- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.221
AmiiiiiiiiinRabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
allllaaaaaaaah hemen hemen toparlaaaaabu arada sabah tartıldım +1,3atacagım kendimi biyerlerden
Odemdir be yaaaa sıkma canınıkızlar benim de moralim bozuldu. tartıya çıktım. öyle 2 kilo falan değil. teyzemdeki tartı 2 haftada 2 kilo eksik göstermişti. ama evdeki maalesef öyle değileksi 2 kilo gösterince ve de vücudum sıkılaşınca ümitlenmiştim. bilmiyorum belki dün bütün gün yolda oturdum, bugün desen evdeydim işlerle uğraştım. yedim oturdum yani bakalım yarın sabah kaç çıkacağım merak ediyorum. ama yine de vücudumun sıkılılaşması çok hoşuma gitti. demekki zayıflamaya başlayınca çok daha güzel olacak
dün valizi biraz boşaltmıştım. bazı şeyleri bugün yerleştirdim yerlerine ve mevsimlikler kışlıklar çıktı. yoruldum. dışarı çıkamadık işlerden. dolap alışverişi yarın artık. ne bulduysak onu yedik. bir yoğurt aldık eve o kadar. yarın sebze ve salata malzemesi almam gerek. malzeme olmayınca birşeyler de yapamıyorsun. akşam için buzluktan sebze çıkardık. ama dün akşam ve bugün öğlen onla bunla geçti. napalım artık.
Az degilmiiiiimenüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
Kız Aksam tahin nerden ciktiiii12:00 1elma
1 dilim tam tahilli ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
birazcık kaşarlı omlet bebeklerden kalan çok değidi
4 zeytin
3:00, 3bir arada, kahve krizim geldi türk kahvede bitince neskafe olmayınca mecburiyetten içtim
7,30,1tabak hamsi ızgara, salata 1 dilim ekmek, tatlı niyetine 1t.k tahin pekmez
2,5lt su 4bardak bitki çayı, spor şimdilik yok ama olmıyacak anlamına gelmez
Aksam başka bi şey tercih etseydin keskeKizlar menum
09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
O diyorsa doğrudurBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Bol maydonoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 kase bamya
1 kase yoģurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 17.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.30
Bol salata
2 litre su
35 dk yürüyüş.
Diyet listesi böğleydi kızlar.
Arayı öğle yapmış diyetisyen
12 gün böğle debam edeceğim.
Güzel bence çok batan bişey yokMenümu yazayim
Saat 8
2 gün kurusu
11:30
Yarim yumurta
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim domates
Saat 15
1 kase yoğurt içine yarım elma
Saat 17:30
5 kaşık melemen
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 kaşık tulum peyniri
Su 1 litre 2 te tmm liycam
Spor yok evi toparlıyor um hala.
Yaxiiiiik kadından almayaydin hirsini kizay ben geldim asabım bozuk kızlar sabahtan beri dolabı indirdim kıyafet denedim kına ve düğün için dellendim. sonra netten harıl harıl elbise bir şeyler baktım ya çok pahalı beğendiklerim ya da uygunların bedeni yok vs. asabım yerle bir. bir de üstüne annemle telde ufak çaplı kriz yaşadım. alınganlığım tuttu daha doğrusu ortada bir şey yokken asabım bozuk olduğu için sanırım..
menüm de istediğim gibi olmadı çünkü hiçbir şey hazırlamadım. geçmişe bakıcam şimdi. önce menümü yazayım.
bu arada dünki muz detoksu hiç fayda etmedi +200 ü bile götürmedi.
valla sabah ogleni sevmedim aksamda çok az açsın eminimmenüm
sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması
öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav
akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
Ekmekler aksama kalmayaydi iyiydisabah 10.00
1 dilim peynir
1 tam yumurta ve 1 sarıdan omlet
1 tk çilek reçeli
maydanoz
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara
1 kuru kayısı,1 kuru incir
yarım ceviz, 2 fındık
öğlen 14.30
4 yk kıymalı makarna (az yağlı)
yarım kase yoğurt
ara
1 avuç antepfıstığı
akşam 20.00
küçük bir tabak etli taze fasulye
1 kepçe çorba
tambuğday unundan yufka (1 dilim ekmek kadar)
ara
1 kupa avakado yaprağı çayı (limonlu)
toplam 2 lt su, spor yok. evde iş yaptım.
öğlen ve akşam yemeklerim geç oldu. işlerim vardı ayarlayamadım. öğünlerim güzel değil biliyorum. alışveriş yapamadığımızdan dolapta birşey yoktu. yarın salata malzemesi ve sebze alacağım.
Tavada yağsız pisirdimKöfte ızgara mı kızartma mi
yok beeeee okuzdurde okadar değil Osaniye durmayacagimida iyi bilir benimkinin dilinin ayarı yok bidi bidi herseye bahane herseye Karışma yoksa dayak falan asla şimdi Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bide git ona sor beni dünyalardaın çok sever çok kıymet verir bensiz yapamaz hoş bensiz yapamaz çünkü benden başka kimse ona katlanmaz aslında biz çok severek evlendik evlendikten Hemen snra tayini çıktı baya uzak biyere atandı ayrı kaldık o sürede bu ağır bi psikolojik hastalık geçirdi ki 15gunhastanede yattık okadar sonra bi araya geldik ama sevdiğim adam gitti başka biri geldi hiç tanımadığım çünkü önceki adamla zerre alakası yok belkide o hastalık bu hale getirdi belki gerçekten karakteri bu bilmiyorum ama bazen çok çekilmez oluyo bazen çok sevimli ilki tabi daha fazla ama işte yapar yapar sonra sirnasir kedi gibi yoksa Kıyamaz vurmaya kız okadar degilkamileeeeeee nedir senin çektiğin yaa?? canım dayak falan yok inş. dimi??