- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.141
Yol şişkinliğide etkiler cnm kesin sonucu yarın görürsünkızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
spor ve menü güzel cnmmenüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
menün çok güzel canım. çok beğendim. yatana kadar suyu 2 lt yaparsın. daha güzel olur.menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
ne bileyim hilalcim ben azından yine 2 kilo bekliyordum. o tartının arızalı olduğu biliyorum ama yine de büyük hayal kırıklığı yaşadım.ablam niye moral bozuyorsun o kadar yürüyüş yaptın kas oranı artmıştır belki ayrıca yoldan geldin ödem olmuştur
Sağol elifimKesinlikle mefkußum.
Bir de ara öğun ekle dedi bana
Bundan sonra araöğun ekleyeceğim.
Ara öğun olarak da meyve / 1 dilim ekmek / 3 hurma / kuru meyve veya kuruyemiş dedi.
Ben ona gityiğim dönemde çok güzel kili vermiştim. Ama o zaman kızım emiyordu.
Canım gider o fazlslıklar. Sıkma canını.
Güzel menü hilalım.
Yürüyüşüne bayıldım.
sağol ablacımYol şişkinliğide etkiler cnm kesin sonucu yarın görürsün
Acı gerçek şu ki ne kadar spor yapsakda menüye dikkat etmeyince olmuyor
Biliyosun %70 mutfak %30 spor etkili kilo vermek için
spor ve menü güzel cnm
ablacım sıkma canını azdeğil 2 hafta sıkı yürüyüş yaptın kas daha agırbasar yaga göre ondandırmenün çok güzel canım. çok beğendim. yatana kadar suyu 2 lt yaparsın. daha güzel olur.
ne bileyim hilalcim ben azından yine 2 kilo bekliyordum. o tartının arızalı olduğu biliyorum ama yine de büyük hayal kırıklığı yaşadım.
evet tabi kas oranım artmıştır. gerçekten çok fazla yürüdüm. üst bölgem, karnım ve bacaklarım resmen toparlandı. bu bile çok güzel aslında. ama karar verdim sporumu düzenleyeceğim. stepe benzer pedallı bir spor aletim var. onu çıkartacağım ilk etapta. sonra diğerlerini elden geçireceğim. spor malzemesi ben de aslında çok var ama yapmıyordum. kenara kaldırdım. tabi bu arada zumba da yapmaya çalışacağımçok seviyorum
evet haklısın. yarın bakalım kaç çıkacağım.Yol şişkinliğide etkiler cnm kesin sonucu yarın görürsün
Acı gerçek şu ki ne kadar spor yapsakda menüye dikkat etmeyince olmuyor
Biliyosun %70 mutfak %30 spor etkili kilo vermek için
inşallah canım.Sağol elifim
sağol ablacım
ablacım sıkma canını azdeğil 2 hafta sıkı yürüyüş yaptın kas daha agırbasar yaga göre ondandır
su 2 yi gecer abla yatana kadar
Moral bozacak bişey yok tatlımevet haklısın. yarın bakalım kaç çıkacağım.
zaten o menülerle kilo verilmez ancak alınırdı. ben açıkçası sporuma güvendim. ama moral bozukluğuma rağmen aynaya gidip gelip inmiş karnıma bakıyorum. elimle oramı buramı yokluyorum azcık küçülmüş diyene güzel his Allahım Yarabbim
Baya koşturmalı geçmiş cnmyeniden selam hanımlar iyi akşamlar demin birden internet gitti benim koca uyanınca kizimda yeni uyutmustum fırsat bu fırsat attım kendimi dışarı biraz pahalıya mâl oldu ama 1 buçuk saate yakın o dükkan senin bu dükkan benim dolandim yokuş olduğu için baya yordu Valla bir güzelde terledim ki en son markete girmiştim ordan çıkınca bankamatik kartını dusurmusum eve gelince fark ettim kostur kostur geri dön yere düşmüş bereket kimse fark etmemiş bi sekilde buldum
Ondan sonrada camasirlari asmakti bulaşık makinasını bosaltmakti yemektir derken mutfagi toplayayim oturayim derken anca oldu baya iyi yoruldum bugün
hafta içi telafi etmemiz şart yarıştayız hala unutmayalım canım, bu arada bende artıyumbu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
sporuda çıkarmışsın aradan ne güzel, iyki bulmuşsun kartı beyinin dilinden kurtulamazsın mazallahyeniden selam hanımlar iyi akşamlar demin birden internet gitti benim koca uyanınca kizimda yeni uyutmustum fırsat bu fırsat attım kendimi dışarı biraz pahalıya mâl oldu ama 1 buçuk saate yakın o dükkan senin bu dükkan benim dolandim yokuş olduğu için baya yordu Valla bir güzelde terledim ki en son markete girmiştim ordan çıkınca bankamatik kartını dusurmusum eve gelince fark ettim kostur kostur geri dön yere düşmüş bereket kimse fark etmemiş bi sekilde buldum
Ondan sonrada camasirlari asmakti bulaşık makinasını bosaltmakti yemektir derken mutfagi toplayayim oturayim derken anca oldu baya iyi yoruldum bugün
Lütfennnn yarın yine pazartesi sendromu yaşamayalımhafta içi telafi etmemiz şart yarıştayız hala unutmayalım canım, bu arada bende artıyum
ay evet ablam ya inşallah yaşamayızLütfennnn yarın yine pazartesi sendromu yaşamayalım
Aklıma gelmişken söyliyim12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez
ne kadar doğru söylemiş arkadaşın, az yemeye alışınca hedefe yaklaştıkça kilo verme duruyor vücud alıştığı için, bencede 1200 kaloriden az yememek lazımKesinlikle erkeklere yüz vermeyeceksin en başından beri.
Benimki iş yapmaz evde yoksa birşeye karışmaz. Beni tek sinir eden olayı.
Canım her yer çok pahalı artık.
Benim evim güzrl bir yerde. Sma biyiremiyorum şu anki imksnlarla.
Müstskil yapıyorum. Satmaya da eşim kıyamıyor. Kısmet bakalım. Herşeyde vardır bir hsyır.
Bunlarda modeller fark etmiyor.
Ben bir şey fsrkettim babası kılıbık olan kendi de öğle oluyor. O yüzden müstskbel kayınpedere bskacsksın oğlunu alacaksın.
Çok nadir farklı çıkıyor. Kızlarıma damat bskatken buna dikkat edeceğim.
Kız bence anlatma nazar deyecrk. Nerdd uysal koca bu zamanda.
Ben de hilalim.
Bir damla duyla boğacağım o kadar sinirliyim. Ama allah büyük inşallah evlatlarımın kısmetine diuotum yıkılmaz.
Ahhh hilal.
Bende artıdayım. Artık utsnıyorum inan.
Tskıma karşı.
Bu arada benim lisr arkadaşım diyetisyen. Daha önce ona gitmiştim ben. Geçen gün bir araya geldik konußtuk.
Yediklerimi söğledim çok az dedi. Sen ömür boyu az yiyebilecek bir insan değilsin ki dedi. Yemeni artır biraz düzenli beslen başta alırsın sma sonraya doğru verirsin dedi. Günde 40 dk spor yap 45 dk da geçme dedi. İdeal kiloya ysklaşınca 1 saate çıkarsın dedi.
ya onu geçen bi doktor arkadaşımda söyledi kanserojen madde içiriyormuş bende içmemeye çalışıyorum ablaAklıma gelmişken söyliyim
Bu süt tozlarnın içinde biçok kimyasal madde varmış bunlardan biride petrol atığı
Kahve harici güzel
Sporda olsa güzel olur aynı şey benim içinde geçerli
canım senin ödem sorunun var zaten yolculuk ödem yapmış olabilirkızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
menu güzel canım da akşam neden yumurta ile köfteyi aynı anda yedinMenum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
Sen daha çayı şekerli mi içiyon tatlımMenum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?