- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.301
Kiz sende yaz kilonu boyunu profilinin altınabuseb evlendiğimde 75 kiloydum canım benim
hallettik ponicim sen neredeydin bakiyim hafta sonu hesap verFena cezalar var ona höre kızlar
yazım canım benımKiz sende yaz kilonu boyunu profilinin altına
abla valla senın bu yaptıkların dızılerde oluyor dımıHanimiş benim azimli kaderdaşlarım
Bu hafta eksi gelmeyen kendine cezalardan ceza beğensin
Artık ayağına taş bağlayıp denize atmakmı olur yoksa kulaklarından çivileyip duvara asmakmı olur bilemicimmmm
Ayy ben çok yufka yürekliyim yaa
Sabah çok geç olmuş cnm geçmi kalktınMENÜM
SABAH AÇ KARNINA
1 su bardagı cevız suyu
KAHVALTI(12:00)
1 domates
1kk kasar peynırı
1 sıvrı bıber
5 tane sıyah zeytın
az kultur mantarı
1 kucuk dılım kepeklı ekmek
ARA
2 kuru kayısı
AKSAM(17:00)
5 tane kofte (ekmeksız)
SU: 1lt anca ıctım 2 lt tamamlıcam ve kupa kupa gullu yesıl cay ıcıcem yatana kadar yarında tilya kurune baslıcam
SPOR: bugun spor yok dısarı yuruyuse cıkacaktım ama esım mesaıye kalacakmıs kızıda banyo hasta etmeyeyım dıye yarına kaldı
Valla nerde oluyo bilmiyom ama yakında burdada olabiliiabla valla senın bu yaptıkların dızılerde oluyor dımı
aslında cok gec kalkmadım abla da sabah kalkar kalmaz yıyemıyorum bende bı yandan kahvaltı hazırlıyorum bı yandanda etraf dagınıklıgını topluyorum bu sırada kız uyanıyor onunla ılgılenıyorum derken gec oluyor sporuda kondisyon bisikleti var aslında ama huma nisa ile oturmak mümkün olmadi henüz bi çözüm bulucam olmadı platese baslicamSabah çok geç olmuş cnm geçmi kalktın
Menü aslında güzel ama akşam yetersiz bence
Salata veya yeşillik ve yoğurt olsa iyi olurdu
Bide dışarı çıkılmıyosa pekela evdede spor yapılabilir dimi tatlişim
amanın amanın yandıkValla nerde oluyo bilmiyom ama yakında burdada olabilii
Tamam dir abla bi hafta güzel olmsliGelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
ben varim nedersin kabul ediyomusun yenilmeyiKızlar bireysel de rakip istiyorum duyrulur
Kalkınca 1 saat içinde bişeyler yemek gerekiyorki meto çalışsın cnmaslında cok gec kalkmadım abla da sabah kalkar kalmaz yıyemıyorum bende bı yandan kahvaltı hazırlıyorum bı yandanda etraf dagınıklıgını topluyorum bu sırada kız uyanıyor onunla ılgılenıyorum derken gec oluyor sporuda kondisyon bisikleti var aslında ama huma nisa ile oturmak mümkün olmadi henüz bi çözüm bulucam olmadı platese baslicam
amanın amanın yandık
Cezaları gören kaçtı heraldeKızlar nerdesiniz bugün burası çok boş kaldı ama
Sen izine kaçla çıktıydın tatlımTamam dir abla bi hafta güzel olmsli
ben varim nedersin kabul ediyomusun yenilmeyi
Bu onun listesimi cnmMenüm
Saat 8
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim tam bugday
Maydanoz
Saat 12:30
2 dilim tam bugday ekmekten tost
2 kk peynir tost in içine
Yeşil çay
Saat 17:30
8 kaşık etli taze fasulye
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor henüz yok
Ayça KAYA 4 dilim ekmek vermiş diyetin de deniyim dedim.
abovvvvvHanimiş benim azimli kaderdaşlarım
Bu hafta eksi gelmeyen kendine cezalardan ceza beğensin
Artık ayağına taş bağlayıp denize atmakmı olur yoksa kulaklarından çivileyip duvara asmakmı olur bilemicimmmm
Ayy ben çok yufka yürekliyim yaa
Afiyet olsun canım güzel menü. Tilya yi dene bakalım sonuç alırsan bende yapayım merak ediyordum.MENÜM
SABAH AÇ KARNINA
1 su bardagı cevız suyu
KAHVALTI(12:00)
1 domates
1kk kasar peynırı
1 sıvrı bıber
5 tane sıyah zeytın
az kultur mantarı
1 kucuk dılım kepeklı ekmek
ARA
2 kuru kayısı
AKSAM(17:00)
5 tane kofte (ekmeksız)
SU: 1lt anca ıctım 2 lt tamamlıcam ve kupa kupa gullu yesıl cay ıcıcem yatana kadar yarında tilya kurune baslıcam
SPOR: bugun spor yok dısarı yuruyuse cıkacaktım ama esım mesaıye kalacakmıs kızıda banyo hasta etmeyeyım dıye yarına kaldı
Evet bir sürü listeden biri :) başka şeylerde varda yemedim.Bu onun listesimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?