- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.121
dur abla ya bende haftaiçi bi ayran detoks yapayım ondan sonra yasaklAyverDetoksu yasaklasakmi
Ne bu leynnn detokscu baciiii diyesim var gari
elifim benimBeril im zaten parayi taktıgım yok 2 belkide 3 ev parasini eşim borsada kaybetti manevi olarak yikildi üzülüyor kardeşimde böyle birşey yapmasını beklemiyordu babalık yaptı desem yeridir. Ama tost oldum arada seninde dediğin gibi kardeşime gel özür dile diyorum psikilojim musait değil ondan fırça yemeye diyor eşimde yeri gelince hep birseyler söylüyor hayallerim vardı yıktı vs. Annemle babamda inşallah iyi olurlar uğraşıyorum onlar için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ana baba işte canlari agriyinca bende ister istemez üzülüyorum. Kız kardesimin de moron bi eşi var öküz bildiğin kaynataşı ondan beter bide adam prostat kardeşimde temizlik hastası bide 4 çocuk anlatıyor bana yaşadıklarını kime anlatsın kız bende haliyle üzülüyorum işte. Ben Bu hayatın Neresindeyim bilmiyorum ama biraz kendime bakmam lazım bununla farkındayım.
aşk olsun Dilo Elif ben. Görümcemin adı dilek ona Dilo diyorum sanada diyorum o yüzden. Almadım tabiki bi kaç ay sonra istediğim yatak örtüsünü kendisi aldı sürpriz yapti istediği zaman yapıyor öyle bi cins.
keşke halletseler bir araya gelince ellerinde telefonlar sus pus sonra bana dir dir :) genis olmak ustiyorum bi olabilsem. kız bişeyden mahrum değilim çok şükür ama adam nette sürekli alışveriş sitelerinde cevizi fındığı bile netten alıyor daha ne diyim.söyledim kendisine durduramıyorum kendimi diyor :) markette sepete o koyuyor ben cikariyorum çaktırmadan.
ohh süpersiniz gençler hoplayin zıplayin.
üstadim Çok haklısın valla söylediğin herseyde
eşim e de kardeşimede dedim zaten biktığımi bakalım inşallah bi işe yarar. Ne demek senin ailenin aldığı beşiği ıstememek bence çok ayıp etmiş anası babasız birini bulsaydi ya böyle yapıcaksa duyarlar ne kadar uzulurler kim bilir onlar senin ailen tabiki alicak onlarında torunları ilginç bi düşünce tarzı varmış seninkinin. Evet hayatım başında ipleri verdin mi adamin eline bi havalar bi havalar bir daha da alcaklardi inmiyor lar malesef.Bende aynı durumdayım tepeme çıkardım.
üzüldüm canım ya inşallah bi yol bulursunuz hem çocuklar hem sizin için iyi birseyler olur. Siz suan o evde mi oturuyorsunuz.
etraf yontulmamia dolu abla birine denk gelmesen ötekine geliyon kibarlarda zaten bulmaz işte öf bugün varya feminen bi kafadayin erkek kökünü kurutasim geliyo bazen
Hadin o zaman dans
Ne alakaysabiraz moralimiz yerine gelsin
Üzerine çamaşır suyu döküp sıfon cekmeli olsun mikroplar
ooo çok iyi haber
Ne edek yawww
Kadinlar basit seylerden hoslaniyor yanimmmmme
Ahahabdv dönmüş burası :)
Biz bu kilolari niye aldik diye derine indikbdv dönmüş burası :)
geldim canım evdeyim.iyi geceler abla eve geldinmi
Allah kolaylık versin canım.Hangisini anlatayım beril im. Annemin hastalığı babamın hastalığı kardesimle kocam arasında sıkışıp kalmam kardesimle ortak olup batırdıgim para adamın alışveriş hastalığı kiz kardesimin kayinpederiyle yaşadığı sorunlar sünger gibi emiyor um herkesin sıkıntısını içim şişti yeminle
aynen baharcım gitmeyince cocuğum evde anaanne abi mebee diye aglıyobiz akşam otomatik ayarı iptal edip manuele çevirmiştik canım
ohh ne güzel anneanne candır
oglanı uyuttum cayımı aldım geldimMefkurem çok kızacak ama bugun patates detoxu yapıyorum çayla iyi gidiyor inşallah ters tepmez yarın güzel bir rakam istiyorum tartıdan çok mu kıracam yoksa
haydaaa anam ne cinslik yaw bırak alsınlar torun candır ya bizimkilerin ikinci torun ama ablam uzaktaydı bu ilk defa yanlarında bizimkilerde herşeyine dahil olmak istiyor hiç sorun olur mu aile olmak birlik olmak hediyeler güzel şeyler
canım çok üzüldüm rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre versin
ohh ohh
zaten kokusunu alıyorlar canım rahat vermezlerArkadaş bi çay koydum kaldı bi yudum aldım uyandı Yaw
ay söylelerine uyuz oluyorum ben yaaKız beril geldiler hepsi.
Duydular sesimizu.
Zaten şuanda tek yapabildiģim dua canım.
Bir de küçük kızıma kaynansm bakıyor. O zsman ona yakın bir yerde ev kiralamam lazım. Onun ev alacağı yerler de de kira çok fazla. 1500 tl kira diyotlar. Bu unsanlar çıldırmıs olmalı.
Ohhh missss.
Ben de dün yapıcsm dedim. Misafir geldi. Jeyfim olmayınca bir sey yapamadım. Bu gün iş gînü bende de.
Canım evimiz çok iyi değildi. Ams şimdilik bizi idare ediyordu. Dediğin gibi sağlık oldun. Evlatlarım saģlıklı olsun. Bir care bulacağız.
Ayyy küzum.
İnşallah hilalim.
İßin daha ilginç ysnı.
Arkamızda ki sokakta nüfuslu tipler var. Parslı ysni. Onlar bixim evleri yıktırmak için tüm kulisleri yapıyorlar. Bizimkiler yıkılsın onların ki cadde üstü kslsın. Ne acımasız insanlar var ya.
Ahhhh bu adsmlar.
Emin ol dört förtlüğü yok zaten binların.
Brlki de dediğin gibi başına kakarsın fiye mi düşünüyor ki.
Ssolasın csnım.
Kısmet artık. Vardır herşeydr bir hayır diyoruz.
Ssolasın elifim.
Evet burada oturuyoruz.
1 yıla yol açılacakmış yol.
Evet kızlar ben bir süre detoks yspmıyscağım. Çok sıkıştiģim zsman yapacağım.
Canım kiraya çikarız da kirslar çok pahalı. Hem kira hem dd evi birlikte yapsmayız. Eşim en kötü ohtimal 5 - 6 ay dedemlerin yanına gideriz diyor. Brn de çok istemiuorum. Bu yaştan donra diyorum adsmlar çocuk sedi mi çekecrkler. Sonra kredi çeker evin ilk katını tamamlar geçerim diuot. . Diğer katları zamanla hallederiz diyor.
Saolasın kamilem.
amin canımRabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
hoşgeldin o zaman abla :)geldim canım evdeyim.
Allah kolaylık versin canım.
Sen benim ne yasadigimi bir bilsen
Bir kulagimin arkasi kaldi
Gitmekte ise yaramiyor tecrubeyle denendi
Deveye diken hesabi yapacan
Borctan kafayi kasitmiyacanki boynunu kaldirip Uli Beni eziklemesin
Ya Bunlar tek hucreli iste o hucrede belinden altta
Dusarida kediye pist demezler evdeki hatunu ezerler
Bilmezlerki kendilerinden soguturlar
ne Taraf lardan almayı dusunuyor ki o az daha uygun yerlere baksa evler çok pahalı gerçekten 3-5 aydır bizde bakıyoruz ama ucmuslar gerçekten
Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis
anam bi kocadan dertli olan daha var burdazaten benim olayların gidişatını coğunuz biliyor boşanmanın eşiğinden döndük neyse hiç girmeyim bu konulara ya
aynen baharcım gitmeyince cocuğum evde anaanne abi mebee diye aglıyo
zaten kokusunu alıyorlar canım rahat vermezler
ay söylelerine uyuz oluyorum ben yaa
amin canım
hoşgeldin o zaman abla :)
bu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
Heee aman ne uysal ne uysal
Beklenen sonuçbu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
Hep diyoruz ya güzelim vücudu az yemeye alıştırmayalım diyeAhhh hilal.
Bende artıdayım. Artık utsnıyorum inan.
Tskıma karşı.
Bu arada benim lisr arkadaşım diyetisyen. Daha önce ona gitmiştim ben. Geçen gün bir araya geldik konußtuk.
Yediklerimi söğledim çok az dedi. Sen ömür boyu az yiyebilecek bir insan değilsin ki dedi. Yemeni artır biraz düzenli beslen başta alırsın sma sonraya doğru verirsin dedi. Günde 40 dk spor yap 45 dk da geçme dedi. İdeal kiloya ysklaşınca 1 saate çıkarsın ded
inş elifimKesinlikle erkeklere yüz vermeyeceksin en başından beri.
Benimki iş yapmaz evde yoksa birşeye karışmaz. Beni tek sinir eden olayı.
Canım her yer çok pahalı artık.
Benim evim güzrl bir yerde. Sma biyiremiyorum şu anki imksnlarla.
Müstskil yapıyorum. Satmaya da eşim kıyamıyor. Kısmet bakalım. Herşeyde vardır bir hsyır.
Bunlarda modeller fark etmiyor.
Ben bir şey fsrkettim babası kılıbık olan kendi de öğle oluyor. O yüzden müstskbel kayınpedere bskacsksın oğlunu alacaksın.
Çok nadir farklı çıkıyor. Kızlarıma damat bskatken buna dikkat edeceğim.
Kız bence anlatma nazar deyecrk. Nerdd uysal koca bu zamanda.
Ben de hilalim.
Bir damla duyla boğacağım o kadar sinirliyim. Ama allah büyük inşallah evlatlarımın kısmetine diuotum yıkılmaz.
Ahhh hilal.
Bende artıdayım. Artık utsnıyorum inan.
Tskıma karşı.
Bu arada benim lisr arkadaşım diyetisyen. Daha önce ona gitmiştim ben. Geçen gün bir araya geldik konußtuk.
Yediklerimi söğledim çok az dedi. Sen ömür boyu az yiyebilecek bir insan değilsin ki dedi. Yemeni artır biraz düzenli beslen başta alırsın sma sonraya doğru verirsin dedi. Günde 40 dk spor yap 45 dk da geçme dedi. İdeal kiloya ysklaşınca 1 saate çıkarsın dedi.
inş hallederim abla sporda yaptım bugün. Bide sabah tartıldım ama kalkar kalkmaz tartıldım yani dahada eksi olabilirimHeee aman ne uysal ne uysal
Artık suratı.,göz devirlmeleri hayatımdan bezdirdi
Beklenen sonuç
Ama yinede fazla değilmiş, halledilir
ablam niye moral bozuyorsun o kadar yürüyüş yaptın kas oranı artmıştır belki ayrıca yoldan geldin ödem olmuşturkızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
moralini bozma canım. toparlarsın. hemen önlemini alırsın.bu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
inş ablam sagol :)moralini bozma canım. toparlarsın. hemen önlemini alırsın.
Hep diyoruz ya güzelim vücudu az yemeye alıştırmayalım diye
Meto hızımız düşüyor böyle
Kaliteli kalorinin 1200 ün altına düşmemesi lazım
kızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?