Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü olmuş canım Türk kahvesiz bende yapamıyorum ya

Sen daha çayı şekerli mi içiyon tatlım

Bide şu dibek kahvesinin içinde başka karışım varmı sade kahvemi

Menü genel olarak güzel akşamına salata yoğurtta ekliyebilirdin

Suya tabiki devam
Abla şekeri yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum baharatlar falan var abla Osmanlıya ait bi kahveymis aynen suya devam

Abla şekeri yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum baharatlar falan var abla Osmanlıya ait bi kahveymis aynen suya devam
Osmanlı kahvesi dedikleri şeyin içinde bazılarında şeker karamel falan var cnm
Seninkide şekerliyse içmesen daha iyi

sporuda çıkarmışsın aradan ne güzel, iyki bulmuşsun kartı beyinin dilinden kurtulamazsın mazallah
Yok sesini çıkaramaz kendi kartına ek bana hem kredi hem banka kartı çıkarmıştı haftasına kendi bankamatik kartını kaybetti o gün bugundur benim bankamatik kartımi kullanıyor derse laf yiceni biliyor

Aksilikler bitmiyor vallA kızlar Halıyı almaya gelmediler o yetmezmiş gibi 200 derecelik fırına lap diye elimi koydum canım yanıyor çok fena
Ooff gecmis olsun canim
Canim iyi dayaniyosun masallah
Afiyet olsun kuzum
Haklısın az Can'ım ama hafta içi işler yoğun olunca yemeğe fırsatım bazen olmuyor sonra spora gidiyorum eve gelince dokuz oluyor o saatten sonra yemek yemek istemiyorum
Anladim canim haklisin
Guzel canim afieyt olsun
Kuzum yemis olayi fazla olmus,findigi falan sayark ye kalorisi yuksek oldugu icin toplamda 15 i gecme, tahil tamamdir ama bence pazartesi yada cuma tercih et sislik yaptigi icin beklediginden fazla cikabilirsin,su az olmus canim,afieyt olsun

napalım mefkusum bize de odunlar düştü Bu hayatta demek ki

Doğru söylüyorsun neler neler var dövüp sövmüyor en azından. Dediğin gibi bende bilsem böyle evlenirmiydim. Aman napcan bacim çekicez işte. Allah evlatlarimiza hayırlı eşler nasip etsin.

Aynen KATİLİYORUM

Ya kızlar okudukça içim daraldi bu kadar tahammül etmek neye niçin bu rahatlığı vermeyin onlara ya
napalım bacim boşaYalımmi benimkini fikrinden zikrinden vaxgeciremezsin bi taraf alttan aliyor iste bazen bende alttan alan tarafim kavga kavga nereye kadar

Aaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Çok sukur -200 gr çıktı arti çıksaydı bapardim bilmiyorum
Çok iyi.

kirası 1500 lira alan bi semtte ev fiyatlarini düşünemiyorum sevgili kv den daha ucuz bir ev alıp size destek çıksaya hayret yani sen çalışıyorsun maaşını az çok tahmin ediyorum esin ne iş yapıyor üstüne kredi çeksen iz çift maaşla ödersiniz gibi geliyor bana Elif im.

Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis
merak etme Beril im aynı modelin üst sürümü sadece bunlar üretim tarihi farklı sadece.

Rabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
Aminnn cokkkk aminnn.

elifim benim kız efwrin enişteye almış ya kıyamazmış da sevdiceğine
Benim kalbimi kırdı alsa nolur kullanmadim ki

Ahaha aynen ya ben bile şu yaşımda neler çektim erkeklerden pis mahluklar
Ahh Kıyamam.

bu arada sabah tartıldım +1,3 atacagım kendimi biyerlerden
atma atma ruhunu şeytana satma iki detoksluk işin var kız. Ben tartılmadım tirsiyorum

Kizlar cocuklardan ancak okuyabiliyorum hepsinede cevap yazmak istiyorum bi ordan bi burdan devam bakalim
Afiyet olsun canim caydaki sekeri soylemissin zaten ama bence birden kes gitsin,onun disinda guzel
Akşam sanki pek olmamış cnm
Sadece ekmek için değil çok kuru kalmış
Abla halsiz hissettim,regl oldum,emziriyorum bide ayak ustu yedim ,sonrada bisey yemedim
Birakmadan bikmadan devam canim
menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
Oruc yapmistin dimi canim yanlis hatirlamiyorum dimi,normalde kisitli bence ama oruc sonrasi guzel bence hafif olmus afieyt olsun

Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Bol maydonoz
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.00
1 kase bamya
1 kase yoģurt
1 dilim tb ekmeği

Ara 17.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir

Akşam 19.30
Bol salata

2 litre su
35 dk yürüyüş.
Diyet listesi böğleydi kızlar.
Arayı öğle yapmış diyetisyen
12 gün böğle debam edeceğim.

Menümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu

11:30
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates

Saat 15
1 kase yoğurt içine yarım elma

Saat 17:30
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri

Su 1 litre 2 te tmm liycam
Spor yok evi toparlıyor um hala.

bu arada sabah tartıldım +1,3 atacagım kendimi biyerlerden
Atma canim normal beslenmeye devam et gider o . boyle olması cok normal su dan sonra
Normali bu aslında canım
Heee aman ne uysal ne uysal
Artık suratı.,göz devirlmeleri hayatımdan bezdirdi

Beklenen sonuç
Ama yinede fazla değilmiş, halledilir

Yol ödemi vardır canım
menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
Güzel canim afiyet olsun
Baya yorulmussun ama allahtan bulmussun canım
Canim benim kellogslari bitirdik su ikisi birler ucu birler bitmedi
Aklıma gelmişken söyliyim
Bu süt tozlarnın içinde biçok kimyasal madde varmış bunlardan biride petrol atığı

Kahve harici güzel
Sporda olsa güzel olur aynı şey benim içinde geçerli
Ah neler neler var icinde
Göğüsleri bergamotli nedir kiz canım dibekte herşey var süttozu şeker koruyucu vs normal turk kahvesi en güzeli

Kizlar menum

09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
akşam çorba salata olsa iyiymis canım

güzel canım menu

sağol canım benim
O şeker konusunda hiç başarılı olamadım ama bu sefer basaricam

Dibek kahvesi deyince ben dibekte ogutuldu sanmistim
Yok canm bende baharatlı kahve diye biliyordum ama bildiğim gibi degilmis sanirim
güzel bir menu olmus canm ekmek biraz bol sanki ama diyetisyenini vardır bi bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…