Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah uyanınca ceviz suyunu icip cevizlerini yiyorum abla ama fayda eder miki cocuk uyurken genelde ev isleriyle uğraşıyorum abla ama bir araya sıkıştırıcam onu sıkilassam hiç fena olmaz hani her yerim sarkmış durumda
433 diyetinimi yapıyorsun. Canım
abovvvvv

Afiyet olsun canım güzel menü. Tilya yi dene bakalım sonuç alırsan bende yapayım merak ediyordum.
sağol canm kardeşimin. Eşinin anneannesi denemiş 10 kilo vermiş kardesimden düğünden önce denemiş oda göbeğin baya fark etti diyordu dün aldım malzemeleri yarın yapicam

bende erken yiyemiyordum alistirdim kendimi iyi oluyor aslında erken yemek.

Diyet Ayça kayanın ama ne oldugunu bılmıyorum tatlım direk listeyi yazmışım.

Aa bende yapayım o zaman sende bi dene de yap dersen yaparım.

Hemde nasıl yumuşacık bir kalp
Çıkarma canım evde leslie filan yapbcok soğuk hava
Tamam dir abla bi hafta güzel olmsli
ben varim nedersin kabul ediyomusun yenilmeyi
sen öyle san baby hafi bakalım seni çiğ çiğ yiyecegim

Evet bir sürü listeden biri :) başka şeylerde varda yemedim.
4232 canım senin boy ve kilona gore istersen ornek menüler atiyim kitabı var
Bu tilya dediğiniz neymişki
karataycilar yapıyor abla genellikle çokta ise yariyormus

iyi akşamlar hanımlar spor salonu işi olmadı gittiğim yer tesettürlü lere uygun bi yer değildi bende ordan aile yaşam merkezine gittim kayıtlar 1ocakta başlıyormuş o zamana kadar misafir üye olarak sadece hafta da bir günmüş hiç yoktan iyidir diye kaydımı yaptırdım

olsun canım bende hafta sonları gitsem raziyimda benim adam ikna olacak gibi oluyor sonra hopp basa

Annemle gidiyorum. Burada o konseptte bir yer zaten yok. Yeni açılacak belki yılbaşına onu bekliyoruz biz de. Başını bağlıyor uzun tunik giyip yapıyor sporunu ne yapacaksın sağlık için katlanıyor.

Tam benlik diyet bol ekmekli

Willkommen bei mein Führer. Heil hitler.
İnsaf et azıcık. Sen bizi yakında gaz odasına da koyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…