Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim yuvalarımıza Hz Ali efendimizin Hz Fatma Anamızın muhabbetini nasip etsin
Amiiiiiiiiin
bu arada sabah tartıldım +1,3 atacagım kendimi biyerlerden
allllaaaaaaaah hemen hemen toparlaaaaa

Odemdir be yaaaa sıkma canını
menüm
sabah 10,30
bir yumurta az peynir ve biberle omlet
öğle 14
biraz tavuk
aksam 17,30
sabahki omletin aynısı
bir kase yogurt
su 1,5 suan
spor
bir saat yürüyüş
Az degilmiiiii
Kız Aksam tahin nerden ciktiiii
Kizlar menum

09.00 domates,biber,peynir,8 zeytin
11.30 yarim elma,yarim armut
14.00 kabak yemegi,ayran
17.00 2 dilim ekmek,peynir
2.5 litre su,spor yok
Aksam başka bi şey tercih etseydin keske
O diyorsa doğrudur
Güzel bence çok batan bişey yok
Yaxiiiiik kadından almayaydin hirsini kiz
menüm

sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması

öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav

akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
valla sabah ogleni sevmedim aksamda çok az açsın eminim

Ekmekler aksama kalmayaydi iyiydi
Köfte ızgara mı kızartma mi
Tavada yağsız pisirdim
kamileeeeeee nedir senin çektiğin yaa?? canım dayak falan yok inş. dimi??
yok beeeee okuzdurde okadar değil Osaniye durmayacagimida iyi bilir benimkinin dilinin ayarı yok bidi bidi herseye bahane herseye Karışma yoksa dayak falan asla şimdi Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bide git ona sor beni dünyalardaın çok sever çok kıymet verir bensiz yapamaz hoş bensiz yapamaz çünkü benden başka kimse ona katlanmaz aslında biz çok severek evlendik evlendikten Hemen snra tayini çıktı baya uzak biyere atandı ayrı kaldık o sürede bu ağır bi psikolojik hastalık geçirdi ki 15gunhastanede yattık okadar sonra bi araya geldik ama sevdiğim adam gitti başka biri geldi hiç tanımadığım çünkü önceki adamla zerre alakası yok belkide o hastalık bu hale getirdi belki gerçekten karakteri bu bilmiyorum ama bazen çok çekilmez oluyo bazen çok sevimli ilki tabi daha fazla ama işte yapar yapar sonra sirnasir kedi gibi yoksa Kıyamaz vurmaya kız okadar degil

eşine çok geçmiş olsun canım belki dediğin gibi etkilemiştir o hastalık

Kızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozuldu işin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff
Hoşgeldin canım aaa gitmisken blaz daha biraksaydi benim e esimde öyle daha gitmeden kalacağım günn pazarlığını yapar

Hoşgeldin canım aaa gitmisken blaz daha biraksaydi benim e esimde öyle daha gitmeden kalacağım günn pazarlığını yapar
Ya delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani

Ya delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani

Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
bu adamları anlamak gerçekten zor canm ah ah ne desem boş. Hiç evlerinin hudutlarını dusunmuyorlar İyi geceler canım

Baharcim ilk bastan vermiceksin tavizi cunku erkekler gercekten degisiyor ve sonradan tepkilerde farkli oluyo tabi,bastan beri tavrin,tavizlerin,saygin belli olcak,ufff zamani geri ceviremzsin iste
Aynen öyle cNim
Canım halledersin bence git mağazadan bak netten gec gelir yetismez
Muz sute alıştı artık vücudun çünkü tepki vermemesi doğal
menüm

sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması

öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav

akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
Ne desem ki busem
Afiyet olsun canım
Fıstık kavrulmussa çok olmuş baby
Canım biliyorum bi kere bizde aldik inan çok şekerli geldi kardeşim içiyor i goturdu
kızlar geçmişteyim hala bu ne böyle herkes kocasından dertli içim dışıma çıktı içim karaydı zaten bugün kapkara oldu
birtek dilek memnun sanırım eşinden. ona maşallah bari
Aaa beni nasıl unutursun aşk böcuguyuz sadece tripcan benimki çok ilgi istiyor
Biraz ağır olmuş gibi geldi bana canim
bekarken annemde de vardı icerdim o zamanlarda şimdi nerde Starbucks in yolunu da unuttum valla ya,
Bekarlık sultanlikmis kız zaten merak ettim sen unideyken mi evlendim nasıl izin verdi ailen esin senden büyük mü yoksaodami öğrenciydi
Geçmiş olsun canım psikoloji çok onemli onunda etkisi vardir
Kızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozuldu işin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff

Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
Hayda hilalin sıkma canını tartiniz biri getiremez mi yada erdem alsın gelsin yarın
İyi geceler kızlar benim bıdık uyudu yarın güzel bir hafta olur inşallah
iyi geceler

küfür etsem ayıp olur şimdi, onamı düşmüş anana söylemek

aldırır sın eşine, iyi tarafından düşün diyetine daha kolay yaparsın evde

canım balık arkası bi tatlı şart ya o niyete yedim :)

bipolar bozuklugu mu var öyleyse zor bi rahatsızlık elinde olmadan yapıyordur bazı şeyleri iş sende bitiyor ne yazıkki daha güçlü daha anlayışlı olman lazım, Rabbim yardımcın olsun

ben giderim yazılınca Allahtwn bişey çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…