- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.261
hayır bacım nedir rahatsızlığın Rabbim şifa versinGünaydın...
Cuma bildirim yapamadım çünkü hastanede yatıyordum
Ama bu sabah 71,2 ile günaydın dedim :)
Zırt pırt değişiklik yapılabiliyor mu bilmiyorum ama hedefimi yine 70e aldım.Çünkü vücudum çok yoruldu hastalıktan.Daha fazla kasmak istemedim.kalan1,2 için 600+600 şeklinde 2 haftaya mezuniyet diyorum ve diliyorum :)
Sizler nasılsınız?Cuma naptınız?
Tansiyon düştü toparlayamadık 3-4 gün.Bugün daha iyiyim. Sağol canımm.hayır bacım nedir rahatsızlığın Rabbim şifa versin
Of ta sallama cvp verme git yat biraz düşününce anlar hatasınıKızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
Ah sabır sabır herzaman olmuyo bende zaten oğlumun dertleri bide o inan hayattan sıkıldımcanım balık arkası bi tatlı şart ya o niyete yedim :)
bipolar bozuklugu mu var öyleyse zor bi rahatsızlık elinde olmadan yapıyordur bazı şeyleri iş sende bitiyor ne yazıkki daha güçlü daha anlayışlı olman lazım, Rabbim yardımcın olsun
Him baya iyi bi menüde ekmek var cokTabi paylaşırım :)
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
Domates salatalık yeşillik istediğin kadar
2 dilim ekmek
Ara 10.30
3 ceviz + 1 yk blueberry + beyaz çay
Ögle 12.30
6 köfte kadar (200 gr) et / tavuk / balık
Bol salata (limonlu sirkeli , nar ekşisi istersen koyabilirsin ama doğal olmalı, hazır satılanlarda şeker var )
İkindi 1 14.00
Yarım sokak simidi
İkindi 2 16.30
Yarım sokak simidi + ayran
Akşam 18.30
10-12 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Son ara 21.00
1 meyve + 1 bardak tarçınlı süt
*Ayrıca gün içinde son arada yiyeceğin meyve haricinde 1 meyve daha yiyeceksin ama bunun zamanı yok, yatmadan 1,5 saat öncesine kadar istediğin zaman yiyebilirsin
Notlar :
**1 kilo sebzeden pişireceğiniz yemeğinize 1 yk zeytin yağı ve 1 çay kaşığı tuz eklenmelidir .
**ekmekler organik tam buğday unu olmalıdır .
**günde 2,5-3 litre su tüketelim .
**süt yoğurt peynir light olmalıdır .
Rabbim mutlulugunuxu artırsinçok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükür
bi laf var ya herkes birilerini bulur ama birbirini bulan çok az kişidir şükür ben o şanslı kişilerdenim
Günaydın herkese 30 sayfa birikmiş ama şimdi okula gireceğim ve baaya hastayım okuyamam sanırım.
Cuma 74.9
Bugün 75.9
+1
Gelelim bahanelere açık konuşmak gerekirse kendmi fazla ödüllendirdim 2.7 kg verdiktn sonra poğaçalar nutellalar yedim gece 11 de muz yedm.zaten cuma misafirlikteydm ne yediğimi biliyorsunuz. dün 1.5 kilo artıdaydm iyi sayılrm ama cumaya eksiye düşerm inşaallah hasta hasta spor yapabilirsem.
Gider inş sikmayin caniniziGunaydin kizlar korktugum basima geldi +800
Güzel canim80.0
Menü
Sabah 2 dilim ekmek 1 domates2 kk peynir çay
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
Ara 1 parça üzüm 1 portakal
Akşam çok az hamsi tava salata
Gunaydin kizlar
+400 um sıkıntı yok dun regl oldum,cumaya iner ,temizlik baslasin bugun evler o bicim,optum hepinizi bye
günaydın kızlar artı 1 kg ama sıkıntı yok halledicez
hep artı ama halledeceksiniz eminimGünaydın kızlar nasılsınız +0.9 ama ödem çünkü dun gecede uyumadi essek sipasi dün -deydim onun için takmiyorum
tak bakalım.Artı değilim ama 69taktim
Hadi canım bismillah de başla.Günaydın kızlar. 87.4 kiloyum.
Sen halledersin canım düşer o artı eksiye.Günaydın herkese 30 sayfa birikmiş ama şimdi okula gireceğim ve baaya hastayım okuyamam sanırım.
Cuma 74.9
Bugün 75.9
+1
Gelelim bahanelere açık konuşmak gerekirse kendmi fazla ödüllendirdim 2.7 kg verdiktn sonra poğaçalar nutellalar yedim gece 11 de muz yedm.zaten cuma misafirlikteydm ne yediğimi biliyorsunuz. dün 1.5 kilo artıdaydm iyi sayılrm ama cumaya eksiye düşerm inşaallah hasta hasta spor yapabilirsem.
hepimiz çok fena artıyizGunaydin kizlar korktugum basima geldi +800
Afiyet olsun canım.80.0
Menü
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
cumaya eksisin o zamsn. Kolay gelsin.Gunaydin kizlar
+400 um sıkıntı yok dun regl oldum,cumaya iner ,temizlik baslasin bugun evler o bicim,optum hepinizi bye
Geçmiş olsun canım varmı ydi senin daha onceden tansiyon problemin belkide ilaçlar yapmıştır.Günaydın...
Zırt pırt değişiklik yapılabiliyor mu bilmiyorum ama hedefimi yine 70e aldım.Çünkü vücudum çok yoruldu hastalıktan.Daha fazla kasmak istemedim.kalan1,2 için 600+600 şeklinde 2 haftaya mezuniyet diyorum ve diliyorum :)
Hadi bakalım hallederiz diyosan halledersin sen.günaydın kızlar artı 1 kg ama sıkıntı yok halledicez
verirsin cumaya kadar.Günaydın kızlar nasılsınız +0.9 ama ödem çünkü dun gecede uyumadi essek sipasi dün -deydim onun için takmiyorum
Ne güzel yaaa bol muhabbet az yemek diliyorum.Şimdi hazırlanıp çıkacağım annem kahvaltıya çağırdı anneannemde gelmiş babam alacak birazdan opuldunuz
bi saati yok tatlım.gunaydın kızlar
güzel bir hafta olsun ınsallah bol eksılı bol enerjılı
baya bır gecmıs olmus yıne 41 kere masallah
sabah tartıldım cuma gununden bayada bır eksıdeyım ama henuz lavaboya cıkamadımeger belı bır saatımız yoksa bıraz daha bekleyıp oyle kılomu bıldırmek ıstıyorum
cumaya eksi sin o zaman çok iyi.Günaydın sabitim kızlar ah ah o cuma olmasaydı kesin eksiydi
hepimiz artıyiz yaKızlar ben de +1 deyim.
Maalesef. Yine cumaya stresli günler beni bekliyor.
Çok değil havada karada halledersin sen bu artıyi ben napıcamgünaydın kızlar
+300 malesef
Tabiki de canım annemlerde sıkıntı olmuyor ye ye diyen yok hele babam asla sevmez kiloyutak bakalım.
Hadi canım bismillah de başla.
Sen halledersin canım düşer o artı eksiye.
hepimiz çok fena artıyiz
Afiyet olsun canım.
cumaya eksisin o zamsn. Kolay gelsin.
Geçmiş olsun canım varmı ydi senin daha onceden tansiyon problemin belkide ilaçlar yapmıştır.
Hadi bakalım hallederiz diyosan halledersin sen.
verirsin cumaya kadar.
Ne güzel yaaa bol muhabbet az yemek diliyorum.
bi saati yok tatlım.
cumaya eksi sin o zaman çok iyi.
lavman mi :)KIZLAR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YARIŞTAYIZ UNUTTUNUZ MUUU??SÖZÜM KAÇAMAKLARIN UCUNU KAÇIRANLARADIR
TEK TEK YAZMIYCAM ARTISI BOL OLANLARA KOMPLE SESLENİYORUM BİR KENDİMİZE GELEBİLİR MİYİZ BACILARIM??? CUMA GÜNÜ YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMAYACAK
LAVMAN YAPIN NAPIN EDİN CUMAYA EKSİ GELİN HEM DE AZCIK DEĞİL -1 -2 GELİN
HADİ BAKALIMMMMMMMMMMM
DAHA KAÇAMAK GÖRMEK İSTEMİYORUM
HEPİMİZİ MEFKUŞUM VER BERİLİŞKOMA EMANET EDİYORUM NİHOHOHOHOOO
Lavman mı busem canavara dönüştüKIZLAR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YARIŞTAYIZ UNUTTUNUZ MUUU??SÖZÜM KAÇAMAKLARIN UCUNU KAÇIRANLARADIR
TEK TEK YAZMIYCAM ARTISI BOL OLANLARA KOMPLE SESLENİYORUM BİR KENDİMİZE GELEBİLİR MİYİZ BACILARIM??? CUMA GÜNÜ YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMAYACAK
LAVMAN YAPIN NAPIN EDİN CUMAYA EKSİ GELİN HEM DE AZCIK DEĞİL -1 -2 GELİN
HADİ BAKALIMMMMMMMMMMM
DAHA KAÇAMAK GÖRMEK İSTEMİYORUM
HEPİMİZİ MEFKUŞUM VER BERİLİŞKOMA EMANET EDİYORUM NİHOHOHOHOOO
anlatayım canım benım :Aynen öyle cNim
Canım halledersin bence git mağazadan bak netten gec gelir yetismez
Muz sute alıştı artık vücudun çünkü tepki vermemesi doğal
Ne desem ki busem
Afiyet olsun canım
Fıstık kavrulmussa çok olmuş baby
Canım biliyorum bi kere bizde aldik inan çok şekerli geldi kardeşim içiyor i goturdu
Aaa beni nasıl unutursun aşk böcuguyuz sadece tripcan benimki çok ilgi istiyor
Bekarlık sultanlikmis kız zaten merak ettim sen unideyken mi evlendim nasıl izin verdi ailen esin senden büyük mü yoksaodami öğrenciydi
Geçmiş olsun canım psikoloji çok onemli onunda etkisi vardir
Hayda hilalin sıkma canını tartiniz biri getiremez mi yada erdem alsın gelsin yarın
iyi geceler
çok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükür
bi laf var ya herkes birilerini bulur ama birbirini bulan çok az kişidir şükür ben o şanslı kişilerdenim
normal bı yere gıderken bende ızın almam gıdıyorum haberın olsun derımde annem sehır dısında olunca yatıya gıdınce rızası olmadan gıdemıyorum malesefklasik kadın paniğikız düğün ne zaman bi dur bakalım heryer indirim bide mağazaları gez tatlım. Artık detoks yapma lütfen buse meton küstu sana
Afiyet olsun pilav dan sonra akşam olmaması iyi olmuş kaşar i fazla kaçırma.
Allah gönlüne göre versin kuzum ya inşallah istediğinizin en iyisi olur.
Afiyet olsun canım menun güzel. Ahh bu cumalar
Afiyet olsun canım akşam o yufka olmasa fena değil menü her öğünde kh almışsın. Yarın halledersin malzemeleri.
Aman harca gitsinpara harcamak için var
napcan kuzum herkese kuzu gibi adam denk gelmiyorevet maşallah nazar değmesin Dilo ya :)
Fulya cım yorgunsun enerji istiyor vücut ayrıca çok kh almışsın bugün kh çabuk aciktiriyor ne yazikki ben buna bağladım bu durumunu.
Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu düştüm bi travma yaratmış olabilir eşinde. Rabbim sağlık bol muhabbet versin Kamilem.
anammmmm nolucak şimdi, Kuz alır yarın seninki ceza olsun ona
ben izin almam gidiyorum derim ama onun sormasina fırsat birakmadan da şu gün şu saatte dönücem derim. Benim kuzenim eşi öyle gün 100 kez arar kıza kan kusturur öküz
gıcık erdem
Ne kavga ediyosun alsın yarın tartiyi gidip.
iyi geceler can can.
oo meraktayim bacim
teşekkür ederim liste için başarılarının devamını diliyorum canımmm.
mutlulugunuz daim olsun nazar lardan korusun Rabbim.
gecmıs olsun canım ınsallah gecer rahatsızlıgın + 1 ıde telafı edersın bı ıyılesteGünaydın herkese 30 sayfa birikmiş ama şimdi okula gireceğim ve baaya hastayım okuyamam sanırım.
Cuma 74.9
Bugün 75.9
+1
bu hafta herkes artıda sanırımGunaydin kizlar korktugum basima geldi +800
80.0
Menü
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
benımde yakınladı reglım bakalım ne olcakGunaydin kizlar
Günaydın...
her ıkısı ıcınde cock gecmıs olsunBizimki ana kalorifer borusu çürümesi çıktı. Usta babamın arkadaşı olunca işinin ehli çıktı :) Alt kattaki daireye girip baktı,kaloriferden dedi çıktı :) Şok olduk nasıl çıktı. Kaloriferci geldi,mobilyacı geldi,mutfağımı söktüler komple.Borular,kalorifer değişti.İyiki bu hafta oldu.Çünkü ertesi gün kaloriferleri yaktılar soğuktan. Onu atlattım tansiyonla uğraştım 3 gün. Okutcaz inşallah.Başımız az selamete ereydi
günaydın kızlar artı 1 kg ama sıkıntı yok halledicez
Günaydın kızlar nasılsınız +0.9 ama ödem çünkü dun gecede uyumadi essek sipasi dün -deydim onun için takmiyorum
Şimdi hazırlanıp çıkacağım annem kahvaltıya çağırdı anneannemde gelmiş babam alacak birazdan opuldunuz
Günaydın sabitim kızlar ah ah o cuma olmasaydı kesin eksiydi
+1.100 umbide regl oldum bugün. Cumaya hallederim umarım nasıl olucak bilmiyorum ama.
Kızlar ben de +1 deyim.
Maalesef. Yine cumaya stresli günler beni bekliyor.
günaydın kızlar
+300 malesef
Anladım canim uzaksa dedim daha bulursun diye dusunmustumde
Amiiiiiiiiin
allllaaaaaaaah hemen hemen toparlaaaaa
Odemdir be yaaaa sıkma canını
Az degilmiiiii
Kız Aksam tahin nerden ciktiiii
Aksam başka bi şey tercih etseydin keske
O diyorsa doğrudur
Güzel bence çok batan bişey yok
Yaxiiiiik kadından almayaydin hirsini kiz
valla sabah ogleni sevmedim aksamda çok az açsın eminim
Ekmekler aksama kalmayaydi iyiydi
Tavada yağsız pisirdim
yok beeeee okuzdurde okadar değil Osaniye durmayacagimida iyi bilir benimkinin dilinin ayarı yok bidi bidi herseye bahane herseye Karışma yoksa dayak falan asla şimdi Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bide git ona sor beni dünyalardaın çok sever çok kıymet verir bensiz yapamaz hoş bensiz yapamaz çünkü benden başka kimse ona katlanmaz aslında biz çok severek evlendik evlendikten Hemen snra tayini çıktı baya uzak biyere atandı ayrı kaldık o sürede bu ağır bi psikolojik hastalık geçirdi ki 15gunhastanede yattık okadar sonra bi araya geldik ama sevdiğim adam gitti başka biri geldi hiç tanımadığım çünkü önceki adamla zerre alakası yok belkide o hastalık bu hale getirdi belki gerçekten karakteri bu bilmiyorum ama bazen çok çekilmez oluyo bazen çok sevimli ilki tabi daha fazla ama işte yapar yapar sonra sirnasir kedi gibi yoksa Kıyamaz vurmaya kız okadar degil
Kızlar eve geldim erdem tuzlaya gidicektiya gece kalmicaklarmis hergün gidip geleceklermiş oda gel eve dedi geldi aldı beni ona sinirlerim bozulduişin kötü yani aceleyle hazirlandim tartim annemde kaldi napccam bilmiyorum offff
Ya delirdim önce kal diyo sonra arayıp hazırlan alicam seni diyo bide gitti anneme su orucu yaptı diye anlatıyor. Özellikle söyledim anneme söyleme kızar diye delirtti beni yani
Kızlar geçmişi okudum alıntı yapamicam kavga ediyoruz bi yandan iyi geceler size
Aynen öyle cNim
Canım halledersin bence git mağazadan bak netten gec gelir yetismez
Muz sute alıştı artık vücudun çünkü tepki vermemesi doğal
Ne desem ki busem
Afiyet olsun canım
Fıstık kavrulmussa çok olmuş baby
Canım biliyorum bi kere bizde aldik inan çok şekerli geldi kardeşim içiyor i goturdu
Aaa beni nasıl unutursun aşk böcuguyuz sadece tripcan benimki çok ilgi istiyor
Bekarlık sultanlikmis kız zaten merak ettim sen unideyken mi evlendim nasıl izin verdi ailen esin senden büyük mü yoksaodami öğrenciydi
Geçmiş olsun canım psikoloji çok onemli onunda etkisi vardir
Hayda hilalin sıkma canını tartiniz biri getiremez mi yada erdem alsın gelsin yarın
iyi geceler
Menü yok patates detoxu yaptım bugün bakalım yarin sonuc ne olacak
ben giderim yazılınca Allahtwn bişey çıkmazsa
çok şükür biz iyiyizdir severim keratayı:) Allah başımdan eksik etmesin, 18 yaşımda evlendim o 28 yaşındaydı okumuş kültürlü merhametli bi insandı karakterime çok şey katmıştır ailemde kız evladı ne gerek var dediği şeyleri onda gördüm ehliyet almama, liseyi dışardan bitirmeme kpss başvuru yapmama annemler araba alma mazallah bişey olur demelerine rağmen çok istiyorum diye arabayı aldı senin bu diyerek üzerime yaptı değer verdi e bendende değer gördü, bazı erkekler eşlerine borcunu sıkıntısı anlatmaz o herşeyi anlatır bende hallederiz der her şekilde her yola girerim onla geçim sıkıntımız da oldu işsizliği mizde annesiyle sorunlarımızda biz o dönemleri birbirimizden hırsımızı çıkarak değil sırt sırta vererek atlattık şükür
düğün ne zamandı bırak internet almayı çık alışverişe deniyerek al kuzum bulursun kafana göre çok kilon yok beden sıkıntısıda yaşamazsın
anacığının gönlünü alırsın yarın takma bebişim
klasik kadın paniğikız düğün ne zaman bi dur bakalım heryer indirim bide mağazaları gez tatlım. Artık detoks yapma lütfen buse meton küstu sana
Afiyet olsun pilav dan sonra akşam olmaması iyi olmuş kaşar i fazla kaçırma.
napcan kuzum herkese kuzu gibi adam denk gelmiyorevet maşallah nazar değmesin Dilo ya :)
Yok bisem.
O bitmedi daha.
Şu anda ki evim yıkılacak.
Bu kayınvalidemin.
Günaydın kızlar. 87.4 kiloyum.
80.0
Menü
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
Gunaydin kizlar
Günaydın...
Bizimki ana kalorifer borusu çürümesi çıktı. Usta babamın arkadaşı olunca işinin ehli çıktı :) Alt kattaki daireye girip baktı,kaloriferden dedi çıktı :) Şok olduk nasıl çıktı. Kaloriferci geldi,mobilyacı geldi,mutfağımı söktüler komple.Borular,kalorifer değişti.İyiki bu hafta oldu.Çünkü ertesi gün kaloriferleri yaktılar soğuktan. Onu atlattım tansiyonla uğraştım 3 gün. Okutcaz inşallah.Başımız az selamete ereydi
Günaydın kızlar nasılsınız +0.9 ama ödem çünkü dun gecede uyumadi essek sipasi dün -deydim onun için takmiyorum
Şimdi hazırlanıp çıkacağım annem kahvaltıya çağırdı anneannemde gelmiş babam alacak birazdan opuldunuz
Günaydın sabitim kızlar ah ah o cuma olmasaydı kesin eksiydi
+1.100 umbide regl oldum bugün. Cumaya hallederim umarım nasıl olucak bilmiyorum ama.
hepimiz artıyiz ya
Çok değil havada karada halledersin sen bu artıyi ben napıcam
Tabiki de canım annemlerde sıkıntı olmuyor ye ye diyen yok hele babam asla sevmez kiloyu
lavman mi :)
Ben kendi adıma kesinlikle halledecegim yarına bile inebilir
Lavman mı busem canavara dönüştü
Günaydin kizlar
Bizim ev pek limoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?