Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Moral bozacak bişey yok tatlım
En azından tatili kilo almadan geçirmiş oldun
Maraton bundan sonra başlıcak
evet canım inşallah.

hafta içi telafi etmemiz şart yarıştayız hala unutmayalım canım, bu arada bende artıyum
sen niye artı oldun ki

canım senin ödem sorunun var zaten yolculuk ödem yapmış olabilir
o da var tabi. bilmiyorum artık. ama ordaki tartıda normal değildi zaten. neyse. bakalım yarın kaç çıkacağım.

Güzel menü olmuş canım Türk kahvesiz bende yapamıyorum ya
Türk kahvesi ağır geliyor bana. nescafe işlenmiş doğal değil. ben filtre kahveyi seviyorum. starbucksın kahveleri çok güzel. eve kenya aldım. onu içiyorum. işyerine de götürdüm. iyi oluyor. sade içiyorum.

Osmanlı kahvesi dedikleri şeyin içinde bazılarında şeker karamel falan var cnm
Seninkide şekerliyse içmesen daha iyi
evet markadan markaya değişiyor. içine bakmak lazım. ben de bugün içtim. benimkinin içinde şeker ve krema yok. kahve, keçiboynuzu, yağsız süttozu, menengiç, sahlep ve bişi daha var. tadı da çok güzel. şeker eklemiyorum ben.
baktım abla şimdi sut tozu karışımı Hindistan cevizi yağı glukoz şurubu varmış içindekilere bakmak hiç aklıma gelmisti
seninki çok farklıymış. şekeroğlu, ottoman ve osso diye 3 marka var. bunlarınki iyi. aklında olsun.

Canim naparsan yap stres yapma lutfen,ben bunu kendimden gordum stres yaptigum zamanlar arti ciktim yada vermedim rahat ol canim

Elifim guzel menu afieyt olsun

Afiyet olsun canim

Önce menümu yazayım sonra ge mises gidecem
Sabah8:30
1yunurta 3 ceviz marul domates salatalık biber tulum peyniri

Ogle 13:00
1paylican köylere baharat açıkta yağ koydum güzel oldu
Salata yoğurt

Aksam18:00
5-6kofte
Salata az yoğurt

Su 2lt limon-tarcinli

Spor 20 dk yürüyüş bol hoplama zıplama yarın eksi cikmazsam çok dokunacak bidaha cuma kacamagina tövbe diycem

sabah 10.00
1 dilim peynir
1 tam yumurta ve 1 sarıdan omlet
1 tk çilek reçeli
maydanoz
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)

ara
1 kuru kayısı,1 kuru incir
yarım ceviz, 2 fındık

öğlen 14.30
4 yk kıymalı makarna (az yağlı)
yarım kase yoğurt

ara
1 avuç antepfıstığı

akşam 20.00
küçük bir tabak etli taze fasulye
1 kepçe çorba
tambuğday unundan yufka (1 dilim ekmek kadar)

ara
1 kupa avakado yaprağı çayı (limonlu)

toplam 2 lt su, spor yok. evde iş yaptım.

öğlen ve akşam yemeklerim geç oldu. işlerim vardı ayarlayamadım. öğünlerim güzel değil biliyorum. alışveriş yapamadığımızdan dolapta birşey yoktu. yarın salata malzemesi ve sebze alacağım.

yani yapmak lazım ki neden kazandığını hatırlasi. Djmi adam Yok kız kendime bu karardan altın otu aldım diğerleri ya eve ya kızıma

Offf yaaa bir sürü slıntı yaptım gitti hepsi.
Dinir oldum.
Gündüz aynısını bende yasadim Canim
kız dur bi sakin ol düğün yakın zamanda mı

menüm

sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması

öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav

akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
Değişik bi menü olmuş canım
Buldum com sukur canım benim baya çok vermiş ekmeği
filtre kahvesini bende çok seviyorum filtre kahvesi için makina yok a101 den aldım cafelux diye bir. Markası

Köfte ızgara mı kızartma mi

cuma günü abur cubur yedim ya çok aç kalmıştım iş yapıyorum diye yemeyince birden gözüm döndü

menüm

sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması

öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav

akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
akşamı yemeyerek öğlenki pilavı telafi etmişsindir bence

ben de çok önce makine vardı. kardeşime verdim. şimdi de frenchpress aldım onla yapıyorum. işte de var evde de :)) güzel oluyor. çok yer de kaplamıyor.

Biraz ağır olmuş gibi geldi bana canim
ben de çok önce makine vardı. kardeşime verdim. şimdi de frenchpress aldım onla yapıyorum. işte de var evde de :)) güzel oluyor. çok yer de kaplamıyor.
bekarken annemde de vardı icerdim o zamanlarda şimdi nerde Starbucks in yolunu da unuttum valla ya,

Biraz ağır olmuş gibi geldi bana canim
bekarken annemde de vardı icerdim o zamanlarda şimdi nerde Starbucks in yolunu da unuttum valla ya,
aslında iş güç arasında ne yediğimi anlamadım. makarna çok değildi. akşamüzeri yediğim antepfıstığına gerek yoktu biliyorum. o ekstra oldu.
neden bilmiyorum ama şu an bile bişiler yeme isteğim var. su içiyorum hala bastırmak için.
strabucksın kahveleri güzel. orda oturmasan bile paket kahvelerinden alıp evde içebilirsin.

Şuan bende de var o bu akşam midemde bi yanardag misali kıpır kıpır İstanbul da benim kızla dışarı çıkmak çok zor oluyor ya eşimle anca çıkıyorum bi yerlere ondada hiç gitmedik oraya havanın iyi olduğu bi gün özellikle gidip gelicem ama

gün geçmiyor ki yeni kararlar almayayım an itibariyle spora yazılmaya karar verdim
pazartesi gidip görüşücem haftada 3,4 gün olsa bile bombeeee olur

ben ne zaman yazılsam param yandı gitmedim 3 kez oldu bu bende bıraktım salonu artık

inş istikrarını korursun başlayınca dileğiim

beklenen menüydü zaten yine de iyi
afiyet olsun ablam

İtalyada 7.1 deprem olmuş

vay anaam

kıyamam ya ben de ne diyeceğimi şaşırdım şuan yaa tam da anlamadım bir de şimdi sizin alıp yaptırdığınız ev yıkılcak? peki başka eviniz var mı?

Aaa bak ben neyi unuttum dünkü yediklerinden sonra sabah uyanır uyanmaz soluğun tartıda aldım tabi
Çok sukur -200 gr çıktı arti çıksaydı bapardim bilmiyorum

eksidesin canım süper

canım ne bu yaşadıkların yaa
Allah huzur versin evine sana

menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş

dünki menünü telafi etmişsin aferin hilalim

Kizlar menum

09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok

anam ne güzel menü bunlar helal olsun size yaa

Iyi aksamlar kizlar uc gundur uzak kaldim sizden,misafirlerim bugun gittiler ben de temizlik, camasira daldim gelemedim sanirim yarin artiyim

ben de artı olmam inş yaa

6. takımı yenmek en mühimi

Baharcim ilk bastan vermiceksin tavizi cunku erkekler gercekten degisiyor ve sonradan tepkilerde farkli oluyo tabi,bastan beri tavrin,tavizlerin,saygin belli olcak,ufff zamani geri ceviremzsin iste

aynen canım bencede. ben de o yüzden hiç taviz vermiyorum. yoksa bir ömür geçiremem. sorun da olmadı hiç taviz görmeyince adam. geçinip gidiyoruz şimdilik mis :)

Busecim karbonhidrat fazla gibi sanki ama aksam yememmissin insalah acikmassin

acıktım bile hatta açlıktan başım ağrıyor ama yapcak bir şey yok

Sıkma canını.
Hallolur bif şrkilde.
Ne zaman düğün.

Ćok da kötü değil.
Yarın telafi edersin.

kına perşembe düğün cuma günü elifim
edicem telafi bir türlü 59 u göremedim ucundan bile olsa off

Canim naparsan yap stres yapma lutfen,ben bunu kendimden gordum stres yaptigum zamanlar arti ciktim yada vermedim rahat ol canim

ben de tam tersi feci stresliyim kilo konusunda ama denerim tatlım

bu menülerde güzel. bugün herkesin menüsü güzel yaa maşallah

evet canım. düğün pazar kına daha önce tabi perşembe

akşamı yemeyerek öğlenki pilavı telafi etmişsindir bence

inş dileğim yaa

Anladım canim uzaksa dedim daha bulursun diye dusunmustumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…