- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.161
Bak ben o ayrıntıyı kaçırmışımmenu güzel canım da akşam neden yumurta ile köfteyi aynı anda yedin
Akşam sanki pek olmamış cnmKizlar menum
09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
Güzel menü olmuş canım Türk kahvesiz bende yapamıyorum ya12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez
Yumurtalar sabahtan kalmaydi durursa kötü olacak ti canımmenu güzel canım da akşam neden yumurta ile köfteyi aynı anda yedin
Abla şekeri yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum baharatlar falan var abla Osmanlıya ait bi kahveymis aynen suya devamSen daha çayı şekerli mi içiyon tatlım
Bide şu dibek kahvesinin içinde başka karışım varmı sade kahvemi
Menü genel olarak güzel akşamına salata yoğurtta ekliyebilirdin
Suya tabiki devam
Osmanlı kahvesi dedikleri şeyin içinde bazılarında şeker karamel falan var cnmAbla şekeri yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum baharatlar falan var abla Osmanlıya ait bi kahveymis aynen suya devam
Yok sesini çıkaramazsporuda çıkarmışsın aradan ne güzel, iyki bulmuşsun kartı beyinin dilinden kurtulamazsın mazallah
Ooff gecmis olsun canimAksilikler bitmiyor vallA kızlar Halıyı almaya gelmediler o yetmezmiş gibi 200 derecelik fırına lap diye elimi koydum canım yanıyor çok fena
Canim iyi dayaniyosun masallahKlasik bir pazar günü takımımız sinek avlıyor normaldir bu arada menüme geleyim normalde Busemle anlaşmıştık akşama yoğurt+ çiğ kuruyemiş yiyecektik olmadı yarına nasipse
11.30
1 d tm b ekmeği
1 uzunca tel peynir.3 zeytin
1 yumurta kırılmış 1 közlenmş patlıcan
Tere domates
14.00
3 yk kısır
18.00
1 köfte
Su 2.5 lt
Spor henüz yok
Afiyet olsun kuzum12:00 bir dilim tahıllı ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 2 biber
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1.tk tahin pekmez
3:00 1elma, 1 mandalina
7:00 1kase sütlü yulaf ezmesi içine 3ceviz 5çiğ fındık 10kuru üzüm koydum
3lt su, bitki çayı spor niyetine bütün gün ev temizliği
Anladim canim haklisinHaklısın az Can'ım ama hafta içi işler yoğun olunca yemeğe fırsatım bazen olmuyor sonra spora gidiyorum eve gelince dokuz oluyor o saatten sonra yemek yemek istemiyorum
Guzel canim afieyt olsunSabah 1 d ekmek domatesli yumurta 2 kk peynir çay 1 küçük parça kaşar 1 kornişon
Öğle 1 tabak kabak yemeği
Akşam 1 ufak parça Antep karası 1 elma 1 portakal
Sebze pazarı günü. Dayanamadım hepsi tazecik meyvelerin
Kuzum yemis olayi fazla olmus,findigi falan sayark ye kalorisi yuksek oldugu icin toplamda 15 i gecme, tahil tamamdir ama bence pazartesi yada cuma tercih et sislik yaptigi icin beklediginden fazla cikabilirsin,su az olmus canim,afieyt olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşilçay
Öğlen
1 avuç fındık
3 kuru kayısı
1 elma
Akşam
1 tabak nohut
3 yk baharatlı yoğurt
Ara öğün
Yeşilçay
14 üzüm
2 kuru kayısı
6 bardak su
baktım abla şimdi sut tozu karışımı Hindistan cevizi yağı glukoz şurubu varmış içindekilere bakmak hiç aklıma gelmistiOsmanlı kahvesi dedikleri şeyin içinde bazılarında şeker karamel falan var cnm
Seninkide şekerliyse içmesen daha iyi
napalım mefkusum bize de odunlar düştü Bu hayatta demek kiHerkese tünaydınlar
Güzel bi pazar olur inşallah, olduğu kadar işte
Beril Gece uyuyamadım sabah geç kalktım sonrada kahvaltı faslı falan cnm gelemedim
Mervecim elin için geçmiş olsun cnm
Eliya elif özellikle odun koca konusunda çok benzeşiyoruz cnm
Ben senelerdir onun değişmiceğini biliyorum ama kendimide değiştiremiyorum buda beni mutsuz ediyor keşke hiçbişeyi umursamayan biri olabilseydik
Ister istemez çevremizdeki kişilerin problemleri bizide üzüyor bu çok normal
Ama yinede kendine fazla dert edinmemeye çalış
Elifve cebir
Elifcim eviniz bitene kadar kiraya çıksanız olmuyomu cnm
Bide daha karar verildi uygulandı derken baya zaman geçer belkide ev biter o zamana
Doğru söylüyorsun neler neler var dövüp sövmüyor en azından. Dediğin gibi bende bilsem böyle evlenirmiydim. Aman napcan bacim çekicez işte. Allah evlatlarimiza hayırlı eşler nasip etsin.ay benimkini ben Kedi modunda giriş yapsam biraz zor olsada istediğim oluyo host sen sensen bende benim dedik mimari yok olmuyo bende olamıyor anam öyle karakter yok cilvesi isvesi olmuyor len ben çalıştığım halde adam benden kendi kazandığım parayi kiskaniyo okadar yani öküz
Rabbim kolaylıklr versin canım bendede var ondan eşimin bazen bi manyak tarafı var hiç bi şeye ilk anda evet demiyo hatta geçen kardeşim bizde bi hafta kalmak diye onu problem etti neymiş Biz geçmişinde falan filan anlarsınız işte bende ilk başta üzüldüm napalım şaşırdım sonrada dedim git kendine söyle yüzüne gelince hihi sıkıntı bana bazen hiç sallamiyorum emrivaki yapıyorum bazen işte psikolojim yerinde olmuyo saatlerce Ağlıyorum çocuklar olmasa çoktan bırakıp gitmiştim ama evlwndik Başka şehire atandı o gelene kadar hamile kaldım çocuk olunca boşanmaya vakit kalmadı vallah böyle bi adam olduğunu bilseydim yada daha erken farketseydim ya evlenmez yada çoktan bosanirdim ama kahretsin işte çocuklar hele oglusum elimi ayağını bağladı çıkış yok cekecez ama biliyorsun bazen diyorum çocuklar evlendim böyle devam ederse ilk isim bosamak olacak okadar yani o yüzden sanma tek dertli benimsenden daha kötü belki benden daha fena neler var kapalı kapılar ardında boşver evlatlar hayat neşemiz ama kendini ezdirme tabi yumşak karninida gözle mutlu olmak için sebep ara illaki bulursun ben öyle yapıyorum
Harikasın abla senin bu tecrübeli anne abla hallerini yol gosterisini çok seviyorum
allah kolaylik versin canım ya
hehe benimki kV den fena herseye maydanoz İğneli batar
Aynen KATİLİYORUMSen benim ne yasadigimi bir bilsen
Bir kulagimin arkasi kaldi
Gitmekte ise yaramiyor tecrubeyle denendi
Deveye diken hesabi yapacan
Borctan kafayi kasitmiyacanki boynunu kaldirip Uli Beni eziklemesin
Ya Bunlar tek hucreli iste o hucrede belinden altta
Dusarida kediye pist demezler evdeki hatunu ezerler
Bilmezlerki kendilerinden soguturlar
napalım bacim boşaYalımmi benimkini fikrinden zikrinden vaxgeciremezsin bi taraf alttan aliyor iste bazen bende alttan alan tarafim kavga kavga nereye kadarYa kızlar okudukça içim daraldi bu kadar tahammül etmek neye niçin bu rahatlığı vermeyin onlara ya
Çok iyi.Aaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Çok sukur -200 gr çıktı arti çıksaydı bapardim bilmiyorum
kirası 1500 lira alan bi semtte ev fiyatlarini düşünemiyorum sevgili kv den daha ucuz bir ev alıp size destek çıksaya hayret yaniKız beril geldiler hepsi.
Duydular sesimizu.
Zaten şuanda tek yapabildiģim dua canım.
Bir de küçük kızıma kaynansm bakıyor. O zsman ona yakın bir yerde ev kiralamam lazım. Onun ev alacağı yerler de de kira çok fazla. 1500 tl kira diyotlar. Bu unsanlar çıldırmıs olmalı.
Ohhh missss.
Ben de dün yapıcsm dedim. Misafir geldi. Jeyfim olmayınca bir sey yapamadım. Bu gün iş gînü bende de.
Canım evimiz çok iyi değildi. Ams şimdilik bizi idare ediyordu. Dediğin gibi sağlık oldun. Evlatlarım saģlıklı olsun. Bir care bulacağız.
Ayyy küzum.
İnşallah hilalim.
İßin daha ilginç ysnı.
Arkamızda ki sokakta nüfuslu tipler var. Parslı ysni. Onlar bixim evleri yıktırmak için tüm kulisleri yapıyorlar. Bizimkiler yıkılsın onların ki cadde üstü kslsın. Ne acımasız insanlar var ya.
Ahhhh bu adsmlar.
Emin ol dört förtlüğü yok zaten binların.
Brlki de dediğin gibi başına kakarsın fiye mi düşünüyor ki.
Ssolasın csnım.
Kısmet artık. Vardır herşeydr bir hayır diyoruz.
Ssolasın elifim.
Evet burada oturuyoruz.
1 yıla yol açılacakmış yol.
Evet kızlar ben bir süre detoks yspmıyscağım. Çok sıkıştiģim zsman yapacağım.
Canım kiraya çikarız da kirslar çok pahalı. Hem kira hem dd evi birlikte yapsmayız. Eşim en kötü ohtimal 5 - 6 ay dedemlerin yanına gideriz diyor. Brn de çok istemiuorum. Bu yaştan donra diyorum adsmlar çocuk sedi mi çekecrkler. Sonra kredi çeker evin ilk katını tamamlar geçerim diuot. . Diğer katları zamanla hallederiz diyor.
Saolasın kamilem.
merak etme Beril im aynı modelin üst sürümü sadece bunlar üretim tarihi farklı sadece.Ay Ben 22 yildir o Model bir ayiyla yasiyom
Demekki Yeni modellerde ayniymis
Aminnn cokkkk aminnn.Rabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
Benim kalbimi kırdı alsa nolur kullanmadim kielifim benimkız efwrin enişteye almış ya kıyamazmış da sevdiceğine
Ahahaaynen ya ben bile şu yaşımda neler çektim erkeklerden pis mahluklar
atma atma ruhunu şeytana satma iki detoksluk işin var kız. Ben tartılmadım tirsiyorumbu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
Afiyet olsun canim caydaki sekeri soylemissin zaten ama bence birden kes gitsin,onun disinda guzelMenum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
Abla halsiz hissettim,regl oldum,emziriyorum bide ayak ustu yedim ,sonrada bisey yemedimAkşam sanki pek olmamış cnm
Sadece ekmek için değil çok kuru kalmış
12:00 1elma
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
Birakmadan bikmadan devam canimkızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
Oruc yapmistin dimi canim yanlis hatirlamiyorum dimi,normalde kisitli bence ama oruc sonrasi guzel bence hafif olmus afieyt olsunmenüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
Dibek kahvesi deyince ben dibekte ogutuldu sanmistimbaktım abla şimdi sut tozu karışımı Hindistan cevizi yağı glukoz şurubu varmış içindekilere bakmak hiç aklıma gelmisti
Atma canim normal beslenmeye devam et gider o . boyle olması cok normal su dan sonrabu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
Normali bu aslında canımKesinlikle erkeklere yüz vermeyeceksin en başından beri.
Benimki iş yapmaz evde yoksa birşeye karışmaz. Beni tek sinir eden olayı.
Canım her yer çok pahalı artık.
Benim evim güzrl bir yerde. Sma biyiremiyorum şu anki imksnlarla.
Müstskil yapıyorum. Satmaya da eşim kıyamıyor. Kısmet bakalım. Herşeyde vardır bir hsyır.
Bunlarda modeller fark etmiyor.
Ben bir şey fsrkettim babası kılıbık olan kendi de öğle oluyor. O yüzden müstskbel kayınpedere bskacsksın oğlunu alacaksın.
Çok nadir farklı çıkıyor. Kızlarıma damat bskatken buna dikkat edeceğim.
Kız bence anlatma nazar deyecrk. Nerdd uysal koca bu zamanda.
Ben de hilalim.
Bir damla duyla boğacağım o kadar sinirliyim. Ama allah büyük inşallah evlatlarımın kısmetine diuotum yıkılmaz.
Ahhh hilal.
Bende artıdayım. Artık utsnıyorum inan.
Tskıma karşı.
Bu arada benim lisr arkadaşım diyetisyen. Daha önce ona gitmiştim ben. Geçen gün bir araya geldik konußtuk.
Yediklerimi söğledim çok az dedi. Sen ömür boyu az yiyebilecek bir insan değilsin ki dedi. Yemeni artır biraz düzenli beslen başta alırsın sma sonraya doğru verirsin dedi. Günde 40 dk spor yap 45 dk da geçme dedi. İdeal kiloya ysklaşınca 1 saate çıkarsın dedi.
Heee aman ne uysal ne uysal
Artık suratı.,göz devirlmeleri hayatımdan bezdirdi
Beklenen sonuç
Ama yinede fazla değilmiş, halledilir
Yol ödemi vardır canımkızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
Güzel canim afiyet olsunmenüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
Baya yorulmussun ama allahtan bulmussun canımyeniden selam hanımlar iyi akşamlar demin birden internet gitti benim koca uyanınca kizimda yeni uyutmustum fırsat bu fırsat attım kendimi dışarı biraz pahalıya mâl oldu ama 1 buçuk saate yakın o dükkan senin bu dükkan benim dolandim yokuş olduğu için baya yordu Valla bir güzelde terledim ki en son markete girmiştim ordan çıkınca bankamatik kartını dusurmusum eve gelince fark ettim kostur kostur geri dön yere düşmüş bereket kimse fark etmemiş bi sekilde buldum
Ondan sonrada camasirlari asmakti bulaşık makinasını bosaltmakti yemektir derken mutfagi toplayayim oturayim derken anca oldu baya iyi yoruldum bugün
Canim benim kellogslari bitirdik su ikisi birler ucu birler bitmedi12:00 1elma
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
4 zeytin
Ah neler neler var icindeAklıma gelmişken söyliyim
Bu süt tozlarnın içinde biçok kimyasal madde varmış bunlardan biride petrol atığı
Kahve harici güzel
Sporda olsa güzel olur aynı şey benim içinde geçerli
Göğüsleri bergamotli nedir kizMenum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
akşam çorba salata olsa iyiymis canımKizlar menum
09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
güzel canım menuMenümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
11:30
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
1 kase yoğurt içine yarım elma
Saat 17:30
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
Su 1 litre 2 te tmm liycam
Spor yok evi toparlıyor um hala.
Hayda sendemiIyi aksamlar kizlar uc gundur uzak kaldim sizden,misafirlerim bugun gittiler ben de temizlik, camasira daldim gelemedim sanirim yarin artiyim
Ooff gecmis olsun canim
Canim iyi dayaniyosun masallah
Afiyet olsun kuzum
Anladim canim haklisin
Guzel canim afieyt olsun
Kuzum yemis olayi fazla olmus,findigi falan sayark ye kalorisi yuksek oldugu icin toplamda 15 i gecme, tahil tamamdir ama bence pazartesi yada cuma tercih et sislik yaptigi icin beklediginden fazla cikabilirsin,su az olmus canim,afieyt olsun
sağol canım benimKizlar cocuklardan ancak okuyabiliyorum hepsinede cevap yazmak istiyorum bi ordan bi burdan devam bakalim
Afiyet olsun canim caydaki sekeri soylemissin zaten ama bence birden kes gitsin,onun disinda guzel
Abla halsiz hissettim,regl oldum,emziriyorum bide ayak ustu yedim ,sonrada bisey yemedim
Birakmadan bikmadan devam canim
Oruc yapmistin dimi canim yanlis hatirlamiyorum dimi,normalde kisitli bence ama oruc sonrasi guzel bence hafif olmus afieyt olsun
Yok canm bende baharatlı kahve diye biliyordum ama bildiğim gibi degilmis sanirimDibek kahvesi deyince ben dibekte ogutuldu sanmistim
güzel bir menu olmus canm ekmek biraz bol sanki ama diyetisyenini vardır bi bildigiBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Bol maydonoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 kase bamya
1 kase yoģurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 17.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.30
Bol salata
2 litre su
35 dk yürüyüş.
Diyet listesi böğleydi kızlar.
Arayı öğle yapmış diyetisyen
12 gün böğle debam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?