Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yol şişkinliğide etkiler cnm kesin sonucu yarın görürsün
Acı gerçek şu ki ne kadar spor yapsakda menüye dikkat etmeyince olmuyor
Biliyosun %70 mutfak %30 spor etkili kilo vermek için

menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
spor ve menü güzel cnm

menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
menün çok güzel canım. çok beğendim. yatana kadar suyu 2 lt yaparsın. daha güzel olur.

ablam niye moral bozuyorsun o kadar yürüyüş yaptın kas oranı artmıştır belki ayrıca yoldan geldin ödem olmuştur
ne bileyim hilalcim ben azından yine 2 kilo bekliyordum. o tartının arızalı olduğu biliyorum ama yine de büyük hayal kırıklığı yaşadım.
evet tabi kas oranım artmıştır. gerçekten çok fazla yürüdüm. üst bölgem, karnım ve bacaklarım resmen toparlandı. bu bile çok güzel aslında. ama karar verdim sporumu düzenleyeceğim. stepe benzer pedallı bir spor aletim var. onu çıkartacağım ilk etapta. sonra diğerlerini elden geçireceğim. spor malzemesi ben de aslında çok var ama yapmıyordum. kenara kaldırdım. tabi bu arada zumba da yapmaya çalışacağım çok seviyorum

Sağol elifim

spor ve menü güzel cnm
sağol ablacım
ablacım sıkma canını azdeğil 2 hafta sıkı yürüyüş yaptın kas daha agırbasar yaga göre ondandır
su 2 yi gecer abla yatana kadar

evet haklısın. yarın bakalım kaç çıkacağım.
zaten o menülerle kilo verilmez ancak alınırdı. ben açıkçası sporuma güvendim. ama moral bozukluğuma rağmen aynaya gidip gelip inmiş karnıma bakıyorum. elimle oramı buramı yokluyorum azcık küçülmüş diye ne güzel his Allahım Yarabbim

Moral bozacak bişey yok tatlım
En azından tatili kilo almadan geçirmiş oldun
Maraton bundan sonra başlıcak

yeniden selam hanımlar iyi akşamlar demin birden internet gitti benim koca uyanınca kizimda yeni uyutmustum fırsat bu fırsat attım kendimi dışarı biraz pahalıya mâl oldu ama 1 buçuk saate yakın o dükkan senin bu dükkan benim dolandim yokuş olduğu için baya yordu Valla bir güzelde terledim ki en son markete girmiştim ordan çıkınca bankamatik kartını dusurmusum eve gelince fark ettim kostur kostur geri dön yere düşmüş bereket kimse fark etmemiş bi sekilde buldum
Ondan sonrada camasirlari asmakti bulaşık makinasını bosaltmakti yemektir derken mutfagi toplayayim oturayim derken anca oldu baya iyi yoruldum bugün

Baya koşturmalı geçmiş cnm
Allahtan şansın varmış da kartını bulmuşun

sporuda çıkarmışsın aradan ne güzel, iyki bulmuşsun kartı beyinin dilinden kurtulamazsın mazallah

12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin

3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim

7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez

2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez

Aklıma gelmişken söyliyim
Bu süt tozlarnın içinde biçok kimyasal madde varmış bunlardan biride petrol atığı

Kahve harici güzel
Sporda olsa güzel olur aynı şey benim içinde geçerli

ne kadar doğru söylemiş arkadaşın, az yemeye alışınca hedefe yaklaştıkça kilo verme duruyor vücud alıştığı için, bencede 1200 kaloriden az yememek lazım

Aklıma gelmişken söyliyim
Bu süt tozlarnın içinde biçok kimyasal madde varmış bunlardan biride petrol atığı

Kahve harici güzel
Sporda olsa güzel olur aynı şey benim içinde geçerli
ya onu geçen bi doktor arkadaşımda söyledi kanserojen madde içiriyormuş bende içmemeye çalışıyorum abla

Menum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz

Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı

Akşam(19:00)

2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)

Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay

Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus

canım senin ödem sorunun var zaten yolculuk ödem yapmış olabilir

menu güzel canım da akşam neden yumurta ile köfteyi aynı anda yedin

Sen daha çayı şekerli mi içiyon tatlım

Bide şu dibek kahvesinin içinde başka karışım varmı sade kahvemi

Menü genel olarak güzel akşamına salata yoğurtta ekliyebilirdin

Suya tabiki devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…