Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayır bacım nedir rahatsızlığın Rabbim şifa versin

gunaydın kızlar
güzel bir hafta olsun ınsallah bol eksılı bol enerjılı

baya bır gecmıs olmus yıne 41 kere masallah

sabah tartıldım cuma gununden bayada bır eksıdeyım ama henuz lavaboya cıkamadım eger belı bır saatımız yoksa bıraz daha bekleyıp oyle kılomu bıldırmek ıstıyorum

Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
Of ta sallama cvp verme git yat biraz düşününce anlar hatasını
Ah sabır sabır herzaman olmuyo bende zaten oğlumun dertleri bide o inan hayattan sıkıldım
Him baya iyi bi menüde ekmek var cok
Rabbim mutlulugunuxu artırsin

Gunaydin kizlar korktugum basima geldi +800
Gider inş sikmayin caninizi
80.0
Menü
Sabah 2 dilim ekmek 1 domates2 kk peynir çay
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
Ara 1 parça üzüm 1 portakal
Akşam çok az hamsi tava salata
Güzel canim
Gunaydin kizlar
+400 um sıkıntı yok dun regl oldum,cumaya iner ,temizlik baslasin bugun evler o bicim,optum hepinizi bye

günaydın kızlar artı 1 kg ama sıkıntı yok halledicez

Günaydın kızlar nasılsınız +0.9 ama ödem çünkü dun gecede uyumadi essek sipasi dün -deydim onun için takmiyorum
hep artı ama halledeceksiniz eminim

Artı değilim ama 69taktim
tak bakalım.

Günaydın kızlar. 87.4 kiloyum.
Hadi canım bismillah de başla.

Sen halledersin canım düşer o artı eksiye.

hepimiz çok fena artıyiz

80.0
Menü
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
Afiyet olsun canım.

Gunaydin kizlar
+400 um sıkıntı yok dun regl oldum,cumaya iner ,temizlik baslasin bugun evler o bicim,optum hepinizi bye
cumaya eksisin o zamsn. Kolay gelsin.

Geçmiş olsun canım varmı ydi senin daha onceden tansiyon problemin belkide ilaçlar yapmıştır.

Hadi bakalım hallederiz diyosan halledersin sen.

Günaydın kızlar nasılsınız +0.9 ama ödem çünkü dun gecede uyumadi essek sipasi dün -deydim onun için takmiyorum
verirsin cumaya kadar.

Şimdi hazırlanıp çıkacağım annem kahvaltıya çağırdı anneannemde gelmiş babam alacak birazdan opuldunuz
Ne güzel yaaa bol muhabbet az yemek diliyorum.

bi saati yok tatlım.

Günaydın sabitim kızlar ah ah o cuma olmasaydı kesin eksiydi
cumaya eksi sin o zaman çok iyi.

KIZLAR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

YARIŞTAYIZ UNUTTUNUZ MUUU?? SÖZÜM KAÇAMAKLARIN UCUNU KAÇIRANLARADIR
TEK TEK YAZMIYCAM ARTISI BOL OLANLARA KOMPLE SESLENİYORUM BİR KENDİMİZE GELEBİLİR MİYİZ BACILARIM??? CUMA GÜNÜ YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMAYACAK
LAVMAN YAPIN NAPIN EDİN CUMAYA EKSİ GELİN HEM DE AZCIK DEĞİL -1 -2 GELİN
HADİ BAKALIMMMMMMMMMMM

DAHA KAÇAMAK GÖRMEK İSTEMİYORUM
HEPİMİZİ MEFKUŞUM VER BERİLİŞKOMA EMANET EDİYORUM NİHOHOHOHOOO

Tabiki de canım annemlerde sıkıntı olmuyor ye ye diyen yok hele babam asla sevmez kiloyu
lavman mi :)
Ben kendi adıma kesinlikle halledecegim yarına bile inebilir

Lavman mı busem canavara dönüştü

anlatayım canım benım :
ben bı aralar 103 kılolardaydım o zamanlar burayla tanısmamıstım herneyse fıttıngo dıye bı sıtede kalorı hesabı yaparak kılo verıyordum o zamanları kosu bandında yuruyordum egzersızlerı yazarken merdıvenlı kosu bandından baska bısey yoktu bende esımı gordum butun rozetlerı almıs falan ( orda her hafta her hedefe ulastıgında bı rozet verıyorlarmıs ) neyse bende utana cekıle yazdım esıme dedım boyle boyle rozetlerınız cok dıye bılırsınız dıye dusundum dedım meger adamın kılo vermeyle hıc ılgısı yokmus programın yazılımcısıymıs yazdıgı programı denemek ıcın kendı kendıne verıyormus neyse ondan sonra bı daha yazmadı ertesı gun yazdı bız bı tanısmaya gırmedık ama o benım adımı sanımı bılmıyor ben aynı sekılde sadece programıı nasıl gelıstırebılırım vs gıbı sorular soruor bana bı s 1-2 hafta boyle ara ara yazıstık sonra normal tanısma faslına gectık ama o sırada benım gorusutugum bırı vardı ama artık onlada sallantıları yasıyorduk zaten bende esıme onu anlatıp erkeklerden dert yanıyordumo da kendınce bana tesellı verıyordu falan fılan neyse sonra araya yaz tatılı gırdı ben burayı kesfettım bır daha oraya gırmedım bu aradada o gorustugum kısıyle bu ırmedım surede bıtmıstı ( BAYA DETAY GIRDIM SANIRIM )
sonra ben oraya tekrar gırdım ondan sonrası corap sokuygu gıbı geldı once faceden eklestık sonra numaramı ıstedı bu arada bızım konusmalar hep evlılık ustuneydı bı gun esım dedıkı ben bırıne karsı bısey hıssedıyorum ama ne oldugunu bılmıyorum ne sence dıye soruyor bana sapsal dedım ben ne bılım gıt arkadasına anlat o soyler 2-3 gun sonra geldı ben senınle evlenmek ıstıyorum aılemle bırlıkte yanına gelmek ıstıyorum dedı ( tırsmadım degıl ama bı yandanda bı o kadarda guvenıyorum ona ) o boyle degınce bende once teyzemlere sonra anneme anlattım bu durum annemleri ıkna etmek pek kolay olmadı neyse kabul ettı ama hem once tek gelecek ve dısarda gorusmucez dedemlerının evıne gelecek butun aıleyle bırlıkte goruscez hafta sonu geldı konsutular gorustuler tabı daha babamın haber yok 3 gun sonra nnemle babaannem baba soyledıler ben kesın karsı cıkar dıye dusundum ama kayınvalıdem ve kayınpedrımle telde konustular davet ettı onları
2-3 hafta sonrada 9 kasımda ıstemeye geldıler hem soz yaptık hem ısteme.sozden sonra bızımkılerle esımın memleketıne gıttık tanımak sorusturmak ıcın vs subatta nısan hazıranda dugun derken bu sekılde oldu canım

normal bı yere gıderken bende ızın almam gıdıyorum haberın olsun derımde annem sehır dısında olunca yatıya gıdınce rızası olmadan gıdemıyorum malesef

gecmıs olsun canım ınsallah gecer rahatsızlıgın + 1 ıde telafı edersın bı ıyıleste
bu hafta herkes artıda sanırım
80.0
Menü
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği

Gunaydin kizlar
benımde yakınladı reglım bakalım ne olcak

her ıkısı ıcınde cock gecmıs olsun

Şimdi hazırlanıp çıkacağım annem kahvaltıya çağırdı anneannemde gelmiş babam alacak birazdan opuldunuz

+1.100 um bide regl oldum bugün. Cumaya hallederim umarım nasıl olucak bilmiyorum ama.

Kızlar ben de +1 deyim.
Maalesef. Yine cumaya stresli günler beni bekliyor.

günaydın kızlar

+300 malesef
North River canım afıyet olsun
kızlar bozuk morallerı atın kenara cumaya gıdecek onların hepsı

Anladım canim uzaksa dedim daha bulursun diye dusunmustumde

eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten

evet canım dün açtım bayaa başım bile ağrıdı açlıktan doğru tahmin etmişsin.

canım dilek de değinmiş bi polarsa elinde değildir. başka bir şeyse de zaten belli ki etkisi kalmış. hoş gör adamı. Allah muhabbetinizi arttırsın. olduğu gibi kabullenki kendini yıpratma.

Kızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozuldu işin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff

Ya delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani

Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size

şaka gibiii şimdi tuzla da annenlerin tam tersi. eşin alsın diycem ben de ama alamaz imkanı yok. sen gidip alacaksın ya da nasıl olacak bilmiyorum

cidden böyle şeylere çok sinirleniyorum. sırdaş olamayan eş mi olur ya gidip ispitliyor ne münasebetttt
kıskandı tabi sen çıtırlaşınca tutuştu etekleri oh olsun. durma devam et bacım görsün taş hilali kendine gelsiinnnnn

copy: eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten

eveet muz süt yaramadı bu kez o yüzden
maşallah canım siz aşk böcüklerine deee :)

Menü yok patates detoxu yaptım bugün bakalım yarin sonuc ne olacak

hadi bakalım

ben giderim yazılınca Allahtwn bişey çıkmazsa

amin dileğim

maşallah sizee :) bir aşk böcüğü de biziz ama benim daha 1 yıl 2 ay oluyor evleneli o yüzden iddialı konuşmalardan kaçınıyorum. gerçi balık baştan kokar diyor büyüklerim. Allah benim eşimden de razı olsun. mutlu olayım diye gözümün içine bakar. canım bir şey çekse hemen gidip almaya kalkar. süpriz yapar. çocuğumuz yok bebek gibi bakıyor bana tabi ben de ona. Allah yuvamızdan huzuru eksik ettirmesin hepimizin. mutluluğumuz daim olsun bacım.

copy: eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten

anamla hemen düzelttik canım aradım hiçbir şey yokmuş gibi konuştuk zaten küçük bir şeydi :)

aynen kaşara dikkat edicem elifim

doğru diyorsun eş işi şans işi kısmet işi. Allah hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesin inş.

Yok bisem.
O bitmedi daha.
Şu anda ki evim yıkılacak.
Bu kayınvalidemin.

canım ben de yeni yaptırdığınız ev yıkılıyo sandım başımdan aşağı kaynar su indi gibi oldu yaa
Allahım buna şükür yarabbim
yani sen şimdi kvlerin bir dairesinde kalıyorsun o yıkılacak sen de yeni eve çıkcan kendi yaptırdığınız bahçeli ev bitmemiş olursa. bu dimi?

eğer buysa dert etme elifim sana ev mi yok yaa

Günaydın kızlar. 87.4 kiloyum.

yani ekside misin canım artı eksi kaçsın onu yazarsan iyi olur fulyacım.listede olmadığın için aklımızda yok kilon

80.0
Menü
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği

güzel menü canım afiyet olsun

Gunaydin kizlar

olsun canım regl se sıkıntı yok

geçmiş olsun canım tekrar. aynen metonu daha zorlama inş mezun olursun canım.
iyiyiz görmüşsün sen de 1. olduk ohh dedik :)

iyiki o usta varmış. her şey yolunda gitmiş şükür. okutcaz deme bacım okut öteleyip durma artık

ödem diyosan sıkıntı yok baharım

tamam tatlım öpüldün

olsun kız buna şükür takım batık

+1.100 um bide regl oldum bugün. Cumaya hallederim umarım nasıl olucak bilmiyorum ama.

kız reglse onu halledersin ben de geçen hafta öyleydim

hepimiz artıyiz ya

Çok değil havada karada halledersin sen bu artıyi ben napıcam

kız reglden bir şey olmaz ben de geçen hafta p.tesi +1.4 tüm sonra cumaya -800 oldum

Tabiki de canım annemlerde sıkıntı olmuyor ye ye diyen yok hele babam asla sevmez kiloyu
lavman mi :)
Ben kendi adıma kesinlikle halledecegim yarına bile inebilir

Lavman mı busem canavara dönüştü

yaa lavmanı duyunca tutuştunuz dimi?? 6. takımla son rövanş bunu almazsak olur mu ya?? şaka değil haa artı gelmek yok yok yok

Günaydin kizlar
Bizim ev pek limoni

hayrola ablam?

Herkeslere günaydın dicemde pek günümüz aydın olmamış

Ben sabitim

Kızlar eğer bu hafta 6.takıma yenilirsek geçen hafta kazandığımızın bi hükmü kalmıcak
Özellikle listedekiler lütfen dikkat edin
Mutlaka eksiyle gelmeye çalışın

Merve sizinki baya türk filmi gibiymiş kızz çok romantik Allah mutluluğunuzu daim etsin

Ayşe geçmiş olsun cnm
Senin hedef olarak ne yazılmıştı bilmiyorum cnm ama mezun olmak için zaten listeye girmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…