkadaşım diyetisyen. Daha önce ona gitmiştim ben. Geçen gün bir araya geldik konußtuk.
Yediklerimi söğledim çok az dedi. Sen ömür boyu az yiyebilecek bir insan değilsin ki dedi. Yemeni artır biraz düzenli beslen başta alırsın sma sonraya doğru verirsin dedi. Günde 40 dk spor yap 45 dk da geçme dedi. İdeal kiloya ysklaşınca 1 saate çıkarsın dedi.

Hep diyoruz ya güzelim vücudu az yemeye alıştırmayalım diye
Meto hızımız düşüyor böyle
Kaliteli kalorinin 1200 ün altına düşmemesi lazım

inş elifim
sağol elifimbilgiler için
Heee aman ne uysal ne uysal
Artık suratı.,göz devirlmeleri hayatımdan bezdirdi

Beklenen sonuç
Ama yinede fazla değilmiş, halledilir
inş hallederim abla sporda yaptım bugün. Bide sabah tartıldım ama kalkar kalkmaz tartıldım yani dahada eksi olabilirim

kızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değil eksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak

dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.

ablam niye moral bozuyorsun o kadar yürüyüş yaptın kas oranı artmıştır belki ayrıca yoldan geldin ödem olmuştur

Hep diyoruz ya güzelim vücudu az yemeye alıştırmayalım diye
Meto hızımız düşüyor böyle
Kaliteli kalorinin 1200 ün altına düşmemesi lazım

Kesinlikle mefkußum.
Bir de ara öğun ekle dedi bana
Bundan sonra araöğun ekleyeceğim.
Ara öğun olarak da meyve / 1 dilim ekmek / 3 hurma / kuru meyve veya kuruyemiş dedi.
Ben ona gityiğim dönemde çok güzel kili vermiştim. Ama o zaman kızım emiyordu.

Canım gider o fazlslıklar. Sıkma canını.

menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş

Güzel menü hilalım.
Yürüyüşüne bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…