- 30 Kasım 2014
- 30.123
- 132.749
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.201
evet canım inşallah.Moral bozacak bişey yok tatlım
En azından tatili kilo almadan geçirmiş oldun
Maraton bundan sonra başlıcak
sen niye artı oldun kihafta içi telafi etmemiz şart yarıştayız hala unutmayalım canım, bu arada bende artıyum
o da var tabi. bilmiyorum artık. ama ordaki tartıda normal değildi zaten. neyse. bakalım yarın kaç çıkacağım.canım senin ödem sorunun var zaten yolculuk ödem yapmış olabilir
Türk kahvesi ağır geliyor bana. nescafe işlenmiş doğal değil. ben filtre kahveyi seviyorum. starbucksın kahveleri çok güzel. eve kenya aldım. onu içiyorum. işyerine de götürdüm. iyi oluyor. sade içiyorum.Güzel menü olmuş canım Türk kahvesiz bende yapamıyorum ya
evet markadan markaya değişiyor. içine bakmak lazım. ben de bugün içtim. benimkinin içinde şeker ve krema yok. kahve, keçiboynuzu, yağsız süttozu, menengiç, sahlep ve bişi daha var. tadı da çok güzel. şeker eklemiyorum ben.Osmanlı kahvesi dedikleri şeyin içinde bazılarında şeker karamel falan var cnm
Seninkide şekerliyse içmesen daha iyi
seninki çok farklıymış. şekeroğlu, ottoman ve osso diye 3 marka var. bunlarınki iyi. aklında olsun.baktım abla şimdi sut tozu karışımı Hindistan cevizi yağı glukoz şurubu varmış içindekilere bakmak hiç aklıma gelmisti
Canim naparsan yap stres yapma lutfen,ben bunu kendimden gordum stres yaptigum zamanlar arti ciktim yada vermedim rahat ol canimay ben geldim asabım bozuk kızlar sabahtan beri dolabı indirdim kıyafet denedim kına ve düğün için dellendim. sonra netten harıl harıl elbise bir şeyler baktım ya çok pahalı beğendiklerim ya da uygunların bedeni yok vs. asabım yerle bir. bir de üstüne annemle telde ufak çaplı kriz yaşadım. alınganlığım tuttu daha doğrusu ortada bir şey yokken asabım bozuk olduğu için sanırım..
menüm de istediğim gibi olmadı çünkü hiçbir şey hazırlamadım. geçmişe bakıcam şimdi. önce menümü yazayım.
bu arada dünki muz detoksu hiç fayda etmedi +200 ü bile götürmedi.
Elifim guzel menu afieyt olsunMenümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
11:30
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
1 kase yoğurt içine yarım elma
Saat 17:30
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
Su 1 litre 2 te tmm liycam
Spor yok evi toparlıyor um hala.
Afiyet olsun canimBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Bol maydonoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 kase bamya
1 kase yoģurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 17.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.30
Bol salata
2 litre su
35 dk yürüyüş.
Diyet listesi böğleydi kızlar.
Arayı öğle yapmış diyetisyen
12 gün böğle debam edeceğim.
yani yapmak lazım ki neden kazandığını hatırlasi. Djmi adamGuzel bilgiler Sağol cancazim
yarın yeni birgün Fulya cım herşeye yeniden başla ne güzel sıkılasmişsin daha ne olsun. Kimle yaşıyorsun sen canım.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menünde sporun da.
arada pahalıya malolan hareketler yapmak lazım koca kişisine
Afiyet olsun canım güzel 3 u 1 arada dışında on numara.
Afiyet olsun canım. Aksamin tek yumurta olsaydı bari ama güzel yani sonuçta
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Afiyet olsun canım sevdim bu menüyü
Gündüz aynısını bende yasadim CanimOfff yaaa bir sürü slıntı yaptım gitti hepsi.
Dinir oldum.
kız dur bi sakin ol düğün yakın zamanda mıay ben geldim asabım bozuk kızlar sabahtan beri dolabı indirdim kıyafet denedim kına ve düğün için dellendim. sonra netten harıl harıl elbise bir şeyler baktım ya çok pahalı beğendiklerim ya da uygunların bedeni yok vs. asabım yerle bir. bir de üstüne annemle telde ufak çaplı kriz yaşadım. alınganlığım tuttu daha doğrusu ortada bir şey yokken asabım bozuk olduğu için sanırım..
menüm de istediğim gibi olmadı çünkü hiçbir şey hazırlamadım. geçmişe bakıcam şimdi. önce menümü yazayım.
bu arada dünki muz detoksu hiç fayda etmedi +200 ü bile götürmedi.
Değişik bi menü olmuş canımmenüm
sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması
öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav
akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
Buldum com sukur canım benim baya çok vermiş ekmeğiHadi geçmiş olsun.
Kartı bulmuşsun iyi kuzum.
Güzel menü dilekcim.
Hem vermen yavaşlar hem de sonrasında en ufak kaçamaklar büyük artılar olarak gelir diyor.
Güzel canım menün.
Bence olmuş.
Akşam ekmek çok gibi ama ekmek de bağırsakları çalıştıriyor.
Canım eşim de öğretmen.
Evim var da bitirip içine giremeyeceğim.
Zaten kredi ödüyorum ßu an. Bir kredi daha çekemem. O yüzden. Kısmet bakalım. Belki evimiz yıkılmaz değerlenir satıp rahat rahat evimi tamsmlarım.
Menü güzel elifim.
Olsun canım.
Cumaya kadar gider onlar.
Buradan uzak kalınca zaten otomatik artı oluyorsun.
Ekmeği daha azalttım canım.
Bir günde 9 dilim ekmek vardı.
Bence de yarıştayız kuzular.
Haydi bakalım yarın ćoğumuz artı çıkacağız.
Cumaya çalışmalar başlasın.
Saolasın elifim.
Bakalım bu hafta böğle deniyeceģim.
Çok vermessin ama kesin tağdan gider demişti. Zaten de yıllar önce müthiş vermiştim. Toplamda 12 kg vermiştim. Ama dışardan gören herkes en az 20 kg diyordu.
Benim gözlemim öğle tabii ki k8ßisel bir görüş bi.
filtre kahvesini bende çok seviyorum filtre kahvesi için makina yok a101 den aldım cafelux diye bir. Markasıevet canım inşallah.
sen niye artı oldun ki
o da var tabi. bilmiyorum artık. ama ordaki tartıda normal değildi zaten. neyse. bakalım yarın kaç çıkacağım.
Türk kahvesi ağır geliyor bana. nescafe işlenmiş doğal değil. ben filtre kahveyi seviyorum. starbucksın kahveleri çok güzel. eve kenya aldım. onu içiyorum. işyerine de götürdüm. iyi oluyor. sade içiyorum.
evet markadan markaya değişiyor. içine bakmak lazım. ben de bugün içtim. benimkinin içinde şeker ve krema yok. kahve, keçiboynuzu, yağsız süttozu, menengiç, sahlep ve bişi daha var. tadı da çok güzel. şeker eklemiyorum ben.
seninki çok farklıymış. şekeroğlu, ottoman ve osso diye 3 marka var. bunlarınki iyi. aklında olsun.
Köfte ızgara mı kızartma miÖnce menümu yazayım sonra ge mises gidecem
Sabah8:30
1yunurta 3 ceviz marul domates salatalık biber tulum peyniri
Ogle 13:00
1paylican köylere baharat açıkta yağ koydum güzel oldu
Salata yoğurt
Aksam18:00
5-6kofte
Salata az yoğurt
Su 2lt limon-tarcinli
Spor 20 dk yürüyüş bol hoplama zıplama yarın eksi cikmazsam çok dokunacak bidaha cuma kacamagina tövbe diycem
cuma günü abur cubur yedim ya çok aç kalmıştım iş yapıyorum diye yemeyince birden gözüm döndüevet canım inşallah.
sen niye artı oldun ki
o da var tabi. bilmiyorum artık. ama ordaki tartıda normal değildi zaten. neyse. bakalım yarın kaç çıkacağım.
Türk kahvesi ağır geliyor bana. nescafe işlenmiş doğal değil. ben filtre kahveyi seviyorum. starbucksın kahveleri çok güzel. eve kenya aldım. onu içiyorum. işyerine de götürdüm. iyi oluyor. sade içiyorum.
evet markadan markaya değişiyor. içine bakmak lazım. ben de bugün içtim. benimkinin içinde şeker ve krema yok. kahve, keçiboynuzu, yağsız süttozu, menengiç, sahlep ve bişi daha var. tadı da çok güzel. şeker eklemiyorum ben.
seninki çok farklıymış. şekeroğlu, ottoman ve osso diye 3 marka var. bunlarınki iyi. aklında olsun.
akşamı yemeyerek öğlenki pilavı telafi etmişsindir bencemenüm
sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması
öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav
akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
ben de çok önce makine vardı. kardeşime verdim. şimdi de frenchpress aldım onla yapıyorum. işte de var evde de :)) güzel oluyor. çok yer de kaplamıyor.yani yapmak lazım ki neden kazandığını hatırlasi. Djmi adamYok kız kendime bu karardan altın otu aldım diğerleri ya eve ya kızıma
Gündüz aynısını bende yasadim Canim
kız dur bi sakin ol düğün yakın zamanda mı
Değişik bi menü olmuş canım
Buldum com sukur canım benim baya çok vermiş ekmeği
filtre kahvesini bende çok seviyorum filtre kahvesi için makina yok a101 den aldım cafelux diye bir. Markası
Biraz ağır olmuş gibi geldi bana canimsabah 10.00
1 dilim peynir
1 tam yumurta ve 1 sarıdan omlet
1 tk çilek reçeli
maydanoz
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara
1 kuru kayısı,1 kuru incir
yarım ceviz, 2 fındık
öğlen 14.30
4 yk kıymalı makarna (az yağlı)
yarım kase yoğurt
ara
1 avuç antepfıstığı
akşam 20.00
küçük bir tabak etli taze fasulye
1 kepçe çorba
tambuğday unundan yufka (1 dilim ekmek kadar)
ara
1 kupa avakado yaprağı çayı (limonlu)
toplam 2 lt su, spor yok. evde iş yaptım.
öğlen ve akşam yemeklerim geç oldu. işlerim vardı ayarlayamadım. öğünlerim güzel değil biliyorum. alışveriş yapamadığımızdan dolapta birşey yoktu. yarın salata malzemesi ve sebze alacağım.
bekarken annemde de vardı icerdim o zamanlarda şimdi nerdeben de çok önce makine vardı. kardeşime verdim. şimdi de frenchpress aldım onla yapıyorum. işte de var evde de :)) güzel oluyor. çok yer de kaplamıyor.
aslında iş güç arasında ne yediğimi anlamadım. makarna çok değildi. akşamüzeri yediğim antepfıstığına gerek yoktu biliyorum. o ekstra oldu.Biraz ağır olmuş gibi geldi bana canim
bekarken annemde de vardı icerdim o zamanlarda şimdi nerdeStarbucks in yolunu da unuttum valla ya,
Şuan bende de var o bu akşam midemde bi yanardag misali kıpır kıpır İstanbul da benim kızla dışarı çıkmak çok zor oluyor ya eşimle anca çıkıyorum bi yerlere ondada hiç gitmedik oraya havanın iyi olduğu bi gün özellikle gidip gelicem amaaslında iş güç arasında ne yediğimi anlamadım. makarna çok değildi. akşamüzeri yediğim antepfıstığına gerek yoktu biliyorum. o ekstra oldu.
neden bilmiyorum ama şu an bile bişiler yeme isteğim var. su içiyorum hala bastırmak için.
strabucksın kahveleri güzel. orda oturmasan bile paket kahvelerinden alıp evde içebilirsin.
gün geçmiyor ki yeni kararlar almayayım an itibariyle spora yazılmaya karar verdim
pazartesi gidip görüşücem haftada 3,4 gün olsa bile bombeeee olur
Menüm
9.30__
Yumurtalı pırasa
Az salata
1 tb sandwich ekm.
16.00 _
1 bar soya sütü içine
1 kş chia
2 incir
10 badem
19.00
1 ince lahmacun
2 küçük köfte
Salata
Ayran
1 ince dilim pasta (takımdan izinli)
Dış kaplamasını yemedim sadece içi
3-4 çatal
Su 2 lt
Herkese iyi akşamlar
İtalyada 7.1 deprem olmuş
Kızlar 3-5 gündür canımız çok sıkkın.
Bizim arka sokağımıza büyük bir yol yapıyorlar. Tüm evler yıkıldı. Sözde bizimkiler yıkılmayacaktı. Şimdi bizimkiler de yıkılacak diyorlar. Yıkılırsa ne yaparız diye karaları bağladık eşimle.
Belediyenin istimlak parasıyla kayınvalidem kendine daire alıcak. Kaynımlar arabayı satıp biraz da oaraları var onunla ev alacaklar. En kötü durumda olan benım. Tsm ev yaptırmaya başladık. Ama bitiremiyeceğiz. 1 yıl içinde yıkılacakmış. Arabayı satsam bile evi toparlayamam. Evi satsam ev alırım ama eşimin tüm emwkleri gider. Çok uğraştı orası için. Çocuklar bahçeli olmasını çok seviyorlar. Şimdi bule babasına kendilerini oraya götürtüp bahçede oyun oynuyorlar.
Ne yspacağımızı şaşırdık. Kara kara düşünüyoruz.
Aaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Çok sukur -200 gr çıktı arti çıksaydı bapardim bilmiyorum
EVET ÇOK soguyorum BÖYLE davraninca Hele Bide zorla Gülmek yokmu olduruyo Benı iste isin ilginc tarafi esim disarda ÇOK koruyucu karisini ÇOK seven BI adam GIBI Lanse ediyo KV falan tek keline edemez bana ama evde kendisi canimdan bezdirur doverim dovdurmem hesabı
menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez
Menum
Sabah aç karnına ceviz suyu
Kahvaltı (10:30)
1 haşlanmış gezen tavuk yumurtasi
Domates
1 parça peynir
2 tane Közlenmiş sivri biber
2 cay barda göğüsleri bergamutlu siyah çay tek sekerli
1 ceviz
Ara (15:00)
1 fincan dibek kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam(19:00)
2 haşlanmış yumurta kekikli
3 küçük ızgara köfte (ekmeksiz)
Ara(20:30)
Çeyrek ayva (limonlu)
1 bardak güllü yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1-1,5 saat yokuşlu yuruyus
Kizlar menum
09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Bol maydonoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 kase bamya
1 kase yoģurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 17.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.30
Bol salata
2 litre su
35 dk yürüyüş.
Diyet listesi böğleydi kızlar.
Arayı öğle yapmış diyetisyen
12 gün böğle debam edeceğim.
Menümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
11:30
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
1 kase yoğurt içine yarım elma
Saat 17:30
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
Su 1 litre 2 te tmm liycam
Spor yok evi toparlıyor um hala.
Iyi aksamlar kizlar uc gundur uzak kaldim sizden,misafirlerim bugun gittiler ben de temizlik, camasira daldim gelemedim sanirim yarin artiyim
Kızlar moral bozmuyoruz hadi su artılar illaki cumaya kadar eksi olur kimse burdan uzak kalmasın tam gaz devam @seferogullari @telliogullari Yeşilvadi bizim olacak 6.takimla bir biriz Leyla hatunuda aramızdan biri alır asil önemlisi yesilvadi
Baharcim ilk bastan vermiceksin tavizi cunku erkekler gercekten degisiyor ve sonradan tepkilerde farkli oluyo tabi,bastan beri tavrin,tavizlerin,saygin belli olcak,ufff zamani geri ceviremzsin iste
Busecim karbonhidrat fazla gibi sanki ama aksam yememmissin insalah acikmassin
Sıkma canını.
Hallolur bif şrkilde.
Ne zaman düğün.
Ćok da kötü değil.
Yarın telafi edersin.
Canim naparsan yap stres yapma lutfen,ben bunu kendimden gordum stres yaptigum zamanlar arti ciktim yada vermedim rahat ol canim
Önce menümu yazayım sonra ge mises gidecem
Sabah8:30
1yunurta 3 ceviz marul domates salatalık biber tulum peyniri
Ogle 13:00
1paylican köylere baharat açıkta yağ koydum güzel oldu
Salata yoğurt
Aksam18:00
5-6kofte
Salata az yoğurt
Su 2lt limon-tarcinli
Spor 20 dk yürüyüş bol hoplama zıplama yarın eksi cikmazsam çok dokunacak bidaha cuma kacamagina tövbe diycem
sabah 10.00
1 dilim peynir
1 tam yumurta ve 1 sarıdan omlet
1 tk çilek reçeli
maydanoz
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara
1 kuru kayısı,1 kuru incir
yarım ceviz, 2 fındık
öğlen 14.30
4 yk kıymalı makarna (az yağlı)
yarım kase yoğurt
ara
1 avuç antepfıstığı
akşam 20.00
küçük bir tabak etli taze fasulye
1 kepçe çorba
tambuğday unundan yufka (1 dilim ekmek kadar)
ara
1 kupa avakado yaprağı çayı (limonlu)
toplam 2 lt su, spor yok. evde iş yaptım.
öğlen ve akşam yemeklerim geç oldu. işlerim vardı ayarlayamadım. öğünlerim güzel değil biliyorum. alışveriş yapamadığımızdan dolapta birşey yoktu. yarın salata malzemesi ve sebze alacağım.
yani yapmak lazım ki neden kazandığını hatırlasi. Djmi adamYok kız kendime bu karardan altın otu aldım diğerleri ya eve ya kızıma
Gündüz aynısını bende yasadim Canim
kız dur bi sakin ol düğün yakın zamanda mı
Değişik bi menü olmuş canım
Buldum com sukur canım benim baya çok vermiş ekmeği
filtre kahvesini bende çok seviyorum filtre kahvesi için makina yok a101 den aldım cafelux diye bir. Markası
akşamı yemeyerek öğlenki pilavı telafi etmişsindir bence
Insallah canimsendemi canısı neyse cumaya daha var hallederiz
Anladım canim uzaksa dedim daha bulursun diye dusunmustumdeben ne zaman yazılsam param yandı gitmedim 3 kez oldu bu bende bıraktım salonu artık
inş istikrarını korursun başlayınca dileğiim
beklenen menüydü zaten yine de iyi
afiyet olsun ablam
vay anaam
kıyamam ya ben de ne diyeceğimi şaşırdım şuan yaatam da anlamadım bir de şimdi sizin alıp yaptırdığınız ev yıkılcak? peki başka eviniz var mı?
eksidesin canım süper
canım ne bu yaşadıkların yaa
Allah huzur versin evine sana
dünki menünü telafi etmişsin aferin hilalim
anam ne güzel menü bunlar helal olsun size yaa
ben de artı olmam inş yaa
6. takımı yenmek en mühimi
aynen canım bencede. ben de o yüzden hiç taviz vermiyorum. yoksa bir ömür geçiremem. sorun da olmadı hiç taviz görmeyince adam. geçinip gidiyoruz şimdilik mis :)
acıktım bile hatta açlıktan başım ağrıyor ama yapcak bir şey yok
kına perşembe düğün cuma günü elifim
edicem telafi bir türlü 59 u göremedim ucundan bile olsa off
ben de tam tersi feci stresliyim kilo konusunda ama denerim tatlım
bu menülerde güzel. bugün herkesin menüsü güzel yaa maşallah
evet canım. düğün pazar kına daha önce tabi perşembe
inş dileğim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?