- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.241
Tabi paylaşırım :)littlecoffeedoc canım başarı sırrını okudum tebrik ederim öncelikle rica etsem diyet listeni paylaşırmısın tam benim tarzım gibi duruyor diyetisyenin söyledikleri sanki
çok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükürkızlar geçmişteyim hala bu ne böyle herkes kocasından dertli içim dışıma çıktı içim karaydı zaten bugün kapkara oldu
birtek dilek memnun sanırım eşinden. ona maşallah bari
süpermiş bu ama ben o simitleri yiyemem korkarım kilo yapar diye:)Tabi paylaşırım :)
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
Domates salatalık yeşillik istediğin kadar
2 dilim ekmek
Ara 10.30
3 ceviz + 1 yk blueberry + beyaz çay
Ögle 12.30
6 köfte kadar (200 gr) et / tavuk / balık
Bol salata (limonlu sirkeli , nar ekşisi istersen koyabilirsin ama doğal olmalı, hazır satılanlarda şeker var )
İkindi 1 14.00
Yarım sokak simidi
İkindi 2 16.30
Yarım sokak simidi + ayran
Akşam 18.30
10-12 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Son ara 21.00
1 meyve + 1 bardak tarçınlı süt
*Ayrıca gün içinde son arada yiyeceğin meyve haricinde 1 meyve daha yiyeceksin ama bunun zamanı yok, yatmadan 1,5 saat öncesine kadar istediğin zaman yiyebilirsin
Notlar :
**1 kilo sebzeden pişireceğiniz yemeğinize 1 yk zeytin yağı ve 1 çay kaşığı tuz eklenmelidir .
**ekmekler organik tam buğday unu olmalıdır .
**günde 2,5-3 litre su tüketelim .
**süt yoğurt peynir light olmalıdır .
düğün ne zamandı bırak internet almayı çık alışverişe deniyerek al kuzum bulursun kafana göre çok kilon yok beden sıkıntısıda yaşamazsınay ben geldim asabım bozuk kızlar sabahtan beri dolabı indirdim kıyafet denedim kına ve düğün için dellendim. sonra netten harıl harıl elbise bir şeyler baktım ya çok pahalı beğendiklerim ya da uygunların bedeni yok vs. asabım yerle bir. bir de üstüne annemle telde ufak çaplı kriz yaşadım. alınganlığım tuttu daha doğrusu ortada bir şey yokken asabım bozuk olduğu için sanırım..
menüm de istediğim gibi olmadı çünkü hiçbir şey hazırlamadım. geçmişe bakıcam şimdi. önce menümü yazayım.
bu arada dünki muz detoksu hiç fayda etmedi +200 ü bile götürmedi.
Sen o simitler yerine içini rahatlatacak iki sağlam ara öğün yap öyleysesüpermiş bu ama ben o simitleri yiyemem korkarım kilo yapar diye:)
süt kuruyemiş olabilirSen o simitler yerine içini rahatlatacak iki sağlam ara öğün yap öyleyseYoğurt kuruyemiş falan olabilir
klasik kadın paniğiay ben geldim asabım bozuk kızlar sabahtan beri dolabı indirdim kıyafet denedim kına ve düğün için dellendim. sonra netten harıl harıl elbise bir şeyler baktım ya çok pahalı beğendiklerim ya da uygunların bedeni yok vs. asabım yerle bir. bir de üstüne annemle telde ufak çaplı kriz yaşadım. alınganlığım tuttu daha doğrusu ortada bir şey yokken asabım bozuk olduğu için sanırım..
menüm de istediğim gibi olmadı çünkü hiçbir şey hazırlamadım. geçmişe bakıcam şimdi. önce menümü yazayım.
bu arada dünki muz detoksu hiç fayda etmedi +200 ü bile götürmedi.
Afiyet olsun pilav dan sonra akşam olmaması iyi olmuş kaşar i fazla kaçırma.menüm
sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması
öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav
akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
Allah gönlüne göre versin kuzum ya inşallah istediğinizin en iyisi olur.Hadi geçmiş olsun.
Kartı bulmuşsun iyi kuzum.
Güzel menü dilekcim.
Hem vermen yavaşlar hem de sonrasında en ufak kaçamaklar büyük artılar olarak gelir diyor.
Güzel canım menün.
Bence olmuş.
Akşam ekmek çok gibi ama ekmek de bağırsakları çalıştıriyor.
Canım eşim de öğretmen.
Evim var da bitirip içine giremeyeceğim.
Zaten kredi ödüyorum ßu an. Bir kredi daha çekemem. O yüzden. Kısmet bakalım. Belki evimiz yıkılmaz değerlenir satıp rahat rahat evimi tamsmlarım.
Menü güzel elifim.
Olsun canım.
Cumaya kadar gider onlar.
Buradan uzak kalınca zaten otomatik artı oluyorsun.
Ekmeği daha azalttım canım.
Bir günde 9 dilim ekmek vardı.
Bence de yarıştayız kuzular.
Haydi bakalım yarın ćoğumuz artı çıkacağız.
Cumaya çalışmalar başlasın.
Saolasın elifim.
Bakalım bu hafta böğle deniyeceģim.
Çok vermessin ama kesin tağdan gider demişti. Zaten de yıllar önce müthiş vermiştim. Toplamda 12 kg vermiştim. Ama dışardan gören herkes en az 20 kg diyordu.
Benim gözlemim öğle tabii ki k8ßisel bir görüş bi.
Afiyet olsun canım menun güzel. Ahh bu cumalarÖnce menümu yazayım sonra ge mises gidecem
Sabah8:30
1yunurta 3 ceviz marul domates salatalık biber tulum peyniri
Ogle 13:00
1paylican köylere baharat açıkta yağ koydum güzel oldu
Salata yoğurt
Aksam18:00
5-6kofte
Salata az yoğurt
Su 2lt limon-tarcinli
Spor 20 dk yürüyüş bol hoplama zıplama yarın eksi cikmazsam çok dokunacak bidaha cuma kacamagina tövbe diycem
Afiyet olsun canım akşam o yufka olmasa fena değil menü her öğünde kh almışsın. Yarın halledersin malzemeleri.sabah 10.00
1 dilim peynir
1 tam yumurta ve 1 sarıdan omlet
1 tk çilek reçeli
maydanoz
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara
1 kuru kayısı,1 kuru incir
yarım ceviz, 2 fındık
öğlen 14.30
4 yk kıymalı makarna (az yağlı)
yarım kase yoğurt
ara
1 avuç antepfıstığı
akşam 20.00
küçük bir tabak etli taze fasulye
1 kepçe çorba
tambuğday unundan yufka (1 dilim ekmek kadar)
ara
1 kupa avakado yaprağı çayı (limonlu)
toplam 2 lt su, spor yok. evde iş yaptım.
öğlen ve akşam yemeklerim geç oldu. işlerim vardı ayarlayamadım. öğünlerim güzel değil biliyorum. alışveriş yapamadığımızdan dolapta birşey yoktu. yarın salata malzemesi ve sebze alacağım.
Aman harca gitsinyani yapmak lazım ki neden kazandığını hatırlasi. Djmi adamYok kız kendime bu karardan altın otu aldım diğerleri ya eve ya kızıma
Gündüz aynısını bende yasadim Canim
kız dur bi sakin ol düğün yakın zamanda mı
Değişik bi menü olmuş canım
Buldum com sukur canım benim baya çok vermiş ekmeği
filtre kahvesini bende çok seviyorum filtre kahvesi için makina yok a101 den aldım cafelux diye bir. Markası
napcan kuzum herkese kuzu gibi adam denk gelmiyorkızlar geçmişteyim hala bu ne böyle herkes kocasından dertli içim dışıma çıktı içim karaydı zaten bugün kapkara oldu
Fulya cım yorgunsun enerji istiyor vücut ayrıca çok kh almışsın bugün kh çabuk aciktiriyor ne yazikki ben buna bağladım bu durumunu.aslında iş güç arasında ne yediğimi anlamadım. makarna çok değildi. akşamüzeri yediğim antepfıstığına gerek yoktu biliyorum. o ekstra oldu.
neden bilmiyorum ama şu an bile bişiler yeme isteğim var. su içiyorum hala bastırmak için.
strabucksın kahveleri güzel. orda oturmasan bile paket kahvelerinden alıp evde içebilirsin.
Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu düştüm bi travma yaratmış olabilir eşinde. Rabbim sağlık bol muhabbet versin Kamilem.Amiiiiiiiiin
allllaaaaaaaah hemen hemen toparlaaaaa
Odemdir be yaaaa sıkma canını
Az degilmiiiii
Kız Aksam tahin nerden ciktiiii
Aksam başka bi şey tercih etseydin keske
O diyorsa doğrudur
Güzel bence çok batan bişey yok
Yaxiiiiik kadından almayaydin hirsini kiz
valla sabah ogleni sevmedim aksamda çok az açsın eminim
Ekmekler aksama kalmayaydi iyiydi
Tavada yağsız pisirdim
yok beeeee okuzdurde okadar değil Osaniye durmayacagimida iyi bilir benimkinin dilinin ayarı yok bidi bidi herseye bahane herseye Karışma yoksa dayak falan asla şimdi Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bide git ona sor beni dünyalardaın çok sever çok kıymet verir bensiz yapamaz hoş bensiz yapamaz çünkü benden başka kimse ona katlanmaz aslında biz çok severek evlendik evlendikten Hemen snra tayini çıktı baya uzak biyere atandı ayrı kaldık o sürede bu ağır bi psikolojik hastalık geçirdi ki 15gunhastanede yattık okadar sonra bi araya geldik ama sevdiğim adam gitti başka biri geldi hiç tanımadığım çünkü önceki adamla zerre alakası yok belkide o hastalık bu hale getirdi belki gerçekten karakteri bu bilmiyorum ama bazen çok çekilmez oluyo bazen çok sevimli ilki tabi daha fazla ama işte yapar yapar sonra sirnasir kedi gibi yoksa Kıyamaz vurmaya kız okadar degil
anammmmm nolucak şimdi, Kuz alır yarın seninki ceza olsun onaKızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozulduişin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff
ben izin almam gidiyorum derim ama onun sormasina fırsat birakmadan da şu gün şu saatte dönücem derim. Benim kuzenim eşi öyle gün 100 kez arar kıza kan kusturur öküzHoşgeldin canım aaa gitmisken blaz daha biraksaydi benim e esimde öyle daha gitmeden kalacağım günn pazarlığını yapar
gıcık erdemYa delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani
Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
iyi geceler can can.İyi geceler kızlar benim bıdık uyudu yarın güzel bir hafta olur inşallah
oo meraktayim bacimMenü yok patates detoxu yaptım bugün bakalım yarin sonuc ne olacak
teşekkür ederim liste için başarılarının devamını diliyorum canımmm.Tabi paylaşırım :)
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Ara 10.30
Ögle 12.30
Bol salata (limonlu sirkeli , nar ekşisi istersen koyabilirsin ama doğal olmalı, hazır satılanlarda şeker var )
İkindi 1 14.00
Yarım sokak simidi
İkindi 2 16.30
Akşam 18.30
10-12 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Son ara 21.00
*Ayrıca gün içinde son arada yiyeceğin meyve haricinde 1 meyve daha yiyeceksin ama bunun zamanı yok, yatmadan 1,5 saat öncesine kadar istediğin zaman yiyebilirsin
Notlar :
**1 kilo sebzeden pişireceğiniz yemeğinize 1 yk zeytin yağı ve 1 çay kaşığı tuz eklenmelidir .
mutlulugunuz daim olsun nazar lardan korusun Rabbim.çok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükür
bi laf var ya herkes birilerini bulur ama birbirini bulan çok az kişidir şükür ben o şanslı kişilerdenim
Önce menümu yazayım sonra ge mises gidecem
Sabah8:30
1yunurta 3 ceviz marul domates salatalık biber tulum peyniri
Ogle 13:00
1paylican köylere baharat açıkta yağ koydum güzel oldu
Salata yoğurt
Aksam18:00
5-6kofte
Salata az yoğurt
Su 2lt limon-tarcinli
Spor 20 dk yürüyüş bol hoplama zıplama yarın eksi cikmazsam çok dokunacak bidaha cuma kacamagina tövbe diycem
sabah 10.00
1 dilim peynir
1 tam yumurta ve 1 sarıdan omlet
1 tk çilek reçeli
maydanoz
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara
1 kuru kayısı,1 kuru incir
yarım ceviz, 2 fındık
öğlen 14.30
4 yk kıymalı makarna (az yağlı)
yarım kase yoğurt
ara
1 avuç antepfıstığı
akşam 20.00
küçük bir tabak etli taze fasulye
1 kepçe çorba
tambuğday unundan yufka (1 dilim ekmek kadar)
ara
1 kupa avakado yaprağı çayı (limonlu)
toplam 2 lt su, spor yok. evde iş yaptım.
öğlen ve akşam yemeklerim geç oldu. işlerim vardı ayarlayamadım. öğünlerim güzel değil biliyorum. alışveriş yapamadığımızdan dolapta birşey yoktu. yarın salata malzemesi ve sebze alacağım.
kızlar geçmişteyim hala bu ne böyle herkes kocasından dertli içim dışıma çıktı içim karaydı zaten bugün kapkara oldu
aslında iş güç arasında ne yediğimi anlamadım. makarna çok değildi. akşamüzeri yediğim antepfıstığına gerek yoktu biliyorum. o ekstra oldu.
neden bilmiyorum ama şu an bile bişiler yeme isteğim var. su içiyorum hala bastırmak için.
strabucksın kahveleri güzel. orda oturmasan bile paket kahvelerinden alıp evde içebilirsin.
ben ne zaman yazılsam param yandı gitmedim 3 kez oldu bu bende bıraktım salonu artık
inş istikrarını korursun başlayınca dileğiim
beklenen menüydü zaten yine de iyi
afiyet olsun ablam
vay anaam
kıyamam ya ben de ne diyeceğimi şaşırdım şuan yaatam da anlamadım bir de şimdi sizin alıp yaptırdığınız ev yıkılcak? peki başka eviniz var mı?
eksidesin canım süper
canım ne bu yaşadıkların yaa
Allah huzur versin evine sana
dünki menünü telafi etmişsin aferin hilalim
anam ne güzel menü bunlar helal olsun size yaa
ben de artı olmam inş yaa
6. takımı yenmek en mühimi
aynen canım bencede. ben de o yüzden hiç taviz vermiyorum. yoksa bir ömür geçiremem. sorun da olmadı hiç taviz görmeyince adam. geçinip gidiyoruz şimdilik mis :)
acıktım bile hatta açlıktan başım ağrıyor ama yapcak bir şey yok
kına perşembe düğün cuma günü elifim
edicem telafi bir türlü 59 u göremedim ucundan bile olsa off
ben de tam tersi feci stresliyim kilo konusunda ama denerim tatlım
bu menülerde güzel. bugün herkesin menüsü güzel yaa maşallah
evet canım. düğün pazar kına daha önce tabi perşembe
inş dileğim yaa
Amiiiiiiiiin
allllaaaaaaaah hemen hemen toparlaaaaa
Odemdir be yaaaa sıkma canını
Az degilmiiiii
Kız Aksam tahin nerden ciktiiii
Aksam başka bi şey tercih etseydin keske
O diyorsa doğrudur
Güzel bence çok batan bişey yok
Yaxiiiiik kadından almayaydin hirsini kiz
valla sabah ogleni sevmedim aksamda çok az açsın eminim
Ekmekler aksama kalmayaydi iyiydi
Tavada yağsız pisirdim
yok beeeee okuzdurde okadar değil Osaniye durmayacagimida iyi bilir benimkinin dilinin ayarı yok bidi bidi herseye bahane herseye Karışma yoksa dayak falan asla şimdi Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bide git ona sor beni dünyalardaın çok sever çok kıymet verir bensiz yapamaz hoş bensiz yapamaz çünkü benden başka kimse ona katlanmaz aslında biz çok severek evlendik evlendikten Hemen snra tayini çıktı baya uzak biyere atandı ayrı kaldık o sürede bu ağır bi psikolojik hastalık geçirdi ki 15gunhastanede yattık okadar sonra bi araya geldik ama sevdiğim adam gitti başka biri geldi hiç tanımadığım çünkü önceki adamla zerre alakası yok belkide o hastalık bu hale getirdi belki gerçekten karakteri bu bilmiyorum ama bazen çok çekilmez oluyo bazen çok sevimli ilki tabi daha fazla ama işte yapar yapar sonra sirnasir kedi gibi yoksa Kıyamaz vurmaya kız okadar degil[/QUOTE
İnşallah doğrudut ksmilem.
Yoksa ben slmıyayım kilokarı.
Kızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozulduişin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff
Ahhhh hilalim.
Artık yarını pas geçersin.
Cumaya kadar slırsın.
Ya delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani
Ahh onlar öğle şeyleri anlatmaya bayılîrlar.
Benimki de öğle.
Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
İyi geceler hilalim.
Tabi paylaşırım :)
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Ara 10.30
Ögle 12.30
İkindi 1 14.00
Yarım sokak simidi
İkindi 2 16.30
Akşam 18.30
10-12 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Son ara 21.00
Notlar :
Teşekkür edetiz csnım.
çok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükür
bi laf var ya herkes birilerini bulur ama birbirini bulan çok az kişidir şükür ben o şanslı kişilerdenim
Maşallah dilekćim.
Allah bozmasın.
süpermiş bu ama ben o simitleri yiyemem korkarım kilo yapar diye:)
Bence de süper menü dilek.
Bana da çok geldi.
Artı değilim ama 69taktimartı mıydın sende canım, bende salata da turp yedim şiştim sanki
Bizimki ana kalorifer borusu çürümesi çıktı. Usta babamın arkadaşı olunca işinin ehli çıktı :) Alt kattaki daireye girip baktı,kaloriferden dedi çıktı :) Şok olduk nasıl çıktı. Kaloriferci geldi,mobilyacı geldi,mutfağımı söktüler komple.Borular,kalorifer değişti.İyiki bu hafta oldu.Çünkü ertesi gün kaloriferleri yaktılar soğuktan. Onu atlattım tansiyonla uğraştım 3 gün. Okutcaz inşallah.Başımız az selamete ereyditabiki kötü değil hatta gayet iyi sonuç :) bu kadar dikkatsiz yediysen demekki totalde kalori olarak bilmeden de olsa dengeledin çünkü bahsettiğin beslenme şekliyle kilo almamak imkansız, kim olsa alır yani üzerine bir de kortizon falan diyorsun
inş kilo almadan aramıza döner kalan az kilondan da kurtulursun kuzuum
ben daha önce 20 kg verdim her ay 1 kg aldım sonra o yüzden kilo dikkat etmediğimde alıyorum ama neyseki hızlı almıyorum. gel görki hızlı almıyorum buna paralel hızlı da veremiyorum.
ayy derdin çilen bitmiyor. her yazdığında bir şey gelmiş oluyor başına. daha önce de demiştim sana evinde bir dua okut bir sadaka ver bir şey yap canım bu nedir yaa
benim üst komşudan da bana su geliyordu. meğer wc nin gömme rezervuarı çatlakmış üsttekinin onun yüzünden geliyormuş bana sifonun içindeki temiz su akıyormuş. senin de aklında bulunsun. salak usta 3. de buldu dünya para aldı şunu bunu değiştim diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?