- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.181
Ne yazikkiHayda sendemi
Guzel bilgiler Sağol cancazimKesinlikle erkeklere yüz vermeyeceksin en başından beri.
Benimki iş yapmaz evde yoksa birşeye karışmaz. Beni tek sinir eden olayı.
Canım her yer çok pahalı artık.
Benim evim güzrl bir yerde. Sma biyiremiyorum şu anki imksnlarla.
Müstskil yapıyorum. Satmaya da eşim kıyamıyor. Kısmet bakalım. Herşeyde vardır bir hsyır.
Bunlarda modeller fark etmiyor.
Ben bir şey fsrkettim babası kılıbık olan kendi de öğle oluyor. O yüzden müstskbel kayınpedere bskacsksın oğlunu alacaksın.
Çok nadir farklı çıkıyor. Kızlarıma damat bskatken buna dikkat edeceğim.
Kız bence anlatma nazar deyecrk. Nerdd uysal koca bu zamanda.
Ben de hilalim.
Bir damla duyla boğacağım o kadar sinirliyim. Ama allah büyük inşallah evlatlarımın kısmetine diuotum yıkılmaz.
Ahhh hilal.
Bende artıdayım. Artık utsnıyorum inan.
Tskıma karşı.
Bu arada benim lisr arkadaşım diyetisyen. Daha önce ona gitmiştim ben. Geçen gün bir araya geldik konußtuk.
Yediklerimi söğledim çok az dedi. Sen ömür boyu az yiyebilecek bir insan değilsin ki dedi. Yemeni artır biraz düzenli beslen başta alırsın sma sonraya doğru verirsin dedi. Günde 40 dk spor yap 45 dk da geçme dedi. İdeal kiloya ysklaşınca 1 saate çıkarsın dedi.
yarın yeni birgün Fulya cım herşeye yeniden başla ne güzel sıkılasmişsin daha ne olsun. Kimle yaşıyorsun sen canım.kızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menünde sporun da.menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
arada pahalıya malolan hareketler yapmak lazım koca kişisineyeniden selam hanımlar iyi akşamlar demin birden internet gitti benim koca uyanınca kizimda yeni uyutmustum fırsat bu fırsat attım kendimi dışarı biraz pahalıya mâl oldu ama 1 buçuk saate yakın o dükkan senin bu dükkan benim dolandim yokuş olduğu için baya yordu Valla bir güzelde terledim ki en son markete girmiştim ordan çıkınca bankamatik kartını dusurmusum eve gelince fark ettim kostur kostur geri dön yere düşmüş bereket kimse fark etmemiş bi sekilde buldum
Ondan sonrada camasirlari asmakti bulaşık makinasını bosaltmakti yemektir derken mutfagi toplayayim oturayim derken anca oldu baya iyi yoruldum bugün
Afiyet olsun canım güzel 3 u 1 arada dışında on numara.12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez
Afiyet olsun canım. Aksamin tek yumurta olsaydı bari ama güzel yani sonuçtaMenum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.Kizlar menum
09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
Afiyet olsun canım sevdim bu menüyüBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Bol maydonoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 kase bamya
1 kase yoģurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 17.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.30
Bol salata
2 litre su
35 dk yürüyüş.
Diyet listesi böğleydi kızlar.
Arayı öğle yapmış diyetisyen
12 gün böğle debam edeceğim.
güzel olmuş canım menunMenümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
11:30
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
1 kase yoğurt içine yarım elma
Saat 17:30
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
Su 1 litre 2 te tmm liycam
Spor yok evi toparlıyor um hala.
valla yoruldum canım ama güzel oldu değişiklik olduAtma canim normal beslenmeye devam et gider o . boyle olması cok normal su dan sonra
Normali bu aslında canım
Yol ödemi vardır canım
Güzel canim afiyet olsun
Baya yorulmussun ama allahtan bulmussun canım
Canim benim kellogslari bitirdik su ikisi birler ucu birler bitmedi
Ah neler neler var icinde
Göğüsleri bergamotli nedir kizcanım dibekte herşey var süttozu şeker koruyucu vs normal turk kahvesi en güzeli
akşam çorba salata olsa iyiymis canım
evet canım hafta sonu kaçamağı bi onluyoruzKızlar siz pazartesi de bildirim mi yapıyorsunuz
Hilalcim senin vucut kitlik modunda ondan sıkma caninibu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
Ay ilahi abla :))Heee aman ne uysal ne uysal
Artık suratı.,göz devirlmeleri hayatımdan bezdirdi
Eyvaaaah benimkinin sonu hic iyi degil o zamn,zaten benzemeye basladiBunlarda modeller fark etmiyor.
Ben bir şey fsrkettim babası kılıbık olan kendi de öğle oluyor. O yüzden müstskbel kayınpedere bskacsksın oğlunu alacaksın.
Çok nadir farklı çıkıyor. Kızlarıma damat bskatken buna dikkat edeceğim.
güzel canımMenümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
AminRabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
Dogru soyluyosun,zaten bi citir olalim problemlerin cogu kendiliginden cozulurdimi ablaya işin sırrı ipimle Kuşağım..... yapacan her şeyi dert edecek kadar uzun değil hayat, hem kocadan daha mühim sorunlarımız var, zayıflamamız lazım enerjimizi bu noktada topluyoruz kızlsr:)
Eyvaaah kamilenin planlarina bakÜzerine çamaşır suyu döküp sıfon cekmeli olsun mikroplar
sendemi canısı neyse cumaya daha var hallederizIyi aksamlar kizlar uc gundur uzak kaldim sizden,misafirlerim bugun gittiler ben de temizlik, camasira daldim gelemedim sanirim yarin artiyim
istisnalar kaideyi bozmaz, benim kayinpeder de sert miş ama eşim yumuşak başlıdır, yada başında ezdim ben obaşı:)Hilalcim senin vucut kitlik modunda ondan sıkma canini
Ay ilahi abla :))
Eyvaaaah benimkinin sonu hic iyi degil o zamn,zaten benzemeye basladi
Baharcim ilk bastan vermiceksin tavizi cunku erkekler gercekten degisiyor ve sonradan tepkilerde farkli oluyo tabi,bastan beri tavrin,tavizlerin,saygin belli olcak,ufff zamani geri ceviremzsin isteYa kızlar okudukça içim daraldi bu kadar tahammül etmek neye niçin bu rahatlığı vermeyin onlara ya
Sen iyi yapmissinistisnalar kaideyi bozmaz, benim kayinpeder de sert miş ama eşim yumuşak başlıdır, yada başında ezdim ben obaşı:)
yeniden selam hanımlar iyi akşamlar demin birden internet gitti benim koca uyanınca kizimda yeni uyutmustum fırsat bu fırsat attım kendimi dışarı biraz pahalıya mâl oldu ama 1 buçuk saate yakın o dükkan senin bu dükkan benim dolandim yokuş olduğu için baya yordu Valla bir güzelde terledim ki en son markete girmiştim ordan çıkınca bankamatik kartını dusurmusum eve gelince fark ettim kostur kostur geri dön yere düşmüş bereket kimse fark etmemiş bi sekilde buldum
Ondan sonrada camasirlari asmakti bulaşık makinasını bosaltmakti yemektir derken mutfagi toplayayim oturayim derken anca oldu baya iyi yoruldum bugün
12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez
ne kadar doğru söylemiş arkadaşın, az yemeye alışınca hedefe yaklaştıkça kilo verme duruyor vücud alıştığı için, bencede 1200 kaloriden az yememek lazım
Menum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
Kizlar menum
09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
napalım mefkusum bize de odunlar düştü Bu hayatta demek ki
Doğru söylüyorsun neler neler var dövüp sövmüyor en azından. Dediğin gibi bende bilsem böyle evlenirmiydim. Aman napcan bacim çekicez işte. Allah evlatlarimiza hayırlı eşler nasip etsin.
Aynen KATİLİYORUM
napalım bacim boşaYalımmi benimkini fikrinden zikrinden vaxgeciremezsin bi taraf alttan aliyor iste bazen bende alttan alan tarafim kavga kavga nereye kadar
Çok iyi.
kirası 1500 lira alan bi semtte ev fiyatlarini düşünemiyorum sevgili kv den daha ucuz bir ev alıp size destek çıksaya hayret yanisen çalışıyorsun maaşını az çok tahmin ediyorum esin ne iş yapıyor üstüne kredi çeksen iz çift maaşla ödersiniz gibi geliyor bana Elif im.
merak etme Beril im aynı modelin üst sürümü sadece bunlar üretim tarihi farklı sadece.
Aminnn cokkkk aminnn.
Benim kalbimi kırdı alsa nolur kullanmadim ki
Ahh Kıyamam.
atma atma ruhunu şeytana satma iki detoksluk işin var kız. Ben tartılmadım tirsiyorum
Menümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
Iyi aksamlar kizlar uc gundur uzak kaldim sizden,misafirlerim bugun gittiler ben de temizlik, camasira daldim gelemedim sanirim yarin artiyim
sağol canım benim
O şeker konusunda hiç başarılı olamadım ama bu sefer basaricam
Yok canm bende baharatlı kahve diye biliyordum ama bildiğim gibi degilmis sanirim
güzel bir menu olmus canm ekmek biraz bol sanki ama diyetisyenini vardır bi bildigi
Kızlar moral bozmuyoruz hadi su artılar illaki cumaya kadar eksi olur kimse burdan uzak kalmasın tam gaz devam @seferogullari @telliogullari Yeşilvadi bizim olacak 6.takimla bir biriz Leyla hatunuda aramızdan biri alır asil önemlisi yesilvadi
Guzel bilgiler Sağol cancazim
yarın yeni birgün Fulya cım herşeye yeniden başla ne güzel sıkılasmişsin daha ne olsun. Kimle yaşıyorsun sen canım.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menünde sporun da.
arada pahalıya malolan hareketler yapmak lazım koca kişisine
Afiyet olsun canım güzel 3 u 1 arada dışında on numara.
Afiyet olsun canım. Aksamin tek yumurta olsaydı bari ama güzel yani sonuçta
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Afiyet olsun canım sevdim bu menüyü
Hilalcim senin vucut kitlik modunda ondan sıkma canini
Ay ilahi abla :))
Eyvaaaah benimkinin sonu hic iyi degil o zamn,zaten benzemeye basladi
Abla berille ayni yerdemi oturuyosunuzBeril Gece uyuyamadım sabah geç kalktım sonrada kahvaltı faslı falan cnm gelemedim
Busecim karbonhidrat fazla gibi sanki ama aksam yememmissin insalah acikmassinmenüm
sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması
öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav
akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
ay ben geldim asabım bozuk kızlar sabahtan beri dolabı indirdim kıyafet denedim kına ve düğün için dellendim. sonra netten harıl harıl elbise bir şeyler baktım ya çok pahalı beğendiklerim ya da uygunların bedeni yok vs. asabım yerle bir. bir de üstüne annemle telde ufak çaplı kriz yaşadım. alınganlığım tuttu daha doğrusu ortada bir şey yokken asabım bozuk olduğu için sanırım..
menüm de istediğim gibi olmadı çünkü hiçbir şey hazırlamadım. geçmişe bakıcam şimdi. önce menümü yazayım.
bu arada dünki muz detoksu hiç fayda etmedi +200 ü bile götürmedi.
menüm
sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması
öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav
akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?