Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

littlecoffeedoc canım başarı sırrını okudum tebrik ederim öncelikle rica etsem diyet listeni paylaşırmısın tam benim tarzım gibi duruyor diyetisyenin söyledikleri sanki
Tabi paylaşırım :)

Sabah 08.00

Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
Domates salatalık yeşillik istediğin kadar
2 dilim ekmek

Ara 10.30
3 ceviz + 1 yk blueberry + beyaz çay

Ögle 12.30
6 köfte kadar (200 gr) et / tavuk / balık
Bol salata (limonlu sirkeli , nar ekşisi istersen koyabilirsin ama doğal olmalı, hazır satılanlarda şeker var )

İkindi 1 14.00

Yarım sokak simidi

İkindi 2 16.30

Yarım sokak simidi + ayran

Akşam 18.30

10-12 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek

Son ara 21.00
1 meyve + 1 bardak tarçınlı süt

*Ayrıca gün içinde son arada yiyeceğin meyve haricinde 1 meyve daha yiyeceksin ama bunun zamanı yok, yatmadan 1,5 saat öncesine kadar istediğin zaman yiyebilirsin

Notlar :

**1 kilo sebzeden pişireceğiniz yemeğinize 1 yk zeytin yağı ve 1 çay kaşığı tuz eklenmelidir .
**ekmekler organik tam buğday unu olmalıdır .
**günde 2,5-3 litre su tüketelim .
**süt yoğurt peynir light olmalıdır .

kızlar geçmişteyim hala bu ne böyle herkes kocasından dertli içim dışıma çıktı içim karaydı zaten bugün kapkara oldu
birtek dilek memnun sanırım eşinden. ona maşallah bari
çok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükür
bi laf var ya herkes birilerini bulur ama birbirini bulan çok az kişidir şükür ben o şanslı kişilerdenim

süpermiş bu ama ben o simitleri yiyemem korkarım kilo yapar diye:)

düğün ne zamandı bırak internet almayı çık alışverişe deniyerek al kuzum bulursun kafana göre çok kilon yok beden sıkıntısıda yaşamazsın
anacığının gönlünü alırsın yarın takma bebişim

klasik kadın paniği kız düğün ne zaman bi dur bakalım heryer indirim bide mağazaları gez tatlım. Artık detoks yapma lütfen buse meton küstu sana

menüm

sabah 11.00
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peynir
1,5 dilim tb ekmek
1 tk bal
1 tane erik reçelinin eriği
5 tane patates kızartması

öğle 15.00
2 yk yoğurt
5 yk pilav

akşam 18.00
1 bardak y. yağlı süt
Afiyet olsun pilav dan sonra akşam olmaması iyi olmuş kaşar i fazla kaçırma.

Allah gönlüne göre versin kuzum ya inşallah istediğinizin en iyisi olur.

Afiyet olsun canım menun güzel. Ahh bu cumalar

Afiyet olsun canım akşam o yufka olmasa fena değil menü her öğünde kh almışsın. Yarın halledersin malzemeleri.

Aman harca gitsin para harcamak için var

kızlar geçmişteyim hala bu ne böyle herkes kocasından dertli içim dışıma çıktı içim karaydı zaten bugün kapkara oldu
napcan kuzum herkese kuzu gibi adam denk gelmiyor evet maşallah nazar değmesin Dilo ya :)

Fulya cım yorgunsun enerji istiyor vücut ayrıca çok kh almışsın bugün kh çabuk aciktiriyor ne yazikki ben buna bağladım bu durumunu.

Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu düştüm bi travma yaratmış olabilir eşinde. Rabbim sağlık bol muhabbet versin Kamilem.

Kızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozuldu işin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff
anammmmm nolucak şimdi, Kuz alır yarın seninki ceza olsun ona

Hoşgeldin canım aaa gitmisken blaz daha biraksaydi benim e esimde öyle daha gitmeden kalacağım günn pazarlığını yapar
ben izin almam gidiyorum derim ama onun sormasina fırsat birakmadan da şu gün şu saatte dönücem derim. Benim kuzenim eşi öyle gün 100 kez arar kıza kan kusturur öküz

Ya delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani
gıcık erdem

Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
Ne kavga ediyosun alsın yarın tartiyi gidip.

İyi geceler kızlar benim bıdık uyudu yarın güzel bir hafta olur inşallah
iyi geceler can can.

Menü yok patates detoxu yaptım bugün bakalım yarin sonuc ne olacak
oo meraktayim bacim

teşekkür ederim liste için başarılarının devamını diliyorum canımmm.

mutlulugunuz daim olsun nazar lardan korusun Rabbim.

Menü güzel.
Afiyet olsun.

Pek olmamış.
Yarın toparlarsın sen onu.

Aynen sadece dilek.
Herkedin bir derdi var.
Herkez müzdarip.

Ben de deniyeyim.
Kahvekolik biri içi iyi fikir.

Yok bisem.
O bitmedi daha.
Şu anda ki evim yıkılacak.
Bu kayınvalidemin.

Günaydın herkese 30 sayfa birikmiş ama şimdi okula gireceğim ve baaya hastayım okuyamam sanırım.
Cuma 74.9
Bugün 75.9
+1
Gelelim bahanelere açık konuşmak gerekirse kendmi fazla ödüllendirdim 2.7 kg verdiktn sonra poğaçalar nutellalar yedim gece 11 de muz yedm.zaten cuma misafirlikteydm ne yediğimi biliyorsunuz. dün 1.5 kilo artıdaydm iyi sayılrm ama cumaya eksiye düşerm inşaallah hasta hasta spor yapabilirsem.

Günaydın...
Cuma bildirim yapamadım çünkü hastanede yatıyordum
Ama bu sabah 71,2 ile günaydın dedim :)
Zırt pırt değişiklik yapılabiliyor mu bilmiyorum ama hedefimi yine 70e aldım.Çünkü vücudum çok yoruldu hastalıktan.Daha fazla kasmak istemedim.kalan1,2 için 600+600 şeklinde 2 haftaya mezuniyet diyorum ve diliyorum :)
Sizler nasılsınız?Cuma naptınız?

Bizimki ana kalorifer borusu çürümesi çıktı. Usta babamın arkadaşı olunca işinin ehli çıktı :) Alt kattaki daireye girip baktı,kaloriferden dedi çıktı :) Şok olduk nasıl çıktı. Kaloriferci geldi,mobilyacı geldi,mutfağımı söktüler komple.Borular,kalorifer değişti.İyiki bu hafta oldu.Çünkü ertesi gün kaloriferleri yaktılar soğuktan. Onu atlattım tansiyonla uğraştım 3 gün. Okutcaz inşallah.Başımız az selamete ereydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…