- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.321
Sabah uyanınca ceviz suyunu icip cevizlerini yiyorum abla ama fayda eder miki cocuk uyurken genelde ev isleriyle uğraşıyorum abla ama bir araya sıkıştırıcam onu sıkilassam hiç fena olmaz haniKalkınca 1 saat içinde bişeyler yemek gerekiyorki meto çalışsın cnm
Normal kahvaltını öğlen yapacaksan bile
Sabah 1 bar süt 1 meyve yada bikaç kuruyemiş atabilirsin ağzına
Plates kilo vermek içinde değil sıkılaşmak için
Bence çocuk uyurken 30 -40 dk bisiklet yada leslie yapabilşrsin
Cezaları gören kaçtı heralde
433 diyetinimi yapıyorsun. CanımMenüm
Saat 8
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim tam bugday
Maydanoz
Saat 12:30
2 dilim tam bugday ekmekten tost
2 kk peynir tost in içine
Yeşil çay
Saat 17:30
8 kaşık etli taze fasulye
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor henüz yok
Ayça KAYA 4 dilim ekmek vermiş diyetin de deniyim dedim.
sağol canm kardeşimin. Eşinin anneannesi denemiş 10 kilo vermiş kardesimden düğünden önce denemiş oda göbeğin baya fark etti diyordu dün aldım malzemeleri yarın yapicamabovvvvv
Afiyet olsun canım güzel menü. Tilya yi dene bakalım sonuç alırsan bende yapayım merak ediyordum.
bende erken yiyemiyordum alistirdim kendimi iyi oluyor aslında erken yemek.Sabah uyanınca ceviz suyunu icip cevizlerini yiyorum abla ama fayda eder miki cocuk uyurken genelde ev isleriyle uğraşıyorum abla ama bir araya sıkıştırıcam onu sıkilassam hiç fena olmaz haniher yerim sarkmış durumda
433 diyetinimi yapıyorsun. Canım
sağol canm kardeşimin. Eşinin anneannesi denemiş 10 kilo vermiş kardesimden düğünden önce denemiş oda göbeğin baya fark etti diyordu dün aldım malzemeleri yarın yapicam
ıhlamur kuşburnu ve altın otu karisimi ablaBu tilya dediğiniz neymişki
Hemde nasıl yumuşacık bir kalpHanimiş benim azimli kaderdaşlarım
Bu hafta eksi gelmeyen kendine cezalardan ceza beğensin
Artık ayağına taş bağlayıp denize atmakmı olur yoksa kulaklarından çivileyip duvara asmakmı olur bilemicimmmm
Ayy ben çok yufka yürekliyim yaa
Çıkarma canım evde leslie filan yapbcok soğuk havaMENÜM
SABAH AÇ KARNINA
1 su bardagı cevız suyu
KAHVALTI(12:00)
1 domates
1kk kasar peynırı
1 sıvrı bıber
5 tane sıyah zeytın
az kultur mantarı
1 kucuk dılım kepeklı ekmek
ARA
2 kuru kayısı
AKSAM(17:00)
5 tane kofte (ekmeksız)
SU: 1lt anca ıctım 2 lt tamamlıcam ve kupa kupa gullu yesıl cay ıcıcem yatana kadar yarında tilya kurune baslıcam
SPOR: bugun spor yok dısarı yuruyuse cıkacaktım ama esım mesaıye kalacakmıs kızıda banyo hasta etmeyeyım dıye yarına kaldı
Tamam dir abla bi hafta güzel olmsli
ben varim nedersin kabul ediyomusun yenilmeyi
Menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim tam bugday
Maydanoz
Yeşil çay
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor henüz yok
4232 canım senin boy ve kilona gore istersen ornek menüler atiyim kitabı varEvet bir sürü listeden biri :) başka şeylerde varda yemedim.
karataycilar yapıyor abla genellikle çokta ise yariyormusBu tilya dediğiniz neymişki
Var canım kitabını almıştım bende bi ara onuda uyguladim oda güzel verdiriyor4232 canım senin boy ve kilona gore istersen ornek menüler atiyim kitabı var
karataycilar yapıyor abla genellikle çokta ise yariyormus
olsun canım bende hafta sonları gitsem raziyimda benim adam ikna olacak gibi oluyor sonra hopp basaiyi akşamlar hanımlar spor salonu işi olmadı gittiğim yer tesettürlü lere uygun bi yer değildibende ordan aile yaşam merkezine gittim kayıtlar 1ocakta başlıyormuş o zamana kadar misafir üye olarak sadece hafta da bir günmüş hiç yoktan iyidir diye kaydımı yaptırdım
Annemle gidiyorum. Burada o konseptte bir yer zaten yok. Yeni açılacak belki yılbaşına onu bekliyoruz biz de. Başını bağlıyor uzun tunik giyip yapıyor sporunu ne yapacaksın sağlık için katlanıyor.iyi akşamlar hanımlar spor salonu işi olmadı gittiğim yer tesettürlü lere uygun bi yer değildibende ordan aile yaşam merkezine gittim kayıtlar 1ocakta başlıyormuş o zamana kadar misafir üye olarak sadece hafta da bir günmüş hiç yoktan iyidir diye kaydımı yaptırdım
Nanem kekiğim ben baya hastaym bi de petekleri temizlttk bakıcı filan geldi eşimn abisi ertesi gün dayısı filan geldi baya yoğundmhallettik ponicim sen neredeydin bakiyim hafta sonu hesap ver
Tam benlik diyet bol ekmekliMenüm
Saat 8
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim tam bugday
Maydanoz
Yeşil çay
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor henüz yok
Willkommen bei mein Führer. Heil hitler.Gelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
Alamanyadan Zuhal HitlerWillkommen bei mein Führer. Heil hitler.
İnsaf et azıcık. Sen bizi yakında gaz odasına da koyarsın.
Ponicim öğün araların neden bu kadar uzun?Menüm
08.30 ilaç içmk için kahvaltı ettm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir
17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan
Su 2 lt
Spor yok hastaym kızlar hiç halim yok
Bugün böyle oldu canm yoğunluktan diyelmPonicim öğün araların neden bu kadar uzun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?