- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.281
Iki Genc kiz birde kiskanc baba olunca gerisi malumyaa lavmanı duyunca tutuştunuz dimi?? 6. takımla son rövanş bunu almazsak olur mu ya?? şaka değil haa artı gelmek yok yok yok
hayrola ablam?
Çok güzel tatlımLavaboya hala cikamadim
Cuma günü :92,2
Bugun91,5
Eksiyim yüzde yüzde tartilmadimHerkeslere günaydın dicemde pek günümüz aydın olmamış
Ben sabitim
Kızlar eğer bu hafta 6.takıma yenilirsek geçen hafta kazandığımızın bi hükmü kalmıcak
Özellikle listedekiler lütfen dikkat edin
Mutlaka eksiyle gelmeye çalışın
Merve sizinki baya türk filmi gibiymiş kızz çok romantik Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ayşe geçmiş olsun cnm
Senin hedef olarak ne yazılmıştı bilmiyorum cnm ama mezun olmak için zaten listeye girmen lazım
Nasil yaLavaboya hala cikamadim
Bugun91,5
Günaydın abla hayirdirGünaydin kizlar
Bizim ev pek limoni
Doğru karareşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten
evet canım dün açtım bayaa başım bile ağrıdı açlıktan doğru tahmin etmişsin.
canım dilek de değinmiş bi polarsa elinde değildir. başka bir şeyse de zaten belli ki etkisi kalmış. hoş gör adamı. Allah muhabbetinizi arttırsın. olduğu gibi kabullenki kendini yıpratma.
şaka gibiii şimdi tuzla da annenlerin tam tersi. eşin alsın diycem ben de ama alamaz imkanı yok. sen gidip alacaksın ya da nasıl olacak bilmiyorum
cidden böyle şeylere çok sinirleniyorum. sırdaş olamayan eş mi olur ya gidip ispitliyor ne münasebetttt
kıskandı tabi sen çıtırlaşınca tutuştu etekleri oh olsun. durma devam et bacım görsün taş hilali kendine gelsiinnnnn
copy: eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten
eveet muz süt yaramadı bu kez o yüzden
maşallah canım siz aşk böcüklerine deee :)
hadi bakalım
amin dileğim
maşallah sizee :) bir aşk böcüğü de biziz ama benim daha 1 yıl 2 ay oluyor evleneli o yüzden iddialı konuşmalardan kaçınıyorum. gerçi balık baştan kokar diyor büyüklerim. Allah benim eşimden de razı olsun. mutlu olayım diye gözümün içine bakar. canım bir şey çekse hemen gidip almaya kalkar. süpriz yapar. çocuğumuz yok bebek gibi bakıyor bana tabi ben de ona. Allah yuvamızdan huzuru eksik ettirmesin hepimizin. mutluluğumuz daim olsun bacım.
copy: eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten
anamla hemen düzelttik canım aradım hiçbir şey yokmuş gibi konuştuk zaten küçük bir şeydi :)
aynen kaşara dikkat edicem elifim
doğru diyorsun eş işi şans işi kısmet işi. Allah hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesin inş.
canım ben de yeni yaptırdığınız ev yıkılıyo sandım başımdan aşağı kaynar su indi gibi oldu yaa
Allahım buna şükür yarabbim
yani sen şimdi kvlerin bir dairesinde kalıyorsun o yıkılacak sen de yeni eve çıkcan kendi yaptırdığınız bahçeli ev bitmemiş olursa. bu dimi?
eğer buysa dert etme elifim sana ev mi yok yaa
yani ekside misin canım artı eksi kaçsın onu yazarsan iyi olur fulyacım.listede olmadığın için aklımızda yok kilon
güzel menü canım afiyet olsun
olsun canım regl se sıkıntı yok
geçmiş olsun canım tekrar. aynen metonu daha zorlama inş mezun olursun canım.
iyiyiz görmüşsün sen de 1. olduk ohh dedik :)
iyiki o usta varmış. her şey yolunda gitmiş şükür. okutcaz deme bacım okut öteleyip durma artık
ödem diyosan sıkıntı yok baharım
tamam tatlım öpüldün
olsun kız buna şükür takım batık
kız reglse onu halledersin ben de geçen hafta öyleydim
kız reglden bir şey olmaz ben de geçen hafta p.tesi +1.4 tüm sonra cumaya -800 oldum
sağol abla bu arada eklediğimizde ben Manisa da 3. Sınıf öğrencisiydim o İstanbul da kaldıHerkeslere günaydın dicemde pek günümüz aydın olmamış
Ben sabitim
Kızlar eğer bu hafta 6.takıma yenilirsek geçen hafta kazandığımızın bi hükmü kalmıcak
Merve sizinki baya türk filmi gibiymiş kızz çok romantik Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ayşe geçmiş olsun cnm
Senin hedef olarak ne yazılmıştı bilmiyorum cnm ama mezun olmak için zaten listeye girmen lazım
Cumaya eksi olsunda no problemEksiyim yüzde yüzde tartilmadim
Sende olursun gülüm emnimCumaya eksi olsunda no problem
Bundanda eminim
klasik kadın paniğikız düğün ne zaman bi dur bakalım heryer indirim bide mağazaları gez tatlım. Artık detoks yapma lütfen buse meton küstu sana
Afiyet olsun pilav dan sonra akşam olmaması iyi olmuş kaşar i fazla kaçırma.
Allah gönlüne göre versin kuzum ya inşallah istediğinizin en iyisi olur.
Afiyet olsun canım menun güzel. Ahh bu cumalar
Afiyet olsun canım akşam o yufka olmasa fena değil menü her öğünde kh almışsın. Yarın halledersin malzemeleri.
Aman harca gitsinpara harcamak için var
napcan kuzum herkese kuzu gibi adam denk gelmiyorevet maşallah nazar değmesin Dilo ya :)
Fulya cım yorgunsun enerji istiyor vücut ayrıca çok kh almışsın bugün kh çabuk aciktiriyor ne yazikki ben buna bağladım bu durumunu.
Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu düştüm bi travma yaratmış olabilir eşinde. Rabbim sağlık bol muhabbet versin Kamilem.
anammmmm nolucak şimdi, Kuz alır yarın seninki ceza olsun ona
ben izin almam gidiyorum derim ama onun sormasina fırsat birakmadan da şu gün şu saatte dönücem derim. Benim kuzenim eşi öyle gün 100 kez arar kıza kan kusturur öküz
gıcık erdem
Ne kavga ediyosun alsın yarın tartiyi gidip.
iyi geceler can can.
oo meraktayim bacim
teşekkür ederim liste için başarılarının devamını diliyorum canımmm.
mutlulugunuz daim olsun nazar lardan korusun Rabbim.
Günaydın kızlar. 87.4 kiloyum.
Günaydın herkese 30 sayfa birikmiş ama şimdi okula gireceğim ve baaya hastayım okuyamam sanırım.
Cuma 74.9
Bugün 75.9
+1
Gelelim bahanelere açık konuşmak gerekirse kendmi fazla ödüllendirdim 2.7 kg verdiktn sonra poğaçalar nutellalar yedim gece 11 de muz yedm.zaten cuma misafirlikteydm ne yediğimi biliyorsunuz. dün 1.5 kilo artıdaydm iyi sayılrm ama cumaya eksiye düşerm inşaallah hasta hasta spor yapabilirsem.
Gunaydin kizlar korktugum basima geldi +800
80.0
Menü
Sabah 2 dilim ekmek 1 domates2 kk peynir çay
Ara 2kuru erik 1elma
Öğle karnıbahar yemeği
Ara 1 parça üzüm 1 portakal
Akşam çok az hamsi tava salata
Gunaydin kizlar
+400 um sıkıntı yok dun regl oldum,cumaya iner ,temizlik baslasin bugun evler o bicim,optum hepinizi bye
Günaydın...
Cuma bildirim yapamadım çünkü hastanede yatıyordum
Ama bu sabah 71,2 ile günaydın dedim :)
Zırt pırt değişiklik yapılabiliyor mu bilmiyorum ama hedefimi yine 70e aldım.Çünkü vücudum çok yoruldu hastalıktan.Daha fazla kasmak istemedim.kalan1,2 için 600+600 şeklinde 2 haftaya mezuniyet diyorum ve diliyorum :)
Sizler nasılsınız?Cuma naptınız?
Bizimki ana kalorifer borusu çürümesi çıktı. Usta babamın arkadaşı olunca işinin ehli çıktı :) Alt kattaki daireye girip baktı,kaloriferden dedi çıktı :) Şok olduk nasıl çıktı. Kaloriferci geldi,mobilyacı geldi,mutfağımı söktüler komple.Borular,kalorifer değişti.İyiki bu hafta oldu.Çünkü ertesi gün kaloriferleri yaktılar soğuktan. Onu atlattım tansiyonla uğraştım 3 gün. Okutcaz inşallah.Başımız az selamete ereydi
günaydın kızlar artı 1 kg ama sıkıntı yok halledicez
Şimdi hazırlanıp çıkacağım annem kahvaltıya çağırdı anneannemde gelmiş babam alacak birazdan opuldunuz
gunaydın kızlar
güzel bir hafta olsun ınsallah bol eksılı bol enerjılı
baya bır gecmıs olmus yıne 41 kere masallah
sabah tartıldım cuma gununden bayada bır eksıdeyım ama henuz lavaboya cıkamadımeger belı bır saatımız yoksa bıraz daha bekleyıp oyle kılomu bıldırmek ıstıyorum
Valla enteresan bişey oldu sabah 1 dilim ekmek yedim 8 de az önce tuvalete çıktım şoktayim beni 1 hafta wc ye çıkamazdım vayy arkadaş. Eksi olcak tabiki buse cik.KIZLAR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YARIŞTAYIZ UNUTTUNUZ MUUU??SÖZÜM KAÇAMAKLARIN UCUNU KAÇIRANLARADIR
TEK TEK YAZMIYCAM ARTISI BOL OLANLARA KOMPLE SESLENİYORUM BİR KENDİMİZE GELEBİLİR MİYİZ BACILARIM??? CUMA GÜNÜ YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMAYACAK
LAVMAN YAPIN NAPIN EDİN CUMAYA EKSİ GELİN HEM DE AZCIK DEĞİL -1 -2 GELİN
HADİ BAKALIMMMMMMMMMMM
DAHA KAÇAMAK GÖRMEK İSTEMİYORUM
HEPİMİZİ MEFKUŞUM VER BERİLİŞKOMA EMANET EDİYORUM NİHOHOHOHOOO
ben bu hikayeye bayildim kız aşkınız daim olsun.anlatayım canım benım :
ben bı aralar 103 kılolardaydım o zamanlar burayla tanısmamıstım herneyse fıttıngo dıye bı sıtede kalorı hesabı yaparak kılo verıyordum o zamanları kosu bandında yuruyordum egzersızlerı yazarken merdıvenlı kosu bandından baska bısey yoktu bende esımı gordum butun rozetlerı almıs falan ( orda her hafta her hedefe ulastıgında bı rozet verıyorlarmıs ) neyse bende utana cekıle yazdım esıme dedım boyle boyle rozetlerınız cok dıye bılırsınız dıye dusundum dedımmeger adamın kılo vermeyle hıc ılgısı yokmus programın yazılımcısıymıs yazdıgı programı denemek ıcın kendı kendıne verıyormus neyse ondan sonra bı daha yazmadı ertesı gun yazdı bız bı tanısmaya gırmedık ama o benım adımı sanımı bılmıyor ben aynı sekılde sadece programıı nasıl gelıstırebılırım vs gıbı sorular soruor bana bı s 1-2 hafta boyle ara ara yazıstık sonra normal tanısma faslına gectık ama o sırada benım gorusutugum bırı vardı ama artık onlada sallantıları yasıyorduk zaten bende esıme onu anlatıp erkeklerden dert yanıyordum o da kendınce bana tesellı verıyordu falan fılan neyse sonra araya yaz tatılı gırdı ben burayı kesfettım bır daha oraya gırmedım bu aradada o gorustugum kısıyle bu ırmedım surede bıtmıstı ( BAYA DETAY GIRDIM SANIRIM )
sonra ben oraya tekrar gırdım ondan sonrası corap sokuygu gıbı geldı once faceden eklestık sonra numaramı ıstedı bu arada bızım konusmalar hep evlılık ustuneydı bı gun esım dedıkı ben bırıne karsı bısey hıssedıyorum ama ne oldugunu bılmıyorum ne sence dıye soruyor bana sapsaldedım ben ne bılım gıt arkadasına anlat o soyler 2-3 gun sonra geldı ben senınle evlenmek ıstıyorum aılemle bırlıkte yanına gelmek ıstıyorum dedı ( tırsmadım degıl ama bı yandanda bı o kadarda guvenıyorum ona ) o boyle degınce bende once teyzemlere sonra anneme anlattım bu durum annemleri ıkna etmek pek kolay olmadı neyse kabul ettı ama hem once tek gelecek ve dısarda gorusmucez dedemlerının evıne gelecek butun aıleyle bırlıkte goruscez hafta sonu geldı konsutular gorustuler tabı daha babamın haber yok 3 gun sonra nnemle babaannem baba soyledıler ben kesın karsı cıkar dıye dusundum ama kayınvalıdem ve kayınpedrımle telde konustular davet ettı onları
2-3 hafta sonrada 9 kasımdaıstemeye geldıler hem soz yaptık hem ısteme.sozden sonra bızımkılerle esımın memleketıne gıttık tanımak sorusturmak ıcın vs subatta nısan hazıranda dugun derken bu sekılde oldu canım
normal bı yere gıderken bende ızın almam gıdıyorum haberın olsun derımde annem sehır dısında olunca yatıya gıdınce rızası olmadan gıdemıyorum malesef
gecmıs olsun canım ınsallah gecer rahatsızlıgın + 1 ıde telafı edersın bı ıyıleste
bu hafta herkes artıda sanırım
benımde yakınladı reglım bakalım ne olcak
her ıkısı ıcınde cock gecmıs olsun
North River canım afıyet olsun
kızlar bozuk morallerı atın kenara cumaya gıdecek onların hepsı
niye kiskaniyo baba hayırdır.Günaydin kizlar
Bizim ev pek limoni
inşallah regl dendir bende oyle ümit ediyorum bakalım.eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten
canım dilek de değinmiş bi polarsa elinde değildir. başka bir şeyse de zaten belli ki etkisi kalmış. hoş gör adamı. Allah muhabbetinizi arttırsın. olduğu gibi kabullenki kendini yıpratma.
şaka gibiii şimdi tuzla da annenlerin tam tersi. eşin alsın diycem ben de ama alamaz imkanı yok. sen gidip alacaksın ya da nasıl olacak bilmiyorum
cidden böyle şeylere çok sinirleniyorum. sırdaş olamayan eş mi olur ya gidip ispitliyor ne münasebetttt
kıskandı tabi sen çıtırlaşınca tutuştu etekleri oh olsun. durma devam et bacım görsün taş hilali kendine gelsiinnnnn
hadi bakalım
amin dileğim
maşallah sizee :) bir aşk böcüğü de biziz ama benim daha 1 yıl 2 ay oluyor evleneli o yüzden iddialı konuşmalardan kaçınıyorum. gerçi balık baştan kokar diyor büyüklerim. Allah benim eşimden de razı olsun. mutlu olayım diye gözümün içine bakar. canım bir şey çekse hemen gidip almaya kalkar. süpriz yapar. çocuğumuz yok bebek gibi bakıyor bana tabi ben de ona. Allah yuvamızdan huzuru eksik ettirmesin hepimizin. mutluluğumuz daim olsun bacım.
anamla hemen düzelttik canım aradım hiçbir şey yokmuş gibi konuştuk zaten küçük bir şeydi :)
doğru diyorsun eş işi şans işi kısmet işi. Allah hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesin inş.
canım ben de yeni yaptırdığınız ev yıkılıyo sandım başımdan aşağı kaynar su indi gibi oldu yaa
yani sen şimdi kvlerin bir dairesinde kalıyorsun o yıkılacak sen de yeni eve çıkcan kendi yaptırdığınız bahçeli ev bitmemiş olursa. bu dimi?
yani ekside misin canım artı eksi kaçsın onu yazarsan iyi olur fulyacım.listede olmadığın için aklımızda yok kilon
iyiki o usta varmış. her şey yolunda gitmiş şükür. okutcaz deme bacım okut öteleyip durma artık
tamam tatlım öpüldün
kız reglden bir şey olmaz ben de geçen hafta p.tesi +1.4 tüm sonra cumaya -800 oldum
yenilmeyiz mefkusum merak etme sen :)Herkeslere günaydın dicemde pek günümüz aydın olmamış
Ben sabitim
Ayşe geçmiş olsun cnm
Günaydın sabitim kızlar ah ah o cuma olmasaydı kesin eksiydi
+1.100 umbide regl oldum bugün. Cumaya hallederim umarım nasıl olucak bilmiyorum ama.
günaydın kızlar
+300 malesef
hepimiz artıyiz ya
Çok değil havada karada halledersin sen bu artıyi ben napıcam
KIZLAR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YARIŞTAYIZ UNUTTUNUZ MUUU??SÖZÜM KAÇAMAKLARIN UCUNU KAÇIRANLARADIR
TEK TEK YAZMIYCAM ARTISI BOL OLANLARA KOMPLE SESLENİYORUM BİR KENDİMİZE GELEBİLİR MİYİZ BACILARIM??? CUMA GÜNÜ YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMAYACAK
LAVMAN YAPIN NAPIN EDİN CUMAYA EKSİ GELİN HEM DE AZCIK DEĞİL -1 -2 GELİN
HADİ BAKALIMMMMMMMMMMM
DAHA KAÇAMAK GÖRMEK İSTEMİYORUM
HEPİMİZİ MEFKUŞUM VER BERİLİŞKOMA EMANET EDİYORUM NİHOHOHOHOOO
Günaydin kizlar
Bizim ev pek limoni
eşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten
hadi bakalım
amin dileğim
tamam tatlım öpüldün
Herkeslere günaydın dicemde pek günümüz aydın olmamış
Ben sabitim
Ayşe geçmiş olsun cnm
Lavaboya hala cikamadim
Bugun91,5
Iki Genc kiz birde kiskanc baba olunca gerisi malum
boyle durumlarda olan arada kalan anneye oluyor hala daha babama hoslanmayacagı bısey soylerken annemı elcı yaparız olan anneme olurIki Genc kizirde kiskanc baba olunca gerisi malum
Çok güzel tatlım
ınsallah cumaya kadar koruyabılır ve daha da eksıye dusebılırım verdıgım kılo baya bı bolunecek cunkumNasil ya
Seninkide Atom meto desene
ınsallah canım benım hepımız eksı oluruz o gune kadarAmin elifim.
Hepimizin istediklerimiz olur.
Yani artı mı eksi mi kız.
Ahhh ponim. Nedir bizim bu derdimiz.
Ama detokstan sonra alınabilitlyor bu şekilde.
Bundan sonra cumaya kadar ki tempoyu artıracağız. Yapacak birşey yok. Aldığımîz gibi vereceğiz.
Güzel menü.
Afiyet olsun.
400 ü verirsin canım.
Çok değil.
Geçmiş olsun canım.
Hepimiz aynı dilek.
Afiyet olsun canım.
İyu gezmeler.
Pazartesi eksi harika.
Güzel bir sonuç gelecwk cumaya.
amin canım esımle ıkı zıt karakterde olsak benı cogunlukla sınırde etseValla enteresan bişey oldu sabah 1 dilim ekmek yedim 8 de az önce tuvalete çıktım şoktayim beni 1 hafta wc ye çıkamazdım vayy arkadaş. Eksi olcak tabiki buse cik.
ben bu hikayeye bayildim kız aşkınız daim olsun.
niye kiskaniyo baba hayırdır.
inşallah regl dendir bende oyle ümit ediyorum bakalım.
yenilmeyiz mefkusum merak etme sen :)
Güzel eksidesin fulyacimGünaydın kızlar. 87.4 kiloyum.
Ortalarda yoktu zaten ne yaptın hafta sonuGünaydın herkese 30 sayfa birikmiş ama şimdi okula gireceğim ve baaya hastayım okuyamam sanırım.
Cuma 74.9
Bugün 75.9
+1
Gelelim bahanelere açık konuşmak gerekirse kendmi fazla ödüllendirdim 2.7 kg verdiktn sonra poğaçalar nutellalar yedim gece 11 de muz yedm.zaten cuma misafirlikteydm ne yediğimi biliyorsunuz. dün 1.5 kilo artıdaydm iyi sayılrm ama cumaya eksiye düşerm inşaallah hasta hasta spor yapabilirsem.
Gunaydin kizlar korktugum basima geldi +800
Oh oh hepimiz artoyiz ama halledeceğiz kimseyi sevindirmiycezGunaydin kizlar
+400 um sıkıntı yok dun regl oldum,cumaya iner ,temizlik baslasin bugun evler o bicim,optum hepinizi bye
Geçmiş olsun canımGünaydın...
Cuma bildirim yapamadım çünkü hastanede yatıyordum
Ama bu sabah 71,2 ile günaydın dedim :)
Zırt pırt değişiklik yapılabiliyor mu bilmiyorum ama hedefimi yine 70e aldım.Çünkü vücudum çok yoruldu hastalıktan.Daha fazla kasmak istemedim.kalan1,2 için 600+600 şeklinde 2 haftaya mezuniyet diyorum ve diliyorum :)
Sizler nasılsınız?Cuma naptınız?
Sendemi dilekgünaydın kızlar artı 1 kg ama sıkıntı yok halledicez
maşallah canımgunaydın kızlar
güzel bir hafta olsun ınsallah bol eksılı bol enerjılı
baya bır gecmıs olmus yıne 41 kere masallah
sabah tartıldım cuma gununden bayada bır eksıdeyım ama henuz lavaboya cıkamadımeger belı bır saatımız yoksa bıraz daha bekleyıp oyle kılomu bıldırmek ıstıyorum
Artıları gore iyisinGünaydın sabitim kızlar ah ah o cuma olmasaydı kesin eksiydi
Halledeceğiz elifin moral bozmak yok+1.100 umbide regl oldum bugün. Cumaya hallederim umarım nasıl olucak bilmiyorum ama.
Stressiz devamKızlar ben de +1 deyim.
Maalesef. Yine cumaya stresli günler beni bekliyor.
Halledersin sengünaydın kızlar
+300 malesef
Bakarken 103 nasıl oldun onu mu soruyum yoksa bu kilonun sana eşini getirmesi mi enteresan fittingo kullandım bende yazılımcısı esinmi şimdianlatayım canım benım :
ben bı aralar 103 kılolardaydım o zamanlar burayla tanısmamıstım herneyse fıttıngo dıye bı sıtede kalorı hesabı yaparak kılo verıyordum o zamanları kosu bandında yuruyordum egzersızlerı yazarken merdıvenlı kosu bandından baska bısey yoktu bende esımı gordum butun rozetlerı almıs falan ( orda her hafta her hedefe ulastıgında bı rozet verıyorlarmıs ) neyse bende utana cekıle yazdım esıme dedım boyle boyle rozetlerınız cok dıye bılırsınız dıye dusundum dedımmeger adamın kılo vermeyle hıc ılgısı yokmus programın yazılımcısıymıs yazdıgı programı denemek ıcın kendı kendıne verıyormus neyse ondan sonra bı daha yazmadı ertesı gun yazdı bız bı tanısmaya gırmedık ama o benım adımı sanımı bılmıyor ben aynı sekılde sadece programıı nasıl gelıstırebılırım vs gıbı sorular soruor bana bı s 1-2 hafta boyle ara ara yazıstık sonra normal tanısma faslına gectık ama o sırada benım gorusutugum bırı vardı ama artık onlada sallantıları yasıyorduk zaten bende esıme onu anlatıp erkeklerden dert yanıyordum o da kendınce bana tesellı verıyordu falan fılan neyse sonra araya yaz tatılı gırdı ben burayı kesfettım bır daha oraya gırmedım bu aradada o gorustugum kısıyle bu ırmedım surede bıtmıstı ( BAYA DETAY GIRDIM SANIRIM )
sonra ben oraya tekrar gırdım ondan sonrası corap sokuygu gıbı geldı once faceden eklestık sonra numaramı ıstedı bu arada bızım konusmalar hep evlılık ustuneydı bı gun esım dedıkı ben bırıne karsı bısey hıssedıyorum ama ne oldugunu bılmıyorum ne sence dıye soruyor bana sapsaldedım ben ne bılım gıt arkadasına anlat o soyler 2-3 gun sonra geldı ben senınle evlenmek ıstıyorum aılemle bırlıkte yanına gelmek ıstıyorum dedı ( tırsmadım degıl ama bı yandanda bı o kadarda guvenıyorum ona ) o boyle degınce bende once teyzemlere sonra anneme anlattım bu durum annemleri ıkna etmek pek kolay olmadı neyse kabul ettı ama hem once tek gelecek ve dısarda gorusmucez dedemlerının evıne gelecek butun aıleyle bırlıkte goruscez hafta sonu geldı konsutular gorustuler tabı daha babamın haber yok 3 gun sonra nnemle babaannem baba soyledıler ben kesın karsı cıkar dıye dusundum ama kayınvalıdem ve kayınpedrımle telde konustular davet ettı onları
2-3 hafta sonrada 9 kasımdaıstemeye geldıler hem soz yaptık hem ısteme.sozden sonra bızımkılerle esımın memleketıne gıttık tanımak sorusturmak ıcın vs subatta nısan hazıranda dugun derken bu sekılde oldu canım
normal bı yere gıderken bende ızın almam gıdıyorum haberın olsun derımde annem sehır dısında olunca yatıya gıdınce rızası olmadan gıdemıyorum malesef
gecmıs olsun canım ınsallah gecer rahatsızlıgın + 1 ıde telafı edersın bı ıyıleste
bu hafta herkes artıda sanırım
benımde yakınladı reglım bakalım ne olcak
her ıkısı ıcınde cock gecmıs olsun
North River canım afıyet olsun
kızlar bozuk morallerı atın kenara cumaya gıdecek onların hepsı
Hayır olsunGünaydin kizlar
Bizim ev pek limoni
Çözüm bulmussun buseeşimle konuştum kınaya gitmiycem. eşimin kuzeni zaten benim yakınım değil. düğüne giyerim korse giyerim üzerine dar olan takımı tamamdır. bu kiloma masraf edemiycem. çünkü ucuz şey beğenmediğimden hiç gerek yok gerçekten
hadi bakalım
amin dileğim
tamam tatlım öpüldün
Yenecegiz ablacimHerkeslere günaydın dicemde pek günümüz aydın olmamış
Ben sabitim
Ayşe geçmiş olsun cnm
maşallahLavaboya hala cikamadim
Bugun91,5
hep ilkler çeker tipleri elifle nefes daha şanslı alışacak o baba mecburIki Genc kiz birde kiskanc baba olunca gerisi malum
super olmus bu kararGelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
bı sure ılac kullanmıstım canım onlar sayesınde oldumGüzel eksidesin fulyacim
Ortalarda yoktu zaten ne yaptın hafta sonu
Oh oh hepimiz artoyiz ama halledeceğiz kimseyi sevindirmiycez
Geçmiş olsun canım
Sendemi dilek
maşallah canım
Artıları gore iyisin
Halledeceğiz elifin moral bozmak yok
Stressiz devam
Halledersin sen
Bakarken 103 nasıl oldun onu mu soruyum yoksa bu kilonun sana eşini getirmesi mi enteresan fittingo kullandım bende yazılımcısı esinmi şimdi
Hayır olsun
Çözüm bulmussun buse
Yenecegiz ablacim
maşallah
hep ilkler çeker tipleri elifle nefes daha şanslı alışacak o baba mecbur
Lavaboya hala cikamadim
Bugun91,5
Iki Genc kiz birde kiskanc baba olunca gerisi malum
Valla enteresan bişey oldu sabah 1 dilim ekmek yedim 8 de az önce tuvalete çıktım şoktayim beni 1 hafta wc ye çıkamazdım vayy arkadaş. Eksi olcak tabiki buse cik.
ben bu hikayeye bayildim kız aşkınız daim olsun.
niye kiskaniyo baba hayırdır.
inşallah regl dendir bende oyle ümit ediyorum bakalım.
yenilmeyiz mefkusum merak etme sen :)
Sabitsen cumaya güzel bir eksi gelecek o zaman. Kamilem en az 1 kg.
Ahhh elifim ahhhh.
Aynıyız. Ama cumaya kadar halledeceğiz inşallah.
Buse sen bu gün 300 sen cumaya kesin -1 kg sın. Sen ki ne artıları eksiye çevirdin.
Maalesef elifim.
Bu hafta şuna karar vetdim hiç kaçamak yapmadan gitmeye çalışacağım yılbaşına kadar.
Busrcim bu hafta işimiz zor.
Ama vermiyeceğiz maçı 6. Takıma.
Niye ki kız.
Yok busem yenk olan değil kayınvalidemin ysptırdığı ev. Artık da çok düşünmüyorum. Çünkü ne kadar düşünsen iş olacağına variyor. Kısmet diyorum.
Mefkuş ne desen haklısın.
Bence ben kendi adıma söğlüyorum sopaları çıkartin. Cezalar gelsin. Yoksa zaman izuyor ve motivasyon düşüyor.
Süper canım.
Ooo işler ciddi.
Ergen ve sert baba. Arada kalmış bir annr.
Gelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
Güzel eksidesin fulyacim
Ortalarda yoktu zaten ne yaptın hafta sonu
Oh oh hepimiz artoyiz ama halledeceğiz kimseyi sevindirmiycez
Geçmiş olsun canım
Sendemi dilek
maşallah canım
Artıları gore iyisin
Halledeceğiz elifin moral bozmak yok
Stressiz devam
Halledersin sen
Bakarken 103 nasıl oldun onu mu soruyum yoksa bu kilonun sana eşini getirmesi mi enteresan fittingo kullandım bende yazılımcısı esinmi şimdi
Hayır olsun
Çözüm bulmussun buse
Yenecegiz ablacim
maşallah
hep ilkler çeker tipleri elifle nefes daha şanslı alışacak o baba mecbur
kızlar sımdı karsı komsumla konustuk benım evı su bastıgı gun onunda eve su basmısbuyuk ıhtımal ust kattakı ev sahıbındekı ustalar bıseyler yaptı herhalde karsı komsum evde degıl bıde ustelık ay sınırden catladım ınsan bı uyarır ya evde olmasak ya daha cok su bassaydı butun esyalar cop
oo süpersin kızzz
evlilik hikayende türk filmi gibi kız çok cici
sen şimdi tombişken mi evlendin yani
yaşayana zor tabi ama kulağa biraz tatlış geliyor ne yalan söyliyeyim
ay wc ye çıkmışsın ne güzel :)
aynen biz kaptırmayız yarışı
kv size mi vermişti o evi de? ondan mı üzülüyorsun? sağlık olsun boşver senin kendi evin yapılsın da nasıl rahatlar mutlu olursun onu düşün moralini bozma
ağzından da bal damlamış inş - 1 görürüm sağlıklı menüler yapıyom artık
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
halledicem eksi olmak şart bu cuma
evet baharım napim çözüm buldum sonunda öyle böyle kurtarcam günü
ay bu rahat insanlar inanılır gibi değil ya kabus gibiler
sağol canım benim. Valla ben bizimkilerin evet diyeceğini hiç dusunmuyordum ama nasibimmis eşimmerve şimdi karşı komşun evde değil ve evini su basmış halde temizleyemedi miiiiiii????
Bi kerede bizim evi su basmıştı allahtan alt kata akmadi ben gezmedeydim esimde maşallah nasıl uyumussa kaynimda bizdeydi komşular uyarana kadar baya priz boyuna ulaşmışsağol canım benim. Valla ben bizimkilerin evet diyeceğini hiç dusunmuyordum ama nasibimmis eşim
Sorma canm Kardeşi doğum yaptı onun yanına gitmişti eşi buradaydı ama hafta sonu oda gitmiş yanlarına cuma günü akşamda su basınca evde kimse bugün bi şey sormak içinde aradığımda anlattım eşi geldi ama ne olacak bilmiyorim halisini yıkamaya verivercem yarın bina çok eski bi 20 yıllığı var belki de daha fazla bi ev bulabilsekte ciksak burdan
pis su gideri geri tepmis canım leş gibi kokuyordu ilk defa böyle bisey yaşadım mutfağa gitmeden bende fark etmicem her yeri dezenfekte edene kadar baya uğraştımBi kerede bizim evi su basmıştı allahtan alt kata akmadi ben gezmedeydim esimde maşallah nasıl uyumussa kaynimda bizdeydi komşular uyarana kadar baya priz boyuna ulaşmış
Sırtları giydim yuzuyoruz diye espiri yapmışlar bide millete lazlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?